عزیزم واسه این گفتم دارچینو آخرش بریزی چون دارچین زیاد که تو غذا میجوشه باعث تلخ شدنش میشه ولی آخرش هم مزش میمونه هم طعمش هم خاصیتش من رو خاصیت غذا خیلی حساسم میگم باید ویتامینو خاصیت ادویه ها بمونه و از بین نره در عین اینکه خوشمزه هم بشه اخه خودم خیلی شکموووووووووووووام
چندتادونه هل بسته به تعداد پوست بگیروبکوب اوایل پخت بهش اضافه کن بی نظیر میشه عطر و طعمش.دارچین رو هم ده دقیقه آخراضافه کن تا خورشت رنگش تیره نشه.گوشتش هم باید حتما گوسفندی باشه.
هرگز سعی نکن چیزی را به کسی بهمانی که نفعش در نفهمیدن آن است! harrfehesaab@
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...