خوراک لوبیا من اوبیاچیتی اول خیس میکنم بعد سیب زمینی خام رنده میکنم و با لوبیا میرازم بپزودر آخر نمک وفلفل و پیاز داغ زیاد و عصاره مرغ یا گوشت با آب لیمو نوش جان کنید
کوکو نوعی خاگینه یا املت است، با این تفاوت که در خاگینه تخم مرغ پوسته مواد تویی را تشکیل می دهد و در کوکو تخم مرغ ملاطی است که مواد کوکو را به هم می چسباند. در هر حال، کوکو یکی از فراورده های خاص آشپزی ایرانی است که تنوع آن می تواند بی پایان باشد.برای تهیه این کوکو ابتدا سیب زمینی ها را در ظرفی ریخته روی اجاق گاز گذاشته تا بپزد. سپس سیب زمینی ها را پوست کنده و با گوشتکوب بکوبید و یا رنده کنید. سپس در حالیکه هنوز گرم است نمک و فلفل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود. سپس روغن را در ماهیتابه بریزید، داغ که شد کف دستتون را کمی خیس کنید و از مواد به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید، گلوله کنید و کف دست صاف کنید و به آرامی در ماهیتابه قراردهید.تمام کوکوها که کف ماهیتابه قرار گرفتند زیر حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. یک طرف آن که سرخ شد کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید. نکته این مقدار تخم مرغ برای 5 عدد سییب زمینی متوسط کافیست. نکته نکته مهم این است که اگر می خواهید کوکو به اصطلاح وا نرود، زمان اضافه کردن تخم مرغ، سیب زمینی ها داغ باشند. اگر سیب زمینی ها سرد بودند می توانید از ماکروویو استفاده کنید با قدرت 900 وات بسته به میزان سیب زمینی 60 تا 120 ثانیه زمان بدهید. تا سیب زمینی ها داغ شوند. نکته از زردچوبه در کوکو استفاده نکنید زیرا مزه کوکو را تلخ می کند. نکته اگر کوکو موقع سرخ شدن خرد شد، تخم مرغ به آن اضافه کنید. البته در اینصورت مزه تخم مرغ بر سیب زمینی قالب خواهد شد. اما باعث می شود که کوکو ها وا نروند
به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟ خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند
طرز تهیه اسپاگتی با سبزیجات امروز میخوام یک غذای بسیار خوشمزه ایتالیایی رو در وبلاگ قرار بدم، که با سبزیجات فصل آماده میشه، و برای کسانی که رژیم گیاهخاری دارن یا دلشون میخواد غذای بدون گوشت و کم چرب نوش جان کنن، بسیار عالیه.در این اسپاگتی به جای گوشت از مخلوط باقالاسبز، نخودفرنگی و لوبیا سبز استفاده شده است مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
- پاستای رشتهای (اسپاگتی) 500 گرم - باقالای ریز 160 گرم یا یک پیمانه سرپر (از پوست دوم جدا شود) - کره 40 گرم - کرفس یک ساقه (خرد شود) - نخود فرنگی 160 گرم - خامه یک و یکچهارم پیمانه - پنیر پارمسان 50 گرم - لوبیا سبز تازه 100 گرم (پاک کرده و خرد شود) - نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
1 - قابلمهای را تا نیمه آب کرده، پس از اضافه کردن مقداری نمک و روغن مایع، روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس پاستا را در آب در حال جوش بریزید و مدت یک ربع حرارت دهید و پس از گذشت این مدت، پاستا را در سبدی آبکشی کنید. 2- در این فاصله، قابلمه دیگری حاوی آب روی اجاقگاز قرار دهید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس لوبیا سبز را در آب بریزید و بگذارید بپزد. در مراحل پایانی پخت، باقالا را نیز اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا باقالا نیز بپزد. در ظرف دیگری نخودفرنگی را نیز آبپز کنید. 3 - کره را داخل تابهای بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا آب شود، سپس کرفس خرد شده را در کره تفت دهید. پس از آن، نخود فرنگی را همراه با خامه اضافه کنید و 3 دقیقه حرارت دهید. 4 - حالا لوبیا سبز، باقالاسبز و پنیر را در مخلوط نخودفرنگی و کرفس بریزید و پس از اضافه کردن کمی نمک و فلفل، به مدت یک دقیقه حرارت دهید. در پایان اسپاگتی یا همان پاستای رشتهای را در ظرف مورد نظر بریزید و سس سفید را همراه مخلوط سبزیجات روی آن بریزید و با قاشق کمی با هم مخلوط کنید.
به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟ خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند