2726
عنوان

هنر آشپزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 34729 بازدید | 226 پست
این از مامی سایت برداشتم ولی درست نکردم.
سوپ شیر
مواد لازم : آب مرغ - شیر - ورمیشل - جو پرک شده - هویج - آرد ذرت - نمک - ابلیمو
طرز تهیه :
آب مرغ روی حرارت گذاشته تا گرم شود هویج را به قطعات کوچک خرد کرده داخل آب
مرغ ریخته تا پخته شود بعد ورمیشل و جو پرک را اضافه کرده هم زده سرظرف را
گذاشته تا بپزد بعد یک لیوان شیر را داخل مواد اضافه کرده و یک تا دو قاشق غذاخوری
آرد ذرت را در آب سرد حل کرده داخل مواد ریخته درظرف را گذاشته و حدود 20 دقیقه
تا نیم ساعت گذاشته تا سوپ لعاب بندازه در انتها نمک و مقداری آبلیمو اضافه کرده .
نکته : از آرد ذرت میتوان در تمامی سوپها استفاده کرد سوپ را خیلی غلیط ولعابدار
میکنه البته در سوپ شیر اگر آرد ذرت در دست نباشد مسئله ای نیست خود شیر
به تنهایی سوپ رو غلیظ میکنه و طعم خوشمزه ای دارد .
میتونین توی این سوپ از خامه هم استفاده کنین.خیلی خوشمزه است...مخصوصا برای افطار ماه رمضان
Lilypie Maternity tickers
سوپ جو باسس سفید
این از مطبخ رویا برداشتم توش شیر داره
کلا دستورای سایتش خوبه
امیدوارم بژزی و خوب بشه
مواد لازم :برای ? نفر

مرغ :یک سینه و تعدادی بال وگردن مرغ

پیاز :دوعد متوسط

سیر :دوحبه

هویج :دوعدد

جو پرک شده :یک لیوان

شیر :سه لیوان

آرد :سه قاشق غذا خوری

کره :?? گرم

زردچوبه :یک قاشق چایخوری سر پر

فلفل سفید :یک دوم قاشق چای خوری (می توانید از فلفل قرمز هم استفاده کنید )

نمک :به میزان لازم

خامه برای تزیین :یک قاشق غذا خوری

جعفری تازه خورد شده :یک قاشق غذاخوری در صورت تمایل

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را می گذاریم با آب حدود ?-? لیوان ،یک عدد پیاز وسیر وبرگ بو ویک قاشق چای خوری سر پر زردچوبه وکمی فلفل سفید وبه میزان لازم نمک حدود سه ربع بپزه .



بعد از آن مرغ را از قابلمه خارج می کنیم وآب آن را از صافی رد می کنیم به طوریکه پیاز وسیر پخته شده را هم با پشت قاشق له می کنیم تا از صافی رد بشه وبعد مجددا آب صاف شده را روی حرارت می گذاریم وجوپرک شده وهویج رنده شده ویک عدد پیاز ریز خورد شده را هم اضافه می کنیم وحدود یک ساعت می گذاریم خوب بپزه .



گوشت سینه را ریش ریش می کنیم ووقتی به قابلمه اضافه می کنیم ومی گذاریم نیم ساعت دیگه مواد بجوشه .



در این فاصله سس سفید را آماده می کنیم .شیر سرد را با آرد مخلوط می کنیم تا خوب آرد در شیر حل بشه و بعد روی حرارت ملایم می گذاریم ومرتب به هم می زنیم تا کمی غلیظ شود وبعد کره را هم در آخر اضافه می کنیم تا به خوردسس برود .



سس را به سوپ اضافه می کنیم ومرتب به هم می زنیم .



هم زدن را ادامه می دهیم تا غلظت آن شبیه ماست شل شود .در این مرحله نمک سوپ را هم اندازه می کنیم .در صورت تمایل جعفری را هم در آخر اضافه میکنیم .در این مرحله سوپ حاضره .



من برای تزیین یک قاشق خامه را در پاکت فریزر ریختم وگوشه پاکت را یک سوراخ ریز ایجاد کردم ودایره های متحد المرکز روی سوپ رسم کرده وسپس با نوک چاقو (مثل تزیین کیک مکزیکی) به صورت رفت وبرگشت خطوطی را در جهت شعاع دایره ایجاد کردم .

این سوپ با آبلیموی تازه هم خیلی خوشمزه می شه .البته موقع افطار شاید خیلی به ترشی تمایل نداشته باشید
Lilypie Maternity tickers

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

mahtab جون:
اگه وقتی که داری کدو رو می پزی شکر بهش اضافه کنی دیگه شکر نمیخواد.بعضی ها کاکا رو کم شیرین دوست دارن بعضی ها شیرین .بستگی به خودت داره.من اون مقداری رو که نوشتم برای خودمون که 2 نفریم نصف اندازه ها درست میکنم و شکر هم می ریزم.میتونی وقتی که مایه کاکا آماده شده یه ذره بچشی ببینی شیرینیش خوبه یا نه بعد توی تابه سرخ کنی.اگه بازم مشکلی داشتی بگو.
2728
http://www.kelke-khiyal.blogfa.com/
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
مواد لازم دونات:
500 گرم آرد قنادی
1 پیمانه شیر.ولرم
1/2 پیمانه شکر
50 گرم کره آب شده
2 عدد تخم مرغ
2 ق-غ مایه خمیر
1/2 ق- چ نمک
ابتدا شیر ولرم و مایه خمیر و شکرو کره و تخم مرغ و نمک را مخلوط میکنیم بعد کم کم آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه و مایه لطیفی داشته باشیم بعد در هوای آزاد روی خمیر رو میپوشونیم و 1/5 ساعت استراحت میدیم بعد از اون خمیر رو روی یه سطح صاف باز میکنیم و با یه قالب مثله لیوان قالب میزنیم و وسطش رو با یه در شیشه آبلیمو قالب کوچیک وسط اون قالب اولی میزنیم دوباره 15 دقیقه به قالب ها استراحت میدیم بعد یکی یکی قالب ها رو در روغن داغ و زیاد طوری که قالب ها در روغن شناور بشه بعد که د.و طرفش سرخ شد در یه ط.وری میزاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد اونها رو در پودر قند میغلتونیم..... این شیرینی خیلی لذیذه نوش جان
-----------------------------------------------------------
منبع : پونه (تایپیک مامانای هنرمند و هنردوست)
----------------------------------------------------------
این یه نوع سالاد خوشمزه و خیلی راحت به نام سالاد قارچ
قارچ 1 کیلو. ژامبون نیم کیلو .فلفل دلمه ای 3 عدد . سس مایونز 200 گرم و 100 گرم هم خامه صبحانه. نمک و فلفل
قارچ را ورقه خورد میکنیم. ژامبون را نگینی و همینطور فلفل دلمه ای.....بعد با سس مایونز و خامه صبحانه مخلوط میکنیم. نمک و کمی فلفل میزنیم .
---------------------------------------------------------------
منبع:چشمک (تایپیک مامانای هنرمند و هنردوست)
----------------------------------------------------------------
کال کباب (غذای شمالی):
مواد لازم:

بادنجان درشت........... 4 عدد

آب انار ترش با آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان

سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک ............ 1 قاشق غذاخورى

(سبزی‌های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید)

سیر.......... نیم بوته

نمک و فلفل.......... به اندازه کافى

مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم
پیاز کوچک در صورت تمایل ..............یه بوته کوچک

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را از وسط چاک دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید.

بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌کار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا کنید.

اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا کنید.

سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌کوب له کنید.

حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید.

بروید سراغ سبزى‌هایی که شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمک، فلفل و مغز گردو را با هم مخلوط کنید. کاملا با دست هم بزنین موادش باید به صورت له باشه حتی سبزیها هم باید له بشه

منبع : سمیرا مامان روجین(تایپیک مامانای هنرمند و هنردوست)
دلمه قارچ

گوشت چرخ کرده - هویج ریز رنده شده - فلفل دلمه - پیاز -اویشن . زردچوبه . نمک پنیر پیتزا و موزارلا

ابتدا قارچهای برزگ رو شسته و با یه قاشق چایخوری خیلی اروم توشو خالی می کنیم که پاره نشه . بعد مایه گوشتی رو مثه مایه ماکارونی درست کرده و قارچ ها رو پر می کنیم . در انتها فلفل دلمه ریخته و روی ان را با پنیر پیتزا و موتزارلا بپوشونین . در ظرف پیرکس چیده و حدود 30 دقیقه در فر بگذارید . به محض طلایی شدن روی قارچها در بیارین .

نوش جون . خیلی خوشمزه اس و کلی تنوع ایجاد میکنه روی میز غذا
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تتو در کنکور

leilish1111 | 24 ثانیه پیش
2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز