2726
ممنونم از جوابدهی شما
این کامنت در پایین صفحه و زیر T.S.Hنوشته شده و من در بالا گزینه ها رو به ترتیب نوشتم جلو آنتی فوسفولیپید نوشته 12.2 و در ادامه نوشته GPS/ml <16 negative >16 positiveمیشه به من بفرمایید که یعنی من از نظر هورمونی مشکل دارم یا نه و آیا این باعث سقط شده؟ با تشکر

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

با سلام و خسته نباشید. من کمی حالت شروع سرماخوردگی دارم و تا قبل از بارداری همیشه دوتا قرص سرماخوردگی رو با هم میخوردم در شروع این حالت و سریع سرماخوردگی خاتمه پیدا میکرد.
حالا من هفته ی 17 هستم میخواستم ببینم قرص سرماخوردگی ضرر نداره؟ چون اگر نخورم سرماخوردگی اساسی میشه.
اگر ضرر نداره بخورم
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
2728
ستایش عزیز،

هیچ کدام از تست های شما غیرطبیعی نیست و من هنوز متوجه نشدم که کامنت H مربوط به کدام تست می باشد. دقیق تست ها را با رنج های نرمالش مقایسه کن و هر جوابی که غیر طبیعی است را برایم بنویس...
عسل عزیز،

به طور کلی بهتر است جنین با دارو مواجه نشود، به ویژه در سه ماهه اول یعنی زمان شکل گیری ارگان های بدن، ولی گاهی دارو به دلایل پزشکی و یا برای تسکین علائم، لازم است.
داروهای مورد استفاده


* ضد احتقانها. این گروه از داروها برای درمان سرماخوردگی یا آلرژی استفاده میشود. پزودوافدرین (Sudafed) در رده C داروهای FDA قرار دارد(و تنها در صورتی مورد استفاده قرار میگیرد که مزایای آن بیشتر از ضررهایش باشد) ، می توان بدون نسخه خریداری کرد و جزء آنتی هیستامین هائی است که در داروهای سرماخوردگی موجود است. این درمان ها برای کسی که دارای فشار خون بالا است، توصیه نمیشود، چه زنان باردار و یا غیر بار دار. در صورت احتمال بارداری، از مصرف پزودوافدرین در سه ماهه اول، اجتناب شود.

* سرکوب کننده های سرفه و اکسپکتورانتها. دکسترومتورفان، عنصر مشترک موجود در داروهای سرفه و سرماخوردگی (مانند Robitussin) که احتمالا برای استفاده در دوران بارداری ایمن است. در حالی که FDA آن را رده C قرار داده ، برخی از مطالعات جامع نشان داده که باعث هیچگونه افزایش در نقص عضو یا عوارض بارداری نمی شود. Guaifenesin یک اکسپکتورانتی است که در بسیاری از داروهای سرفه و سرماخوردگی موجود است. همچنین، در رده C ذکر شده است، اما احتمالا امن است.

* درمان درد و تب. درد بد است زیرا آزار دهنده است. تب بد است زیرا جنین را بسیار تبدار میکند. تب برای جنین در طول بارداری مضر است ، اما تب بالا در سه ماهه اول، تصور میشود مسئول برخی از نقص عضوها باشد، از جمله مشکلات موجود در مغز و رشد ستون فقرات. به طور کلی بهترین کار اینستکه از این قاعده پیروی کرد : اگر در دوران بارداری تب کردید، داروهائی مصرف کنید که آنرا پائین بیاورد، و اگر نمی توانید دمای بدن خود را کاهش دهید به دکتر مراجعه کنید.
همچنین تب موجب افزایش تعریق و از دست رفتن آب بدن میشود، بنابراین حتما وقتی درجه حرارت بالا است مقدار زیادی مایعات خنک بنوشید. اغلب زنان باردار می توانند در سراسر دوران بارداری، بدون مشکل، استامینوفن ( (Tylenol مصرف کنند. اگر به الکل اعتیاد دارید (سه بار یا بیشتر در روز) ، باید این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید، نه تنها به دلیل اینکه الکل و استامینوفن می تواند یک ترکیب کشنده باشد، بلکه چون نوشیدن الکل در زنان باردار به مفهوم عدم سلامت برای نوزاد است. ایبوپروفن احتمالا در سه ماه اول و دوم بارداری ایمن است، اما ممکن است مشکلی برای گردش خون کودک پس از هفته 32 حاملگی ایجاد کند. آسپیرین معمولا در دوران بارداری توصیه نمی شود.

بیاد داشته باشید : تب مزمن یا بیماری های شدید در دوران بارداری همیشه بمنزله هشدار برای پزشک است.

* روی. lozenges روی lozenges (و اخیرا ، اسپری های بینی) بهبودی را سریعتر از سرما خوردگی های متداول، باز میگرداند. دوزهای پایین تر روی، امن هستند ، اما من هیچ اطلاعات خوبی در باره ایمن بودن روی lozenges در حاملگی ندارم.
* چای Echinacea . یک مطالعه در استفاده از چای echinacea ، در طول سه ماهه اول بارداری، هیچ افزایش مشکلی را در زایمان نشان نداده است. به طور کلی برای استفاده در دوران بارداری، بی خطر در نظر گرفته شده ، اما باید آگاه باشید که این مطالعه بطور گسترده صورت نگرفته است.

توصیه های عمومی برای بر طرف کردن علائم سرما خوردگی در بارداری


* مقدار زیادی مایعات بنوشید، چون این کار به رقیق شدن ترشحات کمک می کند. آب ، سوپ مرغ ، آب میوه ، و چای گرم منابع خوبی هستند.

* استفاده از دستگاه های مرطوب کننده. وقتی که در خواب هستید، محل آن را نزدیک صورت خود قرار دهید. در طول روز، می توانید در زیر چادر به مدت 15 دقیقه ، سه یا چهار بار در روز بخور دهید.

* محصولات نعناع دار (مثل Vicks Vaporub ) بر اساس دستورالعمل بسته روی قفسه سینه بمالید.

* برای گرفتگی بینی ، از قطره های شور استفاده کنید. می توانید از داروخانه ها بخرید و یا در منزل آماده کنید. فقط 1 / 4 قاشق چای خوری نمک در1 / 4 لیتر آب حل کنید و چند قطره در هر سوراخ بینی بچکانید، 5 تا 10 دقیقه صبر کنید و سپس به آرامی بینی خود را تخلیه کنید.

* برای اینکه راحت تر تنفس کنید، لمیده بخوابید و یا سر خود را روی تعدادی بالش طوری تنظیم کنید که در موقعیت نیمه مستقیم قرار بگیرد.

* دوش آب گرم بگیرید. این کار می تواند در گرفتگی و ترشحات بینی کمک کند.

* زیاد استراحت کنید.

سلام اقای دکتر خیلی ازتون ممنونم که با صبر و حوصله به سوالات جواب میدین.
من دیروز رفتم ازمایشگاه مرکزی شهرمون(کرمانشاه) که در مورد این تست غربالگری سوال کنم که متاسفانه درستو حسابی جواب سوالای منو ندادن. میگفتن که اول شما باید با همسرت و پدرو مادر هر دوتاتون بیاین از PND رو بدی بعد مرحله دوم ازمایش شما میشه امینو سنتز
و کلا هزینه اش ازاد 600 تومن میشه. اگه بیمه تایید کنه این ازمایشاتو رایگان انجام میدن.
من چون ازدواج فامیلی داشتم اصرار دارم که حتما این ازمایشات رو انجام بدم اما متاسفانه طی کردن مراحل اداریش خیلی زمان بره.
حالا سوال من از شما اینکه این ازمایش pnd مربوط به تالاسمی میشه؟
ما قبل از اازدواج تمام ازمایشاتو انجام دادیم حالا چرا باید دوباره از تالاسمی رو تکرار کنیم؟
سلام آقای دکتر، من تو هفته 14 سونوی N.T دادم که خانم سونوگرافیست بعد از هزاران مشقت تونستند جنین ببینند و نتیجه سونوی من اینطوری اعلام کردند:
FL = 13.6 mm
HL= 14.5 mm
BPD = 27.3 mm
AC = 80 mm
HC = 99.3 mm
EFBW = 90 gram
Nasal Bone = Present
N.T = 3.3 mm
Cervix = 38 mm
بعد از سونو تو همان روز آزمایش تریپل مارکر انجام دادم که نتیجه آزمایش عبارتند از:
Alpha feto protein = 25.7 ng/ml
uE3 = 4.5 ng/ml
Free BHCG = 18.3 ng/ml
Inhibin = 215 pgr/ml
Beta HCG = 28400
Gestation age = 14 + 4

Age risk = 1:932
Neural tube defects risk = 1:3014
risk for Tr.21 = 1:4108
Tr.18 is < 1:10000
NTD defects is low risk
آقای دکتر خواهش می کنم راهنماییم کنید. البته قبل از اینکه نتیجه آزمایشم آماده بشه پیش مشاور ژنتیک رفتم و ایشون برام آزمایش کواد مارکر نوشتند که نتیجه اون شنبه یا یکشنبه آماده می شه. من خیلی نگرانم نمی دونم چیکار باید بکنم. خواهش می کنم کمکم کنید و اگه ممکنه اسم سونوگرافیست خوب تو اصفهان برام معرفی کنید چون من تو این شهر غریبم و اطلاعی از سونوگرافی های این شهر ندارم.
سحر عزیز،

جوابتان جهت تست تریپل مارکر با قدرت تشخیص 67% در محدوده کم خطر می باشد.

سونولوژیست های خوب در اصفهان
1- دکتر مجید ضیائی خیابان شیخ صدوق شمالی 6636870
2- دکتر مجتبی نشاط فر خیابان طیب 2355727

آزمایشگاه طرف قرارداد با آزمایشگاه نیلو در اصفهان هم آزمایشگاه اریترون می باشد.
سلام آقای دکتر یونسی ممنون از زحماتی که برای ما انجام میدهید.

من دو تا سوال داشتم 1- باتوجه به اینکه من هفته 17 آخرش رفتم سونو سه بعدی و پای جنین باز نشد که جنسیت مشخص بشه دوباره کی میتونم برم که مشخص باشه البته سونوی معمولی دیگه.

2- من 4 شنبه تو نیلو آز غربالگری دادم که شما لطف کردین برام نوشتین اورژانسی آماده بشه میخواستم بدونم جواب که آماده شد میشه نظرتون رو برام بفرمایید شماره پذیرشم هم 45662 هست . ممنون میشم
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
کیمیا عزیز،

آزمایشات غربالگری سلامت جنین جهت غربالگری سندرم داون ، سندرم ادوارد، سندرم پاتو ، بیماری SLOS و ریسک مسمومیت حاملگی (پره اکلامپسی) مورد استفاده قرار می گیرد.

بر اساس توصیة نهادهای معتبری همچون، ACOG ،SOGC،(Canadian College of Medical Genetics) CCMG و NICE به تمامی زنان باردار صرف‌نظر از مؤلفة سن باید انجام تست‌های غربالگری سندرم داون، سندرم ادوارد و نقایص لولة عصبی باز پیشنهاد شود.
(the American Congress of Obstetricians and Gynaecologists= ACOG
the Society of Obstetricians and Gynaecologists of Canada = SOGC
the UK National Institute for Health and Clinical Excellence = NICE)

این آزمایشات در دو مرحله انجام می شود:
1- تست های غربالگری سه ماهه اول : اصطلاحأ به آن FTS گفته می شود. به طور همزمان دو شاخص خونی (مارکر های PAPP-A و Free BhCG) و یک شاخص سونوگرافی (مارکر NT) که از ابتدای هفته یازدهم تا انتهای هفته 13 (هفته 0+11 الی 6+13)اندازه گیری می شود. این تست ها در این مرحله قدرت تشخیص معادل 85 % دارد ، یعنی از هر 100 مورد سندرم داون قابلیت تشخیص 85 مورد را دارد.
2- تست های غربالگری سه ماهه دوم : به طور اختصار به آن کواد مارکر گفته می شود. در این مرحله فقط چهار شاخص (مارکر) خونی بین هفته 14 الی 22 اندازه گیری شده و قدرت تشخیص معادل 80 % دارد ، یعنی از هر 100 مورد سندرم داون قابلیت تشخیص 80 مورد را دارد.
3- تست های متوالی (Sequential) : بیمار هم مرحله اول را انجام داده ولی ریسک گزارش نمی شود و سپس در هفته 15 حاملگی تست های سه ماهه دوم را انجام داده و با استفاده از 7 مارکر ریسک محاسبه و گزارش می شود. قدرت تشخیص این تست معادل 95% دارد ، یعنی از هر 100 مورد سندرم داون قابلیت تشخیص 95 مورد را دارد. که کاملترین پروتکل غربالگری سندرم داون در دنیا می باشد.

پروتکل پی گیری بیماران در غربالگری سه ماهه اول به صورت ذیل است:
بر اساس نتیجة تست غربالگری سندرم داون در سه ماهة اول، بیماران در هفت گروه قرار می‌گیرند:
1- گروه اسکرین مثبت (high risk): در صورتی که ریسک زن باردار بیشتر از 1:50باشد (یعنی در ریسک اعلام شده مخرج کسر از 50 کوچک‌تر باشد)، باید مستقیماً برای انجام تست‌های تشخیصی ارجاع داده شود.
2- گروه با ریسک بینابینی (Borderline risk): در صورتی که ریسک زن باردار بین 1:50 تا 1:1500 باشد، توصیه می‌شود تا سه ماهة دوم منتظر بماند و تست سکوئنشیال را انجام دهد.
3- گروه اسکرین منفی (low risk): در صورتی که نتیجة غربالگری توأم سه ماهة اول کمتر از ریسک تفکیک کننده (1:1500) باشد غربالگری سندرم داون پایان می‌پذیرد و بیمار فقط برای بررسی اختلالات لولة عصبی یا NTDs به منظور اندازه‌گیری آلفافتوپروتئین و محاسبة AFP MoM در هفتة 15 الی 16 حاملگی به آزمایشگاه ارجاع داده می‌شود.
4- در صورتی که تنها یافتة غیر طبیعی در جنین، وجود NT بالای 3 میلی‌متر بوده و سن مادر بالای 35 سال باشد، باید برای انجام آمنیوسنتز ارجاع داده شود.
5- در صورتی که تنها یافتة غیر طبیعی در جنین، NT بالای 4 میلی‌متر بوده و سن مادر کمتر از 35 سال باشد، باید برای انجام آمنیوسنتز ارجاع داده شود.
6- زنان در هر سنی اگر جنین آنها NT بالای 3.5 میلی‌متر داشته باشد، باید در هفتة 20-18 حاملگی برای اکوکاردیوگرافی ارجاع داده شوند.
7- طبق توصیه آخرین راهنمای British Colombia Prenatal Genetic Screening Program = BCPGSP کانادا علاوه بر گروه دوم، گروه‌های زیر هم باید تست‌های کامل سکوئنشیال را انجام دهند:
- زنان بالای 35 سال در هنگام زایمان (در چاپ پیشین راهنمای مزبور، سن این گروه زنان بالای 36 سال ذکر شده بود.)
- زنان با بارداری دوقلویی
- زنانی که سابقه‌ای از بچه یا جنین مبتلا به سندرم داون، ادوارد و یا اختلالات لولة عصبی داشته‌اند (و یا والدینی که ناقل هر نوع ترانس‌لوکیشن، دیلیشن، اینزرشن و یا اینورشن باشند که سبب افزایش ریسک داشتن بچة مبتلا به تکامل کروموزمی نامتوازن می گردد).
- زنان بالای 35 سال که سابقة 3 بار یا بیشتر سقط دارند. (در چاپ جدید این راهنما، این گروه حذف شده و در همان گروه اول قرار می گیرند).
- زنانی کهHIV مثبت هستند (از آنجائیکه انجام آمنیوسنتز در این گروه از زنان سبب افزایش بالقوة انتقال HIV از مادر به جنین می‌شود بنابراین بهتر است برای کاهش موارد مثبت کاذب تست‌های غربالگری در این گروه از زنان از تست سکوئنشیال استفاده شود).
- زنانی که IVF یا ICSI انجام داده‌‌اند.

بر اساس نتیجة تست غربالگری سندرم داون در سه ماهة دوم مادران در چهار گروه قرار می‌گیرند:
1- گروه اسکرین مثبت (high risk): در صورتی که ریسک جنین بیشتر از 1:250 باشد، پس از تأیید سن جنین، مادر برای مشاورة ژنتیک و انجام آمنیوسنتز ارجاع داده می‌شود. در صورتی که سن جنین با سن گزارش شده در جواب آزمایش بیش از 7 روز اختلاف داشته باشد مادر برای محاسبة مجدد ریسک به آزمایشگاه ارجاع داده می‌شود. در صورتی که برای تعیین سن جنین از LMP استفاده شده باشد حتماً باید پیش از انجام آمنیوسنتز، یک سونوگرافی برای تأئید سن جنین انجام شود.
تبصرة 1: درصورتی که ریسک جنین فقط برای تریزومی 18 مثبت شود به دلیل آنکه تریزومی مزبور با IUGR (اختلال رشد داخل رحمی) همراه است، اختلاف سن بین سونوگرافی و LMP فاقد ارزش است.
تبصرة 2: در صورتی که جواب آمنیوسنتز طبیعی بود، باید این زنان از نظر پیامدهای نامطلوب بارداری جزء گروه پرخطر قرار گیرند و مراقبت‌های دوران بارداری برای آنها افزایش یابد (از جمـــله انجام آنومالی اسکن در هفته‌های 20-18، سونوگرافی هفتة 24 حاملگی برای رد IUGR، کنترل فشار خون، کنترل دفع ادراری پروتئین، کنترل ترشحات واژن برای رد عفونت و...).
2- گروه با ریسک بینابینی (borderline risk): در صورتی که ریسک سندرم داون بین 1:400-1:250 باشد، انجام سونوگرافی تفصیلی در هفته 20-18 توصیه می‌شود. همچنین وجود سطح غیرطبیعی مارکرها نظیر:AFP ((MoM ?2.5، hCG ((MoM ?3.0، Inhibin A (MoM ?3.0) و uE3 (MoM ?0.4)، سبب افزایش احتمال پیامدهای نامطلوب بارداری شده، ضرورت مراقبت های دوران بارداری را افزایش می دهد.
3- گروه اسکرین منفی (low risk): ریسک به دست آمده از 1:400 کمتر است. در این صورت غربالگری سندرم داون پایان می‌پذیرد.
4- در صورتی که نتیجة غربالگری اختلالات طناب عصبی بیشتر از ریسک تفکیک کننده (1:100) باشد، جهت پی گیری این اختلالات باید هر چه سریعتر به پزشک معالج مراجعه شود.
طبق توصیة آخرین راهنمای BCPGSP، انجام سونوگرافی تفصیلی سه ماهة دوم در هفتة 20–18 باید به تمام زنان باردار پیشنهاد شود. اگر در این سونوگرافی هیچ‌گونه مارکر مربوط به سندرم داون تحت عنوان مارکرهای خفیف (soft markers) وجود نداشته باشد، می‌توان ریسک تریزومی 21 را تا 50% کاهش یافته قلمداد کرد.


آدرس آزمایشگاه : خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، خیابان سی و دوم ، پلاک 4
شماره تماس : 8942
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730