نیازمندی های منتخب
|
|
تبادل نظر
فركانس فارسي1 روي هاتبرد و يوتل ست |
برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید
| جستجو
|
| من روي هيچ كدام نمي تونم ببينم لطفا راهنمايي كنيد |
| man gereftam merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii merciiiiiiii |
| مرده شورشو ببرن با فركانساش. مسخره كرده بيشرف |
| بچه ها فركانساي جديدي براي فارسي وان نداريد؟؟؟ |
| خدا كنه يه فركانس رو هاتبرد تا فردا بدن |
من الان از 11314 تا 11390 رو روي هاتبرد زدم همش از ساعت 4 عصر قطعههههههههههههههه ديگه واقعا داريم عصباني ميشيم دوست داريم سريالياشو ببنيم و كجنكاوش شديم اين طوري فيلم بازي هم برامون در اوردن |
| مال ما هم قطعه .اينا خودشون هم نميدونن ميخوان چي كار كنن. |
| اون بيچاره مسخره نكرده پارازيت مي ندازن خب |
| امروز كه قطع شد دوباره......كلافه شدم.از بس دنبال فركانس گشتم.......... |
بچه ها لطفا فركانس جديد روي هاتبرد يا نيلست يا عربست .... لطفا لطفا.... جدا دارم كلافه ميشم |
بجه ها ما از وقتي فارسي وان قطع شده همش با شوشو دعوامون ميشه اون موقع حتي اگه قهر بوديم سالوادور كه ميومد شوشو اشتي ميكرد ويه سوزه مشترك با هم داشتيم الان يك هفته هست ما با هم..........................گرييييييييييييييييييييييييييييييييييييييهههههههههههههه |
|
|
ارسال اينترنتي گل
اولين فروشگاه اينترنتي گل فروش ارسال گل از طرف شما
آتليه عكاسي كودك ـ گروه بعد چهارم
اتاق تعويض و استراحت كودك – مشاهده و سفارش عكس آنلاين عكاسي در باغ و طبيعت عكاسي در منزل و جشنهاي تولد 26111210 - 26111507 - 021
بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران
موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي: 4-88918772-021
انيشتين كوچولو تصويري 28 قسمتي Baby Einstein
به همراه هديه پكيج 48 داستان سفارش تلفني - دريافت 1 ساعته تلفن دفتر فروش: 77517241-021
فروش نقره و جواهر
جلوگيري از خطرات احتمالي در دوران بارداري با استفاده از سنگ هاي درماني فروش پستي براي سراسر ايران
عكاسي كودك در منزل شما
با استفاده از تجهيزات استوديوئي پرتابل. در محلي كه كودك شما احساس راحتي مي كند: منزل خودتان. همراه: 09126179357
لباس شب، عروس و بالماسكه
خانم فرشي، طراح لباس شب و عروس بالماسكه براي كودكان و بانوان براي تعيين وقت ملاقات تماس بگيريد. 09122130479- 77383984
|