خاگینه درست می کنی بعد اسفناج رو هم که قبلا پختی با کمی سیر و پیاز داغ ریز تفت می دی می ریزی روی خاگینه و از وسط مثل پیراشکی تا می کنی یا می تونی یک خاگینه دیگه درست کنی بزاری روش. خیلی خوشمزست.
خورشت آلو اسفناج: مثل هر خورشت دیگه ای پیاز داغ و گوشت + زردچوبه و فلفل و آب می ذاری تا بپزه بعد از اینکه جوش اومد اسفناج ریزشده و تف داده شده رو اضافه می کنی آلوها رو باید از قبل دو سه ساعت بخیسونی و بهش اضافه کنی بعد از اینکه گوشت پخت ، آب غوره و نمک هر مدلی خورشت قرمه سبزیتو درست می کنی ، یا اینم همون کاری می کنی
نرگسی: اسفناج رو توی قابلمه می ذاری و درشو می ذاری با شعله کم تا بپزه ، بعد از اینکه آبش خشک شد توش روغن می ریزی و تف می دی و پیاز داغ درست می کنی و بهش اضافه می کنی + نمک و فلفل و کمی زرد چوبه و کمی دارچین بسته به مقدار اسفناج بهش تخم مرغ اضافه می کنی و یه کمی همش می زنی تا تخم مرغها سفت بشه ، فقط زیاد هم نزن که تخم مرغها ریز نشه
خورش غوره اسفناج هم میشه درست کرد....میشه به جای غوره از آبغوره استفاده کنی
من اول اسفناج ها رو با یه ته استکان آب میذارم رو گاز له که شد ( مثل بورانی) آب میریزم...آب که جوش اومد....گوشت چرخ کرده که شکل قلقلی درست کردم میندازم توش...یه رب به آخر هم که حسابی آغره میریزم..اونفدی که مزش رو دوست داشته باشی
ممنون از غذاهایی که نوشتی امتحان میکنم
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش