میتونی سیب زمینی را قبل از سرخ کردن نیم ساعت توی آب سرد بزاری و بعد اب رو جوش بیاری و یک دقیقه توی آب جوش بریزی و آبکش کنی خوب که خشک شد، با روغن زیاد یا سرخ کن سرخش کنی البته اگه حوصله نداری از همون نیمه آماده ها مصرف کن خیلی عالی میشه . همه فروشگاه های شهروند هم دارن
من نمیدونم فست فودا از چه مارک سیب زمینی استفاده میکنن. ولی میدونم سیب زمینی نیمه آماده (مخصوصا وقتی تو سرخ کن پخته شه) دقیقا طعم سیب زمینی های بیرونو میده. احتمالا همین مارکی که جاسمین جون گفتن رو مصرف کردیم. یادم نیست.
دریای بزرگ دور *** یا گودال کوچک آب *** فرقی نمیکند *** زلال که باشی ، آسمان در توست ...
خانومی این روزا رستورانها از سیبزمینی نیمهسرخشده استفاده میکنن. ولی اگه طعم واقعی سیبزمینی سرخشده رو دوست داری: چندتا سیبزمینی درشت رو پوست کن و درشت خرد کن. برای مدت نیمساعت تو آبنمک بخوابون، بعد خوب آبکش کن و لای پارچه خشک کن، تو روغن فراوون سرخ کن، زیرش خیلی زیاد نباشه، وگرنه مغزش نمیپزه.
من خودم تو فر سرخ میکنم. خیلی خوشمزه و لذیذ میشه، در ضمن رژیمی هم هست: فر رو از قبل روشن میکنم تا خوب داغ بشه، بعد از اینکه سیبزمینیها رو خشک کردم، تو تابه چدنی (یا تلفون) 2-3 قاشق روغن سرخکردنی میریزم، سیبزمینیها رو تو روغن میغلطونم تا همهجاشون چرب بشه، کمی آویشن و رزماری روش میپاشم و میذارم تو فر 250 درجه سانتیگراد طبقه وسط . بعد 20 دقیقه پشت و رو میکنم سیبزمینیها رو، وقتی کاملاً دو طرفشون برشته شد، با سس کچاپ سرو میکنم. فوقالعاده میشه، حتماً یهبار امتحان کن!!! میزنه رو دست فستفودها!!!!!!!!!! در ضمن اگه دوست داشتی خوشحال میشم به وبلاگم که تجربههای آشپزیم رو توش مینویسم سر بزنی: www.dastpokhte-man.blogfa.com
سلام - اول خلال کنید بعد بریزید تو اب نمک یه ساعت بمونه - البته آب پنیر هم میگن میشه - بعد میتوانید 2 دقیقه با آب جوش بپزی یا نه - بعد آبکشی کن و بزار سرخ بشه / این چند تا لینک رو برات پیدا کردم : http://diys.ir/?p=5763