مايكروويو يا سولاردوم؟!؟!؟!؟؟!؟! من قبلا ميكروويو LG داشتم ولي چون توي كلاساش شركت نكرده بودم و از بس گفته بودن اشعه داره زياد ازش استفاده نكردم وفقط گاهي برا يخ زدايي ازش استفاده كردم وزمانيكه باردار شدم چون ديگه ازش هيچ استفادهاي نكردم از ترس اينكه مبادا براني ني ضرر داشته باشه .... اونو نصف قيمت به يكي از دوستام فروختم !!!!!!!!!! ... حالا همسري اصرار داره كه سولاردوم جديد LG بخريم چون خيلي كيك وشيريني وپيتزا دوست داره ...تازه ميگن اشعه نداره .. راستي كسي سولاردوم جديد LG كه سيستم بوزدايي هم داره را گرفته و ازش راضيه ؟؟؟؟ ميخوام بدونم اونايي كه سولاردوم دارند ازش راضي هستند ماركش چيه؟؟؟؟ و از نظر آشپزي برا غذاهاي ايراني وكيك وشيريني و بخار پز كردن چقدر كارايي داره؟؟؟؟!!! به نظرتون چه مارك ومدلي بخرم؟؟؟؟
سلام عزيزم من خودم سامسونگ دارم و عاليه همه چي هم داره بوزدايي خمير درست كردن ماست زدن و من كه راضيم مامانم تازه سولاردوم خريده ال جي و اونم خوبه مامانم كه راضيه الان اون رو بورسه..
اوه اوه چه تايپيك مرتبط با سوژه من راستش من يه مايكرو توشيبا ي سولار دوم داشتم كه صد البته نميدونستم سولاردوم هست و از اونور اب 5 سال پيش برام اورده بودند كه 3-4 روز پيش يه هو ! خراب شد و تعمير كار هم اومد و گفت كه ديگه نميشه تعميرش كرد و بهم گفت ديگه سولاردوم نخر!! و كلي دلايل مختلف هم اورد از جمله همين كه اگه خراب شن يا تعمير نميشن يا هزينشون بالا ميشه
سلام گل نرگس جان من هم سه سال پيش مشكل شما را داشتم وقتي براي خريد ماكروفر رفتم نظرم روي سولاردوم بود ولي خود فروشنده كه نمايندگي LGبود گفت سولاردوم با ماكروفر هيچ فرقي نداره براي چي ميخواهي پول بيشتر بدي؟ من هم طبق تحقيقات قبلي ماكرو چهل و دو ليتري LGگرفتم و خيلي هم ازش راضيم منو پخت غذاي ايراني هم داره من كه باهاش غذا - كباب - كيك-پيتزا - كوكو و حتي پف فيل هم درست كردم راستي يك توصيه مال من جوجه گردان هم داره و من خيلي راضيم و همچنين بخارپز ببخشيد خيلي حرف زدم اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم
سلام گل نرگس جان من هم سه سال پيش مشكل شما را داشتم وقتي براي خريد ماكروفر رفتم نظرم روي سولاردوم بود ولي خود فروشنده كه نمايندگي LGبود گفت سولاردوم با ماكروفر هيچ فرقي نداره براي چي ميخواهي پول بيشتر بدي؟ من هم طبق تحقيقات قبلي ماكرو چهل و دو ليتري LGگرفتم و خيلي هم ازش راضيم منو پخت غذاي ايراني هم داره من كه باهاش غذا - كباب - كيك-پيتزا - كوكو و حتي پف فيل هم درست كردم راستي يك توصيه مال من جوجه گردان هم داره و من خيلي راضيم و همچنين بخارپز ببخشيد خيلي حرف زدم اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم
ماكروفر م هم گالانز آمريكايي هست! از اونور بررام آوردند و اونا هم در مورد سولاردام همين نظر رو داشتند! هزينه تعميرات بالا و ...! در ضمن اشعه مايكرو وقتي ضرر داره كه مستقيم به آدم بخوره! شيشه ها اين ماكرو ويو ها چند جداره است و ازش اين اشعه رد نميشه! اگه اينجوري بود كه همسايه بغلي هم كه اين دستگاه رو داره بايد بهما ضرر ميرسوند! بعدش هم الان همه جا پر از اين اشعه هاي پارازيت و... است كه اين اشعه مايكروپيشش هيچه!
سلام من دو سال پيش سولاردم ال جي گرفتم و واقعا ازش راضيم.و فرق سولاردام با مايكروويو معمولي در اينه كه اگه دقت كنين غذايي كه باهاش گرم ميكنين يا ميپزين خيلي خشك نميشه. مال ال جي منو پخت ايراني و فرنگي داره . جوجه گردان و بخار پز هم داره. من حتي كته هم باهاش درست ميكنم.يه كلاس رايگانم داره كه اگه زنگ بزنين زمانش و بهتون ميگن.و واقعا براي استفاده از دستگاهتون مفيده. اميدوارم تونسته باشم كمكي كنم.
صفحه 1 از 2 برو به صفحه:
تبلیغات متنی
ارسال اينترنتي گل اولين فروشگاه اينترنتي گل فروش ارسال گل از طرف شمالباس شب، عروس و بالماسكه خانم فرشي، طراح لباس شب و عروس بالماسكه براي كودكان و بانوان براي تعيين وقت ملاقات تماس بگيريد. 09122130479- 77383984 بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي: 4-88918772-021 آتليه عكاسي كودك ـ گروه بعد چهارم اتاق تعويض و استراحت كودك – مشاهده و سفارش عكس آنلاين عكاسي در باغ و طبيعت عكاسي در منزل و جشنهاي تولد 26111210 - 26111507 - 021 انيشتين كوچولو تصويري 28 قسمتي Baby Einstein به همراه هديه پكيج 48 داستان سفارش تلفني - دريافت 1 ساعته تلفن دفتر فروش: 77517241-021 عكاسي كودك در منزل شمابا استفاده از تجهيزات استوديوئي پرتابل. در محلي كه كودك شما احساس راحتي مي كند: منزل خودتان. همراه: 09126179357 فروش نقره و جواهرجلوگيري از خطرات احتمالي در دوران بارداري با استفاده از سنگ هاي درماني فروش پستي براي سراسر ايران