2726
عنوان

تجربیات در مورد سفر به مالزی

| مشاهده متن کامل بحث + 239785 بازدید | 1168 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

IMG4UP

نام کشور: مالزی
پایتخت : کوالالامپور
شهرهای توریستی : کوالالامپور ، پنانگ ، ایپوره , جوهور باهارو , ملاکا , پتالینگ جایا , تاوای و کلانگ
جمعیت : ٢٨٠٠٠٠٠٠
مذهب : مسلمان 53 % بودایی 21 % مسیحی 10 % هندو 6 % سایر 10 درصد
واحد پول : رینگت (MYR)
زبان : مالایی، انگلیسی
فاصله هوائی تا تهران : حدوداً ٧ ساعت
ساعت : حدود سه ساعت جلوتر از تهران
پیش شماره : ۰۰۶۰

مالزی یکی از توسعه یافته‌ترین کشورهای آسیای جنوب شرقی از نظر اقتصادی است که در عین حال از تنوع فرهنگی زیادی برخوردار است.

این کشور از دو خشکی مجزا از هم تشکیل شده است که به نام‌های شبه‌جزیره مالی و بورنئو خوانده می‌شوند.

پایتخت آن کوالالامپور است اما وزارتخانه‌ها و مراکز اداری آن در شهر تازه تاسیس پوتراجایا مستقر هستند.

این کشور با کشورهای تایلند، اندونزی، سنگاپور، برونئی و فیلیپین همسایه است. این کشور در نزدیکی خط استوا واقع شده است به همین دلیل آب و هوای استوایی بر آن حاکم است و پوشیده از جنگل‌های انبوه است.

این کشور یکی از اعضای اتحادیه کشورهای آسیای جنوب شرقی (آ.سه.آن) است. این کشور همچنین عضو سازمان ملل متحد نیز هست.

نام مالزی برای این کشور زمانی انتخاب شد که حکومت فدراتیوی از مجموعه کشورهای آن منطقه شامل سنگاپور، برونئی شمالی و ساراواک در سال 1963 تشکیل شد.

فیلیپینی‌ها در همان زمان‌ها تلاش کردند نام مالزی که برآمده از نام قوم مالی است، را بر کشور خود بگذارند اما پیش از آنکه آنها بتوانند کاری انجام دهند، مالزی نام خود را ثبت کرد.

این کشور در گذشته جزو قلمرو امپراتوری بریتانیا محسوب می‌شد. کشور فدراتیو مالزی استقلال خود را در 31 ماه آگوست سال 1957 میلادی به دست آورد.

مالزی در سال‌های اخیر اجرای برنامه‌های توسعه‌ای را در دستور کار خود قرار داده است که سبب شده این کشور در زمره کشورهای صنعتی جهان دسته‌بندی شود.


منبع: همشهری آنلاین
2728
سفر به مالزی

در سفر به مالزی یکی از یکنواخت‌ ترین آب و هواهای آسیا را تجربه خواهید کرد . دمای هوا از 20 تا 30 درجه‌ سانتی‌گراد در مناطق مختلف در نوسان است. احتمالا دو سه روز اول سفر گرما و رطوبت بالا برای شما آزار دهنده خواهد بود، ولی به لذت از مناظر و شهرهای مالزی می ارزد. فصل باران‌های شدید در بخش غربی از شهریور تا آذر و در بخش شرقی از مهر تا اسفند می‌باشد.

بهترین زمان سفر از لحاظ فرهنگی و تفریحی ماه مبارک رمضان و سال نو چینی می‌باشد. با وجود اکثرییت مسلمان و بودایی این دو زمان یکی از بهترین اوقات برای لذت از فستیوال‌های خرید و تفریح مالزی هستند. سال نو چینی 26 ژانویه مصادف با 7 بهمن است.

پایتخت مالزی، کوالالامپور بیشترین جاذبه‌های تفریحی کشور را در بر می‌گیرد.
برج‌های پتروناس و مرکز خرید سوریا در زیر این دو برج قلب تجارت کوالالامپور را تشکیل می‌دهند.

خیابان بینتانگ یا به زبان مالایی بوکیت بینتانگ (bukit bintang) چند مرکز خرید مهم این شهر و چند رستوران را درخود جای داده است.

مرکز خرید لوکس استار هیل در این خیابان یکی از پر بیننده‌ترین گالری‌های هنری این شهر به حساب می‌آید.

خایابان پتالینگ با دکه‌ها و سوپر مارکت‌های به سبک هندی بازتاب این فرهنگ در کوالالامپور می‌باشد.

موزه ملی، مسجد جامع، محله چینی‌ها، پارک آبی سانوی لاگون (sunway lagoon) و چندین مرکز خرید از جمله میدولی (midvalley) و وان یو (1U) پر رفت و آمد‌ترین محل‌های توریستی کوالالامپور و اطراف آن می‌باشند.

از دیگر شهرهای توریستی مالزی به گنتینگ (genting) می‌توان نام برد.

شهر بازی و سینمای چهار بعدی این شهر و هوای نسبتاً خنک یکی از مرتفع‌ترین شهرهای مالزی را به مرکز تفریحی تبدیل کرده است.

نباید جزایر استوایی مالزی را نیز نادیده گرفت. لنگکاوی، تیومان و ترنگانو توریستی‌ترین جزایر مالزی می‌باشند.

رفت و آمد به این جزایر توسط قایق‌های مسافرتی انجام می‌شود. پنانگ (penang) و پورت دیکسون (port dickson) از شهرهای ساحلی مالزی به شمار می‌آیند، ولی به دلیل آلودگی آب سواحل در بعضی از قسمت‌ها انتخاب مناسبی برای لذت از سواحل این کشور نمی‌باشد.
برج دوقلو پتروناس کوالالامپور

از بلندترین آسمانخراش های جهان هستند که در شهر کوالالامپور در کشور مالزی قرار گرفته اند. برجهای دوقلو با احتساب آنتن بالای برجها، ۴۵۲ متر ارتفاع دارند. تعداد طبقات هر برج ۸۸ طبقه است و جمعا ۷۸ آسانسور در این دو ساختمان فعال هستند. این دو برج از زیر توسط مرکز خرید سوریا به هم وصل هستند. همچنین پلی طبقات ۴۱ و ۴۲ این دو برج را به هم متصل می کند. ارتفاع این پل از سطح زمین ۱۷۵ متر و طول آن ۵۶ متر است.کار ساخت این برجها از سال ۱۹۹۵ شروع شد و در زمانی کوتاه در سال ۱۹۹۸ به اتمام رسید. دولت مالزی ساخت این برجها را به عنوان نماد پیشرفت اقتصادی این کشور در دستور کار خود قرار داد. امروزه برج‌های دوقلو پتروناس به یکی از نمادهای اصلی کوالالامپور و مالزی تبدیل شده اند.برای بازدید از این برج ها از ساعت 9 تا 5 بعداز ظهر در همان منطقه می توانید بصورت رایگان نام نویسی کنید و بلیط بگیرید.


منبع: پرشین تراول مارت
پارک ملی - کوالالامپور

پارک ملی یا تامان نگارا در سالهای ۱۹۳۸ و ۱۹۳۹ تحت نام پارک ملی جورج شاه ۴ در مالزی با وسعتی بیش از ۴۳۴۳ کیلومتر مربع افتتاح شد. بعد از استقلال کشور مالزی به نام امروزی تغییر یافت که در زبان بومی مالایی بمعنای پارک و یا جنگل ملی می باشد. این جنگل در سه محدوده ی ایالتی گسترده شده است : پاهنگ, کلانتانو ترنگانو. این جنگل در ایالت پاهنگ بیشترین وسعت را دارد که بالغ بر ۲۴۷۷ کیلومتر مربع می باشد. این پارک به یکی از بزرگترین مراکز گردشگری طبیعتی بدل شده است. جاذبه های متنوع زیست شناسی و زمین شناسی بسیاری در این محدوده به چشم می خورد. این محدوده خانه ی برخی پستانداران کمیاب است مثل: ببر هندوچینی , کرگدن سوماترایی و گاو وحشی مالایی و فیل آسیایی. رودخانه ی تاهان که از میان این جنگل می گذرد توانسته نمونه کمیابی از ماهی مالایی را در خود حفظ کند.از دیگر جاذبه های این منطقه می توان به پلهای معلق در جنگل و غارهای اطراف و بومی نشین های منطقه اشاره کرد.برای عکاسی و فیلمبرداری در این منطقه نیاز به کسب مجوز است و هتل ها و اقامت گاههای متفاوتی در آن وجود دارد.

منبع: پرشین تراول مارت
پری جان من متوجه سوال شما نشدم..............
عزیزم باید دلار به 1000 تومن برسه تا با قیمت هایی که دریا جون نوشته هماهنگ بشه درسته که دلار ارزون تر شده ولی هنوز به قیمت گذشته نرسیده.
الان هر رینگیت تقریبا 500 تومن میشه............یعنی یه پرس مک دونالد که حدود12 رینگیت میشه 6000 تومن
٤هفته باقی مونده تا تولد پسرم طاها
آمیتیس جون چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنی عزیزم
من 10 خرداد میام مالزی تو کوالا هتل گرندسیزن هستم و تو پینانگ هتل فلامینگو
1-گرندسیزن به چه جاهایی نزدیکه که میشه پیاده رفت (هم دیدنی و هم خرید)؟
2-واسه رفتن به معبد که تو گنتینگه دوباره باید از اونجا تله کابین سوار بشیم؟دوباره باید بلیط بخریم؟
3-در مورد بلیط برج دوقلو شنیدم که باید 7صبح بریم تو صف وایستیم و گرنه دیگه بلیط نمیدن درسته؟
4-هتل فلامینگو تو پینانگ 10kmبا جرج تاون فاصله داره جاهای دیدنی پینانگ تو همین قسمته؟کلا جرج تاون چه چیزهایی داره؟
5-پارک میمونها تو پینانگ شما رفتین؟ارزش رفتن داره؟
6-وضعیت دیسکو تو مالزی و پینانگ چطوره؟امنیت داره؟اصلا میشه می رفت یا ناجوره؟

عزیزمممم با عرض شرمندگی می دونم خیلی سوال پرسیدم ...ولی چه کنم که من خیلی وسواس دارم و دوست دارم با برنامه ریزی برم سفر هههه
مرسی
انشاءلله بعد از اینکه همه کارهاتون تمام شد و دیگه راهی کشور سرسبز و زیبای مالزی شدین ، و به مرحله فرودگاه رسیدین ، باید در مورد یک سری از مراحل در فرودگاه های ایران و مالزی یه اطلاعاتی بهتون بدم .
من مطلب رو دو قسمت میکنم ، یکی اینکه در فرودگاه ایران چه کارهائی باید بکنید و دوم اینکه وقتی به سلامت به مالزی رسیدین ، در فرودگاه مالزی چه کارهائی باید انجام بدین .
کارهائی که باید در فرودگاه ایران انجام بدین :
اول از هر چیزی یک نکته مهم بهتون بگم که حتما سعی کنید 3 ساعت قبل از پروازتون در فرودگاه باشید ، 3 ساعت قبل از پرواز درب باز میشه
اولین درب ورودی فرودگاه امام خمینی که میخواهین بیائین داخل ، باید ابتدا پاسپورت و بلیطتون رو به مامور مربوطه نشون بدین و ساکهاتون رو در دستگاه بذارین ، و هر چی که دارین ، از کمربند و اشیای فلزی گرفته تا کیف دستی و .....همه چیز رو درون سبد میذارین و اونها رو هم از دستگاه عبور میدین ، و از در بغلی هم خودتون رو بازرسی میکنید و میرین داخل .
بعد از ورود به داخل سالن اصلی فرودگاه ، چندین ردیف برای گرفتن کارت پرواز وجود داره ، که بالای همشون تابلو داره و نوشته چکینگ برای کدام پرواز ؟
که شما میرین مثلا برای قسمت چکینگ مالزی .
اونجا چمدونهاتون رو تحویل میدین ، وزنشون میکنند و اگه اضافه بار داشته باشید این قسمت ازتون یه مبلغی میگیرند برای جریمه اضافه بار ولی سعی کنید که قبل از سفر از مقدار بار مجاز مطلع بشید که این رو باید از جائی که بلیط رو خریدین بپرسید .که معمولاً 25 کیلو است البته پرواز با ماهان 30 کیلو است .
بعد که چمدانها رو تحویل دادین یه برچسب میس چسبونند روی آنها و ته برچسب را روی بلیط می چسبانند تا که کشور مقصد که رسیدید اشتباهاً چمدان کسی را خارج نکنید و یا برعکس عکسی چمدان شمارا اشتباهاً خارج ننماید .
و پاسپورت و بلیطتون رو میدین که چک کنند و بلیطتون رو مهر میزنند.
و بعد از اون به شما کارت پرواز میدهند ، که در کارت پرواز ، شماره صندلی شما مشخص شده است همچنین شماره دربی که باز میشه جهت سوار شدن به هواپیما نوشته شده .
بعد از این مرحله باید مبلغ 50 هزارتومان برای عوارض خروج از کشور پرداخت کنید ، که در همون فرودگاه بانک ملی هست و میتونید اونجا پرداخت کنید و رسیدشو نگه دارین برای مرحله بعدی .
مرحله بعدی اینه که کنار همون بانک باید برین و رسید پولی که چند دقیقه پیش پرداخت کردین به همراه پاسپورت و بلیطتون رو به مامور مربوطه بدین که چک کنه و از در رد بشین .
بعد از این مرحله که وارد سالن بعدی شدین دوباره شما رو و ساکی که به عنوان ساک دستی هستش رو چک میکنند و میرین داخل و وقتی وارد این سالن که سالن آخر هست ، گیتها یا درهای رفتن به سمت هواپیما نوشته شده که شما شماره گیتی که روی کارت پرواز هست رو پیدا میکنید و میرین اونجا به محض اینکه در باز شد میروید به سمت هواپیما و سوار میشین .
نکات مهم قبل از سفر در فرودگاه ایران :
1- حتما 3 ساعت قبل از پرواز در فرودگاه باشید.
2- باری رو که میخواهید داخل جعبه هواپیما بذارین بیشتر از25 یا 30 کیلو نباشه که اضافه بار متحمل بشین البته باز هم در این مورد بپرسید که تا چند کیلو مجاز هستین .
3- از حمل کردن اشیای تیز مثل تیغ و قیچی خودداری کنید ، یعنی اینکه این وسایل رو نمیذارن با خودتون بیارین.
4- مدارک و پولی رو که دارین حتما در یک کیف دستی همراه خودتان نگه دارین .
5- پولهایتان را در چند جا تقسیم کنید .
6- در داخل فرودگاه با مامورین و بازرسان به ملایمت برخورد کنید .
کارهائی که باید در فرودگاه مالزی انجام بدین :
خوب بعد از اینکه از ایران حرکت کردین ، اگه با پرواز مستقیم بیائین تقریبا 7 ساعت و 45 دقیقه تو راه هستین . و بعد از اینکه به مالزی رسیدین ، به همراه مسافران در فرودگاه مالزی ، شما وارد اولین ساختمان فرودگاه میشین و از همونجا سوار متروی فرودگاه میشین و شما رو به سالن اصلی فرودگاه میارند ( یادتون نره این مترو رایگانه ، نرین اونجا دنبال باجا بلیط فروشی بگردین ) ، وقتی به ساختمان اصلی فرودگاه رسیدین ، میرین طبقه پائین این ساختمان و به قسمت ایمگرشن و کنترل پاسپورت ، به محض اینکه از پله ها برین پائین ، این قسمت رو به راحتی میبینید ، چون همه اونجا صف وایسادند تا پاسپورتهاشون چک بشه . و اونجا باید پاسپورت و بلیطتون و یک فرم مشخصات که در فرودگاه مالزی یا هواپیما بهتون داده اند پر شده تحویلشون بدین .
نکته خیلی مهم :
دوستان دقت کنید که داخل هواپیما قبل از فرود آمدن هواپیما یک فرم تقریبا مستطیل شکل که کارت مانند هست بین مسافران تقسیم میکنند که حتما باید این فرم رو تحویل بگیرین و پر کنید که در قسمت ایمگرشن در فرودگاه مالزی تحویل بدهید.
این فرم رایگان هست و اگر در هواپیما نگرفتین یا بهتون ندادند به هر دلیلی ، در خود فرودگاه مالزی میتونید این فرم رو بگیرین و پر کنید .
داخل این فرم اطلاعات زیر هست :
نام ، نام خانوادگی ، نام پدر ، تاریخ تولد ، تاریخ پرواز ، ساعت پرواز ، کشور مبدا و مقصد ، شماره پاسپورت ، شماره بلیط ، نوع پرواز و ........چند قسمت دیگه که الان حضور ذهن ندارم بقیه اش رو بگم .
نکته در مورد فرم :
یک قسمت از این فرم نوشته برای چی میخواهید بیائین مالزی و زیرش هم چند تا گزینه داره ، شما گزینه توریستی و تفریحی رو بزنید .
خوب بعد از اینکه این فرم و پاسپورت و بلیطتون رو تحویل دادین ، اونها چک میکنند و اگه مشکلی نداشتین ، در پاسپورت شما یک مهر میزنند که اون مهر ویزای شما هست و اعتبارش هم 3 ماهه هست ،
خواهشا فراموش نشود ، قبل از خروج از فرودگاه حتما پاسپورتتون رو چک کنید که این مهر رو داشته باشه و گر نه نمیتونید برگردین و اینجا به مشکل برمیخورید .
خوب بعد از اینکه مدارک رو گرفتین و پاسپورتتون رو مهر زدین و تحویل گرفتین ، چند قدم میائین جلوتر برای تحویل گرفتن چمدونهاتون ، و در آخر چمدونهاتون رو که گرفتین به سمت دربهای خروجی فرودگاه میائین .
قرار ملاقات یا استقبال در فرودگاه مالزی :
یادتون نره که فرودگاه بین المللی مالزی ، 8 تا درب خروج داره . وقتی شما دارین میائید به طرف بیرون ، دقیقا درب شماره 6 فرودگاه رو جلوتون میبینید ، شماره هر درب هم بزرگ بالاش نوشته .
دقیقا کنار درب شماره 6 ، مردم جمع شده اند و هر کسی اومده استقبال مسافر خودش ، کسانی هم که مسافرهاشون رو نمیشناسند ، برای اینکه همدیگر رو راحت پیدا کنند ، اسم مسافرشون رو مینویسند روی یک تابلو یا برگه بزرگ و می گیرند دستشون .
شما وقتی دارین میائین به سمت درب شماره 6 ، همه کسانی که با تابلو منتظر موندند رو یکی یکی چک میکنید و هر کدوم از تابلوها رو که اسم شما روش نوشته شده بود ، میرید به سمتش و به اتفاق نماینده من به سمت مرکز شهر حرکت میکنید .
کسانی که با پرواز ایر آسیا میان ، وقتی به مالزی برسند ، پروازشون در فرودگاه ال سی سی تی میشینه ، این فرودگاه خیلی بزرگ نیست و فقط یک درب خروجی داره
نکاتی مهم در فرودگاه مالزی :
1- با مامورین و بازرسان در فرودگاه مالزی به نرمی و ملایمت برخورد کنید .
2- اصل مدارکتون رو پیش کسی نذارین .
3- قبل از خروج از فرودگاه مهر ایمگرشن مالزی در پاسپورتتون رو چک کنید ، یا همون ویزای 3 ماهه را .
4- به هیچ کدارم از مامورین فرودگاه پول ندین .
5- اگه خواستین کاری انجام بدین که لازم باشه شما برای اون مبلغی پرداخت کنید ، مثل گرفتن ماشین یا تماس گرفتن ، همه پولتان را درنیارین از جیبتان .
6- در صرافی فرودگاه ، اگر نیاز بود دلار بدین و رینگیت مالزی بگیرین و یا به عبارتی پول چنج کنید ، اول اینکه اون لحظه همه پولهایتان را نشون ندین و فقط به اندازهای که لازم دارین از جیبتون در بیارین .
7) حداکثر 100 دلار و حداقل 50 دلار بیشتر چنج نکنید زیرا در فرودگاه به قیمت مناسب نمی تونید چنج نمائید .
8) - برای گرفتن تاکسی بیرون از فرودگاه نرین و فقط از داخل فرودگاه تاکسی بگیرین
9) -فرودگاه مالزی هم تقریبا 50 کیلومتر با مرکز شهر کوالالامپور فاصله دارد ، که هم مترو داره ، هم تاکسی و هم اتوبوس .
انشاءلله که همگی صحیح و سلامت و بدون هیچ مشکلی به مالزی برسین .

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز