2410
2553
عنوان

مطالب به درد بخور و تجربیات شما از " بارداری ، زایمان و بعد از زایمان "

| مشاهده متن کامل بحث + 272917 بازدید | 562 پست
بعد از پایان هفته 40 باید دو روز یک بار بری و نبض بچه رو چک کنی. اما تا قبل از اون همین که حواست به حرکاتش باشه کافیه و هفته ای یک بار چک نبض.
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

برای چرخیدن بچه :
قر دادن و پیاده روی
قر دادن یعنی همون حرکات گردشی که با حلقه هولالوپ انجام میدیم. نه قر رقصیدن!! تازه باید آروم و ملایم هم باشه، ولی با شعاع زیاد
از هفته 37 به بعد : دستتو بزن به کمرت. پاتو به اندازه عرض شونه ات باز کن. باسنت رو حول محور بدنت بچرخون. آروم و ملایم و با شعاع زیاد. طوری که مثلا هر دور زدن، 2 تا 3 ثانیه طول بکشه.
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
پسرم 4,5 روزه که دائم زور میزنه و خودشو کبود و قرمز میکنه و موقع شیر خوردن پاهاشو جمع میکنه.ساعت خاصی نداره ولی بیشتر عصر هست.دکتر کفت غذای نفاخ نخورم ولی از اونور باز یبوثت شدید کرفتم و مجبورم الو و سالاد و ملین جات بخورم.چیکار کنم؟دکتر قطره کولیک پد داده.اما اثر نداره.کی بدم بهش اثرش بیشتره؟


جواب :روزی 3 بار کولیک بهش بده. هر بار 5 قطره. صبح و ظهر و شب قبل از خواب. گرایپ میکسچر هم بده
من هم قطره کولیک به دخترم میدم هم گرایپ میکسچر. چون هر دو گیاهی هستن مشکلی برای بچه ایجاد نمیکنن
وقتی بی قراره روی شکم نگهش بدار خوب میشه
شکمشو با یه پارچه ببند
خودت هم رعایت کن و سردیجات و خوراکی های نفاخ نخور
خوراکی نفاخ ربطی به گرمی یا سردی خوراکی نداره. مثلا انبه و موز با اینکه گرم هستن ولی نفخ دارن
روزی چند بار عرقیجات ضد نفخ بخور
مثلا عرق رازیانه بخور. عرق نعنا یا عرق آویشن بخور
مشکل یبوست خودت رو با سبزیجات حل کن. کاهو هم خنکه هم نفخ داره
نعنا و ریحون و مرزه و ترخون طبع گرم دارن و ضد نفخ هستن و برای یبوست هم مفید هستن
همین طور خودتو ببند به مایعات که یبوست نگیری
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
2720
مهرآفرین

دکتر دختر من میگه اگر شیر بدون جهش بیرون بیاد مشکلی نیست. اگر مقدارش هم کمه بازم مشکلی نیست
منتها اگر شیر به صورت جهشی از گلوی بچه بیرون بیاد و مقدارش زیاد باشه یعنی هر چه قدر خورده بالا بیاره اون باید پیگیری بشه
همون هوایی که توی معده شون جمع میشه، وقتی میخواد بیاد بیرون باعث میشه یه مقدار شیر هم بیرون بیاد
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
موکوس :
ماده غلیظی که دهانه رحمت رو پوشونده و دفع میشه و راه برای زایمان باز میشه. نشون میده که زایمانت نزدیکه . میگن وقتی موکوس دفع میشه احتمال زایمان تا 72 ساعت بعد خیلی زیاده. البته موکوس سفید نیست
بی رنگه و غلیظ. مثل سفیده تخم مرغ خام. گاهی رگه های خونی داره و گاهی هم نداره

موکوس معمولا شیری رنگه و البته شفاف. اما گاهی کمی رنگ خون هم داره که یعنی وقت زایمانه.
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
سزارین
کسی میدونه چی بخوریم تا وقت زایمان که هم خیلی خوریزی نداشته باشیم و هم زود رد بخیه ها جوش بخوره؟

جواب : کمپوت اناناس کلن یا خود اناناس خیلی موثره
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
تمرینات مناسب بعد از بارداری:�
http://www.parsegard.com/childchildcare/%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7.html
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
2714
چرا زایمان درد دارد؟

برای بیرون آوردن جنین، رحم باید منقبض شود؛ انقباض رحم جریان خون را محدود کرده و ایجاد درد می‌نماید.
عوامل زیادی در درد زایمان دخیل هستند:
اندازهٔ کودک و لگن
هرچه رحم شما بزرگ‌تر و لگنتان کوچک‌تر باشد، رحم سخت‌تر منقبض می‌شود. کودک بزرگ‌تر، فشار بیشتری به پایانهٔ عصبی وارد می‌کند و هنگام عبور درد بیشتری ایجاد می‌کند.
وضعیت نوزاد
بیشتر بچه‌ها با سر از مجرای زایمان عبور می‌کنند. نوزادی که سرش بالا باشد، از آنجا که سخت‌ترین قسمت سرش صاف در مقابل لگن قرار می‌گیرد، به عصب پشت فشار وارد می‌کند (که به آن اغلب درد زایمان کمری می‌گویند).
وضعیت جسمانی مادر
برخی از کار‌شناسان معتقدند زنانی که اندام موزونی دارند، زایمان راحت تری دارند؛ احتمالاً به خاطر اینکه ماهیچه‌های قوی‌تر و یا تحمل بیشتری دارند.

کسانی که قبلاً زایمان طبیعی داشتند، مدت زمان کمتری (۸ ساعت) درد دارند. در مقابل، درد کسانی که برای اولین بار زایمان می‌کنند، ۱۴ ساعت طول می‌کشد. در زایمان بعدی رباط‌ها و ماهیچه‌های لگن شل شده‌اند و احتمال مقاومت آن‌ها کمتر می‌شود.
زایمان القایی
پیتوسین، دارویی که برای شروع و جلو راندن زایمان استفاده می‌شود، در بعضی از خانم‌ها منجر به انقباضات قوی تری می‌شود (برخلاف بالا بردن تدریجی نیرو).
عواطف
احتمال تجربه دردِ بیشتر در خانم‌هایی که اصلاً آمادگی نداشته و هیچ حامی‌ای ندارد، بیشتر است. بنابراین با کسانی که به تازگی مادر شده‌اند، صحبت کنید؛ راجع به آنچه که در انتظارتان است، از پیش مطالعه کنید و از اینکه آیا شریکتان قادر است به شما آرامش و اطمینان بدهد، اطمینان حاصل نمایید.

http://www.parsegard.com/
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
بهتر است از مراحل زایمانتان مطلع شوید تا هنگامی که دردتان شروع می شود غافگیر نشوید و بدانید چه چیزی پیش رو دارید

زایمان در پاسخ به یک هورمون شروع می‌شود که به احتمال زیاد در پاسخ به محرک‌های غده آدرنال کودک است. این محرک رحم را بی‌درنگ به انقباض وا می دارد. کیسه آب قبل یا بعد از این انقباض پاره می‌شود. در واقع همه تولد‌ها مثل هم نیستند.

در صورت استفاده از تزریق (زمانی که زایمان به روش پزشکی القا می‌شود)، هورمون از طریق تزریق وریدی سرم (drip) یا از طریق قرار دادن شیاف در واژن، وارد بدن شده و باعث انقباض رحم می‌شوند.

هدف از این انقباضات باز کردن گردنه رحم است تا کودک بتواند از مجرای زایمان (واژن) به پایین حرکت کرده و متولد شود. در شروع زایمان گردنه رحم به زحمت باز یا متسع می‌شود و ظرف ۵ تا ۱۵ ساعت بعد کاملاً باز می‌شود.

مرحله اول
نوزاد به سمت پایین هل داده شده و تقریباً به انتهای مجرای زایمان می‌رسد، معمولاً اول سر نوزاد به دنیا می‌آید.
در طول این مرحله هریک از انقباضات به انقباضات قبلی نزدیک‌تر شده و طولانی‌تر خواهد بود. یعنی با پیشروی زایمان، زایمان سریع‌تر می‌شود. معمولاً اتساع دهانه رحم از ۱ یا ۲ سانتی متر به ۵ تا ۶ سانتی متر، واز گشاد شدن آن از ۵ یا ۶ سانتی متر به ۱۰ سانتی متر (کاملاً باز) بیشتر طول می‌کشد.

به طور کلی در آغاز مرحله اول در هر ۱۰ دقیقه یک انقباض ۴۰ تا ۵۰ ثانیه‌ای تجربه می‌شود و یک انقباض بیش از یک دقیقه‌ای که در پایان تقریباً هر ۳۰ ثانیه یک بار رخ می‌دهد. تا این زمان گردنه رحم (سرویکس) کاملاً باز شده و برای نزول نهایی و تولد سر نوزاد به اندازه کافی باز شده است.
در طول این مرحله تحرک مداوم شما و قرار گرفتن در جایی که بتوانید به وضعیت‌های مختلفی قرار بگیرید، از قبیل تکیه دادن به چیزی و یا قرار گرفتن به شکل ۴ دست و پا کمکتان می‌کند.
پیشرفت کند زایمان
زایمان همیشه راحت نبوده و قدرت آن به تدریج بیشتر نمی‌شود. گاهی ممکن است انقباض کند شده یا حتی متوقف شود. در صورتی که حال شما و نوزادتان خوب باشد، جای نگرانی وجود نخواهد داشت. فقط صبور و خونسرد باشید و در حالی که منتظر شروع انقباض هستید، آماده راه رفتن و یا تغییر وضعیت باشید.
در صورتی که انقباض‌ها به مدت زمانی طولانی کند شوند و تصور شود که استفاده از چیزهای کمکی به نفع شما و کودکتان باشد، ممکن است به شما توصیه شود که با موارد زیر موافقت کنید:
تحریک انقباضات با استفاده از تزریق وریدی سرم (drip) هورمون (معمولاً آکسی توسین مصنوعی به نام سینتوسینون تزریق می‌شود).
پاره کردن مصنوعی غشا (ARM): اصطلاح فنی به معنای پاره کردن کیسه آب دور کودک.
نقطه منفی این شیوه این است که ممکن است باعث انقباض‌های شدیدی شود که تحمل آن کمی برایتان سخت است.
مرحله دوم
این مرحله، مرحله تولد نوزادتان است که معمولاً خیلی کوتاه‌تر از مرحله اول است. زمان‌ها یکسان نیستند: ممکن است خیلی سریع باشد و فقط چند دقیقه طول بکشد یا بیش از دو ساعت طول بکشد. ممکن است کار سختی نیز باشد، زیرا در این مرحله شما نقش فعالی در هل دادن کودک به بیرون از رحم دارید.
توصیه مشاور: مدت زمان مرحله دوم زایمان نیز وابسته به ژنتیک، تعداد زایمانها، جثه نوزاد، سایز لگن مادر، شدت و مدت انقباضاهای رحمی و... می باشد.

مرحله دوم با باز شدن کامل گردنه رحم شروع می‌شود (۱۰ سانتی متر) و شدیداً احساس می‌کنید که باید به سمت پایین زور بزنید. اما اگر اپیدورال تزریق کرده باشید ممکن است نیاز به زور زدن را حس نکنید. در این صورت مامایتان به شما خواهد گفت که کی باید زور بزنید.
ماما که شاهد این اتفاقات است می‌تواند شما را در زور زدن راهنمایی کند. شاید از شما بخواهد که برخی از زور زدن‌ها را نگه دارید تا با تنفستان هماهنگ شود یا در برخی مواقع هنگامی که نیاز به زور زدن دارید، نفس بکشید. این کار به جلوگیری از پارگی پرینیوم (محل عجان) که ممکن است در اثر سرعت بیش از حد بیرون آمدن کودک روی دهد، کمک می‌کند.
اول سر کودکتان ظاهر می‌شود که به آن تاجگذاری (crowning) می‌گویند. با چند انقباض بیشتر سر او به دنیا می‌آید. معمولاً روی او به پشت شماست. سپس سرو شانه کودکتان به پهلو می‌چرخد و کودک کاملاً به دنیا می‌آید. بند ناف او در این مرحله بسته شده و بریده می‌شود. سپس بعد از اینکه اطمینان حاصل شد حال هردوتان خوب است، کودک را در آغوش خواهید گرفت.
مرحله سوم
در این مرحله جفت بیرون می‌آید که ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. از آنجایی که بیشتر حواستان به نوزادتان است شاید خیلی متوجه خارج شدن آن نشوید.
با به دنیا آمدن نوزادتان ممکن است هورمونی مصنوعی به شما تزریق شود، معمولاً به باسن یا رانتان. ماما باید قبل از تزریق این هورمون نظر شما را بپرسد. این هورمون رحم را تحریک به انقباض کرده و باعث بیرون آمدن جفت از رحم می‌شود.
شاید از شما بخواهند که یک یا دو بار زرو بزنید تا جفت بیرون بیاید و ماما ممکن است از طریق فرآیندی به نام کشش کنترل شده بند ناف (controlled cord traction) به شما کمک کند – یعنی یک دستش را روی شکمتان قرا داده و با دست دیگرش بند ناف را نگه می‌دارد.
جفت جدا شده و رگ‌های خونی درون رحم خودشان را بسته و بیشتر خونریزی را متوقف می‌کنند (کمی خون ریزی طبیعی است).
برخی از مادران مرحله سومی را به نام مرحله روان‌شناسی یا طبیعی انتخاب می‌کنند. یعنی رحم خودش منقبض شده و جفت و پرده جنینی را بیرون می‌دهد. بعد از بیرون آمدن جفت، بند ناف بعد از متوقف شدن نبض آن، بسته شده و بریده می‌شود.
اگر این شیوه را ترجیح می‌دهید حتماً در یادداشت یا برنامه زایمانتان ذکر کنید. در برخی مواقع برای مثال در صورت وجود خطر خونریزی یا داشتن مشکل فشار خون ممکن است این شیوه برایتان خطر داشته باشد.

http://www.parsegard.com/
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
درد زایمان شهرت زیاد خوبی ندارد و ممکن است از آن بترسید؛ ولی نیازی به نگرانی نیست، این امر طبیعی قابل کنترل است.

مواظب اضافه وزنتان باشید. اضافه وزن می‌تواند موجب کند شدن خروج نوزاد از مجرای زایمان شود. نتایج تحقیقات اخیر نشان می‌دهد، به طور متوسط مادرانی که در دوران بارداریشان بیش از ۱۶ کیلوگرم اضافه وزن پیدا می‌کنند، خطر زایمان خود را دو برابر می‌کنند- یعنی عامل اصلی سزارین. سعی کنید بیش از ۱۲ الی ۱۴ کیلو گرم وزن اضافه نکنید.
نوشیدنی‌های ورزشی: آب یخ ساده که معمولاً در این زمان زایمان توصیه می‌شوند، واقعاً بهترین گزینه برای تولید انرژی و حفظ بنیهٔ شما هنگام تولد نوزاد نمی‌باشد. محققان انگلیسی به این نتیجه رسیده‌اند که نوشیدنی‌های تقویت کنندهٔ عضله، مانند نوشیدنی‌های میوه‌ای و دم کرده‌های طبیعی که مقداری عسل در آن‌ها حل شده باشد، خیلی زود هضم می‌شوند. ولی نوشیدن آب در هنگام زایمان برای جایگزین کردن آب از دست‌رفتهٔ بدن مورد نیاز می‌باشد.
طبق مطالعه‌ای جدید از دانشگاه پزشکی اوتا (Otah) حتی اگر کاملاً دهانه رحمتان باز شده است، مکث کنید. اگر دوست ندارید بی‌درنگ به خود فشار بیاورید، می‌توانید صبر کنید (این فرآیند به کودک اجازه می‌دهد که به طور طبیعی پایین بیاید). شما می‌توانید بدون هیچ خطری در حالی که زیر نظر پزشک هستید تا ۵ ساعت در این وضعیت به سر ببرید. به علاوه این عمل به شما اجازه می‌دهد تا نیروی خود را برای زمان زایمان ذخیره نمایید

http://www.parsegard.com/
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
راه هایی برای درمان ترک‌هایی که به خاطر بزرگ شدن شکم در بارداری ایجاد می شوند، وجود دارد؛ آن ها را بهتر بشناسید.

راه هایی برای درمان ترک‌هایی که به خاطر بزرگ شدن شکم در بارداری ایجاد می شوند، وجود دارد؛ آن ها را بهتر بشناسید.
ترک‌های بارداری، خطوطی فشرده روی پوست هستند که اغلب در ماه‌های آخر بارداری که شکم به سرعت بزرگ می‌شود تا کودک در حال رشد را در خود جای دهد، روی آن ایجاد می‌شود. ترک‌های بارداری در اثر تغییر بافت ارتجاعیِ زیر پوست ایجاد می‌شوند. این ترک‌ها بسته به پوست شما به رنگ صورتی، قهوه‌ای مایل به قرمز، بنفش، قهوه‌ای تیره می‌باشند که در آینده کم رنگ می‌شوند، اما کاملاً محو نخواهند شد.
از کجا باید بفهمم که ترک بارداری خواهم داشت؟
پیش بینی آن دشوار است. حداقل نیمی از زنان باردار این ترک‌ها را خواهند داشت، اما هیچ کس واقعاً نمی‌داند که چرا این ترک‌ها در برخی‌ها ایجاد شده و در برخی دیگر ایجاد نمی‌شود. نتایج تحقیقات حاکی از آن است که ژن در این امر نقش بسزایی دارد؛ اگر مادر یا خواهرتان در دوران بارداری این ترک‌ها را داشته باشند، احتمال بروز آن در پوست شما بیشتر خواهد بود. احتمال ایجاد ترک بارداری همچنین به سرعت و میزان بزرگ شدن شکم در دوران بارداری بستگی دارد. الکس بوار کیمبال، استادیار بیماری‌های پوستی در دانشگاه هاروارد می‌گوید: �پوست خاصیت ارتجاعی زیادی دارد اما افزایش وزن که در زمان بارداری رخ می‌دهد ممکن است بسیار زیاد باشد و گاهی وقت‌ها بیشتر از حد توان پوست.� به همین دلیل احتمال ایجاد ترک بارداری در شما بیشتر می‌شود، اگر:
وزنتان یک دفعه زیاد شود.
چند قلو داشته باشید.
بچه‌تان بزرگ باشد.
مایع آمنیوتیک ( (amnioticشما زیاد باشد.
برای جلوگیری از ایجاد ترک بارداری چه کار می‌توانم بکنم؟
متاسفانه کار زیادی از دستتان برنمی آید. افزایش وزن کمتر از میزان توصیه شده (معمولاً ۱۱ تا ۱۵ کیلوگرم) و همچنین افزایش تدریجی وزن می‌تواند در کاهش احتمال ایجاد ترک بارداری موثر واقع شود. تاثیر هیچ یک از کرم‌ها، پماد‌ها و روغن‌هایی که ادعا می‌کنند ترک بارداری را از بین می‌برند، اثبات نشده است. (مرطوب نگه داشتن پوست در حین بزرگ شدن آن می‌تواند به کاهش خارش پوست کمک کند.)
ترک پوست اصلاً از بین‌می رود؟
خبر خوش: ترک بارداری معمولاً در هفته ششم تا دوازدهم بعد از زایمان به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. رنگ‌دانهٔ آن کم شده و به طور کلی روشن‌تر از پوست اطراف آن می‌شود (رنگ آن بسته به پوست متفاوت است)؛ اما بافت آن به‌‌ همان شکل باقی می‌ماند.
آیا می‌توانم برای رها شدن از ترک بارداری، کاری کنم؟
شما نمی‌توانید آن را کاملاً از بین ببرید، اما اگر این ترک‌ها بعد از زایمان هنوز اذیتتان می‌کنند با دکتر پوست راجع به شیوه‌های کاهش آن صحبت کنید. راه‌های درمان مختلفی وجود دارد. درمان موضعی مانند ترتینیون (رتین A) و اسید گلیکولیک می‌تواند موثر باشد. (توجه: پماد رتین A را نباید در دوران بارداری استفاده کرد و اطلاعات معتبر دربارهٔ میزان مصرف آن در دوران شیر دهی و یا درباره تاثیر آن بر شیر دهی وجود ندارد؛ بنابراین بهترین کار این است که در دوران شیر دهی از آن استفاده نکنید.). برای استفاده در هر زمانی حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.
شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه لیزر درمانی می‌تواند به احیای خاصیت ارتجاعی پوست کمک کند و همچنین رنگ آن را تغییر دهد تا با رنگ پوستتان همخوانی داشته باشد. توجه کنید که ترک بارداری جزء مقولهٔ زیبایی است و بیمه به آن تعلق نمی‌گیرد.

http://www.parsegard.com/
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
برنامه ای که در این مطلب ارائه شده است به بارداران عزیز کمک می کند بعد از بارداری نیز پوستی جوان و شاداب داشته باشند.

در این مطلب به شما می آموزیم که چگونه از ترک‎های پوستی ناشی از بارداری جلوگیری کنید:
یک رژیم غذایی بسیار سالم و مغذی داشته باشید تا پوست خود (و همچنین نوزادتان) را از درون تغذیه کنید. ویتامین‎های زمان بارداری‎تان را مصرف کرده و به میزان کافی کالری از غذاهای سالم دریافت نمایید. رژیم غذایی‎تان باید مملو از کلسیم، پروتئین، غلات کامل، و میوه و سبزیجات مغذی باشد. روزانه 8 لیوان یا بیشتر آب مصرف کنید تا رطوبت و خاصیتِ ارتجاعی پوست‎تان حفظ شود. از راهنمای افزایش وزن تدریجی به هنگامِ بارداری استفاده کنید تا میزان اضافه وزنِ مجاز را دریابید. اگر در وزنِ سالم هستید، این اضافه وزن باید 10 تا 14 کیلوگرم باشد؛ در صورتی که دوقلو دارید و یا کمبود وزن دارید این افزایش وزن در هنگام بارداری باید کمی بیشتر و در صورتی که اضافه وزن دارید اضافه وزن مجاز در هنگام بارداری‎تان باید کمی کمتر از میزانِ ذکر شده باشد. هر چه در طول بارداری زودتر وزن‎تان بالا برود به احتمالِ بیشتری دچارِ ترک های پوستی می‎شوید. سینه‎ها، شکم، پهلوها، کمر، ران‎ها و ساق‎هایتان و هر جای دیگر را که فکر می‎کند ممکن است دچارِ ترک پوستی شود، مرطوب کنید (این کار را حداقل هر صبح و شب انجام دهید). از نظرِ علمی ثابت نشده است که کرم ها و لوسیون‎ها می‎توانند از ترک‎های پوستی جلوگیری کنند، زیرا به لایه عمقی پوست یعنی جایی که ترک‎های پوستی شکل می‎گیرند نمی‎رسند، اما این کرم‎ها حداقل می‎توانند مانع احساسِ خشکی و خارشِ پوست‎تان شوند. همچنین اسکراب مناسب پوست‎تان به شکل‎گیری سلول‎های جدید و رشدِ سالم پوست‎ کمک خواهد کرد. کره کاکائو، روغنِ بادام و همچنین روغن جوانه گندم گزینه‎های فوق العاده‎ای هستند. اگر می‎توانید لانولینِ خالص پیدا کنید، بسیار عالی عمل خواهد کرد. اگر پوست‎تان می‎خارد، احتمالاً در آن ناحیه پوست‎تان در حالِ کش آمدن است و باید آن را مرطوب کنید.
این برنامه را تا پس از بارداری و زمانی که مجدداً به وزن مناسب‎تان برگردید، ادامه دهید. کاهشِ وزن سریع نیز می‎تواند موجبِ پیدایش ترک های پوستی شود.
توصیه مشاور: یکی از بهترین کارها چرب کردن پوست با روغن زیتون می باشد . در طول روز یا شب هر زمان که فرصت پیدا کردید پوست خود را بخصوص در نواحی شکم چرب نمایید. نکته مهم این است که از همان ابتدای بارداری اینکار را انجام دهید و انرا به اواسط بارداری که شکم در حال بزرگ شدن است موکول ننمایید. زیرا با اینکار از همان ابتدای بارداری پوست خود را اماده میکنید که قدرت ارتجاعی خود را افزایش دهد.

http://www.parsegard.com/
خدای خوبم ازت ممنونم بخاطر همسر مهربون و زحمتکشم و علیرضای خوشکل و ماه مامان
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز