2410
2553
عنوان

خوردن عرق کاسنی و بیدمشک در بارداری

43584 بازدید | 10 پست
میگن برای اینکه نی نی زردی نگیره باید این عرقیات رو خورد
هم چنین برای خوشگلی پوست نی نی؟

من 21 هفته هستم از کی باید بخورم؟؟؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456

نان باردار داروهای با طبیعت سرد و گرم را مصرف نکنند

رایج ترین آن نان های تهیه شده از آرد گندم است؛ از این رو زنان در دوران بارداری از نان های غیر گندم (جو) هم استفاده کنند.

دکتر مهرداد کریمی در گفت وگو با خبرنگار �بهداشت و درمان� خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه هضم نان گندم به فرآوری بیشتری نیاز دارد، اظهار کرد: در طب سنتی برای زنان باردار در خصوص مصرف برخی از مواد با ویژگی های خاص محدودیت هایی قائل شده است.

وی غذاهایی با طبیعت گرم و سرد و حتی غذاهای مختل کننده خونرسانی به جنین و جفت را برای زنان باردار مناسب ندانست و افزود: به عنوان مثال استفاده از داروها و گیاهان بسیار سرد نظیر آب زرشک به علت تراتوژن بودن در سه ماهه نخست بارداری توصیه نمی شود.

این متخصص طب سنتی، همچنین نیلوفر و شقایق را از جمله داروها و گیاهان بسیار سرد برای زنان باردار برشمرد و افزود: داروی افیونی از گیاهی به نام شقایق بدست می آید و جنین مادران معتاد هم غالبا در سه ماهه نخست بارداری براثر استفاده از این ماده به نقص در رشد و سقط جنین دچار می شوند.

دکتر کریمی با بیان اینکه "عرق کاسنی" از جمله گیاهان بسیار سرد نیز آسیب رسان به جنین است در ادامه مصرف فراوان عرقیات را در دوران بارداری توصیه نکرد و افزود: داروهای گرمی نظیر آنغوزه در سه ماهه نخست و دوم بارداری سبب انقباضات شدید عضلات رحم و در نتیجه سقط جنین و یا زایمان زودرس می شود.

وی با بیان اینکه داروی آنغوزه به لحاظ درجه گرمی در حد چهار و در منتهی الیه گرمی قرار دارد، گفت: مصرف این داروی گرم سبب آسیب در جنین می شود.

این متخصص طب سنتی با تاکید بر ضرورت استفاده از داروها و گیاهان سرد و گرم در دوران بارداری فقط با توصیه و نظارت پزشک طب سنتی گفت: به عنوان مثال اگرچه خوردن کندور افزایش ضریب هوش جنین را در پی دارد اما متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف آن می تواند سبب انقباضات عضلانی رحم و بروز آسیب های احتمالی شود.(نظیر آسیب به کلیه مادران باردار(

دکتر کریمی، مصرف زعفران حتی در مقادیر کم را عاملی برای بروز سقط جنین در افراد مستعد برشمرد.

خبرگزارى ایسنا
2714
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687