صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما   جمعه، 12 شهریور 1389

نام کاربری:
کلمه عبور:
بخاطر بسپار
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  

تبادل نظر

تير 87

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 445 از 717      برو به صفحه:

آزاده
1387/12/5   11:18 ق.ظ

فدرا اااااااااااااااااااااااااااااا سلااااااااااااااااااام
كجايي دخمر
؟؟؟

منم يا اين FREE2UPLOD نتونستم عكس بذارم ....

مهندسا بشتابيد براي پيدا كردن يه سايت جديد !!!!!!!!!

مامان پوپك و پرستو
1387/12/5   12:02 ب.ظ

نوشين جونييييييي توي گوش هردوشون گوشواره هست البته از جنس نخ نميتونم گوشواره هاشونو گوش كنم ميترسم اين صندليها هم همين فايبرگلاساي معمولي هست كه باباشون براشون گرفته روش خوب غذا ميخورن منتها فقط موقع شام ميذارمشون اون تو كه براشون تازگي داشته باشه اون كراپ هم هنوز كشف نشده ههههه
مرسي هماي گلم

فيروزه
1387/12/5   12:37 ب.ظ

سلام مجدد

نوشين جون قربون اين خاله زنك بازيهات .... در مورد اوني كه مادر تيكه تيكه مي كنه و ميگذاره دهن بچه اش تااونجا كه سميه جون گفت و من يادم مي آد قلب بود نه ممه ...آخه ممه كه همينجور تيكه تيكه شده خودش تو دهن بچه ها هست ...... ههههههههههههههههه

محبوبه جونم! با اون صداي قشنگت (نشنيده مي گم ها! ) دست تنها خونه تكوني كه خيلي سخته ....

وايييي ساقي گلي چه عجب خانم خانما ! من فداي اين پسر ناناز تو بشم با اون خنده ...خوردني شده ماشاله .... (البته خوردني بود هااااا ...خوردني تر شده)

سميه خانم باسليقه ... عجب تقويم هاي قشنگي .... فدات بشم كه اينقدر به پسر ما لطف داري .... ماشاله آرشا كه خودش جز ء گلهاي تيرماهي هست .... خاله نتونست عكس هاشو تو وبلاگش ببينه ..نمي دونم چرا باز نمي شه ....اميدوارم تهرون خوش بگذره و بتوني حسابي خريد كني .... م هم نديده خيلي دوستت دارم ... فدات بشم مامان اصفهاني ... من هم هيچي واسه خودم نمي خرم به اميد اينكه يه كم آب برم ولي افسوسسس ... ديگه خودم هم اعتماد به نفس ندارم از بس با تيپ هاي عهد بوقي مي رم تو خيابون .. تصميم دارم واسه عيد حسابي نو و نوار كنم ... بي خيال هيكل و رژيم ....فوقش گشاد مي شه لباس ها و مي اندازم گوشه كمد ....

صنمي! خوبي ... وايي من فداي اين دوتا گل خوشمل تو بشم .... چه جوري وقت مي كني كه مراقب هر دو باشي .... من كه ديدي با يه لحظه غفلت چه به روزم اومد .... در مورد غذا هم خوشحالم كه هر دوتا بهتر غذا مي خورن .... در مورد جيب خالي هم كه ايييييييييي روزگار .....

هما جونم ... من هم شيرم خيلي كم شده بود .... حواست باشه رژيم دشمن شير هست ...ديروز هم دكترم گفت حرف رژيم رو نزن تا شير مي دي ..... قطره شير افزا خيلي خوبه ولي وقتي شير من خيلي كم شد كمك چنداني نكرد بعد داروخانه اي گفت كپسولش بهتر از قطره تاثير داره .. من خوردم عالي بود .... هيچ چيز دارويي هم نداره ... وقتي بازش كني كاملا توش پودر گياهي هست ....گل دخملي رو ببوس
... من هم همينطوري شدم ..مي رم بيرون حتما واسه فسقلك يه چيزي مي خرم و و قتي ياد خودم مي افتم كهديگه ته كيفم بالا اومده ....

زهرا جون! شما هم واسه خودت ماشاله خيلي پركاري .. خدا قوت ..حسابي هم هنرمندي .... هم تو تاپيك اشپزي و شيريني پزي ..هم تقويم .. هم كار خونه م هم اداره .... خدا انشاله هميشه بهت سلامت و تن سالم بده تا هميشه پر انرژي باشي و به ما هم انرژي بدي ... علي كوچولو رو ببوس ...

وايي نوشين گلم ..نگووو كه پسر من هم عاشق ماشين رختشويه ... كنترل تلويزيون و البته تلفن .. كلي هم با همه تلفني صحبت مي كنه .... شايان هم عاشق نونه مخصوصا سنگك ولي من هر دفعه مي دم دستش كلي مي ترسم .... اگر هم ازش بگيرم همه همسايه ها خبر مي شن ....

مونا جون .. هديه ها تولدت مباركت باشه .... ساريناي گل رو ببوس ...

وايي ژوان خاله فدات باشه با اون دوماد خوردنيت .... خاله هردوتون رو مي بوسه حسابيييييييييي

دريا گلم ... با اين دخمل پسر كش شيطونت .... براش بخونم كه " شيطنت از چشم سيات مي ريزه ...." ببوسش .. رفتم كه بهت زنگ بزنم خانمي .. ببخشيد توروخدا ....

سميرا گلم ... خوشحالم حال داداشي بهتره ..ساتيارم رو ببوس ...

فرانك خانمي .. مي بينم كه نيلا گلي رو حسابي نو و نوار كردي .... اين زيروتن سر كوچه ماست .... منو كه بيچاره كرده .... يه كم بالاتر هم يه مغازه هاست "دخترك و پسرك" او هم خيلي جنس هاي خوبي داره ....

الي ياسي آينه به يادتونم .....

مهناز جونمممممم. كجايييي ؟1 هستي گلم چطوره .....3

مارسيم خانمي... خوبي؟1 ميبينم كه تو هم با خونه درگيري. ببين اين آقايون همشون همينطورن ... به خدا شوشوي من بيشتر از شايان ريخت و پاش داره ... تازه وقتي هم اعتراض مي كنم مي گه خودم جوع مي كنم تو نگران نباش .. ولي كي خدا مي دونه

من ساعت 10 و نيم شروع كردم الان 12 و نيمه ..در اين مدت شايان رو خوابوندم البته بعد از قمبل شويي و شير .. از مامان شوشو يه وعده پذيرايي كردم و الان هم مامانم مهمونمه .... برم واسه ناهار يه فكري بكنم .... خدا اين تيه غذائيي ها رو زنده نگهداره كه اينجوره موقع ها بدرد مي خورن

آزاده
1387/12/5   12:41 ب.ظ

صنم لباس سبزه پرستوئه؟؟؟

دقت كردم نخ رو ديدم مال هموني كه من فكر مي كنم پرستو باشه يه خورده معلوم نبووود

بگرد كراپ پيدا ميشه ...بعد از اديت ...يعني صفحه اديت...... سمت چپ تو اون كادر تقريبا وسط كادر ميشه...

منم از اين صندليها ديده بودم فكر مي كردم براش بزرگه..امروز ميرم ميخرم پسرم يه كم ذوق كنه...

مامان آرشا خووش اومدي صفا مياري به تهران .....

دريا حتما از اين كپل خانووم عكس بنداز(سميه) تا ببينيم چقدر كپليه اينهمه مي گه؟؟؟

هاني اومدي يه خط نوشتي رفتي؟؟

واي جاتون خالي ...شركت ما اولين دوشنبه هر ماه ناهار آبگوشته ...رفتم زدم...كلي حال كردم ...

هما جان ممنون از اين متن...ولي چرا جاي اعدادش علامت سواله؟؟

آزاده
1387/12/5   12:46 ب.ظ

اي ول فيروزه ...تركوندي كه...حواست باشه بعضي وقتها همينطوري طول مي كشه تموم متن مي پره ها!!!!!!!!
ببين به نظرم نون بربر از نون سنگك بهتره چون سفت تره و كمتر تيكه ميشه...
نمي دونم ممه بود يا قلب خود سميه بايد بگه ...به نظرم ممه بوود
در مورد هيكل منم همينطور هيچي نمي خرم به اميد اينكه لاغر شم ....ولي كو لاغري اصلا خبري نيست ...بعد با خودم فكر مي كنم يعني اينايي كه هميشه تپلن مثل گداها مي چرخن؟؟فوقش لاغر شديم ميذارم واسه زايمان دوم يا نه ...يه درز مي گيرم...ولي پاي خريد كه ميرسم اصلا روم نميشه برم سايزم رو بگم! و باز بي خيال ميشم...

آزاده
1387/12/5   1:24 ب.ظ

http://www.kocholo.org/modules.php?name=News&file=article&sid=1107

مامان الينا
1387/12/5   1:57 ب.ظ

ببخشيد دوباره اصلاحش كردم

دانستني هاي بامزه

ـ جويدن آدامس هنگام خرد كردن پياز مانع از اشك ريزي شما مي شود.

ـ اثر لب و زبان هر كس همانند اثر انگشت آن منحصر به فرد است.

ـ رشد كودك در بهار بيشتر است.

ـ 8 دقيقه و 17 ثانيه طول مي كشد تا نور خورشيد به زمين برسد.

ـ ظروف پلاستيكي تقريباً 50000سال در برابر تجزيه مقاومند.

ـ تنها قسمتي از بدن كه خون ندارد قرنيه چشم است.

ـ شترمرغ در 3 دقيقه 95 ليتر آب مي خورد ؟؟؟

ـ حس بويايي مورچه با حس بويايي سگ برابري مي كند.

ـ كرم هاي ابريشم در 56 روز 86 برابر خود غذا مي خورند.

ـ زمان بارداري فيل=2 0به دو سال مي رسد.

ـ در يك سانتي متري پوست شما 12 متر عصب و 4 متر رگ و مويرگ است.

ـ شديدترين نعره ها متعلق به وال ها است كه برابر با صداي موتور جت است.

ـ وقتي يك نوزاد در حال گريه است با صداي ش....ش.... شما آرام مي شود به اين دليل كه صداي آبي كه اطراف نوزاد در شكم مادر است را برايش تداعي مي كند،=2 0در ضمن اين يكي ازدلايلي است كه چرا صداي ساحل دريا به انسان آرامش مي دهد.

ـ دلفين ها همانند گرگ ها هنگان خواب چشم هايشان را باز مي گذارند.

ـ با نگاه كردن به گوش حيوانات مي توانيم به تخم گذار بودن يا بچه زا بودن آنها پي ببريم. بدين صورت كه تخم گذاران گوششان ناپيدا و بچه زايان گوششان نمايان است، تنها يك اسثتنا وجود دارد آن هم نوعي افعي ا ت كه بچه زاست اما گوشش دقيق پيدا نيست.

ـ بيشتر سردردهاي معمولي از كم نوشيدن آب است.

ـ انسان امروزي به طور متوسط 6 سال از عمر خود را تلويزيون نگاه مي كند و 6 سال را صرف غذا خوردن مي كند و يك سوم را مي خوابد.

ـ موش دو پاي آفريقايي از ميدان ديد 360 درجه برخوردار است.

ـ مغز انسان تنها 2 درصد از وزن انسان را تشكيل مي دهد ولي 25 درصد اكسيژن دريافتي بدن را به تنهايي مصرف مي كند.

- سرعت عطسه يك انسان برابر است با 160 كيلومتر در ساعت

- آب دريا بهترين ماسك صورت است !

- چشم انسان معادل يك دوربين 135 مگا پيكسل عمل مي كند !

- 90% سم مار از پروتئين تشكيل شده است !

- مغز در هنگام خواب فعالتر از وقتي است كه تلويزيون مي بينيد !

- جوانان هندي شادترين و ژاپني ها افسرده ترين هاي جهان هستند !

- قوه چشايي پروانه در پاهاي آن تعبيه شده است

آزاده
1387/12/5   1:59 ب.ظ

هوورا درست شد.... مامان الينا آفرين...

marsim
1387/12/5   4:25 ب.ظ

سلامممممم
ديشب امدم ولي وقتي خوندم شاياني افتاده زمين حالم خراب شد و نتنستم بنويسم.

فيروزه جون عزيزم اون اوايل كه سامي تازه يادكرفته بود بشينه يه بار رو زميننشوندمش تو يه ثانيه كه خواستم موبايلم را جواب بدم با بيشوي رفت رو زمين كلي حالم بد بود اونشب و كلي كريه كردم .ديشب هم يه لحظه حال تو را تصور كردم كلي ناراحتت شدم

مامان الينا خواهش خانمي ىيىي وبلاك سامي را بك كراندش كار خودمه خوب شده بود؟

زهرا جون خوشحالم حالت جا امده خانمم . هيجكس مثل مادر نميتونه مواظب ني ني باشه. اخرش كه جي بايد عادتش بدي به بيرون رفتن و ددر بازي

اينه كجاييييييييييييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشين جونم فدات بشم نمك از خودته من فلفليم ههههههههه. البته الان قلقليم .هههههههههه
اتفاقا من فكر نكنم لهجه داشته باشم جون مامان خانمي تهرانيه و ازهمن اوايل بجكي اجازه لهجه كرفتن بهمون نداده. البته براي مزه بازي با خواهرم وقتي ميخواستيم باهاش لجبازي كنيم با لهجه غليظ اصفهاني حرف ميزديم . هنوزم وقتي رو اون دنده معروف بي اففتيم همينجوري حرصش ميديم.

وايييييييييييييييييييي من غششششششش كردم واسه فرزان و اون خنده نانازيشششششششششششششششش

صنم قربون فسقلها بشم خوبند؟

بقيه كجاييند؟

ما باز ميامممممممممممم

مامان پوپك و پرستو
1387/12/5   4:33 ب.ظ

زهرا جون عكسارو ميل كردم اگه گرفتي بيا نظر بده خودم كه ترجيحم اينه كه همين رو صندلي نشستن زمينه كار باشه بقيه هم كه از سنين مختلف هست توي كار. فقط اگه تعداد زياده به سليقه خودت حذف كن فقط اون دوتا تكي ها مال كوچولويي هاشون حتما باشه واييييي چقدر پرررووووووووووووو شدم
نوشينييييييييييي سبزه پرستوئه و هر دو نخ دارن
فدات بشم فبروزه جون ديگه دست به دلم نذار كه گاهي خون ميشه از شيطنتاشون يك لحظه نميتونم غافل بشم ازشون
يدفعه باز خلوت شد؟؟؟؟؟؟؟؟

marsim
1387/12/5   4:43 ب.ظ

نه صنم خانم .من هستم .احتمالا نوشينم داره توي تابيكها را كلجين ميكنه

ماجراي اون عكس كه بايد دبل كليك ميكرديم جيه؟ ترسناك بود اره؟ راست بكين كه من ترسو نتونستم ببينم ههههههههههه

ماهي گوگولي 8 تكه ماهي گوگولي 8 تكه
دسته بندی: اسباب بازي و سرگرمي
مرتبط با: خردسال(2 تا 4 سال)
قیمت: 16000 تومان
  كودك چرا گريه مي كند؟ (مجموعه مراقبت هاي روزانه) كودك چرا گريه مي كند؟ (مجموعه مراقبت هاي روزانه)
دسته بندی: كتاب
مرتبط با: شیرخوار(0 تا 12 ماه)
قیمت: 2000 تومان

mahnaz1
1387/12/5   6:40 ب.ظ

سلام سلام

خوبين مامان گلا ؟ قند عسلا خوبن ؟ حال و هواي عيد اومده تو خونه هاتون ؟ :))))

انقدر حرف اين خونه تكوني رو زدين كه منه تنبل هم هوس كردم يه حال اساسي به خونه بدم . امروز از صبح كارگر داشتم تا همين الان . خونه شد مثل دسته گل فقط پرده ها مونده بشورم . مبلام كه روكش هميشه روشه و خدا رو شكر تمييزه . خونه كه تمييز ميشه انگار اعصاب ادم اروم ميشه نه ؟ خريد عيد هستي بانو رو هم با گل سر و تل شروع كردم .

نوشين جونممممممممم ديدي يه كم دير اومدم مونا جون ميخواست دومادم رو از دستم دربياره :))))))) تقصير خودمه تو همين پست قبليم داشتم پزش رو ميدادم به مامان هاي دختر دار . قبونش برم كه اين همه طرفدار داره .
حالا كه همه جا سرك ميكشي مثل خودم اين وبلاگم ببين http://www.mardekhaen.blogfa.com از افتخارات بعضي مرداي ايراني با خبر ميشي عزيزم .

فيروزه جونمممممممم خدا رو شكر كه بعد از نوشتن خبر سلامتي شايان جونم اومدم خوندم وگرنه ديگه هيچي ...
چون هستي از يه جاي كم ارتفاع كه افتاد چند وقت پيش من ديگه ادم نبودم داشتم ميمردم از ناراحتي چه برسه به حال تو كه شايان از ميز ناهار خوري افتاد . ولي خدا اين دسته گلا رو حفظ ميكنه برامون . صدقه حتما بده حالا كه به خير هم گذشت خدا رو شكر

سميه جونم سفرت بي خطر عزيزم . ان شاالله كه تهرون بهتون خوش بگذره و اسير ترافيك هاي بدش نشين . تقويم ها هم بيست بيست بود افرين . دوست داشتم عكس هستي رو ميديدي . اخه با اون سايت free
من بلد نيستم حجم عكس رو كوچيك كنم ارور ميده .ياد ميگيرم برات عكس ميذارم عزيزم

هما جان دندون اليناي نازت مبارك

دريا جان 8 ماهگي ايسا شيطون مبارك

الي خوشگلم من از حالا دلتنگتم تا پست بعديت . بوسسسسسسسسس

اينه گلم نميدوني چه انرزي مثبتي دادي بهم با اون جمله قشنگت *تو بهترين مادر براي دخترت هستي *
تو همه پستات مهربوني از كلامت مي باره . خوشحالم كه دوستمي .......

محبوبه با احساس من ! مست شدم با اون شعر زيبا . خوشحالم كه خوشحالي و اميدوارم هموني كه من گفتم بشه ...

هاني جان شعر الهي دندونام دندون من شد خيليييييييي با نمك بود . واسه امير محمد ميخوني هميشه ؟ تو هم خيلي وقته عكس نذاشتي از پسرمون ها . دلمون براش تنگ شده به خدا

زهرا جان عكس گريه علي رو ديدم . چقدر جيگره اين پسر دلم واسش ضعف رفت . خدا رو شكر خوب شدي ها . راستي تو كه گله ميكني از كم نوشتن بقيه ياد قديم خودت هم بيفت كلي بايد نازت رو ميكشيديم بعد دوماه يه دوخط بنويسي چشمككككك

هانيه جان ممنون از دقتت . من خيلي وقته به هستي تو سوپش عدس و كره ميدم اما باز همينجوريه . فردا ميبرمش دكتر ببينم چي ميگه .

ساقييييييييييي جان واي واي روز به روز فرزان عسلي داره خوشگل تر ميشه . دلم اب شد واسش هردو عكسش خيلي قشنگ بود . هروقت غصه وزن فرزان جانم رو خوردي ياد من بيفت كه هستي تو 6 ماهگي 6800 بود دلت اروم بگيره ...

ياسيييييييييي بلاخره بعد از اينكه دل جماعتي رو اب كردي عكس اين پرنسس زيبا رو رو برامون گذاشتي . الحق كه خوشگله دخملمون . ببوسش جاي من

صنم جونممممممممممم قبون اين دوتا دختر نازت بشم كه حتي رنگ لباسشون با رنگ صندليشون سته . چقدر چهرشون معصوم و نازه . معلومه حسابي بهشون ميرسي . خسته نباشي عزيزم . راستي بيرون كه ميبريشون حتما مردم نگاه ميكنن و كيف ميكنن نه ؟ خيلي جالبه ادم مامان دوقلو باشه

فرانك عزيزم مامان نيلا خوشگله من كه به يادت بودم نديدي مادر . از كاراي نيلا برامون بگو ... خيلي وقت هم هست عكس نذاشتي ها

رزيتا جونمممممم و پرند جونممممممممم اگه اينجا رو ميخونين اميدوارم خوب و خوش باشين افتخار بدين تاپيك تير ماهي ها هم سر بزنين جاي دوري نميره . بوسسسسسسس

سميرااااااااا عزيزم خيليييييييييييييي كم مينويسي ها . قبلنا فعال تر بودي . ما تند تند عكساي ساتيار نانازي رو ميديديم اما الان حتي چند بار سر زدم وبلاگت رو هم اپ نكرده بودي ... به يادتم عزيز

فرانك مامان امير سام كجايييييييييييييي ؟ اين ورا نيايي ؟؟؟؟؟؟؟؟

فدرا جوني چه خسيسي مادر بعد يه عمر اومدي فقط نوشتي من و اروين خوبيم . يه كم از كاراي پسملي بگو از خودت ؟

من هم يه خواهش داشتم نميخوام اسم كسي رو بيارم كه تو رودروايسي بيفته . هركس كه فكر ميكنه وقت ازاد ممكنه داشته باش خيلي خيليييييييييي ممنون ميشم يه تقويم ساده هم براي من درست كنه . واي مردم از خجالت تا اينا رو تايپ كردم اوه ه ه ه ه

مامان پوپك و پرستو
1387/12/5   7:20 ب.ظ

سلام دوباره اي وايييييييييي مارسيم جون نديدمت ببخشيييييييييييد
مهناز جون مرسي
زهرا.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الوووو.......؟؟؟؟؟؟

marsim
1387/12/6   11:10 ق.ظ

سلام كجايين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تنبلا باز يه روز تعطيل شد همه غيب شدند.............

مهناز جون خوبي .هستي طلا جطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواستم باهات قهر كنم كه به ياد سامي نبودي و همه فينكيلا را اسم بردي ولي بعد ديدم براي سامي تو وبلاكش نوشتي و تبريك كفتي.ماجججججججججججج اينم يه ماج كنده واسه خاله مهناز و هستي ناناز از طرف سامي فكر كنم هستي ميخواسته باربدي حسوديش نشه به دندوناي سامي اره خاله؟؟؟؟؟
اين وبلاك را خوندم واقعا كه عجب مردم احمق و خائني داريم بعضا تو مملكتمون.خيانت به همسر را هنر ميدونند . همن بهتر كه خانمش طلاق كرفت .

صنم مامان فسقليهاي نانازي خوبي. اشكال نداره خانمي ميدونم جه قدر سخته با دوتا وروجك سرو كله زدن.

الي كوشي خونه بابايي هنوز؟

سميرا داداش حالشون بهتره؟ بابا بيا يه خبري بده يه عكسي بزار .كارناوال را هم كه تعطيل كردي رفتي هيجي بهت نكفتيم.

ياسي تو كجايي؟ تو كه فعال تر از اين حرفها بودي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آزاده
1387/12/6   12:35 ب.ظ

وايي مهناز گلم خوووبي؟؟قربون اون عروسم برم ...خودم هلاكشم چه برسه به پسرم......... خسته نباشي با اين همه تومار نوشتن .... مارسيم اون عكس مال تحليف اوباما باشه فكر كنم ....نه وحشتناك نيست جالبه صنم معلومه پرستو حسابي شيطونه و پوپك آرووم

ياسي
1387/12/6   1:16 ب.ظ

مارسيم اومدم حاضري بزنم ...من با وجود داشتن كارگر و كزت بودن اونم كوزتي چاق ولي ورزشكار (آخه دو جلسس رفتم بدن سازي ) بازم اينجا پيدام ميشه بقيه تنبلا رو بگو كه يا دارن نذري مي خورن يا چسبيدن به شووراشون.... نوشين ديدي به اين متني كه من نوشتم ميگن خاله زنكي مخصوصا قسمت شوور

مامان علي
1387/12/6   1:23 ب.ظ

سلام سلام
من اومدم با يه شب پر ماجرا
ديشب علي انقدر جيغ كشيد كه آخر از خستگي غش كرد
اصلا نمي‌دونم چرا جيغ مي‌كشيد
يعني فكر مي‌كنم از خستگي و خواب بود ولي نمي‌تونست بخوابه
بيچارم كرد تا خوابيد
ضمنا منم فعلا تا يكي دو روز بيخيال رژيم شدم به خاطر پري
ولي حتما بعدش دوباره شروع مي‌كنم
آخه خيلي اذيت شدم خيلي ضعيف شده بودم و همش سردرد داشتم

مامان آرشا جون يه سوال
اون shape گل كه تو تقويم آرشا جون و بقيه استفاده كردي رو از كجا /آوردي ميشه برا من ميل كني من ندارمش از اينترنتم پيداش نكردم خيلي دوستش دارم

مامان الينا اون عكس بقل اسمت خيلي قشنگه

فيروزه جون چجوري با اين كوچولو مهمون داري مي كني

مارسيم جون راست ميگي آدم بهتره بچش پيشه خودش باشه
ضمنا از همه مامانايي كه نظر دادن ممنون با نظرات شما تصميم گرفتم نذارمش پيش مامان شوشو

صنم جون گاهي كه خيلي خسته مي‌شم ميگم من از پس اين يه دونه بر نميام صنم جون چي كار مي‌كنه

مهناز جون انقادت رو قبول مي‌كنم من يه زمان انقدرا به اين جا وابستگي نداشتم ولي الان اگه يه روز نيام دلم تنگ ميشه - قبلا فقط از شركت ميومدم ولي الان گاهي اگه شب يه دور نيام اينجا خوابم نمي بره

الي كجايي هنوز خونه مامانتي؟

دريا جان شما چرا انقدر كم سر مي‌زني
مامان ني ني كوچولوت بهتر نشده؟

واي ياسي كارگر داري چه سخت - من كه از جمعه كه كارگرم رفته مريض شدم و هنوز كامل خوب نشدم
آخه آدم خودشم بايد همپاي كارگره كار كنه من كه همه گردگيريا و كلي از كارا رو خودم كردم و كارگرم از صبح تا شب فقط رسيد پنجره‌ها رو تميز كنه و دستشويي و حموم رو

خانوم حنا
1387/12/6   2:05 ب.ظ

سلام من خيلي حوصله ام سر رفته...شوشو سركاره ، آخه آدم عاقل روز تعطيل هم ميره سركار؟ من نشستم تو خونه تنها مثل هميشه

marsim
1387/12/6   3:29 ب.ظ

سلام دوست جونها

ياسي اخر خاله زنكي هستي عشق من . اخي ياد بدنسازي به خير منم قبل ازدواج هر روز ميرفتم بدنسازي كلي رو فرم و باربي بودم ولي الان نميتونم برم باشكاههاي نزديك ما خيلي بي جنبه هستند و نامطمئن . تازه سامي را جيكار كنم ؟؟؟؟؟ البته قبل از بارداري شوشو كادو روز زن برام يه تردميل خريد كه هم ويبريشن داره هم صفحه كردان براي شكم هم دستههاي مخصوص شنا هم دوتا كش اروبيك . كلي مجهزه ولي باز تنبليم ميشه برم باهاش بازي كنم .

الي جون اخي بميرم بازم برو خدا را شكر كن كه عيد نيست من بيجاره از روزي كه امدم مصر هر سال عيد تنها بودم. امسال خوشحالم جون حداقل جمعه هست و شوشو خونه ! ولي جه فايده كه اينجا حال و هواي نوروز و عيد نيست. خيلي سخته تو لحظه سال تحويل تنها و بيكس باشي

زهرا جون ممكنه مال دندوناش بوده سامي هم سر دندون در اوردن يكي دو شب همين ماجرامون بود

نوشين من يه بار همينمدلي سر كار رفتم.عكس يه دزد بود كه از طرف بليس محاصره بود بعد فرستنده كفته بود براي واضح شدن عكس دزد روي صورتش كليك كنيد
تا كليك ميكردي يه مرتبه يه صفحه ترسناك ميامد جلو مانيتور. واسه همين الان بيخيالش شدم نيست خيلي شجاعم

من حدود يك كيلو كم كردم و از نظر سايز خيلي موفق بودم احساس ميكنم شكم قلمبه افتاده تر و نرمتر شده البته شولوارم(شلوار كه مدل صمد نوشته شده)كمر و رونش برام يه كم كشاد شده كه جاي بسي شادي داره

مامان آرشا
1387/12/6   9:22 ب.ظ

سلام به همه...

من تهرانم خونه ي خواهر شوشو... امروز خريد مريد نرفتيم آخه همه جا تعطيل بود... ما هم رفتيم پارك جمشيديه و كوهسار جاتون خالي خوش گذشت...

درياااااااااااااااااااااا دريااااااااااااا كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چي بهت مي زنگم جواب نمي دي يكي اگه مي تونه بهش خبر بده كه با من تماس بگيره ...

صفحه 445 از 717      برو به صفحه:

تبلیغات متنی

فروش نقره و جواهر جلوگيري از خطرات احتمالي در دوران بارداري با استفاده از سنگ هاي درماني
فروش پستي براي سراسر ايران

ارسال اينترنتي گل
اولين فروشگاه اينترنتي گل فروش
ارسال گل از طرف شما

عكاسي كودك در منزل شما با استفاده از تجهيزات استوديوئي پرتابل. در محلي كه كودك شما احساس راحتي مي كند: منزل خودتان. همراه: 09126179357

بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران
موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي: 4-88918772-021

آتليه عكاسي كودك ـ گروه بعد چهارم
اتاق تعويض و استراحت كودك – مشاهده و سفارش عكس آنلاين
عكاسي در باغ و طبيعت
عكاسي در منزل و جشنهاي تولد
26111210 - 26111507 - 021

انيشتين كوچولو تصويري 28 قسمتي Baby Einstein
به همراه هديه پكيج 48 داستان
سفارش تلفني - دريافت 1 ساعته
تلفن دفتر فروش: 77517241-021

toolbar powered by Conduit
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | شرایط و تعهدات خرید از فروشگاه | راهنمای ثبت سفارش و خرید از فروشگاه
تبلیغات در نی نی سایت | ورود آگهی دهندگان
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.