2410
2553
اینقد هر روز برنچ خوردیم بیزار شدم میخوام یه غذای نونی بدرستم چی پیشنهاد میدین
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید عوضش کنید شما درخت نیستید.
شاورما مرغ با سالاد

سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون+ماست+ادویه مخلوط+نمک و فلفل+آبلیمو را به آن اضافه کرده با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شو...



ashpaza

مواد لازم برای آشپزی
برای مرغ:
سینه مرغ=2 عدد
روغن زیتون=2/1 لیوان
آبلیمو=2/1 لیوان
ادویه مخلوط=1 قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل قرمز=به مقدار لازم
ماست=1 لیوان

مواد لازم برای آشپزی آکا
برای سالاد:
کاهو خرد شده+خیار شور خرد شده+گوجه فرنگی

مواد لازم برای آشپزی
برای سس شاورما:
ماست غلیظ=1 لیوان
ارده=4 قاشق غذاخوری
پودر سیر=2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم

مواد لازم برای آشپزی
برای تهیه نان شاورما:
آرد سفید=5 لیوان
خمیر مایه=1 و 2/1 قاشق غذاخوری
نمک=کمی
شکر=2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ=2 عدد متوسط
آب=1 و 3/1 لیوان


طرز تهیه:
1. سینه مرغ را در ظرفی ریخته روغن زیتون+ماست+ادویه مخلوط+نمک و فلفل+آبلیمو را به آن اضافه کرده با دست مخلوط را خوب هم بزنید تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت یک روز کامل در یخچال قرار دهید .
2. مرغ را از یخچال خارج کرده،مقدار 50 گرم کره را در ماهیتابه نسوزی ریخته روی حرارت بگذارید سپس سینی مرغ را در کره تفت دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.
3. مرغ را از روی حرارت برداشته به صورت خلال خرد کرده سپس آنها را در مقداری کرده تفت دهید تا خلال های مرغ کمی سرخ شوند. ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.


طرز تهیه نان شاورما:
1. تمام

مواد لازم برای آشپزی
برای نان را با هم مخلوط کرده با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. در صورتی که خمیر به دست چسبید به آن کمی آرد اضافه کنید. سپس روی خمیر را پوشانده ،به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
2. نان ها را به 15 یا 20 قسمت مساوی تقسیم کرده،هر کدام را با وردنه به صورت نازک باز کرده سپس نان ها را روی صاج یا ماهی تابه نسوزی با حرارت متوسط بپزید.


طرز تهیه سس شاورما:
1. تمام

مواد لازم برای آشپزی آکا
برای سس را با هم مخلوط کرده با قاشق هم بزنید.


طرز تهیه شاورما:
1. نان شاورما را با کرده روی آن با قاشق کمی از مرغ بریزید سپس کاهوی خلال شده+خیارشور خلال شده+گوجه فرنگی خلال شده را روی آن قرار دهید و با قاشق مقداری از سس بریزید.
2. نان ها را به صورت رول پیچیده و دور آن فویل یا کاغذ ساندویچ(کاغذ روغنی)بپیچید.
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456


ساندویچ فلافل عربی


مواد لازم برای 4 نفر:
نخود=250 گرم
باقلا سبز خام=250 گرم
جعفری و تره=1 پیمانه
پیاز یا پیازچه=4/1 پیمانه
نمک=به مقدار لازم
پودر زیره=2/1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین=2/1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
آرد سفید=2 قاشق غذاخوری
روغن مایع=به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
ارده=1 قاشق غذاخوری
ماست=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2/1 قاشق غذاخوری
نمک=2/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ساندویچ:
نان ساندویچ=5 عدد
خیارشور خرد شده=3 عدد
گوجه فرنگی خرد شده=3 عدد
کاهوی خرد شده=2/1 پیمانه
طرز تهیه:
1.نخود را از 24 ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
2.پس از 24 ساعت نخود را از آب در بیاورید و با باقلا،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه دو بار چرخ کنید تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید.
3.نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
4.پس از 1 ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه بردارید و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درآورید و آن را در روغن فراوان سرخ کنید.
5.برای تهیه سس ارده لازم است ارده،ماست،آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.
6.داخل نان مخصوص ساندویچ،ابتدا یک قاشق غذاخوری سس ارده بریزید و خوب آن را داخل نان پهن کنید.
7.سپس تعدادی فلافل و مقداری کاهو،گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده بگذارید.

برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
شاورمای مرغ در فر


مواد لازم:
مرغ=2 عدد(ریش ریش شده)
روغن مایع=نصف لیوان
پنیر مایع یا سس مایونز=به مقدار لازم
خیارشور=به مقدار لازم
پیاز خلال شده=3 عدد
نمک و فلفل=به مقدار لازم
قرص مگی=1 عدد
ادویه مخلوط=کمی
نان لواش=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. روغن را در ماهیتابه می ریزیم تا گرم شود سپس پیازهای خلال شده را به آن اضافه می کنیم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود.
2.قطعات مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. سپس ادویه ها را به همراه قرص عصاره مگی به آن اضافه کرده هم می زنیم تا وقتی مرغ درست شود و طلایی رنگ شود.
3. نانهای لواش را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و روی هر کدام از آنها را سس مایونز یا پنیر مایع می کشیم سپس روی هر کدام را مخلوط مرغ و پیاز ریخته و خیارشور را به صورت انگشتی می بریم و روی مرغ می گذاریم. نانها را می پیچیم.
4. نانهای پیچیده شده را در ظرف مخصوص فر می چینیم و سپس ظرف را به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم در فر می گذاریم تا روی نانها طلایی رنگ شود.نوش جان
نکته: می توانیم قبل از گذاشت نانها در فر روی آنها کمی کره بکشیم.
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
یدون برات یه چند تا دیگه که خودم از روش درست کردم و خوب شده رو میزارم
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
2714

پیش فرض

همبرگر با قارچ از طریق پخت در مایکروفر


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= 200گرم
قارچ رند شده= نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی= نصف قاشق شربت خوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
مغز نان باگت= نصف پیمانه
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. سپس تمام مواد را به 3 قسمت تقسیم کرده و کمی آرد به دستان خود بزنید و گلوله ها را به شکل همبرگر در می آورید. سپس آنها را روی ظرف سه پایه استیل کوتاه مایکروفر قرار دهید و به مدت 7-6 دقیقه با درجه بالا به صورت پخت ترکیبی با گریل بپزید. دراین مدت یک بار آنها را پشت و رو کنید. سپس 3 دقیقه صبر کنید. بعد دوباره به مدت 5 دقیقه آنها را با درجه بالا درون مایکرو فر قرار دهید. باز هم در این مدت یک بار آنها را پشت و رو کنید.دوباره 3 دقیقه دیگر صبر کنید. اکنون غذا آماده می باشد. می توانید آنها را همراه با نان ساندویچ یا لواش همراه با سس و کاهو میل کنید.
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
این غذا رو غیر از میگو با ماهی و مرغ و گوشت هم میشه درست کرد



نان تست با میگو




● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ ۶۰۰ گرم میگوی درشت
▪ ۳۰۰ گرم گوجه گیلاسی
▪ شش قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ دو قاشق مرباخوری آبلیمو
▪ یک حبه سیر له شده
▪ ۱۰ عدد برگ ریحان
▪ چهار عدد نان تست
● طرز تهیه
میگوها را تمیز کرده و سپس آن را در تابه ای ریخته و با روغن زیتون به آرامی سرخ کنید تا صورتی رنگ شود.
سپس گوجه های گیلاسی را با چاقو به چهار قسمت تقسیم کرده و تمام مواد را در ظرفی ریخته و با نوک چنگال به هم بزنید. نان های تست را کنار هم قرار داده و از مخلوط ساندویچی روی آن قرار دهید.
این عصرانه مقوی علاوه بر خوشمزه و مقوی بودن، از رنگ و جلوه زیادی نیز برخوردار است.



برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
پیش فرض

ساندویچ گوشت




● مواد لازم
▪ ۳۰۰ گرم گوشت قیمه ای
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز کوچک
▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
▪ یک عدد هویج
▪ دو قاشق مرباخوری رب گوجه
▪ چهار عدد نان ساندویچی
▪ پنج عدد خیارشور
● طرز تهیه
ابتدا قابلمه مناسبی روی گاز قرار دهید.
روغن زیتون را در آن ریخته و سپس گوشت ها را که کاملاً ریز خرد شده اضافه کنید و به آرامی تفت دهید.
سپس پیاز، فلفل دلمه و هویج را به سرعت خرد و ریز و به گوشت ها اضافه کنید تا کاملاً برای دو دقیقه پخته و نرم شوند.
در این مرحله رب گوجه را بیفزایید.
در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا با حرارت ملایم مواد برای دو دقیقه دیگر با هم بپزند.
مخلوط را درون نان های ساندویچی ریخته و کنار آن خیار شور قرار دهید


برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
یه غذای راحت!!!!!!!!
سیب زمینی رو نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم.پیاز را رنده کرده و با زردچوبه و ادویه تفت داده.بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و خوب تفت می دهیم.بعد گوجه میکس شده و اگر نبود رب هم میشه،را اضافه کرده وزیر حرارت را کم کرده تا کمی مزه ها به خورد هم بره.در آخرسیب زمینی نگینی سرخ شده رو اضافه کرده.این غذا با نان خورده میشه.خیلی هم راحت و موادش در دسترس هست.میتونی فلفل دلمه هم بریزی.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687