2703
2553
سلام عزیزم
شما اول گوشتو با یه پیاز خام که تهشو نگرفتی واسه اینکه بعد پخت پیاز وا نرو و بتونی راحت درش بیاری با 1 یا 2حبه سیر درسته که بازم آخرش درش بیاری و فقط طعمش مهمه میزاری بپزه بعدش که یکمی پخت فلفلو نمک و زردچوبه آخرای پخت هم پیازو سیرو در میاری بهش کلی پیاز داغ خوشمزش میکنه میزنی یه رمز گوشتم بگم اندازه نوک قاشق اواخر پخت حدود یه ربع مونده تموم شه دارچین بزن عالییییییییه زعفرونم میزاری دم بکشه آخرش که میخوایی خاموش کنی میریزی توش
روی برنجتم زعفرونو زرشکو خلال پسته بده خوشمزه میشه با گوشت
و به به نوش جووووون
بارسلآپلود فایل و عکس
برای درست کردن چلوگوشت ابتدا گوشت رادر قابلمه می گذاریم و در آنرامی گذاریم و شعله راکم می کنیم و کمی آب که انداخت و آب سیاه است آن راخالی می کنیم تا رنگ غذا بهتر شود و بعد ازآن پیازرا رنده و در ظرف دیگری کمی با روغن تف می دهیم درحدی که نرم شود وسپس گوشت رابه آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم و زرچوبه به آن اضافه و سپس رب اضافه می کنیم و مقدار کمی هم دارچین و می گذاریم سرخ شود وکاملا که سرخ شد مقداری کم آب اضافه می کنیم و با شعله کم می گذاریم بپزد و قتی پخته شد نمک اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه مانده برداریم زعفران و یک عدد گالیلا بلانکا اضافه می کنیم
CafeMom Tickers

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

مواد مورد نیاز :
گردن گوسفند ۱ عدد
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) مقداری
– روغن برای سرخ کردن

گردن گوسفند ۱ عدد

پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) مقداری

– روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ می کنیم بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آب داخل مواد می ریزیم بعد از پخت گوشت مقداری دارچین به مواد اضافه می کنیم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم با دارچین بپزد . این غذا با برنج سرو می شود .
CafeMom Tickers
2456
2714
مرمر جونم من چلو گوشت رو اینطوری درست میکنم :
یه پیاز رو سرخ میکنم .زرد چوبه و دارچین . ادویه با رب حسابی تفت میدم .....بعدهم گوشت رو داخلش تفت میدم ..... آب جوشیده داغ هم بهش اضافه میکنم ... اصولا زیاد آب سرد رو مستقیم از شیر نمیریزم رو غذا ....
بعدشم زعفرون دم کرده ...
در زود پز رو میبندم تا گوشتش پخته بشه ......
بعد که پخت در زود پز رو باز میکنم و میذارم خودش بچوشه تا اب اضافیش گرفته بشه و همزمان هویج و نخود فرنگی رو هم بهش اضافه میکنم تا بپزه
پلو هم بسته به سلیقه یا باقالی پلو یا ساده میدرستم و با سیب زمینی سرخ کرده نوش جان مینمایم .....هههههه
اینبار یه عصاره سیر و زیتون مگی رو هم بهش اضافه کردم .خوب شد



اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687