یک سال به بالا
جوجه چینی (1 سال به بالا)
سینه مرغ 1 عدد – آرد برنج – آرد گندم – آدر ذرت یا آرد نخودچی – بکینگ پورد – ماءالشعیر 1 عدد – روغن – نمک و فلفل
خوب سینه 1 مرغ رو تکه تکه کنید .بهتره که مستطیلهایی به طول و عرض حدود 2 در 5 سانتی متر باشه.بعد کمی نمک و فلفل بزنید و بگذارید کناری تا بمونه! توی یه کاسه 1 استکان آرد برنج-1 استکان آرد گندم و 1 استکان آرد ذرت ( یا آرد نخودچی) بریزید.حالا یه کوچولو هم بکینگ پودر بهش اضافه کنید. حالا کم کم مائ الشعیر ساده رو به آردها اضافه کنید ( به راحتی حل میشه نترسید) اینقدر اضافه کنید تا به شلی ماست بشه! تقریبا یه قوطی مائ الشعیر کافیه! حالا بذارید این خمیر 1 تا 2 ساعت بمونه! لازم نیست جای گرم و سرد و ...باشه.روی میز کانتر یا روی کابینت آشپزخونه تون! خوب حالا توی یه ظرف کوچیک ولی عمیق روغن بریزید و وقتی داغ شد ، هر تکه مرغ رو در خمیر فرو ببرید و بندازید توی روغن تا سرخ بشه! اگه دیدید فیله ها داره به هم میچسبه اصلا غصه نخورید همیونطوری برگردونیدش.بعد از اینکه از ماهیتابه در اوردید به راحتی از هم جدا میشن! وقتی هم از ماهیتابه در آوردید اول روی یه کاغذ سفید بگذاریدشون تا روغنش کشیده بشه .خوب جوجه چینی ها آماده است.حال بریم سراغ سس قارچ مخصوص .یک بسته قارچ کوچیک رو خرد کنید و بگذارید با آب خودش کاملا پخته بشه .بعد توی یه ظرف یک کم کره 25 گرمی آب کنید و بهش 2 قاشق ارد اضافه کنید.شبیه حلوا میشه ! بعد هم یه استکان شیر و قارچها و نمک و فلفل و کمی سس مایونز و شوید خشک اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه! حواستون باشه سس رو توی یه ظرف دیگه بریزید تا اگه بچه دوست نداشت جوجه ها رو بدون سس بخوره! و اما ذرت مکزیکی....ذرت شیرین کنسروی بخرید و بگذارید آب داخلش کاملا بخار بشه بعد یک کم کره گیاهی توش بریزید و هم بزنید .یک کم آبلیمو ...یک کم آویشن! آماده است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1