مرمر جونم من چلو گوشت رو اینطوری درست میکنم :
یه پیاز رو سرخ میکنم .زرد چوبه و دارچین . ادویه با رب حسابی تفت میدم .....بعدهم گوشت رو داخلش تفت میدم ..... آب جوشیده داغ هم بهش اضافه میکنم ... اصولا زیاد آب سرد رو مستقیم از شیر نمیریزم رو غذا ....
بعدشم زعفرون دم کرده ...
در زود پز رو میبندم تا گوشتش پخته بشه ......
بعد که پخت در زود پز رو باز میکنم و میذارم خودش بچوشه تا اب اضافیش گرفته بشه و همزمان هویج و نخود فرنگی رو هم بهش اضافه میکنم تا بپزه
پلو هم بسته به سلیقه یا باقالی پلو یا ساده میدرستم و با سیب زمینی سرخ کرده نوش جان مینمایم .....هههههه
اینبار یه عصاره سیر و زیتون مگی رو هم بهش اضافه کردم .خوب شد