2703
2553
عنوان

بالاخره چه نوع قابلمه ای بگیرم؟

34992 بازدید | 184 پست
قابلمه چدن داشتم که توش خش افتاده وگذاشتمش کنار..الان تورویی غذامیپزم!نمیدونم چه قابلمه ای بگیرم..آخه قابلمه استیل مارک عرشیاداشتم فوق العاده سنگین بودهمه چی هم بهش میچسبید..تفلون هم میگن ضررداره نمیدونم مارک استیل خوب هست که غذاتوش نسوزه وسبک هم باشه؟
کلاچی روپیشنهادمیکنید؟
مابراین درنه پی حشمت وجاه آمده ایم***ازبدحادثه اینجابه پناه آمده ایم
من برای پختن خورشت یه قابلمه کوچیک مسی خریدم. برای خودمون توی اون میپزم. برای مهمون هم توی تفلون. قابلمه مسی برای سلامت خیلییی عالیه
این نکته رمز اگر بدانی دانی..... هر چیز که اندر پی آنی آنی

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456
عزیز این قابلمه ها که تبلیغ میکنن که سرامیکیه ظاهرا چیز خوبیه نمیدونم دیدی یا نه ولی جالبه هیچیم بهش نمیچسبه
گویند بهشت زیر پای توست ..پس مادرم قدمهایت را بر روی چشمانم بگذار، تا چشمانم بهشت را نظاره کنند...... !!!
2714
بقیش چیه نمیدونم ولی خیلی جالبه من خودم خیلی دوست دارم بگیرم
گویند بهشت زیر پای توست ..پس مادرم قدمهایت را بر روی چشمانم بگذار، تا چشمانم بهشت را نظاره کنند...... !!!
من استیل kurkmaz دارم. ترکه. کلا آشپزی تو استیل دردسر داره. اگه فوت وفنش رو یاد بگیری راحت می شه.
استیل هم سالمه هم عمر ی.
من یه سال پیش ماهیتابه ترموستات دار چدن تفال رو خریدم 35000 تومن الان دیگه به درد نمی خوره. کفش سوخته و همه چیز توش می چسبه
بنفشه جون سلام . من هم مس رو ترجیه میدم . بعدش پیرکس رو و بعد اون لعابی رو . دست آخر سراغ چدن و استیل و رویی میرم .
باور کن من خودم چدن دسینی دارم ولی برای اکثر غذاهام ترجیح میدم مسی استفاده کنم . ببین هر چی که نچسبه مشخصه از ماده ای استفاده شده که این خاصیتو بهش داده ، پس اون ماده به مرور وارد غذاهامون میشه . استیل رو هم فکر میکنم طی واکنشی مواد نامناسبی آزاد میکنه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687