از دوران كودكي شيخ بيش از اين اطلاعاتي در دست نيست. اما او خود، از قول مادرش نقل ميكند كه:
« موقعي كه تو را در شكم داشتم شبي [ پدرت غذايي را به خانه آورد] خواستم بخورم ديدم كه تو به جنب و جوش آمدي و با پا به شكمم ميكوبي، احساس كردم كه از اين غذا نبايد بخورم، دست نگه داشتم و از پدرت پرسيدم....؟ پدرت گفت حقيقت اين است كه اين ها را بدون اجازه [از مغازه اي كه كار ميكنم] آوردهام! من هم از آن غذا مصرف نكردم. »
اين حكايت نشان ميدهد كه پدر شيخ ويژگي قابل ذكري نداشته است. از جناب شيخ نقل شده است كه:
« احسان و اطعام يك ولي خدا توسط پدرش موجب آن گرديده كه خداوند متعال او را از صلب اين پدر خارج سازد. »
سلام خوبين؟ خيلي برام جالبه من علاقه بسيار وافر به شيخ رجبعلي نكوگويان {خياط} دارم داستانهاي ايشون مطالعه كردنم بارها بارها حتي با ايشون گاهي درد دل ميكنم و سالگرد فوت ايشون كه 10 شهريور سعي در خيرات دارم و هميشه هديه هاي خوبي از ايشون دريافت كردم در باره ايشون بيشتر بخونيد و بدونيد كه يك انسان نمونه بوده روحشان هميشه شاد دست اقاي پاكدل هم درد نكنه
اقاي پاكدل كتاب كيمياي محبت كمياب نيست اگر شهر قم تشريف ببريد ميتوانيد تهيه كنيد اگر خواستيد من جستجو ميكنم بيبينم فروش اينترنتي دارند يا نه/////خوشحالم كه اين تاپيك باز كرديد دلم ميخواد با هم رااگر مايل باشيد درباره ايشون بحث كنيم
و سخنراني خيلي خوبي داره آدم پاي صحبتش چرتش نميگيره چون ساده و دلنشين و روان صحبت مي كنه يك مطلب رو صد بار نمي پيچونه دقيقا خصوصيات آقاي دولابي! معمولا چيزهايي هم كه ميگه بيشتر از ايشون نقل مي كنه.
اگه شماره اي از ايشون پيدا كردم و اجازه داشتم براتون با ايميل ميفرستم.
اما كلا مي دونم كه ساكن قم هستند و البته زياد اصفهان مي روند و شهرهاي ديگه هم سخنراني دارند، همين دو شب قبل حرم امام رضا( عليه السلام) سخنراني داشتند.
صفحه 1 از 2 برو به صفحه:
تبلیغات متنی
ارسال اينترنتي گل اولين فروشگاه اينترنتي گل فروش ارسال گل از طرف شما انيشتين كوچولو تصويري 28 قسمتي Baby Einstein به همراه هديه پكيج 48 داستان سفارش تلفني - دريافت 1 ساعته تلفن دفتر فروش: 77517241-021 فروش نقره و جواهرجلوگيري از خطرات احتمالي در دوران بارداري با استفاده از سنگ هاي درماني فروش پستي براي سراسر ايران آتليه عكاسي كودك ـ گروه بعد چهارم اتاق تعويض و استراحت كودك – مشاهده و سفارش عكس آنلاين عكاسي در باغ و طبيعت عكاسي در منزل و جشنهاي تولد 26111210 - 26111507 - 021 بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي: 4-88918772-021 عكاسي كودك در منزل شمابا استفاده از تجهيزات استوديوئي پرتابل. در محلي كه كودك شما احساس راحتي مي كند: منزل خودتان. همراه: 09126179357لباس شب، عروس و بالماسكه خانم فرشي، طراح لباس شب و عروس بالماسكه براي كودكان و بانوان براي تعيين وقت ملاقات تماس بگيريد. 09122130479- 77383984