2703
2553
عنوان

]چقدر به خودتون می رسید؟ روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1161930 بازدید | 8784 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

Ingredients in Natural Facial Cleansers

Many popular natural facial cleansers contain ingredients that actually can cause an allergic reaction. These are just a few of the kinds of ingredients added to many facial cleansers.

Methylparaben, Butlyparaben and Propylparaben are preservatives which are added to many facial and personal care products.

We are now discovering that parabens may pose possible health risks to those who are exposed to them regularly, such as endocrine disruption, brain and nervous system toxicity, and skin irritation. They are banned and restricted in the EU,

Cocamide DEA is considered to be a high hazard ingredient by cosmetics researchers. According to the National Library of Medicine it is a known immune system toxicant, which means it poisons your body! It is also considered potentially carcinogenic according to the Environmental Canada Domestic Substance List

Propylene Glycol can produce allergies, skin irritation, irritation of the eyes or lungs, and may contribute toxicity to the immune system.

Diazolidinyl Urea is an anti-microbial preservative which can cause dermatitis and allergic reactions. It is a known skin toxicant according to the Cosmetic Ingredient Review Assessments, and may be derived from animals.

Triethanolamine is a ph balancer added to cosmetics, and also to some ear medications which can cause skin irritation and allergic reactions. It can also produce nitrosamines in the body which can contribute to cancer.

Sodium Laureth Sulfate and Sodium Lauryl Sulfate are foaming agents added to shampoos, facial cleansers and even laundry detergents. These can cause skin irritation and allergies in sensitive individuals.

Sodium Laureth sulfate is more problematic that Sodium Lauryl Sulfate, but I personally would recommend you avoid these if you have sensitive skin. Why add more burden to your body?

Fragrance is one of the top five most allergy producing substances, and is also linked to developmental, neurological and brain problems. Use a facial cleanser without fragrance



Learn more: http://www.mysensitiveskincare.com/natural-facial-cleanser.html#ixzz2423hicSG
2456
نیکی جون منم به سرم زده پور ریقاینر بیودرما رو بگیرم قیمتش 26000 هست .دیروز رفتم سرچ کردم اما مشکلش اینه که برای پوست های چربه .من منافذ نسبتا" بازی در اطراف بینی دارم که تازه متوجه شون شدم نمی دونم با اینکه پوستم کمی خشکه به درد منافذ من می خوره یا نه در ضمن تو کاتالوگش نوشته مات کننده پوست من که پوستم تقریبا"خشکه می ترسم این رو بزنم پوستم خشکتر بشه و پوسته بدم

شما اطلاعاتی دارین ؟ من به این دکتر باریک بین خیلی اعتقاد پیدا کردم ندیده دو تا نسخه واسه موهای من پیچید عالی بود حالا تو وب سایتش می پرسم ببینم اون چه جوای می ده ؟
اثرات ویتامین‌C روی پوست
دکتر بهروز باریک‌بین

حتما شنیده‌اید که مصرف میوه‌جات تازه و به خصوص مرکبات یا کیوی و آناناس برای سلامت پوست و پیشگیری از پیری آن مفیدند. باید بدانید که از دلایل این مساله وجود مقادیر فراوان ویتامین C در این میوه‌جات می‌باشد. آیا می‌دانید که مصرف ویتامین C موضعی نیز می‌تواند برای سلامت پوست مفید باشد؟
یکی از دشمنان همیشگی سلامت پوست، اشعه فرابنفش نورخورشید است که با ایجاد و تولید رادیکال‌های آزاد و گزینه‌های واکنش‌گر اکسیژن (Ros=Reactive Dxygen specien) باعث تخریب پوست و آسیب به آن می‌شوند. امروزه عامل اصلی پیری سلول‌ها و در نتیجه پیری پوست را نیز تولید همین رادیکال‌های آزاد می‌دانند. ویتامین C (ال-آسکوربیک اسید) به عنوان یک کوفاکتور و آنتی‌اکسیدان بیولوژیک به دلیل خواص احیاکنندگی‌اش شناخته می‌شود.
امروزه ثابت شده است که مصرف موضعی ویتامینC روی پوست، سطح پوستی این ویتامین را به میزان قابل‌توجهی افزایش داده و می‌تواند با عوارض اشعه فرابنفش B روی پوست که از علایم آن آفتاب‌سوختگی و قرمزی پوست است، مقابله نماید. این محافظت توسط ویتامین‌C، یک محافظت بیولوژیک و به دلیل خواص احیاکنندگی ویتامین C می‌باشد. جالب است بدانید که اشعه فرابنفش خورشید موجب تخلیه ویتامین C پوست شده و این مساله موجب می‌شود که پوست در معرض خطر آسیب ناشی از نورخورشید قرار بگیرد. همچنین ویتامینC قادر است پوست را نسبت به اشعه فرابنفش A نیز مقاوم‌تر نماید.
جالب است بدانید که امروزه ویتامینC موضعی به عنوان یک عامل ضدتومور نیز مطرح شده است. به گونه‌ای که مشاهده شد، با مصرف ویتامین C موضعی روی تومورهای پوستی، تومور مورد نظر دچار زخم شده و طی دو هفته بهبودی قابل‌توجهی پیدا کرده است. برای رسیدن به این هدف ضروری است که از یک فرم معدنی آسکوربات مثل آسکوربات سدیم به جای آسکوربیک اسید استفاده شود. آسکوربیک اسید درمان به تنهایی بی‌فایده است و باید با یک املاحی مثل سدیم ترکیب شود تا مفید واقع گردد. از آنجا که مصرف ویتامینC خالص (آسکوربیک اسید) روی تومور به تولید فرم معدنی آسکوربات منجر نمی‌شود لذا فقط یک فرم معدنی آسکوربات قادر به مقابله با تومورهای پوست خواهد بود.
ویتامین C یا ال- آسکوربیک‌اسید یک ویتامین محلول در آب است و اعمال بیولوژیکی متعددی انجام می‌دهد. شاید مهم‌ترین نقش ویتامینC، کمک به تولید کلاژن که یک پروتئین مهم بافت همبندی است باشد. ویتامینC در هیدروکسیله کردن اسیدآمینه‌های پرولین و لیزین موجود در کلاژن و تقویت فیبرهای کلاژن یک کوفاکتور مهم است. همچنین ویتامینC در تولید پروتئین‌های دیگری شامل دوپامین- اپی‌نفرین (آدرنالین) و نیز کارنیتین که در متابولیسم چربی‌ها دخیل است، نقش دارد. همان‌طور که گفته شد، یک خاصیت بسیار مهم ویتامین C، واکنش به رادیکال‌های آزاد و محافظت سلول‌ها از آسیب اکسیداتیو است. این خاصیت آنتی‌اکسیدانی ویتامینC به محافظت سلول‌‌ها در برابر آسیب‌های محیطی شامل تابش اشعه فرابنفش و نیز دود سیگار و نیز در برابر رادیکال‌های آزاد ساخته شده در اثر متابولیسم برخی غذاها، کمک می‌کند. همچنین ویتامینC دارای خواص ضدالتهابی نیز هست و ممکن است در پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی‌عروقی مفید بوده و سیر ایجاد آب‌مروارید چشم را کند کرده و در درمان برخی بیماری‌های عفونی نیز مفید باشد. مثلا حتما شنیده‌اید که اگر در زمان سرماخوردگی از مقادیر فراوان ویتامینC استفاده کنید، مدت بیماری‌تان کوتاه‌تر خواهد شد.
دو نکته مهم در مورد ویتامینC وجود دارد. اول اینکه برخلاف بیشتر حیوانات که می‌توانند ویتامینC را در بدن تولید کنند، انسان قادر به تولید ویتامینC نیست و لذا باید آن را از خارج و توسط غذا، برخی نوشیدنی‌ها، میوه‌جات و یا از طریق مکمل‌های غذایی دریافت نماید. نکته مهم دوم این است که ویتامینC، محلول در آب است و در بدن ذخیره نمی‌گردد و لذا به طور مداوم در حال دفع شدن است لذا ویتامینC را باید به صورت منظم و روزانه در اختیار بدن گذاشت تا از فواید بی‌شمار آن بهره‌مند گردد.
همان‌طور که گفته شد کلاژن که فراوا‌ن‌ترین پروتئین پوست است، برای ساخته شدن نیازمند ویتامین‌C است و لذا مصرف ویتامین‌C می‌تواند موجب تاثیرات منفی چشم‌گیری در پوست گردد. مصرف ویتامینC از پیری زودرس و ایجاد چین و چروک زودرس در پوست پیشگیری کرده و ترمیم زخم‌ها نیز با سرعت بیشتر و با کیفیت بهتری انجام می‌گیرد.
یکی از راه‌های نگهداری سطوح کافی ویتامینC در پوست، مصرف اشکال محلول در چربی ویتامینC (که خود محلول در آب است) می‌باشد. این فرم است که به راحتی می‌تواند وارد غشای سلولی گردد. برای رسیدن به این هدف، ویتامینC را با اسید پالمیتیک که یک اسیدچرب اشباع شده است، ترکیب می‌کنند و یک استر ویتامینC حاصل می‌شود پس آسکوربیل بالمیتات یک شکل محلول در چربی ویتامینC می‌باشد. یک استر دیگر ویتامینC، تتراهگزیل دسیل آسکوربات است که در برخی کرم‌های ویتامینC به کار می‌رود و دارای خواص بیولوژیکی شبیه به ویتامینC معمولی است شامل تحریک تولید کلاژن چون آنزیم‌های گوارشی به سرعت اشکال محلول در چربی ویتامینC مثل تتراهگزیل دسیل آسکوربات را تجزیه می‌نمایند لذا مصرف خوراکی آنها فایده‌ای ندارد و نسبت به ویتامینC معمولی نیز گران‌تر تمام می‌شوند. از طرف دیگر مصرف موضعی این ترکیبات موجب می‌شوند که به راحتی بتوانند وارد غشاهای سلولی شده و پایداری خود را در داخل سلول حفظ نمایند. در مطالعات انجام شده مشخص گردیده است که مصرف ویتامینC موضعی (مانند تتراهگزیل دسیل آسکوربات) موجب کاهش و آهسته شدن پیری ناشی از نور آفتاب که علایمی مانند چین و چروک پوست و لکه‌های پوستی دارد می‌شود. همچنین این ماده موجب تولید کلاژن جدید نیز در پوست می‌شود. همان‌طور که قبلا نیز گفته شد، ویتامینC موضعی می‌‌تواند موجب مهار آسیب ناشی از اشعه‌های فرابنفش B و A (که عامل اصلی سرطان‌های پوستی هستند) به سلول‌های پوست ‌گردد. همچنین مصرف ویتامینC موضعی روی پوست موجب حفظ توأم پوست و کاهش لک‌های پوستی می‌گردد. به هر حال متخصصین پوست مصرف موضعی ویتامینC را مانند مصرف خوراکی این ویتامین بسیار مهم توصیه می‌نمایند.
2714
سلام خانمهای خوشگل و موشگل


من 35 سالمه .. .پوستم لک داره رفتم دکتر گفت مال گذشتش و کاری نمی شه کرد ... بعد از تولد بچم بیشتر شده و رنگ پوستم تیره شده .شاداب نیست ...

خانم دکترها :

لطفا یه لکه بر خوب و موثر بهم معرفی کنید

لطفا برای ریزش مویی که دارم یه شامپویی چیزی بهم معرفی کنید البته خیلی گرون نباشه ...

کرم دور چشم برام معرفی کنید

یه کرم هم برای لب .. لبم پوست پوست می شه

ممنون عزیزان

حق ویزیت رو هم بگید چقدر تقدیم کنم
سلام خانمهای خوشگل و موشگل


من 35 سالمه .. .پوستم لک داره رفتم دکتر گفت مال گذشتش و کاری نمی شه کرد ... بعد از تولد بچم بیشتر شده و رنگ پوستم تیره شده .شاداب نیست ...

خانم دکترها :

لطفا یه لکه بر خوب و موثر بهم معرفی کنید

لطفا برای ریزش مویی که دارم یه شامپویی چیزی بهم معرفی کنید البته خیلی گرون نباشه ...

کرم دور چشم برام معرفی کنید

یه کرم هم برای لب .. لبم پوست پوست می شه

ممنون عزیزان

حق ویزیت رو هم بگید چقدر تقدیم کنم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز