2410
2553
عنوان

☆★خواص وضو☆★

3014 بازدید | 14 پست
علامه حسن زاده آملی می گوید: بدان که وضو نور است و تداوم آن، باعث ارتقاء به عالم قدس خواهد شد، بدان که این دستور با برکت نزد بزرگان علم و عمل تجربه شده است، پس ای سالک کوی یار، بر تو لازم است که همیشه آن را انجام دهی.

الحمدالله کما هو اهله♡
فواید دائم الوضو بودن از پیامبراکرم(ص) نقل می کند که خداوند می فرماید: هر کسی وضویش را از دست بدهد و وضو نگیرد به من جفا کرده است و کسی که وضویش را از دست بدهد و دوباره وضو بگیرد و حداقل دو رکعت نماز نخواند بر من جفا کرده، هر کس وضویش را از دست داد، تجدید وضو کرد و دو رکعت نماز خواند و پس از آن دعا نکرد بر من جفا کرده است و هر کس وضویش را از دست بدهد و پس از آن وضو بگیرد و نماز بخواند دعا کند و از حوائج دنیا و آخرتش چیزی بخواهد و من اجابت نکنم، من به او جفا کرده ام و من جفاکار نیستم
وضو نور است
الحمدالله کما هو اهله♡
آثار دنیوی و بهداشتی وضوء:

1- سبب طول عمر:رسول خدا صلی الله علیه واله وسلم فرمود:یا انس اکثر من الطّهور یزید الله فی عمرک، و ان استطعت ان تکون بالّبل و النّهار علی طهارة فافعل، فانک تکون اذامت علی طهارة شهیداً.ای انس: سعی کن طاهر و با وضو باشی که خداوند بر طول عمرت می افزاید، و اگر توانستی شب و روز با وضو باشی این کار را انجام بده، زیرا اگر در حال وضو از دنیا بروی پاداش و ثواب شهید را خواهی داشت.
2- برآورده شدن حاجت:امام صادق علیه السلام فرمود: انّی عجبت ممّن باخذ فی حاجة و هو علی وضوء کیف لا تقضی حاجته.من تعجب می کنم از کسی که دنبال حاجت و کاری است در حالی که با وضو است، حاجتش برآورده نشود
3- ثواب شهید:رسول خدا صلی الله علیه واله وسلم فرمود:من نام علی الوضوء ان ادرکه الموت فی لیله مات شهیداً.کسی که با وضو بخوابد، اگر در شب، مرگ به سراغش آمد، این شخص شهید از دنیا رفته است.
4- خواب با وضوء:رسول خدا صلی الله علیه واله وسلم فرمود:من نام متوضا کان فراشه له مسجداً، و نومه له صلوة حتی یصبح، و من نام علی غیر وضوء کان فراشه له قبراً و کان کالجیفة حتّی یصبح. کسی که با وضو بخوابد بستر او برایش مسجد می شود، و خوابش (ثواب کسی را دارد که) به نماز مشغول است تا این که شب را به صبح رساند. و اگر کسی بدون وضوء خوابید بسترش برای او قبر خواهد بود و مانند مرداری می ماند تا صبح شود.
5- باعث زیادی رزق:امام صادق علیه السلام فرمود: من سره ان یکثر خیر بینه فلیتوضا عند حضور طعامه .کسی که دوست دارد بر خیر و برکت منزلش بیفزاید هنگام غذا خوردن وضوء بگیرد.و همچنین آن حضرت علیه السلام فرمود: الوضوء قبل الطّعام و بعده یزیدان فی الرّزق ،وضو و (شستن دست و صورت) پیش از غذا و بعد از آن باعث زیادی روزی می گردد.
6- سبب از بین رفتن غم و غصه:رسول خدا صلی الله علیه واله وسلم فرمود: اوله ینفی الفقر و اخره ینفی الهم .وضو و (شستن دست و صورت) پیش از غذا باعث از بین رفتن فقر، و بعد از آن سبب از بین رفتن غم و غصه خواهد شد.
7- فرو نشاندن غضب:رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم فرمود:اذا غضب احدکم فلینوضّاً
زمانی که یکی از شما خشمگین گردید وضو بگیرد.
8- آثار بهداشتی وضوء:اما رضا علیه السلام فرمودند: انما امر بالوضوء لیکون العبد طاهراً اذا قام بین یدی الجبّار عند مناجاته ایّاه، مطیعا له فیها امره، تقیاً من الادناس و النجاسة، فیه من ذهاب الکسل و طرد النّعاس و تزکیة الفوار للقیام بین یدی الجبّار.خداوند سبحان امر به وضو کرده تا اینکه انسان وقتی در پیشگاه خداوند برای مناجات حق تعالی قرار می گیرد، طاهر و پاکیزه گردد و مطیع دستورات او باشد. و همچنین به وسیله وضو انسان را از پلیدی ها و نجاسات پاک می گردد، و نیز به سبب وضو، سستی و چرت از بین می رود و قلب برای نماز و حضور نزد حق تعالی پاک خواهد گشت.
9امام صادق علیه السلام فرمود:اذا اردت اطّهارة و الوضوء فتقدم الی الماء تقدمک الی رحمة الله، فان الله تعالی قد جعل الماء مفتاح قربته و دلیلاً الی بساط خدمته و کما انّ رحمة الله تطهّر ذنوب العباد کذلک النّجاسات الظاهرة تطهرها الماء لاغیر...
10هنگامی که خواستی پاک و با وضو باشی، آن را با آب شروع کن مانند شروع تو در رحمت خداوند بزرگ، برای اینکه حق تعالی آب را کلید تقرب به سوی خویش و دلیلی بر گستردگی خدمتش (به بندگان) قرار داده است. همان گونه که رحمت خداوند سبحان گناهان بندگان را پاک می کند همچنین آب فقط نجاسات ظاهر را پاک می کند.همانطوری که در این روایات آمده است یکی از علل وضو برای این است که انسان وقتی می خواهد در برابر خالق هستی که آفریننده تمام زیبایی ها است قرار بگیرد ظاهرش تمیز و پاکیزه باشد، و به وسیله وضو خود را از آلودگی و نجاسات پاک نماید و چرت و بی حالی را از بین ببرد، و با قلبی نورانی و ظاهری شاداب و با طراوت در محضر محبوب قرار گیرد.بنابراین یکی از خواص وضو مربوط به سلامت جسم و بدن می باشد، زیرا بدنی که روزی حدّاقل سه مرتبه تمیز شسته شود به مراتب سالم تر از بدنی است که شسته نشود، انسانی که روزی چندین بار چهره خود را با آب وضو می شوید بسیار شاداب تر و با نشاط تر از کسی است که با وضو و نماز سر و کار ندارد. بر همین اساس دانشمندان برای وضو و غسل فوائد فراوانی بیان کرده اند که به بعضی از آنها اشاره می کنیم.وضو و غسل باعث به وجود آمدن تعادل از دست رفته رگ های سمپاتیک (رگ های محرّک) می شود، زیرا بسیاری از اوقات مخصوصاً در بزرگترها در اثر سبقت رگ ها و اعصاب پاراسمپاتیک، رگ های سمپاتیک کنترل و تعادل خود را از دست می دهند، که از بین رفتن تعادل آنها باعث عدم تعادل در دستگاه های بدن می شود و با گرفتن وضو و غسل این تعادل برقرار می شود.
مضمضه در وضو سبب تعادل عضلات لب ها و زیبایی آن ها می شود.
مضمضه باعث تحرّک و توجّه خون به طرف دهان و قلب و در نهایت به سوی مغز است.- استنشاق در وضو محیط بینی را قلیائی و برای دفاع در برابر آلودگی ها آماده می سازد.
استنشاق در وضو سبب ادامه نظم ریتم تنفسی می گردد.
ذرّات گرد و خاک سبب خشک شدن محیط بینی می شوند، اما استنشاق آن خشکی را از بین می برد و باعث مرطوب نگه داشتن محیط بینی می گردد.
و نیز در خنک کردن هوای بینی در هوای گرم موثر است آن هوایی که باید خنک شود و به ریه برسد.
الحمدالله کما هو اهله♡

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

پوست صورت که قابلیت نگهداری میزان بالای انرژی را در خود دارد ، همچنین انرژی های اضافی ناشی از مشغله روزانه ، استرس ها و امواج منفی ، با حداقل سه بار در روز وضو گرفتن ، پاکسازی می شود .
الحمدالله کما هو اهله♡
2720
دایم با وضو بودن انسان همیشه از نعمت آرامش اعصاب برخوردارند.
چند موضوع مهم در باره وضو1 : طهارت:طاهرین به کسانی میگویند که در زندگی طهارت و پاکی را در جسم خویش رعایت می کنند و بعد از رفع و تخلیه درون , همیشه خود را با آب تطهیر نموده و نظافت و پاکی را جداً رعایت می کنند. خدای جلیل کسانی را که در نظافت خویش دقیق هستند را گرامی داشته و از آنان به نیکی یاد می کند.
2 : نیّت :در گرفتن وضو دقت کامل لازم است که در قدم اوّل نیّت می باشد و انسان کوشش کند که برای رضایت خدا همیشه پاکیزه باشند.
3 : شستن دستهاست :انسان وقتیکه دستها را می شورند باید این اندیشه در او باشد که با این دستها نباید ظلم کند و نباید با دستانش به کمک ظالم و ستمگر بشتابد. و از خدا بخواهد که در حفاظت دستانش او را یاری کند تاکه از طریق آن به معصیّت و گناه گرفتار نشود.
4 : شستن صورت است:انسانهای عاقل همیشه از خدا تمنّا دارند که آبرو و عزّت آنان حفظ شود و در جامعه دارای وقار و ابهت باشند , اینکار میسر نیست الی در سایه شستن صورت با اندیشه ی اطاعت از اوامر خدای بزرگ , لذا در موقع که صورت را با آب می شوریم باید نیت ما خالص باشد و از خدا بخواهیم که در سایه عزتش , عزّت و آبروی ما را هم در دنیا و هم در عالم بعد از مرگ حفظ نماید.
5 : شستن آرنجهاست:شستن آرنجاه دعای خاصی دارد و انسان باید از خدا بخواهد که نامه اعمال او را بدست راستش دهد و نه در دست چپ. در این قسمت در قرآن کریم سوره اسراء آیه 12 الی 15 رجوع شود و آیاتی که باید در باره آن دقیق شد.
6 : مسح سر:در موقع مسح سر, انسان باید از خدا بخواهد که اندیشه و افکار او را ذلال و پاکیزه گرداند تا باشد که در راه اهداف والای الهی و به ثمر رساندن مرام عالی انسانی که همان خوب زیستن و در مسیر خدا بودن باشد , بیندیشد و در عمل , افکار سازنده خویش را برای بهبود اوضاع اجتماعی مورد استفاده قرار دهد.
7 : مسح پاهاست:انسان نیاز دارد که در زندگی خویش با قدمهای استوار به پیش رود و در دایره حیات قدم های او نلرزیده و در گودال پرستیش دنیا غرق نشود.لذاست که در موقع مسح پاها باید از خدا خواست که در اطاعت از دین و حمایت از اسلام او را ثابت قدم گرداند تا باشد که با قدمهای استوار دین خدا را یاری نماید.وضو و طهارت را اندک نشمارید و باید ایمان داشت که حکمت فوق العاده در آن هست که اگر بدانیم و چه زیباست که عاشقانه و با تعقل و تدبٌر به آن بیندیشیم.
الحمدالله کما هو اهله♡
مستحب است هنگام شستن دست ها قبل از وضو، این دعا خوانده شود:بِسْمِ اللهِ وَ بِاللهِ اللّهُمَّ اجْعَلْنی مِنَ التَّوّابینَ وَ اجْعَلْنی مِنَ المُتَطَهِّرینَ
و به امید آن‌که استحبابی داشته باشد، خواندن دعاهای زیر نیز خوب است:-هنگامی که نگاه به آب می‌افتد:بِسْمِ اللهِ وَ بِاللهِ وَ الْحَمْدُ للهِ الَّذی جَعَلَ الْماءَ طَهُوراً وَ لَمْ یَجْعَلْهُ نَجِساً
هنگام شستن صورت در وضو، این دعا خوانده شود:اللّهُمَّ بَیِّضْ وَجْهی یَوْمَ تَسْوَدُّ فیهِ الْوُجوهُ وَ لا تُسَوِّدْ وَجْهِی یَوْمَ تَبْیَضُّ فیهِ الْوُجوهُ
هنگام شستن دست راست در وضو:اللّهُمَّ اعْطِنى کِتابی بِیَمینی و الْخُلْدَ فی الْجِنانِ بِیَساری وَ حاسِبْنی حِساباً یَسیراً
هنگام شستن دست چپ در وضو:اللّهُمَّ لا تُعْطِنی کِتابی بِشِمالی وَ لا مِنْ وَراءِ ظَهْری وَ لا تَجْعَلْها مَغْلُولَةً الى‏ عُنُقی وَ اعُوذُ بِکَ مِنْ مُقَطَّعاتِ النّیرانِ
هنگام مسح سر:اللّهُمَّ غَشِّنی بِرَحْمَتِکَ وَ بَرَکاتِکَ و عَفْوِکَ
هنگام مسح پاها:اللّهُمَّ ثَبِّتْنی عَلَى الصِّراطِ یَوْمَ تَزِلُّ فیهِ الْاقْدامُ وَ اجْعَلْ سَعْیی فی ما یُرْضیکَ عَنّی یا ذا الْجَلالِ وَ اْلإِکْرامِ
بهتر است که آب وضو به اندازه‌ای تمیز باشد که انسان بتواند آن را در دهان خود کرده و مزمزه نماید و نیز مقداری از آن را استنشاق کند. در این صورت هنگام مزمزه کردن،به امید آن‌که استحبابی داشته باشد، خواندن این دعا خوب است:
اللّهُمَّ لَقِّنی حُجَّتی یَوْمَ أَلْقاکَ وَ أَطْلِقْ لِسانی بِذِکْرِکَ و هنگام استنشاق کردن، خواندن این دعا:اللّهُمَّ لا تُحَرِّمْ عَلَیَّ ریحَ الْجَنَّةِ وَ اجْعَلْنی مِمَّنْ یَشُمُّ ریحَها وَ رَوْحَها وَ طیبَها
الحمدالله کما هو اهله♡
2714
سلام دوستان
آدینتون به خیر و شادمانی باشه
ختم 14000 صلوات به نیت تعجیل در فرج حضرت ولی عصر عجل الله

هر چند تا که براتون مقدوره بردارید

لطفا به کلوب زیر مراجعه کنید
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=19993&ChatDate=25-5-1392
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز