2737
2734
سلام به همه دوستان .تو این تاپیک از همه کسایی که تجربه دارن میخوام برای کسایی مثل من که قصد دارند در چند ماه آینده اقدام کنن بگن که چه مواد غذایی از چند ماه جلوتر باید خورد تا بدن برای نگه داشتن جنین و 9 ماه حاملگی موفق آماده بشه. اینجا اصلا نمیخوایم درباره تغذیه برا تعیین جنسیت صحبت کنیم چون از این تاپیک ها زیاده .اینجا میخوایم فقط درباره تغذیه برا یه حاملگی موفق و یه نی نی سالم صحبت کنیم
.Lilypie Maternity tickers
میگن اگه بدن قوی داشته باشیم درصد سقط و از دست دادن بچه خیلی کم میشه.مشکلات 9 ماه حاملگی و ویار هم خیلی کم میشه. واقعا نمیدونم چی باید خورد. من یخورده زود گرمیم هم میکنه و چیزای خیلیییی گرم کم میخورم
.Lilypie Maternity tickers

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
اره مامان گلی . البته خوب مشخصه تغذیه سالم شامل جه مواد غذائی هست ولی برا بارداری مهم که باید و نباید هارو بدونیم .
ارشک پسر طلای مامان , خدایا هزار بار شکر به خاطره این معجزه
2738
سلام
من که از دکتر پرسیدم برای بارداری چی بخورم و اینا فقط همون فولیک اسیدو گفت!‌ پرسیدم ویتامین و اینا چی؟ گفت اگه مشکل داشتین بعد ۶ ماه نشد اون موقع!

ولی نمی دونم اینا که از قبل بارداری میرن پیش دکتر بهشون چه چیزی دیگه ای میگه. البته دوست دارم پیش یه متخصص طب سنتی برم ببینم اون چی میگی.
کسی تجربه ای داره؟
اگر شما و همسرتان قصد بچه دارشدن دارید، کافی است برای چند ثانیه فکر کرده وحداقل یک یا دو ماه دست نگه دارید. برای اینکه شانس بهتری در داشتن یک بارداری سالم و کودکی سالم تر داشته باشید، باید قبل از هر اقدامی چند چیز مهم را مد نظر قرار دهید.
مواردی که در زیر آمده می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

1- اسید فولیک مورد نیاز بدن را تامین کنید.
حتی اگر تصمیم دارید یک رژیم متعادل داشته باشید خیلی سخت است که تمام مواد غذایی مورد نیاز خود را تنها از غذا بدست آورید، و این تنها موردی است که نیاز به صرفه جویی ندارد. با مصرف 400میکروگرم اسید فولیک در روز حداقل یک ماه قبل از بارداری و در طول سه ماهه اول بارداری می توانید از شانس داشتن کودکی معیوب تا 70 درصد جلوگیری کنید.

شما می توانید مکمل های اسید فولیک را نیز از داروخانه ها تهیه کرده و یا مولتی ویتامین های معمولی یا پیش زادی مصرف کنید. اگر مولتی ویتامین مصرف می کنید اطمینان حاصل کنید که بیش از میزان مجاز روزانه (حدود770 میکروگرم) ویتامین A نداشته باشد مگر اینکه کاملاً به شکل beta-carotene باشد. مصرف بیش از حد نوع خاصی از ویتامین A می تواند منجر به عیوب زمان تولد(مادرزادی ) شود. اگر نمی دانید چه باید مصرف کنید می توانید با یک مشاور سلامت (پزشک) مشورت کرده تا نوعی مکمل برایتان تجویز کند.

2- از رفتن به پارتی یا مصرف هرگونه مواد مخدر و یا مشروبات الکلی خودداری کنید.
اگر شما سیگار می کشید یا دارویی مصرف می کنید، زمان آن رسیده که از آن دست بکشید. چون برخی از داروها حتی بعد از اینکه تاثیرشان تمام می شود همچنان در سیستم بدن شما باقی می ماند. مطالعات متعددی نشان داده اند که سیگار کشیدن و مصرف دارو می تواند به سقط جنین، زایمان زودرس و کودکانی با وزن کم منجر شود.

علاوه بر این تحقیقات نشان می دهند هرگونه مصرف توتون و تنباکو می تواند بر قدرت باروری و کاهش میزان اسپرم تاثیر بگذارد. در حقیقت برخی مطالعات نشان داده اند که حتی دود سیگار هم می تواند برشانس بارداری تاثیر بگذارد.
مصرف الکل نیز می تواند بر بارداری تاثیر بگذارد. بنابرین بهترین فکر اینست که بطور کامل از مصرف آن خودداری کنید.

3- از مصرف کافئین خودداری کنید.
تحقیقات نشان می دهند مصرف بیش از حد کافئین می تواند توانایی شما در جذب آهن را کم کرده، چیزی که برای بارداری بسیار به آن نیاز دارید، خطر مرده زایی را در شما افزایش می هد. در نتیجه باید مصرف چای، قهوه و انواع کولا (پپسی، کولا، کوکاکولا و ...) را قطع کنید.
اگر این کار موجب سردرد شما می شود یا اینکه آنقدر عادت کرده اید که نمی توانید آن ترک کنید، می توانید به یک فنجان در روز اکتفا کنید. اکثر متخصصان معتقدند که این مقدار(یک فنجان در روز) می تواند مناسب باشد. شما می توانید به جای مصرف کافئین جایگزین بهتری پیدا کرده و با شیر مصرف کنید، با این کار کلسیم موجود در شیر نیز بیشتر به کارتان می آید.

4- وزن خود را کنترل کنید.
اگر وزن سالمی داشته باشید، بارداری برای شما آسانتر خواهد بود. مطالعات نشان داده اند زنانی که شاخص توده بدنی (BMI) آنها کمتر از 20یا بیشتر از 30 باشد در زمینه بارداری مشکلات بیشتری خواهند داشت. بنابراین بهتر است قبل از بارداری BMI خود را بین 20 تا 30 برسانید.

اگر وزن سالمی (مناسبی) ندارید کاهش یا افزایش وزن در بارداری به شما کمک می کند. با پزشک خود در مورد بهترین روش برای رسیدن به وزن مناسب مشورت کنید.

5- یخچال خود را از غذاهای سالم پر کنید.
حتی اگر تغذیه مناسبی ندارید برای داشتن بارداری سالم باید از همین حالا اقدام کرده و مواد غذایی مورد نیاز بدنتان را تامین کنید. سعی کنید روزانه حداقل دو فنجان میوه و دو و نیم فنجان سبزیجات و همچنین مقدار زیادی غلات کامل و غذاهایی که حاوی کلسیم بیشتری هستند از جمله شیر، آب پرتقال حاوی کلسیم و ماست مصرف کنید.

اگر زیاد ماهی مصرف می کنید بهتر است میزان مصرف خود را کنترل کنید. اگر چه ماهی منبع پروتئین خیلی خوبی می باشد اما برخی از انواع خاص آن مانند کوسه ماهی، شمشیر ماهی و ... حاوی مقدار زیادی جیوه متیل می باشند که مقدار زیاد آن می تواند برای رشد مغز کودک خطرناک باشد. چون جیوه در بدن جمع شده و بیش از یکسال آنجا باقی می ماند پس بهتر است زمانی که قصد بارداری دارید از مصرف ماهی های حاوی جیوه بالا خودداری کنید. به جای آن هفته ای دو وعده از ماهی های حاوی جیوه کم مصرف کنید.

6- یک برنامه ورزشی مناسب برای خود در نظر گرفته و آن را دنبال کنید.
یک برنامه ریزی سلامت را شروع کرده و به طور جدی ادامه دهید، در پاداش بدنی سالم و مناسب برای بارداری خواهید داشت.

یک برنامه ورزشی سلامت شامل 60 دقیقه فعالیت ورزشی در اکثر روزهای هفته از جمله پیاده روی،دوچرخه سواری و وزنه برداری می باشد. برای افزایش انعطاف پذیری هم نرمش هایی چون کشش روزانه یا یوگا را اضافه کنید، بدین ترتیب برنامه مناسب تری هم خواهید داشت. هنگامی هم که باردار هستید به خاطر داشته باشید که این فعالیتها مانعی نداشته و حتی گاهاً توصیه می شود که فعالیت ورزشی داشته باشید.

7- به دندانپزشک مراجعه کنید.
فراموش نکنید هنگامی که باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید باید توجه بیشتری به سلامت خود داشته باشید. شواهد فزاینده ای نشان می دهد که بیماری پریودنتیت (عفونت لثه)، نوعی عفونت باکتریایی که بر لثه ها و استخوانهای محافظ دندانها تاثیر می گذارد، می تواند منجر به زایمانهای زودرس یا تولد نوزادان با وزن کم شود. در یک تحقیق گسترده نشان داده شد زنان بارداری که مبتلا به بیماری پریودنتیت (عفونت لثه) می باشند، هفت برابر بیشتر از دیگران احتمال زایمان نوزاد نارس دارند.

بنابر تحقیق دیگری بین بیماری لثه و افزایش خطر Preeclampsia نوعی عوارض و مشکلات بارداری با علایم و نشانه هایی چون فشارخون بالا، احتباس مایعات(ادرار) و وجود پروتئین در ادرار، ارتباط وجود دارد. بدتر از آن اینکه تغییرات هورمونی در دوران بارداری می تواند شما را در برابر بیماریهای لثه مستعد تر(حساس تر) کند. افزایش میزان استروژن و پروژسترون باعث می شود لثه ها در برابر باکتری های موجود در پلاک دندان متفاوت تر عمل کرده و باعث تورم، خونریزی و آسیب پذیری لثه ها شوند.

خبر خوبی که می توانم به شما بدهم اینست زنانی که قبل از بارداری به سلامت دهان و دندان خود توجه کرده و اهمیت دهند در دوران بارداری چنین عوارضی نخواهند داشت. اگر در شش ماه اخیر به دندان پزشک مراجعه نکرده اید حتماً برای بررسی وضع دندانها و جرم گیری به دندانپزشک مراجه کنید.

8- سوابق پزشکی خانواده هایتان (مرد و زن) را بررسی کنید.
چه خوب است شما و همسرتان درمورد تاریخچه سلامت خانواده هایتان هم بررسی کنید، بنابراین می توانید از والدین، خواهران و برادران و دیگر اقوامتان در این زمینه سوال کنید.

مهمترین چیزی که باید بپرسید این است که آیا در خانواده هیچ گونه مشکلات و اختلالات ژنتیکی یا کروموزومی از قبیل سندرم دان، کم خونی داسی،cystic fibrosis،Tay-Sachs disease یا اختلالات خونی وجود داشته است یا خیر. ممکن است مجبور باشید در بین اقوام نیز بررسی کنید که اگر کسی دچار عقب ماندگی ذهنی و یا دیگر اختلالات رشدی بوده است و اینکه اگر عیوب مادر زادی آناتومیکی مانند مشکلات قلبی یا عصبی وجود داشته باشد.

پزشک شما نیز ممکن است یکسری سوالاتی از شما بپرسد، پاسخ های شما به او کمک می کند که در صورت نیاز قبل از هر چیزی آزمایشات و تست های ژنتیکی در مورد شما و همسرتان انجام شود.

9- برای معاینه و مشاوره قبل از بارداری برنامه ریزی کنید.
نیازی نیست ازحالا به فکر ماما یا پزشک متخصص زایمان باشید اما باید معاینات کلی و معمولی را انجام دهید . احتمالاً پزشک شما در مورد تاریخچه پزشکی شخصی و خانوادگی اتان، وضعیت فعلی سلامت شما، وداروهایی که مصرف می کنید از شما سوالاتی بپرسد. برخی دارو ها مانند Accutane که نوعی داروی تجویزی برای آکنه می باشد چربی بدن شما ذخیره شده و ماهها باقی می ماند.

پزشک شما علاوه بر بررسی رژیم غذایی، وزن وفعالیت های ورزشی وتجویز ویتامین های پیش زادی مناسب، موارد زیر رادر نظر می گیرید:

بررسی سیستم ایمنی بدن، آزمایش و کنترل مصونیت در برابر بیماری های دوران بچگی از قبیل سرخچه، سیفلیس و... . همچنین پاسخ به سوالات شما.
برخی زوج ها اصرار دارند برای اطمینان بیشتر تست های ژنتیکی هم انجام دهند.

10- زمان تخمک گذاری را در نظر داشته باشید.
برخی از زنان برای بارداری بی خیال همه چیز شده و همه را به قسمت واگذار می کنند. برخی دیگر حساب شده تر عمل کرده و زمان تخمک گذاری را به خاطر می سپارند.

اگر می خواهید دقیق تر عمل کنید باید درجه حرارت پایه بدن (basal bady temperature) و تغیرات مایع مخاطی رحم را یادداشت کنید. یادداشت کردن این نشانه ها به شما کمک می کند که زمان تخمک گذاری هر دوره را بدست آورید. برای اینکه درجه حرارت را دقیق تر بدست آورید باید ابتدای صبح قبل از بیرون آمدن از رختخواب توسط یک ترمومتر پایه( basal thermometer) که در دارو خانه ها و فروشگاهها ی کودکان موجود میباشد درجه حرارت را اندازه بگیرید.

تخمک گذاری را نیز می توانید با کمک کیت های پیش بینی تخمک گذاری با شناسایی هورمون های موجود در ادرار، یا تغییرات کلوراید در بزاق یا بر روی پوست تشخیص دهید. این کیت ها نیز در داروخانه ها وفروشگاههای کودکان موجود می باشد.

11- با مراکز بیمه تماس بگیرید.
بیش از نه ماه فرصت دارید که در مورد هزینه های بیمارستان و مخارج نوزاد برنامه ریزی کنید. اولین کاری که باید بکنید اینست که با مراکز بیمه تماس بگیرید.

بطور کامل بررسی کرده وببینید چه خدماتی را ارائه می دهند و چه مواردی را تحت پوشش قرار می دهند. اگر ماما یا پزشک خاصی برای خود در نظر دارید برنامه اورا هم بررسی کرده و ببینید هزینه اش چقدر خواهد بود.

ببینید در زمینه زایمان و آزمایشات پیش نیاز چه مواردی معاف از بیمه بوده و چه مواردی را بیمه پوشش می دهد. احتمالاً مجبور باشید به دلیل هزینه های بالا مقداری پول پس انداز کنید که در زمان وضع حمل و تولد نوزاد با هزینه های سرسام آور روبرو نشوید.

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که تحت پوشش هیچ بیمه ای نمی باشید، بهتر است از همین حالا به مراکز بیمه شهر یا محل خود مراجعه کرده ومناسب ترین مورد را انتخاب کنید.

12- با یک مشاور مالی هم ملا قات داشته باشید.
خودتان ببینید با این نرخ تورم چه باید کرد. اما نترسید، از حالا می توانید با پس انداز فقط 50 یا 100 هزار تومان در ماه می توانید بهترین چیزها را برای کودک خود حتی تا زمان دانشگاه تهیه کنید. میتوانید در مورد چگونگی پس انداز به یک مشاور مالی مراجعه کنید.

13- از سلامت روانی خود مطلع شوید.
بنابر نظر روانشناسان، زنانی که از افسردگی رنج می برند دو برابر بیشتر از دیگران در معرض عوارض و مشکلات باروری خواهند بود. اگر کسی بطور بالینی افسرده باشد این فرد به سختی می تواند از خودش مراقبت کند چه برسد به اینکه کودکی هم داشته باشد. پس از دید گاه تکاملی می بینیم بارداری برای زنان افسرده خیلی سخت می باشد.

روانشناسان معتقدند همه زنان، مخصوصاً کسانی که سابقه افسردگی فردی یا خانوادگی داشته اند. باید قبل از بارداری تست سلامت روان انجام دهند.

اگر علائم افسردگی از قبیل کاهش علاقه یا لذت در مورد چیزهایی که قبلاً از آن لذت می بردید،تغییر در اشتها، تغییر در وضعیت خواب، کاهش انرژی، احساس نا امیدی و بی ارزشی را در خود احساس کردید از پزشکتان بخواهید شما را به یک متخصص یا روانشناس ارجاع دهد.
اگر درمان لازم باشد، روانپزشک به شما کمک می کند داروی ضد افسردگی مصرف کنید که در دوران بارداری هم برای شما مضر نباشد. همچنین می توانید تکنیک های رفع استرس مانند یوگا، مدیتیشن را امتحان کنید، که محققان آن را به زنان باردار که افسردگی و استرس دارند توصیه می کنند.

14- از عفونت دوری کنید.
هنگامی که قصد بارداری دارید لازم است از انواع عفونت و بیماری مخصوصاً آنهایی که به نوزادتان آسیب میرساند خود را ایمن کنید.

همچنین باید از خوردن غذاهایی چون پنیر غیر پاستوریزه و دیگر محصولات لبنی غیر پاستوریزه، غذاها وگوشت های بسته بندی، مرغ، ماهی خام اجتناب کنید. چون چنین غذاهایی می توا نند باکتری های خطرناکی را در خود ذخیره کنندکه منجر به بیماریهایی چون listeriosis و ... شوند.

حتماً قبل از پختن غذا و نیز موقع خوردن، دستهای خود را تمیز شسته و اطمینان حاصل کنید که درجه حرارت یخچال شما بین 35 و 40 درجه فارنهایت (2 و 4 درجه سلسیوس) و فریزرتان نیز زیر صفر تا 18- درجه سانتیگراد تنظیم شده باشد تا غذاهایتان فاسد نشود.

نهایتاً اینکه بهتر است هنگام کندن باغچه و یا گلکاری از دستکش استفاده کنید و نیز هنگام تعوبض سطل زباله و غیره در صورت امکان از فرد دیگری بخواهید این کار را انجام دهد تا از ابتلا به عفونت های انگلی و دیگر عفونت هایی که می تواند برای رشد کودک خطرناک باشد در امان باشید.

15- خطرهای محیطی و محیط کار خود را برطرف کنید.
بعضی کارها می تواند برای شما و کودک در راه خطرآفرین باشد. اگر روزانه در معرض ترکیبات شیمیایی یا اشعه قرار دارید باید قبل از بارداری تغییراتی در کارتان به وجود آورید.
همچنین به خاطر داشته باشید برخی مواد شوینده، آفت کش ها، محلولها و حتی نوشیدن آب از لوله های قدیمی می تواند برای رشد کودکتان خطرناک باشد. در رابطه با کار خود و محیط اطراف با پزشکتان صحبت کنید تا در صورت امکان برای رفع و کاهش عوامل خطرزای محیط کار و خانه اقداماتی صورت گیرد.

16- در مورد تصمیم خود (قصد بارداری) بیشتر بیندیشید.
قبل از تصمیم به بچه دارشدن لازم است شما و همسرتان هدف خود را مشخص کرده و ببینید آمادگی تقبل این مسئولیت بزرگ را دارید یا خیر. برخی از سوالات کلیدی که در زیر هم آمده را باید مد نظر داشته باشید:

آیا هردو شما آمادگی پدر یا مادر شدن را دارید؟
اگر اختلافات مذهبی دارید قبل از هر چیز درموردش بحث کنید و ببینید چگونه بر کودکتان تاثیر خواهد گذاشت؟
آیا در مورد مسئولیت های بزرگ کردن کودک و تعادل برقرار کردن بین کار و خانواده اندیشیده اید؟
آیا آمادگی تامین نیازهای کودکتان را دارید؟
آیا حاضرید از خواب و استراحت روزهای تعطیل خود دست بکشید؟
آیا آمادگی آن را دارید که برای کودکتان پرستار بگیرید، برای مواقعی که خودتان نمی توانید از او نگهداری کنید؟

17- به یک دوست بگویید.
اگرچه مادرشدن هیجان انگیز می باشد اما بعضی مواقع هم استرس زا است. علاوه بر همسرتان به یک دوست صمیمی اعتماد کنید. او می تواند در مواقع ویار و مشکلات دیگر مخصوصاً زمانی که همسرتان نیست حامی شما باشد.

18- مراقب زایمان های مکرر باشید. ( پیشگیری جهت کنترل زایمان)
اگر چه برای بسیاری کنار گذاشتن روش های پیشگیری از بارداری کار راحتی می باشد اما به خاطر داشته باشید که پیش گیری کار راحتی نیست و نیازمند برنامه ریزی های دقیق تری می باشد.

بطور مثال اگر قرص پیشگیری مصرف می کنید بهتر است یک بسته را کاملاً مصرف کنید تا دچار خونریزی نامنظم نشوید. ممکن است چند ماه طول بکشد تا دوباره عادت ماهیانه به حالت طبیعی برگردد، اما بسیاری هم یک ماه پس از قطع مصرف قرص، باردار می شوند.

در مورد دیگر وسایل و راههای پیشگیری مانند IUD و... نیز چنین می باشد. ممکن است حتی پس از قطع این روش هایکسال طول بکشد تا تخمک گذاری دوباره شروع شود، ولو اینکه پریود نیز خیلی زودتر منظم شده و به حالت طبیعی برگردد.

19- برای آخرین بار با خیال راحت فعالیتها و کارهای مهیجی که دوست دارید را انجام دهید.
قبل از باردار شدن برای آخرین بار کارهایی که دوست دارید و برای بارداری خطرناک می باشید مانند سوارکاری، سوارشدن بر ترن هوایی، سونا و .... را انجام دهید. چون معلوم نیست دیگر کی بتوانید چنین کارهایی بکنید.
.Lilypie Maternity tickers
اول اینکه رژیمهای لاغزی باید ترک بشه بعد هم موارد زیر کمک کننده است
( خوردنی ها هم برای خودتون هم همسرتون)

روزی 2لیوان شیر،یک لیوان ماست،دوتاسه عدد خرما،برای همسرتون کنجد(بعضی ها می گن خانم بهتره کنجد و فراورده هاش مثل ارده و... رو نخوره
،حبوبات مختلف حدودیک تا2قاشق(
زردآلو یک تادوعدد،آْلوخشک یابخارا یک عدد،میوه های مختلف ازجمله موز،گلابی(بیشتربرایهمسری انگور،سیب ملس یاشیرین(بیشتربرای خودتون)هفته ای3عددتخم مرغ(بااحتساب تخم مرغ غذا)،منابع ویتامین سی وفیبربعنوان سالادی که مثلاازهویج،خیار،گوجه،پیاز،فلفل دلمه ای،ذرت تشکیل شده باشد،یه مکمل ویتامین برای همسرت یاتزریق ب کمپلکس ب12دوهفته قبل اقدام هفته ای یک عدد،برای خودت مکمل اسیدفولیک حتما و...

همچنین از دوستانی که میکرو کردند شندیم بریا لانه گزنی جنین به و فرآورده هاش مثل شربت به لیمو مربای به خیلی کمک می کنه

دوستانی که سابقه سقط دارند می تونند زیر نظز پزشک گیاهی از قرص های کمر استفاده کنند این قرصها رو رویآتش می ذارند مثل اسپند بالا پایین می پره بعد با 1شال گرم می بندند به کمر

پیاز وآب پیاز هم برای زن هم مرد خیلی مفیده خیلیییییییییییییییییییییییی

عسل هم همین طور-

یادتونباشه اگه عفونت دارید اول درمان کنید بعد اقدام کنید . بریا درمان عفونت روشهای دارویی هست روش گیاهی هم دوددادن عنبرنساراو اسپند و خاکشیره که خیلی جواب میده
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز