اگه طعم ترش رو دوست دارین این دستور منو درست کن من که می پزم همه عاشقشن و همیشه که مهمون دارن خودشون سفارش میدن
مرغ رو با یه دونه پیاز درسته و یه دونه قرص گالینا بلانکا مرغ بذار بپزه بعد مرغ رو از قابلمه بذار بیرون پیاز رو هم بنداز دور حالا یه عالم پیاز داغ بریز توی اب مرغ + فلفل قرمز به اندازه ای که دوست داری + یک قاشق مربا خوری رب ( نباید رب زیاد باشه ) و یه عالمه اب غوره یا اب نارنج که با اب غوره بهتره اگر قره قروت هم داری یه ذره بنداز توش بعد بذار بجوشه تا خوب غلیظ بشه من برای خودمون که درست می کنم همین طوری می خوریم ولی اگه مهمون داشته باشم مرغها رو سرخ می کنم که روشون یه کم برشته بشه بعد از این سس میدم روش و می برم سر میز کمی از سس رو هم میریزم تو ظرف برای کسانی که بخوان بیشتر بریزن