بنفشه جون سلام . من هم مس رو ترجیه میدم . بعدش پیرکس رو و بعد اون لعابی رو . دست آخر سراغ چدن و استیل و رویی میرم . باور کن من خودم چدن دسینی دارم ولی برای اکثر غذاهام ترجیح میدم مسی استفاده کنم . ببین هر چی که نچسبه مشخصه از ماده ای استفاده شده که این خاصیتو بهش داده ، پس اون ماده به مرور وارد غذاهامون میشه . استیل رو هم فکر میکنم طی واکنشی مواد نامناسبی آزاد میکنه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
من آخرین مطلبی که در مورد ظروف مسی خوندم این بود که هر نوع مس برای پخت غذا و نگهداری غذای گرم مناسبه و فقط نباید غذاهای سرد شده را داخل آن نگه داشت . بازم بهتره حتی برای خرید همین مسی هم تحقیق کنید اما کلا من خودم سنتی پسندم عزیزم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
من تازگی یه ست استیل وی ام اف گرفتم برا پخت و پز خودمون اگه شعله خیلی زیاد نباشه هیچ مشکلی نداره برا مهمون هم تفال دارم که سعی می کنم خش نیافته مس هم اگه سیاه بشه خیلی خطرناکه و باید حتما سفید بشه سرامیک هم نچسبه اما به مرور مثل تفلون از بین میره اما عمر مفیدش از تفلون بیشتره این بود نتایج تحقیقات من هههه