2726
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست

مریم
*کاربر تایید شده*
پست ها: 319 | عضویت: 4/12/1389
1390/7/5 1:37 ق.ظ

سلام شیوا جون میشه لطفا دستور بمب بستنی رو به من بدی
ممنون



بمب بستنی هندونه ای


مواد لازم برای 4 نفر:(البته به نظر من واسه 8 نفر هم خوبه)
بستنی وانیلی= 1 کیلو
بستنی طالبی= 1 کیلو
بستنی توت فرنگی= 1 کیلو
شکلات چیپسی= به مقدار لازم
طرز تهیه:

دستور پخت را در ادامه مطلب مشاهده فرمایید...


مرحله 1 - قالب یا کاسه گنبدی شکلی با اندازه متوسط را انتخاب کنید و داخل آنرا با پلاستیک بپوشانید.
مرحله 2 - بستنی طالبی را خارج از فریزر قرار داده تا کمی نرم شود، سپس ته و دیواره قالب را با ضخامت 1 الی 2 سانت با آن بپوشانید و مجددا در فریزر بگذارید تا ببندد.
Myup Image Hosting
مرحله 3 - با بستنی وانیلی نیز مانند بستنی طالبی عمل کنید
Myup Image Hosting
مرحله 4 - شکلات چیپسی را با بستنی توت فرنگی نرم شده مخلوط کرده و داخل دو رنگ بستنی قبلی را با آن پر کنید، سپس با پلاستیک روی قالب را کاملا بپوشانید و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته شود.
Myup Image Hosting
مرحله 5 - بمب بستنی را در ظرف مورد نظر برگردانید، پلاستیک را در آورده و سرو نمایید.

Myup Image Hosting

Myup Image Hosting
http://ourkitchen.persianblog.ir/post/57
این دستور خاگینه هویجه
دیروز خونه زن عمو مهمونی بود درست کرده بوود خیلییییییییییییییییییی خوشمزه بوووووووود
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



طرز تهیه کرم کاکائو


مواد لازم :
* شیرخشک 3 قاشق غذاخوری
* آب 1 / 2 لیوان
* شکر 1 قاشق غذاخوری
* پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
* شکلات مایع در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. مواد را هم می زنیم تا کرم غلیظ شود.


Myup Image Hosting
2728
سلااااااااااااام خوبین؟
واقعا شیوا جون خیلی هنرمندی..پس این ماکارونیه ماله تو بود من بهش رای دادم..! انگار میدونم کدوما ماله تو هست..!
بمبم هندونه و خاگینه هویج و بقیه دستورها هم خیلیییییییییییییی خوب بود..مممنون از همه..
من سعی میکنم همیشه سر بزنم ولی جون مثله نازنین جون رژیمم یه کم از این چیزای خوشمزه کم درست میکنم..
امروز بعد از مدتها ژله درست کردم با دستور خوبه شیوا جون تو وبلاگش..
از هر رنگ نصفه بسته بود..ولی آلوورا پایه یه بسته بود..

9vqva8zqusxd8kg82fo5.jpg

ti5hftj1vu9o08trz3dg.jpg


اینم چند وقت پیش درست کرده بودم..

tzojruvhjpx2ip4cwvbv.jpg


صبا (عضو طلایی)
*کاربر تایید شده*
پست ها: 805 | عضویت: 22/5/1388
1390/7/9 11:57 ق.ظ

شیوا جون در مورد ژله میشه کمکم کنی ممنون میشم



صبا جون
شده با خود پودر ژلاتین تم کار رو درست کنی؟
من یه جا خوندم که مقداری اسید سیتریک داخل مایع ژله بریزی کاملآ شفاف میشه
http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=2639&sid=7869324eddb9d7e4be2e899312fdf827&start=30

پست ستاره جون رو بخون

ولی من
به این روش درست میکنم
پودر ژلاتین رو با یک لیوان آب میذارم روی شعله و هم میزنم تا به مرحاه جوش برسه
دو تا قل که زد خاموشش میکنم و چند قالب یخ میندازم داخلش و هم میزنم تا یخ ها آب بشه
میریزم داخل قالب و میذارم داخل فریزر تا سریع سفت بشه
اینم نمونه ژله پایه آلوورای من با پودر ژله دراژه

http://shiva-food.blogfa.com/

ژله خرده شیشه گلدار رو ببین


نسرین
*کاربر تایید شده*
پست ها: 20 | عضویت: 13/4/1390
1390/7/8 7:02 ب.ظ

سلام
شیوا جون میشه بجای شیر خشک برای کرم کاکائو از کافی میت استفاده کرد؟

نسرین جون


تقریبآ همه کافی میت ها شیر خشک هستن ولی کافی میکسهاترکیبات دیگه هم دارن
ولی تا تست نکنم نمیتونم جواب قطعی بهت بدم


maryam-mamane araz
*کاربر تایید شده*
پست ها: 3,186 | عضویت: 7/2/1388
1390/7/9 10:53 ق.ظ

سلام..شیوا جون یه سوال داشتم ..
میخواستم یه کیک شکلاتی درست کنم روشو با شکلات سفید تزئین کنم..حالا یه سوال ..باید اول رو کیک چیزی بپوشونم یا همینطوری میشه شکلات سفید رو روش بریزم ؟ بایدآیسینگ درست کنم اول؟
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

مریم جون


شکلات سیاه رو آب کن و تا قبل از اینکه کیکت کامل خنک بشه بریز روی کیک تا هم به خورد کیک بره و هم قشنگ روی کیک پخش بشه
بعد بذار خنک بشه و با شکلات سفید آب شده یا پودر زنده شده شکلات تزیینش کن

آیسینگ واسه کجاش میخوای؟
واسه تزیین؟
شیوا جون ممنون از راهنماییت..والا کیکم مثله همیشه نشد چون از یه دستور دیگه درست کردم و تو قالب کمربندی ریختم که وقتی حاظر شد یه کم وسطش رفت پایین ...منم حالم گرفته شد و مربعی بریدم همشو!!
اینم عکسش..
43816854259677291323.jpg

اینم یه دسر همینجوری..لایه اول ژله تمشکه بعدش بلوبری با بستنی لایه زیرین هم یه کم از کیک های بالایی با بستنی!!

75655342225208943986.jpg
سلام شیوا جون منم مثل همه بچه ها کلی از کارات ذوق زده میشم و جلوی مانیتور یه ساعت خود زنی میکنم با کارای خوشگلت .... ویژگی بی نظیرت اینه که با مهربونی زیاد همه چیزو با حوصله یادمون میدی ایشالا همیشه تنت سالم بشه و باعث شگفتی ما بشی دوست خوبم
این عکسا هم میذارم که بدونی شاگردای زیادی داری که دوستت دارن
Myup Image Hosting
Myup Image Hosting
نه تو می مانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این آبادی
به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ....غصه هم میگذرد ...آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند ، به تن لحظه خود جامه اندوه نپوشان هرگز


Online نسرین
*کاربر تایید شده*
پست ها: 19 | عضویت: 13/4/1390
1390/7/10 12:21 ب.ظ

شیوا جون دستور لوز پسته و بادوم رو میخوام
لوز پسته و بادومی که بزاریم توی فر و بپزیم



کیک پسته ای شربتی

مواد لازم
خلال پسته(میتوان از پسته معمولی هم استفاده کرد ولی با خلال رنگ کیک سبز تر است).
شکر 120 گرم
. پودر هل یک و یک دوم ق چایخوری .
کره یا مارگارین 100 گرم
. تخم مرغ دو عدد .
ماست یک سوم پیمانه
. ارد 120 گرم .
بکینگ پودر یک و یک دوم ق چایخوری .
نمک یک چهارم ق چایخوری .
شربت

شکر 80 گرم مخلوط اب و گلاب یک چهارم پیمانه سر پر
. محلول زعفران در صورت تمایا یک ق چایخوری .


خلال پسته را داخل غذاساز خوب پودر کرده و شکر و هل را ریخته و چند ثانیه دیگر مخلوط کرده و کره سرد تکه تکه شده ریخته و غذا ساز را روشن کرده تا مواد خمیری شود .بعد تخم مرغها و ماست را ریخته و سی ثانیه همزده بعد غذاساز را خاموش کرده و مخلوط ارد و نمک و بکینگ پودر الک شده را ریخته و با لیسک به خورد مواد میدهیم و در قالب چرب شده و کاغذ روغنی انداخته شدهمناسب که میتوناد باشد مستطیل 15 در 20 سانت باشد ریخته و در فر گرم 180 درجه به مدت نیم ساعت میپزیم و میگذاریم کاملا خنک شود . بعد روی کیک چند تا سوراخ با خلال دندان زده و شربت داغ را رویش ریخته و و روی کیک را با کیسه فریزر پوشانده و چند ساعت و ترجیحا یک شب داخل یخچال میگذاریم .

Myup Image Hosting


نازی
*کاربر تایید شده*
پست ها: 634 | عضویت: 7/7/1389
1390/7/10 12:46 ب.ظ

شیوا جون سلام مرسی از دستور مربای پوست پسته. راستی مربای پوست پرتغال و لیمو ترش رو هم می تونی بگی ببخشید از زحمت ممنون گلم

فدات نازی جون
والا درست نکردم تا حالا
کم کم داره فصل پرتقال میشه
انشالله درست کردم دستور تجربیش رو برات میذارم
اگه عجله داری این رو ببین


مربای پوست پرتقال

مواد لازم:
پوست خلال شده پرتقال 400گرم
شکر 1کیلو
آبلیمو 1قاشق سوپ خوری
مغز پسته 100گرم
طرز تهیه:
پوست پرتقال خلال شده را یکی-دو ساعت در آب سرد خیس کنید و سپس چند بار بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. شکر را با آب بجوشانید و کف وچرک آن را بگیرید.خلال های آماده را در آن بریزید تا بپزد وشربت هم قوام بیاید. سپس آبلیمو و مغز پسته را اضافه نمایید.یک دو جوش که زد از روی حرارت بردارید

مربای پوست لیمو ترش

مواد لازم :
لیمو ترش...نیم کیلو
شکر.....1 کیلو
آبلیموی تازه ...دو قاشق سوپخوری
زعفران دم کشیده...یک قاشق چایخوری
آب به مقدار لازم


طرز تهیه :

اوّل لیموها را از وسط نصف کنید و آب آن را با دستگاه آب پرتقال گیری بگیرید. بعد می توانید به

دو صورت از پوست لیمو مربا تهیه کنید، یکی به این صورت که پوست هارا چند ساعت داخل آب

سرد قرا دهید، و درطی این چند ساعت آب آن را دوسه بار عوض می کنیم .

سپس داخل پوست های لیمورا با وسیله ای مانند قاشق چایخوری خارج کنید.

صورت دوّم ، اینکه بدون اینکه داخل پوست ها را خارج کنید مربا تهیه کنید . که من این مربا را

بدون اینکه داخل آنها را خارج کنم ، مربا تهیه کرده ام.

پوست لیموها را بعد از چند ساعت در آب سرد قراردادن ، چند بار در آب جوش ریخته و بجوشانید

و در صافی بریزید تا تلخیه آنها گرفته شود ، بهتراست کمی از تلخیه پوست باقی بماند که در این

صورت بسیار خوشمزه تر خواهد بود.توجه داشته باشید که پوست ها کاملاً بپزند ، یعنی طوری که

بین دو انگشت می فشارید ، له شود.

سپس شکر و پنج شش پیمانه آب را بجوشانید و زعفران را هم اضافه کنید(به دلخواه)

و بعد از جوش آمدن آب و شکر ، پوست لیموها را داخل آن بریزید وبگذارید تا شربت قوام آید .

Myup Image Hosting


مربای پوست پرتقال به شکل گل رز

مواد لازم:
پرتقال متوسط 5 عدد

شکر نیم کیلو
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پرتقال رو مثل سیب پوست بکنین،مراقب باشین که پاره نشه. من قسمت های سفیدش هم خیلی نمیگیرم.اون رو به شکل گل بپیچین و با یه خلال دندون محکم کنین.داخل یه قابلمه آب سرد بریزین و گلهای رز پرتقایتون رو توش بذارین.روی حرارت ملایم قرار بدین تا وقتی به جوش بیاد وقتی چند جوش زد آبش رو خالی کنین و این بار آب ولرم روش بریزین و باز بذارین بجوشه.معمولا سه بار جوشوندن کافیه.اگه بیشتر این کارو تکرار کنین پرتقالها عطرشون رواز دست میدن.البته تست کنین که پوست پرتقالها خوب پخته باش و نرم بشن،چون وقتی شکر رو اضافه میکنیم و شیره قوام میاد پوست پرتقالها کمی سفت میشن.پرتقالها رو توی صافی بریزین توی قابلمه شکر و دو لیوان آب بریزین و گلهای پرتقالیتون رو توی اون بذارین و بجوشونین تا مربا قوام بیاد در آخر آبلیمو رو اضافه کنین و بعد از چند تا جوش مربا آماده ست.

Myup Image Hosting
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز