2410
2553
“سوسیس و کالباس با گوش گربه ؟؟؟!!!!! ”

لطفا به دوستان و فامیل خود تذکر بدهید

جریان مشابهی قبلا‌ از دیگران شنیده بودم ولی باور کردنش کمی سخت بود تا اینکه این اتفاق برای یکی از آشنایانم که خانمی است و 100%‌ بهش اطمینان دارم پیش آمد.چند روز قبل این خانم با شوهرش در منطقه چیذر تهران با ماشین حمل مواد(مثل ماشینهای مخصوص حمل مرغ و گوشت)تصادف میکنند.راننده ماشین بزرگ که مقصر بوده به دوست ما میگوید یک میلیون تومان بشما میدهم ولی به پلیس اطلاع ندهید.اگر مبلغ خسارت کمتر از این شد بعد با من تماس بگیرید تا پس بگیرم و اگر هم بیشتر شد به شما پرداخت خواهم کرد.دوست من و شوهرش به موضوع مشکوک میشوند چون ظاهر راننده اینقدر ثروتمند بنظر نمیرسید که یک میلیون تومان به آنها بدهد (خسارت ماشین هم خیلی کمتر از این بوده).زنگ میزنند پلیس راهنمایی رانندگی میاید و خلاصه مشکوک میشود از راننده میخواهند درب پشت را باز کند که راننده میگوید شما مجوز بازرسی ماشین من را ندارید اینها هم زنگ میزنند پلیس 110 با مجور میاید.خلاصه ماشین را باز میکنند و با جسد پوست کنده حدود 1000 گربه بدبخت مواجه میشوند.دوست ما از حال میرود و راهی اورژانس بیمارستان میشود.مامور 110 هم با دیدن منظره لگد محکمی به راننده میزند و تا آنجاییکه دوست من و شوهرش میفهمند راننده اعتراف میکند که گربه ها را برای تهیه همبرگر به محلی میبرند.بیخود نیست گربه های محله های مختلف ناغافل غیبشان میزند.

اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداری 26 نمونه سوسیس و کالباس و همبرگر از
مراکز عرضه و فروشگاه ههای زنجیره ای نموده و این نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتی مورد آزمون قرار گرفت.

از بیست نمونه سوسیس و کالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند و فقط سوسیس کوکتل 55 درصد کاله آمل و سوسیس آلمانی 40 درصد پاکدام پارس منطبق بوده است همچنین از شش مورد همبرگر فقط یک مورد مردود بود و مابقی منطبق بودند و لذا تولید هبرگر ظاهراً وضعیت مناسب تری دارند.

موارد مردودی نشان می دهد که تولیدکنندگان از چربی صفاقی( چربی موجود در دستگاه گوارش و
لابه لای روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسی و ریه ، عروق ، رگ و اعصاب و بافت پیوندی ( پوست رگ و پی و چربی ضایعات گوشتی) یعنی بافت هایی خاص که عضله نیستند و تولیدکنندگان طبق استاندارد ملی مجاز به استفاده از این بخش از لاشه دام درتولید فرآورده های گوشتی نیستند استفاده شده است.

لذا اداره کل استاندارد از این پس مقرر نموده به طور مداوم این آزمایش خاص را بروی کلیه فرآورده های گوشتی پخته و ناپخته انجام دهند تا طبق وظیفه قانونی خود سلامت و امنیت غذایی مردم در بحث فرآورده های گوشتی محافظت گردد.

اینم ادرسش:

http://www.qdiau.ir/users/hamids/blog/post/347/%D8%B3%D9%88%D8%B3%D9%8A%D8%B3+%D9%88+%D9%83%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3/

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456
کلا اینا مواد نگهدارنده خیلی بدی دارن .... نیترات و نیتریت دارن ... و واقعا به تمام اندامهای بدن ضرر میزنن ... حالا ژامبون یا کالباس یا سوسیس ... و سیستم دفاعی بدن رو بد میریزن به هم ...

عوارضش واقعا غیر قابل جبرانه!!
وقتی دلم فست فود میخواد همبرگر خونه گی توپی درست میکنم با پنیر و مخلفات

پیتزا هم معمولا یا گیاهی .یا پیتزا استیک یا پنیر و قارچ میخورم
از سوخاری ها خوشم نمیاد

یه زمانی عاشق ژامبون بودم
2714
به به !!!!!!
صد رحمت به کشورهای آسیای شرقی اگه عقرب و مار و .... میخورن میدونن که چی میخورن
تا حالا که از آشغال گوشت و مرغ ، سوسیس کالباس درست میکردن حالا هم ....
اصلا نمیتونیم اطمینان پیدا کنیم چی داریم میخوریم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687