2703
2553
سلام
من خوب سیب زمینی سرخ می کنم اما سیب زمینی های بیرون مزه خوبی دارن. میشه بگید مزه اونا از چیه؟؟
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست...
هر کجا خندیدیم...هر کجا خنداندیم...هر کجا خوش بودیم...زندگانی آنجاست...
عزیزم رستورانها اکثرا از سیب زمینی نیمه اماده پریس استفاه می کنن شما هم میتونید از فروشگاه بخرید وتو خونه درست کنید
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
میتونی سیب زمینی را قبل از سرخ کردن نیم ساعت توی آب سرد بزاری و بعد اب رو جوش بیاری و یک دقیقه توی آب جوش بریزی و آبکش کنی خوب که خشک شد، با روغن زیاد یا سرخ کن سرخش کنی البته اگه حوصله نداری از همون نیمه آماده ها مصرف کن خیلی عالی میشه . همه فروشگاه های شهروند هم دارن

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2720
من نمیدونم فست فودا از چه مارک سیب زمینی استفاده میکنن. ولی میدونم سیب زمینی نیمه آماده (مخصوصا وقتی تو سرخ کن پخته شه) دقیقا طعم سیب زمینی های بیرونو میده. احتمالا همین مارکی که جاسمین جون گفتن رو مصرف کردیم. یادم نیست.
دریای بزرگ دور *** یا گودال کوچک آب *** فرقی نمیکند *** زلال که باشی ، آسمان در توست ...
خانومی این روزا رستوران‌ها از سیب‌زمینی نیمه‌سرخ‌شده استفاده می‌کنن. ولی اگه طعم واقعی سیب‌زمینی سرخ‌شده رو دوست داری:
چندتا سیب‌زمینی درشت رو پوست کن و درشت خرد کن. برای مدت نیم‌ساعت تو آب‌نمک بخوابون، بعد خوب آب‌کش کن و لای پارچه خشک کن، تو روغن فراوون سرخ کن، زیرش خیلی زیاد نباشه، وگرنه مغزش نمیپزه.

من خودم تو فر سرخ می‌کنم. خیلی خوشمزه و لذیذ میشه، در ضمن رژیمی هم هست:
فر رو از قبل روشن میکنم تا خوب داغ بشه، بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها رو خشک کردم، تو تابه چدنی (یا تلفون) 2-3 قاشق روغن سرخ‌کردنی می‌ریزم، سیب‌زمینی‌ها رو تو روغن می‌غلطونم تا همه‌جاشون چرب بشه، کمی آویشن و رزماری روش می‌پاشم و می‌ذارم تو فر 250 درجه سانتی‌گراد طبقه وسط . بعد 20 دقیقه پشت و رو میکنم سیب‌زمینی‌ها رو، وقتی کاملاً دو طرفشون برشته شد، با سس کچاپ سرو می‌کنم. فوق‌العاده میشه، حتماً یه‌بار امتحان کن!!! میزنه رو دست فست‌فودها!!!!!!!!!!
در ضمن اگه دوست داشتی خوشحال میشم به وبلاگم که تجربه‌های آشپزیم رو توش می‌نویسم سر بزنی:
www.dastpokhte-man.blogfa.com
2714
سیب زمینی هاتون وبرش بزنید بعد یک قابلمه برداشته آب روتوی اون جوش بیارید وسیب زمینهاراحدود 3 دقیقه توی اون بریزید بعدازاینکه درآبکش ریختیدو آبش رفت خشک کنید درروغن فراوون ونمک بصورتی که سیب زمینی ها روهم قرارنگیرن سرخ میکنیم ادویه هم فلفل 7 ادویه خوش طعمش میکنه برای سوخاری هم میتونی سیب زمینی برش زدت روتوی مایه بنیه بگذاری بعداز اساعت توی روغن سرخش کنی
ممنون از همه بووووووووووووووووووووووس
عسل جون سیب زمینی تو فر عالییییییییییییییییییییییییییی بود گلم
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست...
هر کجا خندیدیم...هر کجا خنداندیم...هر کجا خوش بودیم...زندگانی آنجاست...
سلام - اول خلال کنید بعد بریزید تو اب نمک یه ساعت بمونه - البته آب پنیر هم میگن میشه - بعد میتوانید 2 دقیقه با آب جوش بپزی یا نه - بعد آبکشی کن و بزار سرخ بشه / این چند تا لینک رو برات پیدا کردم : http://diys.ir/?p=5763
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687