دوستان من این دو تا برنامه رو دیروز اتفاقی تو جم دی دم می خواستم بگم کسی دنبال می کنه؟؟ تا حالا از دستوراتش استفاده کردید
مثلا آنا اومد یک سری مغزها رو (بادو بادوم زمینی تحم کدو تحم آفتابگردون رو با شیره انگور فکر کنم گذاشت تو فر تست شد بعدش کشمش و زغال اخته اضافه کرد به نظرم باید خوشمزه و باحال بشه
از تموم خانم های با سلیقه درخواست دارم تجربیات شونو ب اشتراک بزان می سی
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming Pablo Neruda
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود.
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود.
عزیزم من حدود 60 تا مجله اشپزی دارم که بصورت پی دی اف هست اگه بخوای همه رو میریزم تو سی دی بهت میدم هرکی دیگه خواست هم در خدمتم که کامل اموزش شیرینی پزی و سفره ارایی و نکات خانه داری و اشپزی محلی و اشپزی ساده و غذاهای دریایی و.....هرچی که فکرشو کنید توشون هست من یکساله ازدواج کردم دست پختم عالیییییییییییی شده با اینا کسی خواست ایمیل بده mghanatabady@yahoo.com
بچه ها کسایی ک می خوان با هم دنبال کنیم این دو تا برنامه رو و رسپی هاشو شر کنیم اعلام امادگی کنن
راستش من خسته شدم غذاهامون خیلی تکراری شده شما بفرمایید شام رو نیگا کنید ما هم همون طوری شدیم واسه مهمونی ها یا کلا دو سه مدل غذا و دسر همش می زاریم :(
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming Pablo Neruda