2733
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598128 بازدید | 5782 پست
از بین بردن بوی غذا:
اگر خانه شما از بوی غذا پرشده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیراستفاده کنید . با دود کردن دارچین هم می توانید بوی غذا را کاملاً از بین ببرید . علاوه برآن ، دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی:
1- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.
2- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
3- روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

برای اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود، می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حلقه مرغ
مواد لازم :

خمیر پیتزا نصف بسته
سینه مرغ پخته و خرد شده 1و 2/1 پیمانه

سس مایونز 4/1 پیمانه

پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه

ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری

کلم بروکلی مقداری

فلفل دلمه ای خرد شده مقداری

سیر 2 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم و بعد خمیر پیتزا رو به شش قسمت مساوی (شش تا مثلث یه اندازه ) تقسیم میکنیم .این مثلث ها باید از هم جدا بشن .بعد تو یه ظرفی که از قبل چربش کردیم این مثلثها رو دونه دونه طوری که یه راسشون بیرون ظرف اویزون باشه میچینیم بعد از موادی که اماده کردیم دور تا دور خمیر میریزیم و بعد یه مقدار دیگه پنیر روش میپاشیم و حالا لبه خمیر( اون راس مثلث که بیرون آویزون بود) رو روی مواد میاریم و به پائین خمیر میچسبونیم و روی خمیر رو با زرده تخم مرغ و زعفرون میمالیم و کنجد میپاشیم .
بعد ظرفمون رو طبقه وسط فر با درجه 200 میذاریم تا وقتی که روی خمیرمون طلائی بشه .
یه بار امتحان کنین مشتریش میشین .مال من دیگه به مرحله تزئین نرسید .
تخم مرغمون هم اون شب تموم شده بود و روی حلقه مرغ من یخورده بیرنگ شد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
من با این خمیر درست کردم پیتزا و پیراشکی هم با همین خمیر درست میکنم خیلی خوب میشه

به ازای هر 1 الیوان شیر
2/5 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری خمیر مایع
دمای شیر باید با دمای اتاق یکی باشه وقتی مواد رو با هم مخلوط کرده و تا زمانیکه مواد به دست نچسبه آرد اضافه میکنیم وقتی دیگه مواد به دست نجسبید دیگه خمیر و برای 1 ساعت میذاریم داخل یخچال تا به اصطلاح ور بیاد
این خمیر چون شیر داره خیلی بافت لطیف و نرمی داره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام
همون اول مرغ را با پیاز کمی تفت بده اخر هم بهش زعفرون اضافه کن
شما چطوری میپزی؟؟؟؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1



کدوم غذاتون از همه خوشمزه تره؟؟؟؟؟؟؟


همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2738
پای مرغ پفکی !




طرز تهیه :
ران مرغ (همراه با ساق)کامل سه عدد
آرد سفید 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 400 میلی لیتر
خامه 100 میلی لیتر
نمک فلفل و روغن به مقدار نیاز

مرغ ها را به 6 قسمت تقسیم کرده نمک و فلفل بزنید و در تابه نچسبی با حرارت زیاد تفت دهید(دو طرف قطعات را) حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید( در صورت لزون مقدار کمی آب اضافه نمایید تا به ظرف نچسبد)

آرد وتخم مرغ ها را به هم بزنید سپس مقدار کمی شیر اضافه نمایید تا مواد به صورت خمیر در آید سپس بقیه شیر را به تدریج اضافه کرده و به هم بزنید و نمک و فلفل را اضافه نمایید(باید مایه روانی به غلظت مایه کرچ داشته باشید)

درون سینی 20 * 30 دو قاشق روغن ریخته و سینی را درون فر 200 درجه قرار دهید تا روغن داغ شود

سینی را از فر بیرون آورده و خمیر را درون آن بریزید و تکه های مرغ را درون خمیر بچینید

به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید
بعد از نیم ساعت سینی را از فر خارج کرده و خامه را روی مرغ ها ریخته و مجدداٌ به مدت 10 دقیقه درون فر قرار دهید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکته: خمیر درون فر پف می کند اما به تدریج پف خود را از دست می دهد و فقط کناره های سینی پف کرده باقی می ماند.این از خصوصویات این خمیر است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برای خوشمزه کردن سویا به نکته هاى زیر دقت کنید :

Backgroundsborder="0">
Backgrounds


ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس کنید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه نمک و رب گو جه فرنگى را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .
در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید اندکى صبر کرده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماکارونى یا خوراک مى توانید اضافه کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام توووووووووووووووووووووووووووووووووو رو خدا به سوال من جواب بدید راهنمای فارسی پاستاپز میخوام پاستاپزم دلونگیه تا حالا ازش استفاده نکردم و راهنماشو گم کردم مممممممممممممممممممممنوننننننننننننم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز