گلم میتونی از پودر خامه استفاده کنی مثل من... اینجوری: http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=166:1390-05-21-14-03-38&catid=102:cream&Itemid=160
یا از اسپری خامه استفاده کنی که زیاد تعریفی نیست: http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=167:1390-05-21-14-05-06&catid=102:cream&Itemid=160
یا با خامه صبحانه خامه فرم گرفته درست کنی اینطوری: http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=756:khane-sobhane&catid=102:cream&Itemid=160
چون اولین بارتونه میتونین از خامه شیرین شده قنادی استفاده کنین که به صورت بسته بندی لوازم قنادی فروشی ها دارن فقط باید بزارین یخش باز بشه بعد با همزن 4 یا 5 دقیقه بزنیدش همین مثله بیرون سفت میشه