شیرینی پزی.نان و دسر
دسرهای مدرن
دسر توت فرنگی...11- 25
دسر انگور.....13
دسر گلدونی....8-14-15-41-52- 58-54 -61-88
دسر پان اسپانیا.....51
ترایفل.....2-3-32-35-64
تیرامیسو.....60-62-76-79-88
دسر ژله ای با کرم بیسکوئیتی....32-80
دسر ژله ای.......1
دسر طالبی....1-35
تزئین دسرتوت فرنگی. ....19-25-27-29-30
چیز کیک......73-78
پودینگ........56-59
تزیین دسر با گل....21-22
دسر کارامل شکلاتی.....62
محلبه شیر با ژله......45-62
دسر تابستانی یا عصرانه تابستانی.....64
دسر انبه و پرتقال........64
کرم کارامل .......46-85
دسر شیوا ....46
دسر گلدونی....
ژله بستنی.....41
مشکوفی......45
کرم کارامل.......45
ژله خرد شده موز خرد شده خامه...............88
.....................................................................................................
کافی شاپ(نوشیدنیهای سرد و گرم)
هات چاکلت چوبی......19-86
چای سرد با انبه و نعنا.....64
نوشیدنی سرد.......2
.....................................................................................................
مربا.مارمالاد.کمپوت و سس میوه
مربای آناناس....75
مربای پوست پرتقال.....66
مربای پوست پسته.....66
مربای لیموترش.....66
مربای پرتقال به شکل گل رز....66
طرز تهیه مارمالاد.....61
مربای سیب......80
....................................................................................................
پای.تارت
تارت سیب....73-80-81
تزئین تارت سیب وخامه....69
...................................................................................................
دسرهای سنتی
شله زرد.....16-51-52-54
فرنی.....17-51-54-35-33
شیربرنج.....35
....................................................................................................
شیرینی های خشک و کوکیزها و بیسکوییت
بیسکوییت.....8-10-23-51-54-61-72
آموزش بیسکوییت با رویال آیسینگ....47-54
کریسمس کوکیز....72
شیرینی پاپاتیا....74
کوکیز....74
شیرینی با خرمای خشک(کنگ)....75
شیرینی گل.......79
شیرینی دارچینی........76
شیرینی سوئیسی شکلاتی.....59-61
شیرینی آردی گردویی......62
کلبه بیسکوئیتی.....62
توپک خرمایی......62
هیه خمیر خرما پیچ......44
کوکی میکری......................84
کماج میکری...........................85-86
تزئین و قالب بیسکوئیت.....................87
شیرینی شکلاتی.............87
بیسکوئیت هندوانه ای....................-88-89-90
....................................................................................................
انواع حلوا
کاچی.........45
حلوای خرما..........45
حلوای آرد گندم....52-11
حلوای موز.....51
حلوای هویج....57
حلوا با روکش سوهان کنجدی........45
آموزش حلوا.....73
آموزش حلوای 3 رنگ.....52
آموزش رولت حلوا.....52
حلوای شیر.......45-87-88
تزئین حلوا.....4-5-6-18-33-34-45-56 -64
گل رز حلوا...............88
...................................................................................................
انواع شیرینی رولت و کیکهای تر
کیک با روکش فوندانت.......1-10-11-12-13-14-15-16-18-19-20-22-23-24-30-33-35-42-43-63-75-77
کیک با روکش خامه......2-3-7-9-12-13-15-17-18-19-24-42-43-54-31-33-34-70-86
کیک با تزئین شکلات .......6-48
کیک شکلاتی.............80-82
آموزش خامه کشی روی کیک.....14- 30-58
آموزش گل با خامه......50
آموزش کیک آلبالو گیلاس.....71
آموزش کیک پسته ای....66
آموزش کیک اسفنجی....68-84
آموزش کیک 3 دقیقه ای......42
کیک هویج و گردو....73-74
شارلوت..... 44-59-70
شارلوت حصیری........81
آموزش رولت....57-58-64
آموزش کیک حلوا....53
تزئین کیک ....25-26-27-28-29-35-36 -42-88
آموزش تزئین کیک با ژله ......48
تزئین کیک با توت فرنگی......25
کیک بادام و شکلات.....79-80
کیک 3 دقیقه ای...35
کیک دو رنگ....40
کار با خمیر فاندانت....17-18
دستور کیک غذای شیطان.....61
آموزش گل با خامه......8
کیک گردو..................86
کیک نسکافه.............86
...................................................................................................
انواع بستنی
بمب بستنی.....9
بمب بستنی هندوانه ای.....65
تزئین بستنی....6-30-66
کیک بستنی.....62
موزش کیک بستنی به شکل خانه اسکیمویی ...47
بستنی انبه......64
..................................................................................................
کیکهای پایه و کیک های میوه ای
آموزش لیدی فینگر.......54
کیک شیر....77-81
کیک اسفنجی....58
کیک پایه به روش قنادی.......61
کیک 3 دقیقه ای......42
گاناش..............80
کیک خرمالو..................82
کیک شیفون......................85
..................................................................................................
مافین .کیک فنجانی و کیکهای یزدی......78-77-87
کاپ کیک.....................90
.................................................................................................
ژله و دسرهای ژلاتینی
ژله میوه.....9-10
ژله گلدار...9-10-12-15-44-58-60-72-77-80-81
ژله هندونه ای.....10-89
ژله خرده شیشه....51-52-52-54-61-62-64-72-71-74-80
ژله دست....14
ژله طالبی.....31-5046-57
ژله رنگین کمانی...1-2-4-7-9-11-15- 19-41-42-47-52-53-54- 56-62-32-33-35-61-70-72-75-80-81
ژله آکواریم....18-31
ژله شطرنجی....7
ژله داخل قالب یخ....31
ژله آسمونی.....9-32
ژله گلی....2-40-41-32-33
ژله انار...9-62-74-90
ژله سورپرایز رولتی....74
ژله سورپرایز .18-62-86
ژله گل رز..56
ژله با تزئین سیب ...6
ژله تخم مرغی.......5
آموزش ژله نوشتاری......50 -67
آموزش ژله سورپرایز....49-52
آموزش ژله خرده شیشه....50-52
آموزش ژله رنگین کمانی....42-53
آموزش زله گلدار.....60-62
آموزش ژله طالبی....47
آموزش ژله زبرا (راه راه).............82
آموزش بیرون آوردن ژله...67
زله بسکوییت.....39-61
تزئین ژله....25-19-29-30
ژله رولی.....8-48
ژله عشقولانه یلدا..................90
ژله اسفنجی..........................90
نکات تهیه انواع ژله.....56-57-59
...................................................................................................
شیرینیهای نوروزی
شیرینی برنجی مخصوص عید.....................87
..................................................................................................
انواع نان و خمیر
آموزش مایه خمیرسنتی....66
تصویر مایه خمیر...60
آموزش خمیرپیتزا....67-80-86
..................................................................................................
نان ..کلوچه و شیرینیهای سنتی
آموزش دونات....67
نان شکلاتی.......76
آموزش بامیه ......47
آموزش شیرینی های خرمایی ....47
...................................................................................................
پودینگ..فرنی و مسقطی
کاستارد......74 -57
کاسترد همراه با ژله......44-81
...................................................................................................
تنقلات
آموزش شکلات نارگیلی.....52
جعبه شکلاتی.......52
شکلات برزیلی....73-75
توپگرنگی....56
تزئین باسلوق زعفرانی....68-79-85
شکلات ولنتاین ...6
آموزش توپ های رنگین شیر عسل و نارگیل ....48
شکلات توپی.......3
..................................................................................................
انواع کرم برای کیک و شیرینی
آموزش کرم کاکائو.....65
آموزش کرم بین کیک....67
آموزش کرم کره ای.....68
کرم باواریا.....72
روش تهیه خامه فرم گرفته.....58-80
کرم رویال ایسینگ.....62-85
کرم انبه........64
آموزش کرم مارزیبان : 42
شکلات برای تزئین روی کیک.....................87
فرق مارزیبا و فوندانت........................89
.................................................................................................
لوازم قنادی و شیرینی پزی
قالب سیلیکونی...70-71
انواع قیف و ماسوره.....56
انواع قالب....58
انواع ماسوره ...............49
................................................................................................
آشپزی سنتی......78-77-37
سفره ایرانی....18
آش
آش رشته.....54
تزئین آش رشته.....27-28-30
تزئین کشک بادمجان.....22-23-48
آش شله قلمکار..................89
.................................................................................................
آبگوشت و شوربا و اشکنه
ابگوشت متنجبه یا امام حسینی(ابگوشت سنتی کرمان)...60-61
آبگوشت
.................................................................................................
کوفته
کوفته ترکیه ای....50
کوفته مرغ وبرنج...... 70، 72
.................................................................................................
برانی.نرگسی.مسما
................................................................................................
کتلت و شامی
کوکو سبزی قالبی...44-50-58-60
کوکو سبزی رولتی....54
کوکو سویا....53
آموزش کوکو سبزی قالبی....54
تزئین کوکوسبزی...67
تزئین کتلت و کوکو و شامی....1-20
کتلت تن ماهی....59
کوکوی دو رنگ طبقاتی.....62
کتلت ماست....41
کتلت گوشت........................84
.................................................................................................
ادویه.چاشنی و سس ها
تزئین سس...17
..................................................................................................
ته چین و ته دیگ
تزئین ته دیگ......7-49
ته چین......11-50-54-62-74-86
ته دیگ سیب زمینی.....-35-73
ته دیگ نان و کنجد...18
ته دیگ قالبی....22
.................................................................................................
انواع خوراک با گوشت.....76
آموزش رولت گوشت....57
خوراک گوشت :...... 4
..................................................................................................
فراورده های لبنی
ماست خیار..... 3-17-20-23-48-52-53-33-75
نان و پنیر....15-51-52 -62
ماست ...3-5-66
پنیروگوجه وخیار....65
بورانی.....17
رول نان و پنیرو سبزی.....19-56
نان گوجه فرنگی و سبزیجات............45
.................................................................................................
سوپ
سوپ قارچ....20
................................................................................................
دلمه
آموزش دلمه قالبی .....47
................................................................................................
کباب...39
کباب برگ خونگی...56
جوجه کباب...56
روش نوین کباب مرغ....59
.................................................................................................
خورش و قلیه
خورش بادمجان...9-10
خورش کدو.....50
خورش قیمه...6-48-52-70-80
خورش بامیه....53
خورش قورمه سبزی....56
خورش فسنجون......41-64
....................................................................................................
رب.شور.ترشی
آموزش شوری غوره ...... 44
...................................................................................................
چلو.پلو و پلوهای مخلوط
پلو.....7-14-48-49-50-52-81
کلم پلو....
لوبیا پلو....57-60
زرشک پلو...3-18-20-57
شیرین پلو....59
میگو پلو با ته دیگ 3 گل....70-80
باقالی پلو با ماهیچه......72-60
آلبالو پلو...... 34-18
آموزش برنج....67-87
تزئین کلم پلوشیرازی.....65
تزئین خورش مرغ وکرفس باپلو....67
تزئین دمی گوشت ونخود....69
پلو قالبی....3-18-40-44-60
تزیین چلو کباب........22
پلو بحرینی-62
عدس پلو مجلسی..............3-63
...................................................................................................
انواع خوراک با حبوبات و سبزیجات
تزئین غذای سبزیجات....28-37-61
..................................................................................................
غذاهای سنتی شهرهای ایران
آموزش قیماق.....54
شکم پاره یا بادمجان شکم پر..48-70-18-75
اموزش مقلوبه...60
بادمجان حصیری...59
آموزش کشک بادمجون لقمه ای ......47
اردور بادمجان.............................82
....................................................................................................
آشپزی ویژه ماه رمضان
تزیین خرما.....12—16-18-15 -28-30-44-45-47-56
تزیین شله زرد...9-16-18-44-51-52-56-54-33
فرنی قالبی.....51-54
لقمه های خرما و پنیر..........45
خرمای شکم پر...............45
موس خرما ورنگینک..................45
دسر ماست و خرما.......................45
...................................................................................................
آشپزی مدرن
انواع خوراکهای مدرن
حلقه مرغ و ریحان و حلقه گوشت.....19-49-59- 74-35
ساندویچ مرغ......76
حلقه مواد پیتزا......70-86
مرغ سوخاری و سوسیس سوخاری......41-87
پکاره.........45
...................................................................................................
همبرگر.سوسیس.کالباس
تزیین سوسیس....11-36
تزئین کالباس.....-35-29
رول ژامبون....-6219
...................................................................................................
پیش غذا
تست تخم مرغی .....63
سیب زمینی تنوری......63
..................................................................................................
دورچین و پوره
سیب زمینی گل رز....10-11-18-56-60-61
آموزش سیب زمینی گل رز .....48
کاسه یخ......15-42-47-48-51-53-59-61
آموزش کاسه یخ......50
یخ با تزئین گلبرگ گل......42
تزیین قند.......10-11-14-18-40-47-6119
آموزش تزئین قند........40-41
تخم مرغ.....7-10-15-34-35
سبزی آرایی و میوه آرایی.....1-2-4-6-8-9-12-13-19-20-21-22-24-25-50-23-40-52-54-56-57-62-63-31-32-34-35-25-26-36-37-38-82 -88-90
آموزش گل با کدو کبابی....50
آموزش دستمال سفره....70
آموزش خیاربه شکل گل....30
تزئین غذا.... 26-27 - 6853-37
تزئین طالبی ومیوه داخل لیوان....30-28
تزئین میز....30
تزئین چاقوی کیک بری.....61
روش تهیه پیاز داغ .....60
خوراک پوره سیب زمینی....63-64
.................................................................................................
املت و کرپهای غذایی
خاگینه هویج....65
کاناپه سیروپنیرباکوکتل....66
خاگینه تبریزی.....76
املت....40-42-63
تزیین املت گوجه فرنگی....42-62
املت حصیری......81
املت تره فرنگی و اسفناج ..............85
.................................................................................................
ساندویچ
ساندیچ کالباس و سوسیس......11-12-15-35
................................................................................................
اردورها
ارودر کدو.......10
اردور کالباس....8-16-17-18-19-57-59-11
................................................................................................
پیراشکی و کلوچه های غذایی
پیراشکی گوشت....50-59
آموزش پیراشکی گوشت....53
...............................................................................................
سالادهای سرد و گرم
الویه...1-4-3-5-6-7-8-10-11-12-15-16-17-18-19-22-26-61-62-64-47-49-57-59-54-32-35-71-72 -77-78-82
سالاد فصل....2-7-9-10-11-19-21-22-20-24-26-27-28-45-46-49-52-54-56-61-32-34-74-75-90
سالاد ماکارونی....22-48-57-52 - 70 -65
سالاد توپی...6-47-50-86
سالاد سبزیجات با سس سیر.....71
سالاد سبزیجات....74
سالاد سزارمرغ.....65
سالاد سزار(قیصر)....65
سالاد کلم...19
سالاد تن ماهی....19
سالاد شیرازی .....48
سالاد قالبی...57-59
سالاد میوه....57
دستور سالاد توپی.....64
سالاد میگو....................88
...............................................................................................
کنسومه و پتاژ و سوفله
سوفله گوشت .............49
آموزش سوفله گوشت .....49
..............................................................................................
خمیرها و بنیه ها
خمیر پیتزا....44-87
.............................................................................................
ماکارونی.لازانیاو نودل
ماکارونی.....835-41-16
مشد پوتیتو لازانیا.......70
لازانیا....70-16-
پاستا با سس زیتون و سویا دودی....74
فراید پاستا.....74
لازانیا....66
ماکارونی باسس پسته....65
...............................................................................................
پیتزا
پیتزا ماهیتابه ای....58
پیتزا ورمیشل.......64
پیتزا آفتابگردان ....44-48
...................................................................................................
کیکها و رولتهای غذایی
کیک مرغ سرد..7-11-18-19-35-42-43-46-47-49-59-61
آموژش کیکی مرغ....56
رولت نان و پنیر و سبزی...19-45-56
رولت ژامبون...19
آموزش کیک سبزیجات ........47
رولت سبزیجات......81
...................................................................................................
تارت و پای غذایی
....................................................................................................
فست فود و اسنک
اسنک ....47
...................................................................................................
غذاهای دریایی
آموزش ماهی شکم پر.... 69
تزئین ماهی باسبزیجات....27
تزئین میگو....34-47
ماهی...72-37
رولت ماهی....62
...................................................................................................
انواع خوراک با مرغ
تزیین مرغ....11-44-54
مرغ و سبزیجات در سبد سیب زمینی....70
روش پخت مرغ....... 72 و 74
مرغ شکم پر....20-57-59-79
تزئین مرغ ترش شکم پرباسالاد.....68
مرغ کبابی......61
ناگت مرغ با سس انار.....................82
مرغ گریل.....................87
...................................................................................................
غذای کودک
غذای کودک با سیب زمینی ...6
شیرینی خرمایی ........48
غذا برای کوچولوها.....22-24
ساندویچ.....4
بشقاب کودک.......81
...................................................................................................
آنواع استیک . بیفتک
استیک.....62
...................................................................................................
اشپزی با ماکروفر
..................................................................................................
آموزش عکس گذاشتن ..........1-49
طرز نگهداری قارچ....80