2410
2553


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2720
خاگینه درست می کنی بعد اسفناج رو هم که قبلا پختی با کمی سیر و پیاز داغ ریز تفت می دی می ریزی روی خاگینه و از وسط مثل پیراشکی تا می کنی یا می تونی یک خاگینه دیگه درست کنی بزاری روش. خیلی خوشمزست.
خدایا کمک کن اول ایرادهای خودمو ببینم
2714
خورشت آلو اسفناج: مثل هر خورشت دیگه ای پیاز داغ و گوشت + زردچوبه و فلفل و آب می ذاری تا بپزه
بعد از اینکه جوش اومد اسفناج ریزشده و تف داده شده رو اضافه می کنی
آلوها رو باید از قبل دو سه ساعت بخیسونی و بهش اضافه کنی
بعد از اینکه گوشت پخت ، آب غوره و نمک
هر مدلی خورشت قرمه سبزیتو درست می کنی ، یا اینم همون کاری می کنی
نرگسی: اسفناج رو توی قابلمه می ذاری و درشو می ذاری با شعله کم تا بپزه ، بعد از اینکه آبش خشک شد توش روغن می ریزی و تف می دی و پیاز داغ درست می کنی و بهش اضافه می کنی + نمک و فلفل و کمی زرد چوبه و کمی دارچین
بسته به مقدار اسفناج بهش تخم مرغ اضافه می کنی و یه کمی همش می زنی تا تخم مرغها سفت بشه ، فقط زیاد هم نزن که تخم مرغها ریز نشه


کیش اسفناج


زمان تهیه و پخت: 60– 55 دقیقه

مواد لازم برای شش تا هشت نفر:

اسفناج تازه: 300 گرم،‌ خرد شود.

پنیر موزارلا:‌ یک پیمانه، ‌رنده شده

پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه، رنده شده

پنیر چدار: یک چهارم پیمانه، ‌رنده شده

تخم‌مرغ: سه عدد

شیر: نصف پیمانه

خامه: نصف پیمانه

پیاز: یک عدد متوسط، خرد شود.

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

کره: یک قاشق غذاخوری

سیر: یک حبه، له شود.

مغز تخم آفتابگردان: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

• ابتدا فر را از پیش، روی دمای 325 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• سپس کف و دیواره‌های یک عدد پیرکس را کمی چرب کنید.

• در یک تابه، روغن زیتون و کره را ذوب کنید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

• اسفناج را به مواد تابه اضافه کنید و 10 دقیقه آن را تفت دهید.

• در یک کاسه، تخم‌مرغ، شیر و خامه را کاملا با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید.

• اسفناج، مغز تخم آفتابگردان، پنیر موزارلا و پارمسان را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• مخلوط آماده شده را درون ظرف پیرکس بریزید.

• روی مخلوط، پنیر چدار بریزید.

• مخلوط را 30 دقیقه یا تا زمانی که چاقویی درون آن فرو کنیم وتمیز بالا بیاید، به آن حرارت دهید.

• قبل از این که کیش اسفناج را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کرده و میل کنید، بگذارید به مدت 10 دقیقه در ظرف مانده تا خنک شود.



خورش غوره اسفناج هم میشه درست کرد....میشه به جای غوره از آبغوره استفاده کنی

من اول اسفناج ها رو با یه ته استکان آب میذارم رو گاز له که شد ( مثل بورانی) آب میریزم...آب که جوش اومد....گوشت چرخ کرده که شکل قلقلی درست کردم میندازم توش...یه رب به آخر هم که حسابی آغره میریزم..اونفدی که مزش رو دوست داشته باشی


ممنون از غذاهایی که نوشتی امتحان میکنم
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687