2703
2553
عنوان

بالاخره چه نوع قابلمه ای بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 34992 بازدید | 184 پست
بنفشه جون سلام . من هم مس رو ترجیه میدم . بعدش پیرکس رو و بعد اون لعابی رو . دست آخر سراغ چدن و استیل و رویی میرم .
باور کن من خودم چدن دسینی دارم ولی برای اکثر غذاهام ترجیح میدم مسی استفاده کنم . ببین هر چی که نچسبه مشخصه از ماده ای استفاده شده که این خاصیتو بهش داده ، پس اون ماده به مرور وارد غذاهامون میشه . استیل رو هم فکر میکنم طی واکنشی مواد نامناسبی آزاد میکنه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2720
2714
من آخرین مطلبی که در مورد ظروف مسی خوندم این بود که هر نوع مس برای پخت غذا و نگهداری غذای گرم مناسبه و فقط نباید غذاهای سرد شده را داخل آن نگه داشت . بازم بهتره حتی برای خرید همین مسی هم تحقیق کنید اما کلا من خودم سنتی پسندم عزیزم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
من تازگی یه ست استیل وی ام اف گرفتم برا پخت و پز خودمون
اگه شعله خیلی زیاد نباشه هیچ مشکلی نداره برا مهمون هم تفال دارم که سعی می کنم خش نیافته
مس هم اگه سیاه بشه خیلی خطرناکه و باید حتما سفید بشه
سرامیک هم نچسبه اما به مرور مثل تفلون از بین میره اما عمر مفیدش از تفلون بیشتره
این بود نتایج تحقیقات من هههه
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687