2410
2553
من زرشک پاک کرده مثلا 3 کیلو رو توش به اندازه یک فنجان آب می ریزم می زارم روی گاز با شعله ملایم حدود یک ساعت می جوشه ( در قابلمه رو حتما بزار که آبش تبخیر نشه و زرشک ها خوب آب بندازه )

بعدش رزشک هارو می ریزم توی مخلوط کن بدون آبش خوب که میکس شد دو باره می ریزم توی همون قابلمه در حال جوش یه نیم ساعت دیگه می مونه تا خوب آب زرشک در بیاد و غلیظ بشه بعدش از صافی رد می کنم و تفاله زرشک رو توی سینه پهن می کنم هم آب زرشک دارم هم لواشک زرشک اگر هم دلت خواست می تونی کمی نمک بهش اضافه کنی و تا یک سال هم داخل فریزر می مونه

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2720
رضوان جان درسته با این روش آب زرشک خیلی غلیظ می شه ولی واقعا طعم یه اب زرشک اساسیه

اگر بخوای می تونی بهش آب اضافه کنی تا رقیق بشه

زرشک هم از اسمش معلومه ترشه ولی اگر شیرین می خوای می تونی یه کم بهش شکر اضافه کنی ولی طعمش یه کم عوض می شه

اگر شیرین دوست داری می تنی با آب انار شیرین قاطی کنیش
وای من دیشب درست کردم عالی بود خیلی خوشمزه ولی بدون شکر خیلی ترشه یه مقدار شکر توش حل کردم
راستی یه کم به صدرای یک ساله ام دادم خیلی خوشش برد میگه بهبه
براش خوبه بهش بدم مشکلی نداره
2714
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687