الناز جون این طرز تهیه و عکس از تیرامیسو :
بسکوییت پتی بور
برای شربت:
قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
آب : 1 پیمانه
کرم :
شیر : 1 لیتر
شکر : 1 و نیم پیمانه
نشاسته : 2 قاشق غذاخوری
آرد : 4 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای : یک بسته
تخم مرغ : 1عدد
قهوه فوری و شکر را در یک پیمانه آب داغ حل می کنیم...
بسکوییت ها را در قهوه زده و در ظرف مورد نظر یک ردیف می چینیم...
تهیه کرم :
آرد و نشاسته و شیر و زرده و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن برقی یا دستی می زنیم...روی حرارت گذاشته تند تند هم می زنیم تا بجوشد و قوام بیاید بعد شعله را خاموش کرده پنیر خامه ای را اضافه میکنیم و هم می زنیم نیمی از مخلوط را روی بیسکوییت ها ریخته صاف میکنیم دوباره بیسکوییت آغشته به قهوه می چینیم و دوباره از مواد...لایه آخر باید کرم باشد...در انتها روی آن پودر کاکائو پاشیده و توی یخچال میگذاریم.
نکتـه :
من بـه جای بیسکویت پتی بور از تی تاب استفاده کردم و بـه جای پنیر خامـه ای هم از پنیر ماسکارپونـه.