ميشه طرز تهيه چلو گوشت رو به من بگيد ؟ - صفحه 1

موضوع: ميشه طرز تهيه چلو گوشت رو به من بگيد ؟ + اظهار نظر

1   2  
کاربران حاضر: 0 کاربر و 3 مهمان
مرمر پست ها : 286عضویت:1389/1/11
1390/6/23 - 1:01 عصر
مهمون دارم و ميخوام براي اولين بار چلو گوشت درست كنم . ميشه راهنمايي كنيد ؟
بارسل پست ها : 3299عضویت:1390/4/11
1390/6/23 - 1:07 عصر
سلام عزيزم
شما اول گوشتو با يه پياز خام كه تهشو نگرفتي واسه اينكه بعد پخت پياز وا نرو و بتوني راحت درش بياري با 1 يا 2حبه سير درسته كه بازم آخرش درش بياري و فقط طعمش مهمه ميزاري بپزه بعدش كه يكمي پخت فلفلو نمك و زردچوبه آخراي پخت هم پيازو سيرو در مياري بهش كلي پياز داغ خوشمزش ميكنه ميزني يه رمز گوشتم بگم اندازه نوك قاشق اواخر پخت حدود يه ربع مونده تموم شه دارچين بزن عالييييييييه زعفرونم ميزاري دم بكشه آخرش كه ميخوايي خاموش كني ميريزي توش
روي برنجتم زعفرونو زرشكو خلال پسته بده خوشمزه ميشه با گوشت
و به به نوش جووووون
بارسل
نگين پست ها : 2646عضویت:1389/1/24
1390/6/23 - 1:09 عصر
براي درست كردن چلوگوشت ابتدا گوشت رادر قابلمه مي گذاريم و در آنرامي گذاريم و شعله راكم مي كنيم و كمي آب كه انداخت و آب سياه است آن راخالي مي كنيم تا رنگ غذا بهتر شود و بعد ازآن پيازرا رنده و در ظرف ديگري كمي با روغن تف مي دهيم درحدي كه نرم شود وسپس گوشت رابه آن اضافه مي كنيم و سرخ مي كنيم و زرچوبه به آن اضافه و سپس رب اضافه مي كنيم و مقدار كمي هم دارچين و مي گذاريم سرخ شود وكاملا كه سرخ شد مقداري كم آب اضافه مي كنيم و با شعله كم مي گذاريم بپزد و قتي پخته شد نمك اضافه مي كنيم و ۱۰ دقيقه مانده برداريم زعفران و يك عدد گاليلا بلانكا اضافه مي كنيم
نگين پست ها : 2646عضویت:1389/1/24
1390/6/23 - 1:10 عصر
مواد مورد نياز :
گردن گوسفند ۱ عدد
پياز خرد شده ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذاخوري
ادويه ( دارچين و نمك و زعفران ) مقداري
– روغن براي سرخ كردن

گردن گوسفند ۱ عدد

پياز خرد شده ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذاخوري

ادويه ( دارچين و نمك و زعفران ) مقداري

– روغن براي سرخ كردن
طرز تهيه :

پياز را خرد كرده و سرخ مي كنيم . گردن گوسفند را داخل پياز سرخ مي كنيم بعد از كمي تفت دادن رب گوجه فرنگي را به مواد اضافه مي كنيم و سرخ مي كنيم . زعفران آب شده و نمك را به مواد اضافه مي كنيم. آب داخل مواد مي ريزيم بعد از پخت گوشت مقداري دارچين به مواد اضافه مي كنيم به مدت ۱۰ دقيقه مي گذاريم با دارچين بپزد . اين غذا با برنج سرو مي شود .
1390/6/23 - 1:11 عصر
بارسل جان گوشن چرخ كرده يا درشت؟
بارسل پست ها : 3299عضویت:1390/4/11
1390/6/23 - 1:13 عصر
نگين با كاليلابلانگا موافق نيستم بابا خودش اين همه گوشت آخه چرا غا رو مضر ميكني بزار طبيعي باشه مزه ها و انقدر اين سرطان زاهارو نخورين
بارسل
بارسل پست ها : 3299عضویت:1390/4/11
1390/6/23 - 1:13 عصر
نه عزيزم ماهيچه گوسفندي از نوع مرغوب چرخكرده هم ميشه ولي واسه مهمون اينجوري بهتره
بارسل
نگين پست ها : 2646عضویت:1389/1/24
1390/6/23 - 1:14 عصر
پرنيا جون چلوگوشت با گوشت تيكه اي هستش
نگين پست ها : 2646عضویت:1389/1/24
1390/6/23 - 1:15 عصر
بارسل من توي اكثر غذاهام ميريزم آخه هم غلظت ميده هم طعمش خوبه
دوست دارم چيكار كنم :-((((((((((00
1390/6/23 - 1:15 عصر
عزيزم ميشه من چند تا سير رو آماده كنم يعني پوست بكن بذارم تو فريزر بعد هر وقت خواست بردارم استفاده كنم چون هميشه دسترسي ندارم اينجوري طعم و بوش از بين نميره؟
مرمر پست ها : 286عضویت:1389/1/11
1390/6/23 - 1:15 عصر
مرسي از همتون
زنبورى پست ها : 18437عضویت:1388/2/12
1390/6/23 - 1:17 عصر
مرمر جونم من چلو گوشت رو اينطوري درست ميكنم :
يه پياز رو سرخ ميكنم .زرد چوبه و دارچين . ادويه با رب حسابي تفت ميدم .....بعدهم گوشت رو داخلش تفت ميدم ..... آب جوشيده داغ هم بهش اضافه ميكنم ... اصولا زياد آب سرد رو مستقيم از شير نميريزم رو غذا ....
بعدشم زعفرون دم كرده ...
در زود پز رو ميبندم تا گوشتش پخته بشه ......
بعد كه پخت در زود پز رو باز ميكنم و ميذارم خودش بچوشه تا اب اضافيش گرفته بشه و همزمان هويج و نخود فرنگي رو هم بهش اضافه ميكنم تا بپزه
پلو هم بسته به سليقه يا باقالي پلو يا ساده ميدرستم و با سيب زميني سرخ كرده نوش جان مينمايم .....هههههه
اينبار يه عصاره سير و زيتون مگي رو هم بهش اضافه كردم .خوب شد



اپلود عكس ايران ويجاپلود عكس ايران ويجاپلود عكس ايران ويجاپلود عكس ايران ويجاپلود عكس ايران ويجاپلود عكس ايران ويجاپلود عكس ايران ويجاپلود عكس ايران ويج
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
بارسل پست ها : 3299عضویت:1390/4/11
1390/6/23 - 1:17 عصر
طعمش از بين نميره گلم ولي خاصيتش ميره يعني انقد سخته سير كندن؟ ولي اگه وقت نداري من اين اجازرو بهت ميدم ;) شوخي
بارسل
بارسل پست ها : 3299عضویت:1390/4/11
1390/6/23 - 1:18 عصر
اشكال نداره نگين جون دوس داري بخور ولي توصيه نكن :)
بارسل
بارسل پست ها : 3299عضویت:1390/4/11
1390/6/23 - 1:18 عصر
خواووش مرمر جون
بارسل
1390/6/23 - 1:20 عصر
آخه سير رو مي خرم بيرون نگه مي دارم زود خراب مي شه برا همين مي گم
مروا پست ها : 815عضویت:1390/6/20
1390/6/23 - 1:22 عصر
سلام بارسل جونم ايجايي؟
بارسل پست ها : 3299عضویت:1390/4/11
1390/6/23 - 1:22 عصر
عزيزم واسه اين گفتم دارچينو آخرش بريزي چون دارچين زياد كه تو غذا ميجوشه باعث تلخ شدنش ميشه ولي آخرش هم مزش ميمونه هم طعمش هم خاصيتش
من رو خاصيت غذا خيلي حساسم ميگم بايد ويتامينو خاصيت ادويه ها بمونه و از بين نره در عين اينكه خوشمزه هم بشه اخه خودم خيلي شكموووووووووووووام
بارسل
مروا پست ها : 815عضویت:1390/6/20
1390/6/23 - 1:22 عصر
تو تاپيك خودت دنبالت مي گشتم
بارسل پست ها : 3299عضویت:1390/4/11
1390/6/23 - 1:23 عصر
پرنيا جون همونجوري درسته خارج از كيسه مشمع بزاري تو يخچال تا 2 3 ماه ميمونه
بارسل
1   2  
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: