عزیزم شیرتو بدوش اگه بعد دو ساعت اب از چربی جدا شد ابکیه وگرنه شیرت خوبه همیشه چرب بودن شیر خوب هم نیست بعضی اوقات نی نی دل درد میگیره اجیل، دلستر، شیر سویا،اب گوشت و مخصوصا خامه
بچه مدرسه ای داری بدو بیا تو http://www.bamilo.com/stationary_notebook/chitra/
اگه بعد دو ساعت هنوز شبیه شیر بود خوبه ولی اگه ابش جدا شد معلومه ابکیه عزیزم تا ده روز معلومه نی نی لاغر می شه شیر خشک نده هم شیرت کم میشه هم نی نی یبوست می گیره خودتو تقویت کن خوب بخور
بچه مدرسه ای داری بدو بیا تو http://www.bamilo.com/stationary_notebook/chitra/
ثنا جون یکی از اشتباهات رایج مادران مغذی نبودن و آبکی بودن شیرشون هست 1سوم اول شیر کلا باید آبکی باشه و برای رفع تشنگی شیر خوار لازمه چون معده ی شیر خوار با خوردن حتی 1 قاشق آب نفخ می کنه غلظت شیر مادر هرگز نباید با غلظت شیرهای پاستوریزه که سرشار از چربیست مقایسه شود حتی در بخش آبکی شیر مادر تمام مواد مغذی مورد نیاز نوزاد با توجه به سن او ( مدت شروع شیر دهی ) وجود دارد از جمله چربی های قابل هضم -پروتئین سبک - املاح معدنی - کلسیم و .... واین مواد حتی اگر شما تغذیه ی مناسب نداشته باشید از مغز استخوان و بافت بدن شما تامن می گردد ( اگر به گرسنگان سومالی و آفریفایی نگاه کنید مادر پوست و استخوان است و لی شیر خوار نرمال) این رو از یه مقاله ی متخصصان تغذیه کپی کردم اگر آکروبات ریدر داری کاملشو برات بذارم؟؟
روزای اول وزن نی نی کم میشه.البته پف بدن و صورتش هم میخوابه.نگران نباش.روزی شش پوشک خیس کنه کافیه شیرت. من برای چرب کردن شیرم اونقدر خوردم تو سه ماه هشت کیلو زیاد کردم اما شیرم همونه.کمکی میدم