تبلیغات در نی نی سایت
صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما   سه شنبه، 20 بهمن 1388

نام کاربری:
کلمه عبور:
بخاطر بسپار
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  

تبادل نظر

تير 87

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 446 از 640      برو به صفحه:

marsim
1387/12/6   11:10 ق.ظ

سلام كجايين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تنبلا باز يه روز تعطيل شد همه غيب شدند.............

مهناز جون خوبي .هستي طلا جطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواستم باهات قهر كنم كه به ياد سامي نبودي و همه فينكيلا را اسم بردي ولي بعد ديدم براي سامي تو وبلاكش نوشتي و تبريك كفتي.ماجججججججججججج اينم يه ماج كنده واسه خاله مهناز و هستي ناناز از طرف سامي فكر كنم هستي ميخواسته باربدي حسوديش نشه به دندوناي سامي اره خاله؟؟؟؟؟
اين وبلاك را خوندم واقعا كه عجب مردم احمق و خائني داريم بعضا تو مملكتمون.خيانت به همسر را هنر ميدونند . همن بهتر كه خانمش طلاق كرفت .

صنم مامان فسقليهاي نانازي خوبي. اشكال نداره خانمي ميدونم جه قدر سخته با دوتا وروجك سرو كله زدن.

الي كوشي خونه بابايي هنوز؟

سميرا داداش حالشون بهتره؟ بابا بيا يه خبري بده يه عكسي بزار .كارناوال را هم كه تعطيل كردي رفتي هيجي بهت نكفتيم.

ياسي تو كجايي؟ تو كه فعال تر از اين حرفها بودي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشين
1387/12/6   12:35 ب.ظ

وايي مهناز گلم خوووبي؟؟قربون اون عروسم برم ...خودم هلاكشم چه برسه به پسرم......... خسته نباشي با اين همه تومار نوشتن .... مارسيم اون عكس مال تحليف اوباما باشه فكر كنم ....نه وحشتناك نيست جالبه صنم معلومه پرستو حسابي شيطونه و پوپك آرووم

ياسي
1387/12/6   1:16 ب.ظ

مارسيم اومدم حاضري بزنم ...من با وجود داشتن كارگر و كزت بودن اونم كوزتي چاق ولي ورزشكار (آخه دو جلسس رفتم بدن سازي ) بازم اينجا پيدام ميشه بقيه تنبلا رو بگو كه يا دارن نذري مي خورن يا چسبيدن به شووراشون.... نوشين ديدي به اين متني كه من نوشتم ميگن خاله زنكي مخصوصا قسمت شوور

مامان علي
1387/12/6   1:23 ب.ظ

سلام سلام
من اومدم با يه شب پر ماجرا
ديشب علي انقدر جيغ كشيد كه آخر از خستگي غش كرد
اصلا نمي‌دونم چرا جيغ مي‌كشيد
يعني فكر مي‌كنم از خستگي و خواب بود ولي نمي‌تونست بخوابه
بيچارم كرد تا خوابيد
ضمنا منم فعلا تا يكي دو روز بيخيال رژيم شدم به خاطر پري
ولي حتما بعدش دوباره شروع مي‌كنم
آخه خيلي اذيت شدم خيلي ضعيف شده بودم و همش سردرد داشتم

مامان آرشا جون يه سوال
اون shape گل كه تو تقويم آرشا جون و بقيه استفاده كردي رو از كجا /آوردي ميشه برا من ميل كني من ندارمش از اينترنتم پيداش نكردم خيلي دوستش دارم

مامان الينا اون عكس بقل اسمت خيلي قشنگه

فيروزه جون چجوري با اين كوچولو مهمون داري مي كني

مارسيم جون راست ميگي آدم بهتره بچش پيشه خودش باشه
ضمنا از همه مامانايي كه نظر دادن ممنون با نظرات شما تصميم گرفتم نذارمش پيش مامان شوشو

صنم جون گاهي كه خيلي خسته مي‌شم ميگم من از پس اين يه دونه بر نميام صنم جون چي كار مي‌كنه

مهناز جون انقادت رو قبول مي‌كنم من يه زمان انقدرا به اين جا وابستگي نداشتم ولي الان اگه يه روز نيام دلم تنگ ميشه - قبلا فقط از شركت ميومدم ولي الان گاهي اگه شب يه دور نيام اينجا خوابم نمي بره

الي كجايي هنوز خونه مامانتي؟

دريا جان شما چرا انقدر كم سر مي‌زني
مامان ني ني كوچولوت بهتر نشده؟

واي ياسي كارگر داري چه سخت - من كه از جمعه كه كارگرم رفته مريض شدم و هنوز كامل خوب نشدم
آخه آدم خودشم بايد همپاي كارگره كار كنه من كه همه گردگيريا و كلي از كارا رو خودم كردم و كارگرم از صبح تا شب فقط رسيد پنجره‌ها رو تميز كنه و دستشويي و حموم رو

خانوم حنا
1387/12/6   2:05 ب.ظ

سلام من خيلي حوصله ام سر رفته...شوشو سركاره ، آخه آدم عاقل روز تعطيل هم ميره سركار؟ من نشستم تو خونه تنها مثل هميشه

marsim
1387/12/6   3:29 ب.ظ

سلام دوست جونها

ياسي اخر خاله زنكي هستي عشق من . اخي ياد بدنسازي به خير منم قبل ازدواج هر روز ميرفتم بدنسازي كلي رو فرم و باربي بودم ولي الان نميتونم برم باشكاههاي نزديك ما خيلي بي جنبه هستند و نامطمئن . تازه سامي را جيكار كنم ؟؟؟؟؟ البته قبل از بارداري شوشو كادو روز زن برام يه تردميل خريد كه هم ويبريشن داره هم صفحه كردان براي شكم هم دستههاي مخصوص شنا هم دوتا كش اروبيك . كلي مجهزه ولي باز تنبليم ميشه برم باهاش بازي كنم .

الي جون اخي بميرم بازم برو خدا را شكر كن كه عيد نيست من بيجاره از روزي كه امدم مصر هر سال عيد تنها بودم. امسال خوشحالم جون حداقل جمعه هست و شوشو خونه ! ولي جه فايده كه اينجا حال و هواي نوروز و عيد نيست. خيلي سخته تو لحظه سال تحويل تنها و بيكس باشي

زهرا جون ممكنه مال دندوناش بوده سامي هم سر دندون در اوردن يكي دو شب همين ماجرامون بود

نوشين من يه بار همينمدلي سر كار رفتم.عكس يه دزد بود كه از طرف بليس محاصره بود بعد فرستنده كفته بود براي واضح شدن عكس دزد روي صورتش كليك كنيد
تا كليك ميكردي يه مرتبه يه صفحه ترسناك ميامد جلو مانيتور. واسه همين الان بيخيالش شدم نيست خيلي شجاعم

من حدود يك كيلو كم كردم و از نظر سايز خيلي موفق بودم احساس ميكنم شكم قلمبه افتاده تر و نرمتر شده البته شولوارم(شلوار كه مدل صمد نوشته شده)كمر و رونش برام يه كم كشاد شده كه جاي بسي شادي داره

مامان آرشا
1387/12/6   9:22 ب.ظ

سلام به همه...

من تهرانم خونه ي خواهر شوشو... امروز خريد مريد نرفتيم آخه همه جا تعطيل بود... ما هم رفتيم پارك جمشيديه و كوهسار جاتون خالي خوش گذشت...

درياااااااااااااااااااااا دريااااااااااااا كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چي بهت مي زنگم جواب نمي دي يكي اگه مي تونه بهش خبر بده كه با من تماس بگيره ...

مامان علي
1387/12/7   10:21 ق.ظ

سلام سلام
دوباره چرا هيش كي نيست
بيايد ديگه
راستي صنم دارم رو عكسات كار مي‌كنم تو اين تعطيليا تمومش مي‌كنم و بهت مي‌دم

مامان آرشا نگفتي اون تقويما رو shape گلش رو از كجا آوردي؟

دريا ( مامان آيسا )
1387/12/7   10:40 ق.ظ

سلام به مامان هاي گل

من ديروز كزت پارتي داشتم و كلي كار كردم و پرپر هم بودم والان يك جنازه متحركم.

اول از همه خوشحالم كه شايان عزيزم خوبه خوبه. اميدوارم بلا و اتفاق از همه ني ني ها بدور باشه.

دوم اينكه همتونو دوست دارم و كارهاي عيد نميذاره كه سر بزنم.

فعلا اينو داشته باشيد . . .
بوس

تا بعد

خانوم حنا
1387/12/7   12:51 ب.ظ

كوشين؟ كجايين؟

سميرا
1387/12/7   1:03 ب.ظ

سلام گرم من به همه كذتهاي خوب و نازنين

والا منم ديروز مثلا كارگر داشتم ساعت 10 شد نيومد زنگ زدم بهش گفت نمي تونم بيام حالا من موندم يه خونه كنفيكن با يه ساتياري كه عشق سينه خيز رفتن خفش كرده ! خلاصه زنگ زدم به خاله مهربان تر از مادر اومدن و ساتيارو نگه داشتن و من و شوشو افتاديم به جون خونه !

نشون به اون نشون كه تا ساعت 11 شب داشتيم كار مي كريدم امروزم جنازه طبق معمول نرفتم سر كار واقعا ادم خودش كاراشو مي كنه خيلي بيشتر حال مي ده ها!!! دل خوش كنكه ديگه !

حالا ساتيارم اين وسط سرما خورده اعصاب مصاب تعطيل

واي مهناز گلم راست مي گي بخدا وقت نمي كنم انقدرررررررررررررر گرفتارم كه نگو

برادرمم بهتره شكر خدا جواب ازمايششم گرفتيم خوب بود فعلا مشغول نامزد بازي به قول اينه زن مي خواسته

مارسيم گلي من كه كركره رو دادم بالا تازه انقدر كارناوالم با كلاس كه كركرش ريموتي اونوم دادم دست شما بسم الله كارناوال براه هر كي مي خواد بتركونه بياد واست

راستي اين هانيه كم پيدا شده

اي من به فداي اين فرزان برم كه دلم براش يه ذره شده بود

بقيه مامانا عاشق تك تكتونم بازم مي يام برم كه يه عالمه خورده كاري دارم تازه بايد ساتيارم ببرم پيش مشاورش پايش 9 ماهگي

بوس

خواهر و برادر تازه (مجموعه مادر و پدر امروز) خواهر و برادر تازه (مجموعه مادر و پدر امروز)
دسته بندی: كتاب
مرتبط با:
قیمت: 2500 تومان
خرید اینترنتی
  فرهنگ نام هاي فارسي (نام نامه) فرهنگ نام هاي فارسي (نام نامه)
دسته بندی: كتاب
مرتبط با: بارداری و زایمان
قیمت: 4000 تومان
خرید اینترنتی

نوشين
1387/12/7   1:05 ب.ظ

الي برو پسر من رو ببين

marsim
1387/12/7   1:13 ب.ظ

سلاممممممممممممم

سميرا خوشحالم كه افتادين به نامزد بازي و خوش خوشان بازي. به سلامتي و دل خوش به قول ادم بزركا هههههههههههههه

اينه راستي تو بيا از عروستون تعريف كن ببينيم مامانت جقدر شانس اورد از عروس. اخر خاله زنكي

نوشين راستشا بكو ببينم موهاي باربدي را جيكار كردي يه دفعه اينقدر در امد؟؟؟؟؟؟ نكنهكاه كيس و اين حرفهااا؟؟؟؟؟ به قول مصريها باروكا ههههههههههههههههههههه(حرف بدي نيستا يعني كلاه كيس يا همون موي مصنوعي )
من كه هي به اين شوشو ميكم بيا بريم يه كلاه كيس يا همون باروكا برا اين بجه بخريم شب عيديه ابروش نره اخه كم كم هوا كرم ميشه نميشه با كلاه ماست مالي كرد كله را

الي ما اينجاييم خودت كجايي؟ سام جيكر طلاي بي كلاه من جطوره؟

نوشين
1387/12/7   1:22 ب.ظ

سلام سلام

سميرا جوونم خسته نباشي
الان جات خالي دارم يه آهنگ ازحسين تهي گووش ميدم ...دل من قفل شده و معطل يه كليده
امروز هوا خيلي خووبه و منم كلي شادم مخصوصا با اين آهنگهاي باحال برو بچز ايرووون

مارسيم گلي چطوري؟؟بابا پسرم بايد موهاش زودتر درميومد آخه من خودم موهام زياده و من دوست داشتم به خودم بره ولي ظاهرا به عمه و عموش برده و موهاش نرم و كم و نازكه...ولي خدا رو شكر كه دراومد...اگه در نمي اومد كم كم مجبور مي شدم هموون كلاه گيس بخرم...

ياسي خوش بحالت ...ياسي باربي ...ياسي مانكن... آزي دنبه ...آزي گردو قلنبه

نوشين
1387/12/7   1:24 ب.ظ

دريا به سلامتي ديگه تو كار خونت تمووم شد؟؟؟خسته نباشي

زهرا ببين من گفتم به خاطر اينكه زياد ننويسم (آخه تو دعوام كردي) از صبح نيام اينجا !!!!!!!!
علي چطوره؟؟؟فهميدي چرا جيغ مي كشيد؟؟؟

marsim
1387/12/7   1:45 ب.ظ

اي ول نوشين ريموت كارناوال دست تو افتاده؟؟؟؟؟؟؟

واي واي من هم كلي ذوق مرك شدم الان سايزم يكم يا به قولي يه هوا تغيير كرده . خودمم توي يه هفته 1كيلو تقريبا كم كردم. دارم انكيزه ناك ميشم براي ادامه.

نوشين
1387/12/7   1:55 ب.ظ

با اون رژيمه يه كيلو كم كردي؟؟؟واي پس منم بيام
ديروز چند نفر كه منو ديدن گفتن نسبت به دفعه پيش يه كوچولو جمع شده بودم!!!يعني ميشه؟؟!!!!!!!!!!

فيروزه
1387/12/7   3:02 ب.ظ

سلام سلام ....

يه خانم خانه دار نمونه شدم ... الان همه جاي خونم داره برق مي زنه ...وايييي خدا راحت شدمممممممممم

حالا به خوشحالي از عيد استقبال مي كنم ....... هوراااااااااا

هميشه اين موقع سال ياد عيد مي افتم دپرشن مي گيرم از بس از خونه تكوني بدم مي آد ولي وقتي تموم مي شه آيييييييي حال مي ده .......

نوشين جوني ..مي بينم كه دنبال قصه مي گردي ...... من كوچيك كه بودم مادربزرگ مامان زنده بودن و كلي از اين قصه ها بلد بودن .... همه رو هم 1000 بار واسم گفتن ولي الان به قول تو فقط تا نصفه يادم مي آد .... يا بار از مادر بزرگم خواستم كه بشينه و همه رو واسم بنويسه يادمه قبل از فوتشون اين كار رو نصفه نيمه انجام دادن .... بايد برم ببينم تو آت و آشغال هاي انباريشون اون دفترچه رو پيدا مي كنم يا نه .... منو بردي به اون روزها ..يادش بخير ..روزهاي شادي و بيخيالي

مارسيم جون خوش به حالت ..دم عيدي همه زدن تو خط رژيم و هيكل خوب و ....

دريا سميرا خسته نباشين ....

زهرا جون ..من هم دنبال اون گل مي گردم ...سميه جون گفت تو Shape هست ولي من ندارم ....

مهناز گلم ...فداي هستي خوشگله با او گل سر ها و تل هايي كه مامان خوش سليقه اش واسش مي خره ..بوسسسسسسس

برم كه شاياني خيال نداره ساكت بشه ....بچه ام داره دومين دندونش رو درمياره

خانوم حنا
1387/12/7   4:12 ب.ظ

فيروزه...حسودي...حسودي...حسودي....منم خونه تميز مي خوام!!!!
بچه ها مدرسه ها تعطيله شماها كجايين؟
من غذام حاضره، سالاد حاضر،ميوه ها شسته و چيده شده و ميز شام رو هم چيدم سام هم كلي كمك كرده با غر و خنده و جيغ و فضولي....ميريم كه يه استراحت داشته باشيم....

marsim
1387/12/7   4:21 ب.ظ

سلام دوباره امدم.

جند سوال

ني نيهاي شما با موبايل اويز بالاي تختشون اروم ميشند و بخوابند؟

شما براي ني ني ها قصه يا شعر ميخونين ميخوابند؟

وقتي ميايستند روي سر بنجه هستند(منظورم موقع تاتي تاتي كردن با شماها هست)؟

صفحه 446 از 640      برو به صفحه:

تبلیغات متنی
رفتار و روانشناسي كودك
مهد كودك ومدرسه زبان كودك اميدفردا
رفتار و روانشناسي كودك
مديريت :دكتر رضابخش88363434

http://WWW.OMIDFARDA.COM
نيازمنديها
تبليغات رايگان درنيازكالامرجع
نيازمنديهاي آنلاين
ثبت آگهي رايگان در بازارچه دست دوم
20هزار تومان هديه عضويت جهت درج آگهي ويژه!

http://www.niazkala.com
تبلیغات در نی نی سایت

تبلیغات در نی نی سایت

toolbar powered by Conduit
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | شرایط و تعهدات خرید از فروشگاه | راهنمای ثبت سفارش و خرید از فروشگاه
تبلیغات در نی نی سایت | ورود آگهی دهندگان
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.