2410
2553
سلام دوست من
اگه مطالب مفید بود یه صلوات برای زودتر خوب شدن این بچه های نازنین بفرست
ممنون

تو این تاپیک ما یاد می گیریم چطور می شه با وجود آلرژی خوراکی های خوشمزه برای بچه هامون تهیه کنیم

qnjzlmpf9o2sk9ma144o.jpg

اینجا دستور غذا ها و دسر هاو شیرینی هایی هست که با مواد محدودی درست می شن
هیچ اسانسی ندارند
و فقط با چاشنی عشق به بچه هامون خوشمزه میشن

من تصمیم گرفتم دستورات پخت رو اینجا جمع آوری کنم هر خوراکی جدیدی که مجاز بود عکس و اطلاعاتش رو اینجا بگذارم امیدوارم مامانهای دیگه هم همکاری کنن تا یه مجموعه خوب بشه و این دوران برا خودمون و بچه هامون راحت تر بگذره ....این مواد برای مامانهایی که به خاطر بچه هاشون تو رژیم هستن هم کاربرد داره و برای بچه های زیر یک سال خوردن خود مواد توصیه نمی شه....از طرفی اگه هر کدوم از این خوراکی ها رو برای بار اول هست که تست می کنید .....**حتما به مقدار کم و با مشورت پزشک مخصوص کودکتون اینکارو انجام بدین....** من فقط پیشنهاد هارو جمع آوری می کنم و خوب آلرژی هر بچه ای با بچه دیگه متفاوته.




دوس جونا
قراره بعد ازین راجع به باز تر کردن رژیم تبادل نظر کنیم لطفا توصیه های مارو جایگزین حرفهای پزشک نکنید





فهرست خوراکی ها:


سلام... این فهرست خلاصه دستورات غذایی 10 صفحه اول:


صفحه 1:
(((دستورخوراکی های مامان هستی))))
1 :سمبوسه :‌ترکیبات گوشت گوسفندی. سیب زمینی. پیاز. جعفری. نان لواش. روغن زیتون.
2- مرغ بدون سرخ کردن و ادویه
3.شیرینی برنجی

صفحه 2 :
1-همبرگر
2-‌کرم سیب
3-سس ماکارونی و لازانیا بدون رب گوجه
4-نان روغنی ( روغن جوش)
5-پیراشکی کرم دار
6-نان
7-تر حلوا
8-کاچی
9-سوپ جو با عصاره پای مرغ
صفحه 6 :
1-یک نوع کیک رژیمی
2-مشت کباب

صفحه 7:
1-دسر هویچ و بیسکوئیت رژیمی آسون

صفحه 8 :
1-بامیه
2-بستنی یخی با پوره میوه
3-خورش کدو

صفحه 10 :
1-پوره سبزیجات
2-کیک بدون تخم مرغ

صفحه 11
کراکت سیب زمینی

صفحه 12
کیک هویج
کیک ساده بدون تخم مرغ

صفحه 13
کیک تک تخم مرغی

صفحه 14
کتلت بدون تخم مرغ
کیک اسفنجی ساده

صفحه 17
کیک فنجونی
یه غذای جدید از خودم اختراع کردم
یه جور مسقطی

صفحه 19
سوپ
مافین

صفحه 21 شیرینی بهشتی
22...بیسکوییت برنجی
23...چیپس رژیمی

صفحه 52 چند دستور غذای خوشمزه از ریحان جون




صفحه 55 شیرینی سیب به دستور زری جون

اینم فایل مطالب که نی نی ناز عزیز زحمتشو کشیدن
http://pro.uploadpa.com/?file=139232583784407_خوراکیهای مجاز برای آلرژی.docx










دوست جونا من جدیدا با خانوم نرگس جوزجانی آشنا شدم میتونید از ایشون برای تغذیه فرزندتون مشاوره بگیرین
نرگس جوزدانی (کارشناس تغذیه و رژیم درمانی) پست ها : 6702عضویت:1392/8/3
1392/9/17 - 11:45 صبح [گزارش پست نامناسب]
[لینک مستقیم] [وبلاگ] [ارسال ایمیل]
سلام
نرگس جوزدانی هستم. کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
به شماره نظام پزشکی ت-267
عضو انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر
عضو انجمن تغذیه ایران
خوشحال می شم بتونم در جهت سلامتی شما کاربران گرامی قدمی بردام.
می تونید سوالاتتون رو در اینجا مطرح کنید.
یا به وبلاگم مراجعه کنید.
www.nut-nut.blogfa.com
یا برام میل کنید. البته در صورتیکه مشکلتون خیلی خاصه.
jozdany@ yahoo.com


تاپیک من در مورد تغذیه کودکان
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=676874
غذاهای رژیمی به روش مامان هستی عزیز
برای دیدن عکس خوراکی ها به صفحه 46 مراجعه کنید


Online *مامان هستی*
پست ها: 15,970
عضویت: 16/9/1389
+2 1392/10/17 9:18 ق.ظ


غذاهایی که مناسبند رو هم همشو تو پست می گذارم
یخی کردن:
یکی از دوستای خوبم سهیلا گفت چیزایی که پارسا دوست نداره رو به صورت یخی بهش بدم. منم کدو حلوایی رو میکس کردم و کمی شیرینش کردم، ریختم تو قالب مورد علاقش ولی نخورد:

سیب زمینی سرخ کرده:
سیب زمینی رو بهش کمی نمک زدم و کمی روغن. پخشش کردم تو سینی فر تقریبا 20 الی 25 دقیقه با دمای متوسط.

مثل قبلی ولی قبلش خلال ها رو کمی پختم 5 دقیقه کافیه. نباید وا بره. بعد همون مراحل قبلی. اینبار هم خوشمزه تر شدن و هم اصلا نچسبید و پفی هم بود

ذرت بو داده:
اینم ذرت خودمونه که ماهیتابه در در رو توش کمی روغن و نمک ریختم و کمی ذرت ریختم توش و درشو بستم با شعله متوسط. اینم نتیجش:
البته اینو یه بار دادم بهش. فعلا اینم محروم شده:

شیرینی:
این تنها شیرینی ایه که پارسا می تونه بخوره. آرد برنج قهوه ای ساخت مامان250 گرم- شکر قهوه ای150 گرم-آب مقداری-روغن125 گرم و چاشنی عشق.
خوشمزه شده بود میشه دو رنگشم کرد با شکر معمولی و قهوه ای. کمی هم پف کرد تو فر. ولی نکتش اینه که زیاد موندگاری نداره و زود خشک میشه.بهتره اندازه مصرف روزانه درست کنیم. پارسا که خیلی دوست داشت ولی فکر کنم روغن مایع بهش نساخت. اینار درست کنم با روغن سبوس برنج امتحان می کنم.
دمای فر 160 درجه 15 الی 20 دقیقه.

حلوای هویج:
آرد برنج قهوه ای یک پیمانه- روغن مایع نصف پیمانه-شکر دو پیمانه-هویج نیم کیلو-گلاب نصف پیمانه.
گلاب رو پارسا بهش حساسیت داره. منم نزدم زعفرونم نزدم اینجوری شد:
میشه بذاریم سرد بشه و با دست شبیه هویج های کوچیک بکنیمش و روش رو خط بزنیم با پشت چاقو . به جای دمش مثلا چند تا خلال باریک از سیب سبز یا چیز مجاز دیگه ای بذاریم
هویج رو شسته. بپزید و پوره کنید. در یک ظرف تفلون آرد الک شده رو بریزید و بذارید رو شعله ملایم زیرشم شعله پخش کن بذارید. نباید رنگش تغییر کنه. فقط یکمی بوی خامی رو بگیره. بعد شعله پخش کن رو برداشته و روغن رو اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست بشه. بعد هویج پوره شده و شکر و اگه مجازید گلاب رو اضافه کنید. من دفعه بعد با شکر قهوه ای میدرستم. اینجا با شکر معمولیه چون هنوز نخریده بودم. مخلوط رو به هم میزنیم تا یکدست شده و به صورت یک تکه در بیاید. دیگه به ظرف نچسبه. این حلوا خیلی چسبنده است. برای تزیین دستتونو حتما چرب کنید

شیرینی برنجی:
آرد برنج یک کیلو-روغن نیم کیلو- شکر یک پیمانه-تخم مرغ دو عدد
اینو گذاشتم ببنید فقط نه درستکنید چون تخم مرغ داره. عکس بعدی فقط زرده تخم مرغ داره ولی خیلی بهتر شد هم خوشمزه تر هم نرم تر.البته برای نینی هایی که به زرده حساسیت ندارن. پارسا که فعلا نمی تونه بخوره

شیرینی برنجی:
آرد برنج سه پیمانه-زرده تخم مرغ دوعدد- شکر یک پیمانه سر خالی- گلاب اگر مجازن یک چهارم پیمانه وگرنه آب همین مقدار-روغن یک پیمانه سرخالی.
من روشو با سیاه دونه تزیین کردم چون برای یه مریض دیگه درست کردم که حساسیت غذایی نداشت.
روغن و شکر رو هم بزنید. زرده ها رو هم اضافه کرده و هم بزنید.آرد و گلاب(یا آب) رو هم اضافه کنید. اون قدر ورز بدید تا یکدست بشه. بعد بگذارید تو یک کیسه برای 24 ساعت بماند. ممکنه بعد 24 ساعت سفت شده باشه.من تو یخچال گذاشته بودم سفت شده بود و پوره میشد. کمی آب بهش اضافه کنید و باز ورز بدین. گلوله های کوچک درست کنید و پهنش کنید روشم می تونید شکل بدید.بذارید تو فر 150 درجه.15 تا 20 دقیقه. زیرش کمی طلایی میشه ولی روش نباید طلایی بشه.

بدون نام!
اینم مال زمانیه که پارسا می تونست زرده تخم مرغ بخوره
زرده تخم مرغ یک عدد. سیب زمینی متوسط پخته شده و پوره شده یک عدد-نمک مقداری.
با هم مخلوط کرده و تو قالبش رو چرب کردم و ریختم توش.
گذاشتم تو فر دماشو یادم نیست چشمی نگاه می کردم فکر کنم 15 الی 20 دقیقه شد.

این همونه. وقتی از قالب درآوردم:

بدون نام!
سیب زمینی پخته پوره شده- گوشت بلدرچین یا کبک یا مرغ پخته شده همراه برنج قهوه ای میکس شده. با هم قاطی کردم. کمی نمک زدم. گلوله های کوچکشو و بعد کمی گذاشتم تو فر.

کته شوید:
چون پارسا سبزی رو مشکوک بود کم ریختم. فعلا هم که مجاز نیست.

بدون شرح!

کتلت:
گوشت گوسفند چرخ شده- کمی جعفری اگه مجازید-سیب زمینی نیم پز شده رنده شده-کمی نمک.
پیاز رو پارسا مجاز نیست ولی این جعفری مزه دارش کرد که فعلا اونم مجاز نیست.

خوراک:
گوشت بلدرچین- لوبیا سبز- سیب زمینی- هویج.
با اینکه پیاز نداشت خوشمزه شده بود ولی لوبیا سبز بهش نساخت. بدون لوبیا هم بد نیست.

بدون نام!
پارسا ته دیگ سیب زمینیشو خیلی دوست داره:

خورشت هویج:
بدون پیاز. خورشت به هم همین جوری میدرستم. البته زیاد دوست نداره. فعلا هم که مجاز نیست.
یکمی آبغوره و شکر و نمک و هویج و گوشت.

الویه:
بدون سس مایونز- اصلا خودمم دوست نداشتم. یکی بیاد الویه رژمی پیشنهاد بده

خورشت به:

قرمه سبزی بدون لوبیا:
خیلی خوشمزه میشه. ولی فعلا سبزی ممنوعه باز.

بدون نام!
یک سیب زمینی متوسط رو پختم. گوشت بلدرچینم پختم و نمک زدم. استخوناش رو جدا کردم و با سیب زمینی رنده شده ریختم تو گوشت کوب برقی. مواد مخلوط شده رو ریختم تو قالب خرسی و تو فر گذاشتم.
دمای 160 درجه حدود یک ربع و بعد حرارت از بالا حدود 5 دقیقه
خودم اختراع کردم پارسا خیلی دوست داشت.

ماکارونی آی سودا:
این ماکارونی با آرد ذرته. برای نینیهایی که می تونن ذرت بخورن و به گندمم حساسیت دارن.
ماکارونی- قارچ- هویج- سیب زمینی- جعفری- گوشت چرخ کرده نریختم چون پارسا بدون پیاز و رب تو غذا دوست نداره
متاسفانه به پارسا نساخت.

2 کاربر این مطلب را پسندیده اند
هستی من پارسا 91/2/2 و نینی تو دلی





Online *مامان هستی*
پست ها: 15,970
عضویت: 16/9/1389
+2 1392/10/17 9:19 ق.ظ


طرز تهیه آرد برنج در منزل:
برنجی که انتخاب میکنیم بهتره برنج ایرانی و ترجیحا نیم دونه باشه .به دقت باید پاک بشه که یه وقت سنگ یا اشغال توی آردمون وارد نشه.
چندبار برنج رو با اب سرد تاکید میکنم آب سرد میشوریم و میزاریم توی آب سرد چند ساعت خیس بخوره.وبعد برنج رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم خیسی آبش رو از دست بده و فقط کمی مرطوب و نمدار باشه در این حالت توی آسیاب یا چرخ گوشت ریخته یا توی هاون با دست میکوبیم.دونه های برنج باید کاملا نرم بشه.و بعد توی یه سینی پهن میکنیم.نباید زیاد روی هم تلنبار بشه باید برنج خوووووب هوا بخوره والا کپک میزنه.
خشک که شد دوباره آن را آسیاب میکنیم سپس از الک رد میکنیم تا اگه دونه های درشت یا گلوله داره گرفته بشه.باز از الک ریزتر و بار سوم از پارچه توری رد میکنیم و آرد برنج لطیف و کاملا خشک رو توی یه ظرف دردارریخته و توی یخچال نگهداری میکنیم.
من آرد برنج قهوه ای هم اینجوری درست کردم و گذاشتم تو فریزر.

طرز تهیه نشاسته سیب زمینی:
برای اینکه نشاسته سیب‌زمینی تهیه کنید، سیب زمینی خام را پوست کنده و رنده کنید. سپس، آنها را در یک پارچه دو لایه کتانی قرار دهید و فشار دهید تا آب سیب‌زمینی خارج شود. بعد آن را در یک کاسه بریزید. بگذارید قدری بماند و سپس، آب آن را در کاسه دیگری بریزید. آنچه در ظرف اول باقی می‌ماند، نشاسته سیب‌زمینی است

اصول پخت کیک و شیرینی:
هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است که اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده ای کشیده شده ، بنابراین لازم است که در مورد پخت شیرینی و نحوه کار کردن با فرهای خانگی نکات زیر را بدانید:
معمولاً کیک و شیرینی هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته می شوند. کیک و شیرینی هایی که ریز و کوچک هستند (به جز شیرینی هایی که سفیده یا زرده زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.
اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود که روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند، زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهید، در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت. درجه حرارت فر در فرهای مختلف بر اساس سانتی گراد و فارنهایت است که با در دست داشتن جدول زیر می توان هر کیک یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.
درجه سانتی گراد درجه فارنهایت
120 250
150 300
160 325
180 350
190 375
200 400
230 450
توجه: با وجود داشتن این جدول، حتماً به دستورالعمل فر نیز توجه کنید.
فرهایی که حداکثر حرارت آنها 500 یا 550 باشد بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند. فرهایی که حداکثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است بر اساس سانتی گراد تنظیم شده اند.
تبدیل درجه های سانتی گراد به فارنهایت یا برژس دارای فرمول است ولی می توان به صورت تقریبی درجه فارنهایت را نصف کرد و درجه سانتی گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روی 400 درجه فارنهایت باشد باید فرهای سانتی گرادی را روی درجه 200 تنظیم کرد. برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل 30-15 دقیقه قبل از پخت گرم کرد.
پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه 1 یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:
مواد وزن به گرم
1 پیمانه آرد 100 گرم
1 پیمانه پودر قند 125 گرم
1 پیمانه شکر 150 گرم
1 پیمانه روغن (جامد یا مایع) 150 گرم
پیمانه ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.
هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید. اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی 60-50 گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.
اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.
نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزیین آن :
قبل از اینکه شروع به پخت و تزیین هر کیکی بکنیم چند نکته ی مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم .
1- همیشه دستور کیکی یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم از اول تا آخر کاملا میخوانیم ،مطمئن شویم که تمام مواد لازم را دراختیار داریم .
2- هیچگاه سعی نکنیم که مواد دیگری راجایگزین بعضی از مواد کنیم .
3- تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ی مواد هم دما شوند .
4- مواد را به دقت وزن کنید .
5- حدود یک ربع قبل از پخت فر را روشن کنیم .
6- هیچگاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد باز نکنیم چون پف کیک می خوابد .
7- یک کیک وقتی کاملا پخته است که به اندازه ی کافی پف کرده باشد و روی ان طلایی شده باشد و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

دقیق اندازه گیریهارو میزارم براتون البته همشونو نینی هامون مجاز نیستن ولی ایشالله کم کم همشونو مجاز میشن:
1 cup = 236.6 cubic centimeters = 236.6 cc = 236.6 milliliter
کاپ به گرم

آرد و پودر قند
1/8 cup = 15 grams
1/4 cup = 30 grams
1/3 cup = 40 grams
3/8 cup = 45 grams
1/2 cup = 60 grams
5/8 cup = 70 grams
2/3 cup = 75 grams
3/4 cup = 85 grams
7/8 cup = 100 grams
1 cup = 110 grams
____________________
شکر قهوه ای
1/8 cup = 25 grams
1/4 cup = 50 grams
1/3 cup = 65 grams
3/8 cup = 75 grams
1/2 cup = 100 grams
5/8 cup = 125 grams
2/3 cup = 135 grams
3/4 cup = 150 grams
7/8 cup = 175 grams
1 cup = 200 grams
______________________
کره یا مارگارین
1/4 cup = 55 grams
1/3 cup = 75 grams
3/8 cup = 85 grams
1/2 cup = 115 grams
5/8 cup = 140 grams
2/3 cup = 150 grams
3/4 cup = 170 grams
7/8 cup = 200 grams
1 cup = 225 grams
__________________
آرد کیک
1/8 cup = 10 grams
1/4 cup = 20 grams
1/3 cup = 25 grams
3/8 cup = 30 grams
1/2 cup = 50 grams
5/8 cup = 60 grams
2/3 cup = 65 grams
3/4 cup = 70 grams
7/8 cup = 85 grams
1 cup = 95 grams
____________________
کاکائو
1/8 cup = 15 grams
1/4 cup = 30 grams
1/3 cup = 40 grams
3/8 cup = 45 grams
1/2 cup = 60 grams
5/8 cup = 70 grams
2/3 cup = 75 grams
3/4 cup = 85 grams
1cup = 125 grams
____________________
شکر معمولی‌
1/8 cup = 30 grams
1/4 cup = 55 grams
1/3 cup = 75 grams
3/8 cup = 85 grams
1/2 cup = 115 grams
5/8 cup = 140 grams
2/3 cup = 150 grams
3/4 cup = 170 grams
7/8 cup = 200 grams
1 cup = 225 grams
______________________
رنده نارگیل
1/8 cup = 10 grams
1/4 cup = 20 grams
1/3 cup = 25 grams
3/8 cup = 30 grams
1/2 cup = 40 grams
5/8 cup = 45 grams
2/3 cup = 50 grams
3/4 cup = 60 grams
7/8 cup = 65 grams
1 cup = 75 grams
________________________
پودر شکر
1/8 cup = 30 grams
1/4 cup = 55 grams
1/3 cup = 75 grams
3/8 cup = 85 grams
1/2 cup = 115 grams
5/8 cup = 140 grams
2/3 cup = 150 grams
3/4 cup = 170 grams
7/8 cup = 200 grams
1 cup = 225 grams
________________________
پودر نارگیل
1/8 cup = 10 grams
1/4 cup = 25 grams
1/3 cup = 35 grams
3/8 cup = 40 grams
1/2 cup = 50 grams
5/8 cup = 60 grams
2/3 cup = 65 grams
3/4 cup = 75 grams
7/8 cup = 85 grams
1 cup = 100 grams
___________________________
پودر بادام
1/8 cup = 20 grams
1/4 cup = 40 grams
1/3 cup = 55 grams
3/8 cup = 65 grams
1/2 cup = 85 grams
5/8 cup = 105 grams
2/3 cup = 110 grams
3/4 cup = 130 grams
7/8 cup = 150 grams
1 cup = 170 grams
_________________________
خلال بادام
1/8 cup = 10 grams
1/4 cup = 20 grams
1/3 cup = 25 grams
3/8 cup = 30 grams
1/2 cup = 40 grams
5/8 cup = 50 grams
2/3 cup = 55 grams
3/4 cup = 60 grams
7/8 cup = 70 grams
1 cup = 80 grams
______________________
نشاسته
1 cup = 125 grams
3/4 cup = 95 grams
2/3 cup = 85 grams
1/2 cup = 65 grams
1/3 cup = 40 grams
1/4 cup = 30 grams

1 tablespoon = 8 grams
______________________
بکینگ سودا - جوش شیرین و نمک
2 teaspoons baking soda (or salt)= 14 grams
1+3/4 teaspoons baking soda (or salt) = 12 grams
1+1/2 teaspoons baking soda (or salt) = 10 grams
1+1/4 teaspoons baking soda (or salt) = 9 grams
1 teaspoon baking soda (or salt) = 8 grams
3/4 teaspoon baking soda (or salt) = 5-6 grams
1/2 teaspoon baking soda (or salt) = 4 grams
1/4 teaspoon baking soda (or salt) = 2 grams
__________________________
ماست
1 cup = 235 grams
3/4 cup = 175 grams
2/3 cup = 155 grams
1/2 cup = 120 grams
1/3 cup = 80 grams
1/4 cup = 60 grams
1 tablespoon = 15 grams
_______________________
خامه هوی کریم
1 cup = 235 grams
3/4 cup = 175 grams
2/3 cup = 155 grams
1/2 cup = 115 grams
1/3 cup = 80 grams
1/4 cup = 60 grams

1 tablespoon = 15 grams
_____________________
تخم مرغ
1 egg (without shell) = 50 grams
1 egg yolk = 20 grams
1 egg white = 30 grams
______________________
معادل اندازه گیری آشپزی
16 tablespoons = 1 cup
12 tablespoons = 3/4 cup
10 tablespoons + 2 teaspoons = 2/3 cup
8 tablespoons = 1/2 cup
6 tablespoons = 3/8 cup
5 tablespoons + 1 teaspoon = 1/3 cup
4 tablespoons = 1/4 cup
2 tablespoons = 1/8 cup
2 tablespoons + 2 teaspoons = 1/6 cup
1 tablespoon = 1/16 cup
2 cups = 1 pint
2 pints = 1 quart
3 teaspoons = 1 tablespoon
48 teaspoons = 1 cup
________________________
Granulated sugar: 1 cup = 220 grams
Brown sugar: 1 cup, packed = 200 grams
Sifted white flour: 1 cup = 125 grams
White rice, uncooked: 1 cup = 185 grams
White rice, cooked: 1 cup = 175 grams
Butter: 1 cup = 227 grams
Almonds, slivered: 1 cup = 108 grams
Oil: 1 cup = 224 grams
Maple syrup: 1 cup = 322 grams
Milk, non-fat: 1 cup = 245 grams
Milk, sweetened condensed: 306 grams
Broccoli, flowerets: 1 cup = 71 grams
Raisins: 1 cup, packed = 165 grams
Milk, dry: 1 cup = 68 grams
Yogurt: 1 cup = 245 grams
Water: 1 cup = 236 grams
Confectioners sugar: 1 C = 110 g
Cocoa: 1 C = 125 g
________________________
اینم به قاشق و گرم و انس کامل
3 teaspoons = 1 tablespoon= 1/2 ounce= 14.3 grams
2 tablespoons= 1/8 cup= 1 ounce= 28.3 grams
4 tablespoons= 1/4 cup= 2 ounces= 56.7 grams
5 1/3 tablespoons= 1/3 cup= 2.6 ounces= 75.6 grams
8 tablespoons= 1/2 cup= 4 ounces= 113.4 grams
12 tablespoons= 3/4 cup= 6 ounces= 170 grams
16 tablespoons= 1 cup= 8 ounces= 226.8 grams
32 tablespoons= 2 cups= 16 ounces= 453.6 grams
64 tablespoons= 4 cups= 32 ounces= 907.2 grams
_______________________________
پوند به کیلوگرم
1 pound 454 grams
1.1 pounds 500 grams
2.2 pounds 1000 grams [1 kilo]
_______________________________
تبدیل دمای فر
Gas 1 = 140�C = 275�F
Gas 2 = 150�C = 300�F
Gas 3 = 160�C = 325�F
Gas 4 = 180�C = 350�F
Gas 5 = 190�C = 375�F
Gas 6 = 210�C = 400�F
Gas 7 = 220�C = 425�F
Gas 8 = 230�C = 450�F
Gas 9 = 240�C = 475�F
_______________________________
تبدیل مقیاس
1/4 teaspoon = 1 ml
1/2 teaspoon = 2 ml
1 teaspoon = 5 ml
1 tablespoon = 15 ml = 14 grams = 1/2 oz
1/4 cup = 65 ml
1 cup = 250 ml
30g = 1oz
3 teaspoons = 1 tablespoon
1/2 tablespoon = 1-1/2 teaspoons=7grams
10-2/3 tablespoons = 2/3 cup
12 tablespoons = 3/4 cup
16 tablespoons = 1 cup
6 tablespoons = 8 fluid ounces
1/8 cup = 2 tablespoons=1 fluid ounce
1/4 cup = 4 tablespoons
1/4 cup = 2 fluid ounces
1/3 cup = 5 tablesp. + 1 teasp.
1/2 cup = 8 tablespoons
1 cup = 16 tablespoons
1 cup = 8 fluid ounces
1 liter = approx. 4 cups or 1 quart
1 cup butter = 225 grams
1 stick butter = 113 grams = 1/2 cup
1 tbsp butter = 14.18 grams
1 tsp butter = 4.73 grams

طرز تهیه کشک بدون گلوتن:
البتبه شرطی که به ماست یا دوغ ساسیت نداشته باشند.
1. دوغ یا ماست را حرارت می دهیم تا به جوش آید
2. در حین حرارت دادن مرتب آن را هم می زنیم تا ببرد
3. حال ظرف را از روی شعله بر می داریم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شود
4. در این حالت آب و املاح از هم جدا می شوند و آب روی املاح قرار می گیرد
5. آب را از املاح جدا می کنیم
6. املاح باقی مانده در ته ظرف را مثل ماست چکیده از صافی رد می کنیم تا کشک درست شود. سفت و شلی کشک بسته به سلیقه شماست.
نکته:
• درصورت تمایل می توانید آب را به قره قروت تبدیل کنید.
• کشک را می بایست در ظرفی که دارای درب محکمی است بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
• در صورتی که کشک بدست آمده بریده بریده ( دون دون) شود، می توانید آن را در مخلوط کن بریزید تا یک دست و صاف شود.

طرز تهیه رب خانگی:
از اونجایی که ربهای بازاری به احتمال 99/99 درصد حاوی آرد گندم میباشند من این پست رو گذاشتم تا عزیزانی که تا حالا رب نپختن دست بکار شوند یه تجربه جدید رو بدست بیارند
اول از همه باید گوجه مناسب تهیه کنید گوجه های این فصل که از زمین چیده میشوند رسیده قرمز وگوشتی هستند بهترین گزینه برای پخت ربند بخاطر داشته باشید که گوجه های خوشگل و باکلاس گلخانه ای اصلا بدرد پخت رب نمیخورند.
گوچه هارو نصف کنید اگر گوجه بزرگ بود آنها را چهار قاچ کنید ودرون یک ظرف پلاستیکی قرار دهید ولابلای آنها نمک بپاشید میزان نمک باید در حدی باشد که انگار میخواهید گوجه ها را همان جا بخورید اگر میزان نمک بیشتر شد نگران نشوید نهایت این خواهد شد رب شما شور میشود وشما باید نمک غذا را کمتر بزنید ولی رب کم نمک زود کپک خواهد زد پس از نمک زدن به گوجه نترسید.
روی ظرف رو با یک توری بپوشانید تا حشره یا آشغالی درون گوجه ها نیفتد ولی هوا درون آن جریان داشته باشد هر از چند گاهی به آنها سر بزنید وگوجه ها رو ریز ورو کنید مدت زمان استراحت گوجه ها به دو چیز بستگی داره اول میزان رسیده بودن گوجه ها که هر چه رسیده تر باشند سریعتر نرم وله میشند یه صبح تا عصر برای یه گوجه خوب کافیست نکته دوم مربوط میشه به سلیقه شما برخی از عزیزان دوست دارند رب طعم ترش داشته باشه برای این منظور گوجه رو 3 تا 4 روز مقابل آفتاب قرار دهید وحتما مدام اونا رو ریز ورو کنید تا خراب نشوند
حالا که گوجه ها حسابی نرم شدن اونها رو با دست کاملا له کنید یا به اصطلاح مشت کنید.
گوجه ها رو با کمک دست واعمال فشار از یک صافی دانه ریز رد کنید تا پوست و تخم گوجه جدا بشه اندازه سوراخهای صافی باید در حدی باشه که تخم گوجه ازش رد نشه
آب گوجه رو روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش بیاد وشروع کنه به تبخیر شدن در این مرحله نیاز چندانی به مراقبت نداره ولی زمانیکه مایه شروع میکنه به غلیظ شدن باید بیشتر مراقب اون باشید تا ته نگیره از علائم غلیظ شدن مایه اینه که مایه حبابهای بزرگ وجوشانی میزنه که به شدت به اطراف پخش میشند این حبابها شدیدا داغ هستند برای جلوگیری از سوختن دستتان از دستکش آشپزخانه استفاده کنیدیا یه دستمال دور دستتان بپیچید. درست در همین مرحله است که اطراف گازتان کاملا کثیف خواهد شد ولی این لکه ها براحتی پاک خواهند شد
بعد از مدتی این جبابهای جوشان تمام میشوند ورب میره که کاملا غلیظ شه بعد از این دیگه آشپزخانه رو ترک نکنید ومایه رو هم بزنید تا ته نگیره ومراقب باشید چیزی از قطعات چسبیده به قابلمه وارد رب نشه رب که بی آب شد کمی روغن بهش اضافه کنید روغن از ته گرفتن رب جلوگیری میکنه ورنگ رب رو شفافتر میکنه
بذارید رب کاملا بی آب بشه رب آبدار زود خراب میشه وکیفیت خوبی هم نداره
قدیمیها رب رو ابتدا درون ظرف سفالی فاقد لعاب قرار میدادن سفال آب رب رو به خودش میکشید واونو کاملا خشک میکرد رب 24 ساعت درون سفال بود وبعد به ظرف دردار منتقل میشد.
اگر شما ظرف سفالی دارید که چه بهتر ولی اگه ندارید نیازی نیست که اونو تهیه کنید اگر در حجم بالا رب درست کردید تا برای مصرف زمستانتان بماند مازاد آنها را درون فریزر نگهداری کنید
حالا شما یه رب خوشمزه خوشرنگ وسالم در اختیار دارید ان را در ظرف دردار ودر یخچال نگهدارید

طرز تهیه خیارشور فوری خانگی:
خیارها رو خوب بشورید و داخل شیشه بریزید چند شاخه شوید (دستور اصلیش ترخونه ولی چون ممکنه آلرژی زا باشه من نوشتم شوید) رو داخل شیشه بزارید و سه چهارم شیشه رو از آب نمک پر کنید و مابقی شیشه رو سرکه بریزید اگر به سرکه مشکوکید کلاً آب نمک بریزید. درش رو ببندید و دو روز در آفتاب بگذارید و بعد از دو روز بذارید داخل یخچال بعد از دو ساعت آماده خوردنه.

و اما کسانی که تخم مرغ نمیتونن بخورن و دلش هوس سالاد الویه کرده:
طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ:
این مقدار برای حدود نصف شیشه سس کوچیکه
دو قاشق غذاخوری سرپر آرد(دستور اصلی نشاسته است ولی بوی خوبی نداره بهتره با آرد درست کنید) رو با آب سرد حل کنید و بذارید رو حرارت ملایم و مرتب هم بزنید حدود یک ربع تا کامل بپزه بعد از روی حرارت بردارید و بذارید یک کم خنک بشه و خودش رو بگیره بعد کم کم بهش روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید اینقدر اینکار رو ادامه بدید تا غلظت و یکدستی سس مثل مایونز بشه بعد یک مقدار سرکه در حدود دو تا سه قاشق غذاخوری، یک کم نمک و یک کم شکر و دو سه قطره آبلیمو اضافه کنید من دقیقاً مقدار نمیدونم چون هی ریختم و چشیدم بوش که نهایتاً مثل مایونز میشه طعمش هم اگه خالی بخورید نه ولی تو سالاد که میره مثل مایونز میشه. در ضمن الویه رو بدون تخم مرغ درست کنید.
2 کاربر این مطلب را پسندیده اند
هستی من پارسا 91/2/2 و نینی تو دلی

Online *مامان هستی*
پست ها: 15,970
عضویت: 16/9/1389
+2 1392/10/17 9:20 ق.ظ


اینا رو هم به زودی میدرستممممممممممممم
شما هم درستیدید عکس بذارید ممنون میشم
بستنی با شیر نئوکیت:
طرز تهیه یک مخلوط میوه ای همراه باشیربرای عصر یا صبح:
1 عدد سیب 1 عدد گلابی (در صورت مجاز بودن) پوست کنده وخورد شده
125 میلی لیتر (fl oz 4) آب
1 یا 2 پیمانه شیر نئوکیت برای هر بار استفاده ( این دستور برای 4 بار تهیه مناسب است)
ابتدا میوه ها راداخل ظرف آب ریخته بگذارید 5 تا 10 دقیقه پخته شود بعد آب اضافه را خارج کنید وکنار بگذارید
ومیوه باقی مانده را خوب مخلوط کنید طوری که نرم وصاف شود اگر خیلی سفت بود کمی از آب کنار گذاشته شده به آن اضافه کنید.
مواد بستنی
350 میلیلیتر شیر نئوکیت
80میلیلیتر مخلوط میوه که توضیح داده شد
2 قاشق غذا خوری آرد برنج
2 قاشق چای خوری شکر حل شده (در صورت تمایل)
ابتدا آرد برنج را داخل کاسه بریزی ومقداری آب را ریخته هم بزنید تا مخلوط شود سپس مابقی آب را اضافه کنید وخوب به هم بزند سپس مخلوط را روی حرارت ملایم برای 3 تا4 دقیقه قرار دهید تا کمی سفت شود بعد هم بزنید تا توده تشکیل شود و شیر را خسک اضافه کنید.بگذارید خنک شود سپس مخلوط میوه را به همراه شکر حل شده (عسل در صورت مجاز بودن) به آن اضافه کنید و خوب به هم بزند .مخلوط را داخل ظرف بستنی ویا قالب کیک کم ضخامت بریزید و داخل فریزر بگذارید تا زمانی که اطراف ظرف شروع به یخ زدن کند ( حدودا 1 ساعت ) اجازه ندهید مخلوط کاملا یخ بزند.
ظرف را خارج کرده وداخل یک ظرف یخ قرار داده وبا هم زن برقی خوب به هم بزنید تا یک مخلوط سبک وپر کف یه شما بدهد حدودا 3 دقیقه طول میکشد.
مخلوط را به ظرف بستنی دوباره برگردانید و داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند.
بیسکویت رژیمی:
شیر خشک=2 لیوان
آرد =2 لیوان
روغن=2 لیوان
پودر شکر=1 لیوان
طرز تهیه:
آرد و شیر و روغن را با هم مخلوط می کنیم. سپس شکر را به آن اضافه می کنیم. خمیر بدست آمده را در سینی فر می ریزیم. (خمیر نباید به صورت مایع باشد) و به مدت ربع ساعت در فر با درجه حرارت متوسط می گذاریم بپزد. رنگ بسکویت باید سفید باشد چون بعد از بیرون آوردن خشک خواهد شد. بعد آنرا از فر خارج کرده می گذاریم خنک شود.
حلوا شکری:
آرد رو تفت بده (یک قاشق). بعدش کمی روغن مایع اضافه کن و باز تفت بده. بعدش بهش آب و شکر غلیظ اضافه کن تند و تند هم بزن میشه حلوا...اگه بخوای میتونی کمی هم توش شیر بریزی که بشه حلوای شیر.
بیسکویت برنج:
آرد برنج 190 گرم
مارگارین بدون شیر یا روغن جامد مجاز 60گرم
مخلوط میوه که دستورشو قبلا گفتم (بدون پودر شیر)30 گرم
شکر 2 قاشق چای خوری
تمام مواد راداخل ظرف ریخته وخوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر سفت حاصل شود.میتوانید در صورتی که خمیر خیلی سفت بود 1 یا دوقاشق چای خوری آب اضافه کنید.
از اضافه کردن آب بیش از حد لزوم بپرهیزید زیرا بیسکویت های شما سفت می شوند .
گلوله های به اندازه گردو از خمیر بردارید وروی سینی فر از قبل چرب شده(روغن مجاز) قرار دهید وبعد با چنگال روی آن ها را صاف کنید .بیسکویت ها را به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید یا تا زمانی که روی بیسکویت ها کمی قهوه ای شود.سینی را خارج کرده وبعد از سرد شدن داخل ظرف در بسته نگه داری کنید
مافین کدو تنبل (حلوایی):
3 پیمانه آرد مجاز
2 پیمانه شکر
2قاشق چای خوری بیگینگ پودر(جوش شیرین)
1پیمانه روغن مجاز
2 پیمانه کدوتنبل پخته شده
ابتدا در کاسه ای بزرگ تمام مواد خشک را باهم مخلوط کنید سپس روغن وکدوتنبل را اضافه کرده وخوب مخلوط کنید .مواد راباضخامت کم به داخل ظرف مافین ریخته وداخل فر بادرجه حرارت 350 درجه فارنهایت برای حدود ا ساعت قرار دهید(نباید بعد ازفرو کردن چنگال به داخل مافین چیزی به آن بچسبد)
حدودا 10 مافین به شما میده
شیرینی نخودچی:
روغن جامد 250 گرم
آرد نخودچی 125 گرم
پودر قند 125 گرم
طرز تهیه:
ابتدا روغن جامد، پودر قند را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر صاف، نرم و یکدستی درست شود.
آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد.
سپس اجازه دهید خمیر24 ساعت داخل فضای آشپزخانه بماند. در این مرحله می توانید به دو روش عمل کنید: یا خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و زمان دهید یا اینکه شیرینی را به شکل دلخواه فرم دهید و قالب بزنید، روی سینی فر بچینید و بعد از 24 ساعت سینی را داخل فر بگذارید.
برای درست کردن شیرینی می توانید خمیر را به قطر یک سانت روی سطح صافی پهن کنید و به صورت سنتی قالب بزنید یا اینکه به اندازه یک فندق از خمیر بردارید، داخل دست گرد کنید و روی آن را با نوک چاقو شکل دهید. همچنین می توانید با ماسوره شیرینی روی خمیرها را مانند گُل شکل دهید.
شیرینی های آماده را با فاصله روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید
سپس سینی شیرینی را 20 دقیقه در طبقه وسط با حرارت 150 درجه سانتیگراد فر بگذارید تا شیرینی ها بپزند.
اگر ترازو هم ندارید این هم شیرینی نخودچی با مقادیر لیوانی دستورش مثل همون قبلیه:
آرد نخودچی : دو لیوان
پودر قند : یک لیوان
پودر هل : نصف قاشق چایخوری
روغن جامد : نصف لیوان
شیرینی بهشتی:
مواد لازم:
آرد 500گرم
روغن 250گرم
پودر قند 250گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. سینی را در فر با حرارت 170درجه سانتی‌گراد به مدت 15الی 20دقیقه بگذارید.
این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.
سرلاک خونگی:
شیرینی بهشتی رو طبق دستوری که تو تاپیک نوشته شده درست کنید و بعد لهش کنید که یه پودر شبیه سرلاک بشه، بعد توش یکم از شیر خشک مجاز هم قاطی کنید، میشه خوراکی های دیگه ای که برای کوچولوهاتون مجازه هم قاطیش کنید، مثلا برای سرلاک موزی، موز رو خشک کنید و آسیاب کنید و یا موز تازه رو له کنید و بهش اضافه کنید، اگه از مغزها هم چیزی هست که کوچولوتون بهش آلرژی نداره میتونید آسیاب کنید و یه تفت کوچولو بدید توش اضافه کنید، بعد توی یه ظرف در دار نگه دارید و هر وقت خواستید بهش آب جوش اضافه کنید، برای بیرون از خونه و تو مسافرت خیلی خوبه.
کرم سیب:
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری - سیب ( به یا گلابی) متوسط 1 عدد - آب 1 فنجون
آرد برنج و آب را مخلوط کنین و بزارین روی حرارت و نصف یه سیب رو پوست بکنین و رنده کنین و بریزین توش و بزارین 1 ربع که کاملا بپزه و نرم بشه.
گوشت چرخکرده گوسفند رو با جعفری ساطوری و کمی نمک و زردچوبه کم ورز بدید و توی مشتتون اندازه گوله های کوچیک ازش جدا کنید و توی ماهیتابه بچینید.. درش رو بذارید تا آب بندازه... بعد که آبش کشیده شد پشت و رو کنیدش و توش نصف لیوان آب با آب نارنج اضافه کنید و دوباره درش رو بذارید تا مغز پخت بشه و آبش کم بشه.. با برنج میخورن و کنازش هم سیب زمینی حلقه شده نازک مثل چیپس سرخ میکنن.
بازم تاکید دارم که نمیدونم بی مشکله یا نه.. مخصوصا اب نارنج
حلوا شیر خشک:
مواد لازم :
آرد گندم ۲ لیوان
شیر خشک ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن ۲/۵ پیمانه
گلاب ۱ استکان کوچک
آب یک چهارم استکان
به جای گلاب هم میشه باز آب رو بیشتر کرد
طرز تهیه :
آرد و روغن را در تابه سرخ کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
طبق روال سایر حلواها شکر ، آب ، گلاب را بگذارید کمی بجوشد ،در حدی که شکر حل شود و به مواد مرحله قبل بیفزائید.
حلوا را هم بزنید در حدی باید باشد نه خیلی سفت شود نه شل باشد.شعله را خاموش کرده و سپس شیرخشک را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در یک دیس بریزید و سطح آن را خوب صاف کنید.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

راشین مامان رادین
پست ها: 1,131
عضویت: 2/10/1389

+5

1392/6/31 11:18 ب.ظ




سلام دوستان یه شیرینی خوشمزه و نرم
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/58bd9b92834075751.jpg
بیسکویت برنجی

آرد برنج 1/2پیمانه
آرد گندم 1/2پیمانه
پودر شکر 1/2پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
سیب گلاب متوسط یک عدد

طرز تهیه بیسکویت برنجی
آرد برنج +آرد گندم+پودر شکر رو در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید سیب رو پوست کنده با رنده ریز رنده کرده به مواد اضافه کنید روغن رو نیز اضافه کرده با دست مخلوط کرده خمیر نرمی به دست میاد داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت نیم الی یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم بعد به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب میزنیم در فر 180به مدت 20الی 25 دقیقه گذاشته تا زیر بیسکویت ها کمی قهوه ای بشه بعد از خنک شدن در ظرف در بسته نگه داری کنید نوش جان
چند نکته
ضخامت خمیر رو کمتر نگیرید بیسکویت ها خشک میشن
خمیر رو زیاد ورز ندید روغنش بیرون میاد
کف سینی فر رو چرب یا کاغذ روغنی بندازید
دوستانی که بچه هاشون به هل حساسیت ندارن میتونن هل هم بزنن اما سیب هم طعم خوبی به بیسکویت میده
خمیر رو میتونید قالب بزنید گرد کنید مهر بزنید یا فقط با چاقو برش بزنید
2720
شیر مادیان(اسب ماده) ترکیباتی شبیه شیر مادر داره و کلسیمش بسیار بالاست
اما اگه دقت کنی نوشته برای تقویت سیستم ایمنی بدن خوبه
حساسیت نوعی نقص سیستم ایمنی بدن هست
من چند نوبت به پسرم دادم دفعه اول 9 ماهش بود بعد اون با خوردن لبنیات کهیر نمیزد
درهرصورت من دکتر بهم گفت و بهش دادم و باید بگم دکتر گفت شیر اسب مطلقا الرژی نداره و برای بچه های الرژی خیلی عالیه
سمبوسه
مواد لازم
گوشت گوسفندی. سیب زمینی. پیاز. جعفری. نان لواش. روغن زیتون.

سیب زمینی رو نگینی خورد می کنیم و سرخش می کنیم. گوشت رو هم با پیاز تفت می دهیم و در آخر با جعفری و سیب زمینی مخلوط می کنیم وتوی نون لواش به صورت مثلثی می پیچیم. و سرخش می کنیم.

من اینو زمانی که خودم تو رژیم بودم درست می کردم و میذاشتم توی فریزر و هر وقت دلم ضعف میرفت توی مایکرو گرمش می کردم.
حالا این شیر مادیان رو از کجا باید تهیه کنیم؟
ضمنا گوشت اسب که مکروهه. تا حالا در مورد شیرش چیزی نشنیدم. موردی نداره؟


راستی طرز تهیه مرغ بدون سرخ کردن و ادویه:

یه ذره روغن مثلا نصف قاشق غذا خوری بریزید توی قابلمه
پیاز رو نگینی خرد کنید و به مرغ نمک بزنید و بذارید روی پیاز. شعله گاز رو تا جایی که میشه کم کنید و شعله پخش کن هم بذارید. در قابلمه هم ببندید. خودش آب میندازه و میپزه.

احیانا اگه قبل از پخت آبش تموم شد یه کم آب جوش اضافه کنید.

اصلا بو نمیده و خوشمزه هم میشه.
البته من از وقتی رژیم دارم یه ذره نمک غذا رو زیاد میکنم که مزه بگیره.
2714
نه شیر اسب اصلا موردی نداره در قدیم هم از شیر اسب خر و شتر برای دارو استفاده میکردن
اگه اصطبل پرورش اسب در شهرتون باشه برید ازشون بخواید بهتون میدن البته دوشیدن شیر اسب مشکله و شیر اسب خیلی کم هست من هربار اندازه یه شیشه کوچیک نوشابه بیشتر نمیده بهم

من تاحالا چند بار به پسرم دادم خیلی بهتر شده دکتر به من گفت برای هرنوع حساسیت خوبه و مطلقا الرژی نداره
همبرگر هم خودتون می تونید تو خونه درست کنید البته به شرط این که با پیاز مشکل نداشته باشین
من 250 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند رو با یک پیاز رنده شده و نمک مخلوط می کنم و ورز می دم. اگه لازم باشه یه کم نان پودر شده هم بهش اضافه می کنم و توی روغن مایع سرخ می کنم. این مقدار دو تا همبرگر میشه
توی ساندویچ هم فقط کاهو میذارم

تو این شرایط رژیم به نظرم خیلی هم خوشمزه میاد :)
اینم فکر کنم خوبه ولی خودم درست نکردم هنوز. آخه فعلا به میوه نرسیده بچم

کرم سیب:
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری - سیب ( به یا گلابی) متوسط 1 عدد - آب 1 فنجون
آرد برنج و آب را مخلوط کنین و بزارین روی حرارت و نصف یه سیب رو پوست بکنین و رنده کنین و بریزین توش و بزارین 1 ربع که کاملا بپزه و نرم بشه.
سس ماکارونی و لازانیا بدون رب گوجه:

گوشت چرخ کرده گوسفندی رو با پیاز داغ تفت میدیم. و نمک میزنیم.
در یک ظرف دیگه کمی روغن میریزیم و یه ذره آرد رو توش تفت میدیم . بوی خامی آرد که گرفته شد کم کم بهش آب اضافه میکنیم و هم میزنیم. اگه در دسترس بود میتونید از آب مرغ یا گوشت غذای خودتون که ادویه نداره به جای آب اضافه کنید.

مثل سس بشامل به جای کره روغن و به جای شیر آب ریختیم.
سر آخر هم با گوشت قاطی کنید و بریزید روی ماکارونی یا لازانیا و بذارید توی ماکروفر. ( تو قابلمه هم میشه)

به مایع گوشت میتونید هر چیزی که مجازید اضافه کنید مثل سیب زمینی نگینی سرخ شده و جعفری خرد شده.

ابتکار خودم بود. ولی شوهرم با اینکه خیلی به غذا اهمیت میده میخوره و میگه خوشمزه است.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز