2726
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست
سلام
کلی به خودم اعتماد به نفس دادم تا بتونم بیام تو تاپیکت و عکس بزرام شیوا جون
تولد رها هم بالاخره برگزار شد اما مفصل نه چون خانوم اخر غریبه شناس شده بود کلا 8 تا مهمون داشتم که با خودمون 10 نفر بودیم بعدم دست تنها بودم (همه اینا رو گفتم که نگین چقدر کاراش زشت و بی سلیقس ههههههههه)
اینم یه سری عکس از تولدش

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


آپلود سنتر عکس رایگان

آپلود سنتر عکس رایگان

آپلود سنتر عکس رایگان

اخر میهن پرستی ههههههههههههههه
آپلود سنتر عکس رایگان
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بر همهشیوا جون امرتونو اطاعت کردم
اینم عکسای مارزیپان من
Myup Image Hosting
اینم چیزای دیگه دکتر اوتکر که من خریدم
نوار تزئینی دور کیک
کاغذای قابل خوردن از اینا که رو خامه باز می شه
و همون مارزیپان اماده
Myup Image Hosting
در دنیا هیچ بن بستی نیست. یا راهی‌ خواهم یافت، یا راهی‌ خواهم ساخت

دستور کیک غذای شیطان



کره / 150 گرم
کاکائو / 50 گرم

آب جوش / 3/2 پیمانه

شیر گرم / 3/1پیمانه

آرد / 210گرم

تخم مرغ بزرگ / 3عدد

شکر / 300 گرم

جوش شیرین / 1 ق چ

نمک / 2/1 ق چ

وانیل / مقداری

مواد کرم میانی:

شکلات تلخ / 120 گرم
شکلات شیری ( قهوه ای ) / 120 گرم
شکلات صبحانه نوتلا یا مارک دیگر / 300 گرم
خامه صبحانه / 1 و 3/1 پیمانه
شکلات تلخ برای تزیین / 120 گرم
طرز تهیه کیک:

*برای تهیه کیک کره را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.

فر راروی 180 درجه تنظیم کنید. دو عدد قالب گرد 20 سانتی را چرب (کف و دیواره) و ته قالب *کاغذ روغنی انداخته دوباره چرب کیند و مقداری کاکائو بپاشید و اضافه های کاکائو را بتکانید.

*روی کاکائو آب جوش ریخته کاملا مخلوط کرده و شیر داغ را هم اضافه کنید و بگذارید خنک شود.

*آرد و جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و الک کنید.

*کره را با همزن کاملا بزنید.

*شکر را اضافه کرده و دوباره با دور متوسط همزن 5 دقیقه بزنید.

*تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.

*وانیل را هم بیفزائید.

*دور همزن را کند کرده و به هنگام اضافه کردن مواد پایینی مخلوط کنید.

*به تناوب مخلوط آرد و مخلوط شیر را اضافه کنید.

( 1/3ارد >> 2/1 مخلوط شیر >> 3/1 ارد >> بقیه مخلوط شیر >> بقیه آرد )

*هر دو قالب را در فر قرار دهید به مدت 25 - 30 دقیقه.

تهیه کرم میانی:

شکلاتها را ذوب کرده ( به روش بن ماری ) کرم نوتلا یا ( سارل او.. ) را اضافه کرده با همزن هم بزنید.

در آخر خامه را اضافه و مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن خامه زیاد هم نزنید. فقط در حدی که مخلوط شود کافیست.

شکلات برای تزئین :

شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده، روی کاغذ روغنی به ابعاد 36*40 پهن کنید به طوری یک سانت از لبه ها آزاد باشد.

کاغذ روغنی دیگری به همین اندازه برش زده و روی شکلاتی که مالیده شده پهن کنید با دست فشار دهید تا هوا بین کاغذ و شکلات نماند ( به اندازه کاغذ گفته شده دقت کنید. )

هر دو را با هم لوله کرده و روی سینی گذاشته حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید. برای اینکه باز نشود، قسمت انتهای کاغذ را زیر داده و کناره های لوله را وسیله ای قرار دهید تا باز نشود.

بعد از این مدت از یخچال خارج کرده و با حرکتی تند لوله را باز کنید تکه های شکلات ایجاد خواهد شد.

به کمک کفگیر به سینی انتقال دهید و تا مدت تزئین در یخچال نگهداری کنید.

تزئین کیک:

بعد از خنک شدن کیکها، کاغذ روغنی را جدا کرده و روی سینی کیک قرار دهید.

روی اولین کیک 3/1 از مقدار کرم میانی را بمالید کیک دوم را رویش قرار دهید و بقیه کرم را به دیواره ها و روی کیک مالیده و صاف کنید.

تکه های بلند شکلات را به دیواره ها چسبانده و خرد شده ها را روی کیک بریزید. ( سعی کنید به کمک گیره ای که در یخچال سرد شده این کار را انجام دهید وگرنه باعث اب شدن شکلات خواهد شد. )

Myup Image Hosting
Myup Image Hosting
Myup Image Hosting


...................
دستور و عکس از ayla عزیز


2728
پست اصلاح شده

مرسده
*کاربر تایید شده*
پست ها: 8 | عضویت: 19/6/1390
1390/6/23 10:43 ق.ظ

شیوا جونم یه سوال؟

اگه در ژله دو رنگ اون نصفه دومی را به جای بستنی بهش نصف لیوان شیر اضافه کنم ژله خراب میشه؟

سارا مامان رسام
*کاربر تایید شده*
پست ها: 439 | عضویت: 27/11/1388
1390/6/23 11:51 ق.ظ

سلام
نه مرسده جون خراب نمیشه ولی باید حواست باشه که دمای ژله و شیر یکی باشه تا دون دون نشه به اصطلاح نبره . البته با بستنی خوشمزه تر میشه ولی یک کم شیرنتره دیگه


رزگل
*کاربر تایید شده*
پست ها: 289 | عضویت: 12/12/1387
1390/6/26 8:52 ق.ظ

سلام شیوا جان . ژله سوپرایز که درست کردم قلبها قرمزی که درست کردم از سر جاشان تکان خوردن دلیلش چی بود ؟زله را خیلی آروم ریختم اول هم کنار قبلها ریختم بعد کلا روی آنهارا پرکردم ولی جابه جا شدن

رز گل جون

اول اینکه قلبها رو باید کاملآ کنار هم بذاری تا یک ردیف قلب داشته باشیم
کنار هم که باشن سنگین میشن و جابه جا نمیشن
دومآ ژله اولی که داخل ظرف میریزی نباید خیلی سفت بشه که موقعی که قلبها رو میذاری روی زله سریع بچسبن به هم
و مورد سوم اینکه داخل ژله اولیه باید با یک شیئ شیار ایجاد کنی و قلبها رو داخل شیار بذاری تا حرکت نکنن
زود یکی دیگه برامون درست کن و عکسش رو بذار


غزاله
*کاربر تایید شده*
پست ها: 45 | عضویت: 14/3/1389
1390/6/27 9:53 ب.ظ

سلام به همه خانومای گل هنرمند به خصوص شیوا خانوم

شیوا جون یه سوال؟؟؟؟

دیشب با شوق و ذوق فراوان و وصف ناشدنی مشغول درست کردن ژله گلدار شدم ولی به همه چی شبیه

شده بود الا ژله گلدار!!!!! گرییییییییییییییییییییههههههههههه

حالا سوالم اینه اگه بخوام به جای خامه از ژله بستنی استفاده کنم ژله رو با چقدر آب باید درست کنم و چقدر

بستنی اضافه کنم؟؟؟؟ اصلا آیا این امکان وجود داره که با ژله بستنی درست کنم آخه من اصلا خامه دوس

نمی دارم!!!!!

کاش عکسش رو میدیدم
به هر حال
آره میتونی از ژله بستنی استفاده کنی
مایع ژله رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کن و خووووووووووب هم بزن تا یکدست بشه
بعد نصف لیوان بستنی آب شده بهش اضافه کن
البته صبر کن ژله خنک بشه بعد بستنی رو اضافه کن تا نبره
عکسش رو بگیر حتما


یونیک
*کاربر تایید شده*
پست ها: 187 | عضویت: 20/5/1390
1390/6/27 11:27 ب.ظ

سلام شیوا جوون
فردا تولد 1سالگی دختر داییمه
بنظرت ژله خورده شیشه درست کنم یا رنگین کمون یا بیسکوییتی یا پان اسپانیا؟


پان اسپانیا خوشمزه هست
ولی خوشکل نیست

ژله خرده شیشه گلدار اگه بتونی درست کنی خیلی جلوه داره

اینم لینک آموزش

http://shiva-food.blogfa.com/cat-3.aspx
الناز جون این طرز تهیه و عکس از تیرامیسو :

بسکوییت پتی بور
برای شربت:
قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
آب : 1 پیمانه

کرم :
شیر : 1 لیتر
شکر : 1 و نیم پیمانه
نشاسته : 2 قاشق غذاخوری
آرد : 4 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای : یک بسته
تخم مرغ : 1عدد

قهوه فوری و شکر را در یک پیمانه آب داغ حل می کنیم...
بسکوییت ها را در قهوه زده و در ظرف مورد نظر یک ردیف می چینیم...

تهیه کرم :
آرد و نشاسته و شیر و زرده و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن برقی یا دستی می زنیم...روی حرارت گذاشته تند تند هم می زنیم تا بجوشد و قوام بیاید بعد شعله را خاموش کرده پنیر خامه ای را اضافه میکنیم و هم می زنیم نیمی از مخلوط را روی بیسکوییت ها ریخته صاف میکنیم دوباره بیسکوییت آغشته به قهوه می چینیم و دوباره از مواد...لایه آخر باید کرم باشد...در انتها روی آن پودر کاکائو پاشیده و توی یخچال میگذاریم.

نکتـه :
من بـه جای بیسکویت پتی بور از تی تاب استفاده کردم و بـه جای پنیر خامـه ای هم از پنیر ماسکارپونـه.


آپلود سنتر عکس رایگان

آپلود سنتر عکس رایگان
پست اصلاح شده

violet
*کاربر تایید شده*
پست ها: 84 | عضویت: 15/3/1390
1390/6/27 3:05 ب.ظ

Myup Image Hosting

Myup Image Hosting


به به به بههههههه
ایول خیلی خوشکلن
بلآخره ویولت عزیرم هنرهاش زو نمایان کرد
با اجازت من عکسهات رو نمای اول و لیبل دار کردم





مامان کامیار
*کاربر تایید شده*
پست ها: 2 | عضویت: 24/6/1390
1390/6/28 4:15 ب.ظ

شیوا جون 1 سوال . زله گلدارو توضیح دادید ولی نمی دونم چه جوری وقتی برش می گردونیم گل شکل واقعی داره آخه مگه ما گلها رو وقتی زله تو ظرفه نمی زنیم در ضمن چه جوری گلبرگ گرد یا مثلثی می زنیم .


مامان کامیار


سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ


ژله گلدار با تزریق خامه مخلوط با رنگ خوراکی

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ

اول ژله آلوورا رو داخل یه ظرف درست کنید و بذارید خووووووووووب سفت بشه....بعدخامه رو با رنگ خوراکی مخلوط کنید... یه سرنگ بزرگ بردارید و مایع رو بکشید داخل سرنگ....بعد نیدل رو بزنید سر سرنگ و اول وسط گل رو بزنید...سوزن رو داخل کنید با فشار پیستوله آروم بیرون بیارید تا رنگ تزریق بشه به ژله..بعد با یه همچین ابزاری حالت گلبرگها رو در بیارید(اگه این ابزار رو نداشتید با چاقو هم میشه....)

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ

خامه رو تزریق کنید تا گلبرگها تشکیل بشن.....بعد هم با یه رنگ دیگه برگها رو درست کنید

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ


الناز
*کاربر تایید شده*
پست ها: 603 | عضویت: 15/10/1389
1390/6/28 6:50 ب.ظ

سلام شیوا جون..
طرز تهیه ژله آکواریومو می خواستم البته میدونم زیاد آموزش دادی اگه لطف کنی صفحشو هم بگی ممنون میشم..

الناز جون


اگه عجله نداری صبر کن تا مرحله ای آموزشش رو برات بذارم
البته هفته آینده میشه
اگه هم عجله داری به لینک زیر یه نگاه بنداز

http://ashpazi.blogfa.com/post-104.aspx

الناز
*کاربر تایید شده*
پست ها: 602 | عضویت: 15/10/1389
1390/6/28 7:06 ب.ظ

راستی یه کمکم ازتون میخواستم:آخرشهریور تولدبرادر شوهرمه ..میخواستم برای جشنش یه دسر یا یه ژله درست کنم...اگه میشه کمکم کنین...البته اگه چیزی دیگه ای هم مدنظرتون هست ممنون میشم بگین

موارد پیشنهادی من

دسر گلدونی
کیک مرغ
حلقه مرغ و ریحان
دسر پان
ژله سورپرایز


الی
*کاربر تایید شده*
پست ها: 2,407 | عضویت: 30/7/1387
1390/6/28 7:57 ب.ظ

سلام شیوا جون من یه سوال دارم شاید تکراری باشه
می خواستم بدونم شما تو وبلاگت ژله های مختلفی درست کردی بعضی هاش تو پیرکسه مثل ژله گلدار ( که می دونم به غیر از فرو بردن در آب گرم چطور در میاد)و بعضی قالبش شبیه سلیکونیه من یه قالب سلیکونی دارم هیچ وقت نتونستم ژله رو در بیارم فوت کوزه گریت تو این چور مواقع زدن روغن با پنبه است یا چیز دیگه


در ضمن تو ژله خرده شیشه گلدار موقع قالب زدن قالب رو چرب می کنی

در کل مشکلم تو در آوردن ژله است قربونت
ممنون می شم

والا من قالب سیلیکونی ندارم
قالبهام یا روحی هست یا بلور یا پلاستیک
ولی اصولآ من هر چی دم دستم بیاد و از فرمش خوشم بیاد تبدیل میشه به قالب
حتی ظروف یک بار مصرف که ژله عین هلو از داخلش سررررررررر میخوره بیرون
........
میتونی واسه بیرون آوردن ژله از سشوار استفاده کنی
البته در یک صورت میتنی این کار رو انجام بدی
اونم اینه که ژله دقیقآ تا لب ظرف بالا اومده باشه که اگه یک طرف ظرف در اثر حرارت سشوارژله رو زودتر رها کرد ژله نشکنه

ظرف ژله رو برگردون داخل ظرف سرو ژله و از فاصله 25 سانتی با سشوار به صورت یکنواخت حرارت بده

...............
نه عزیزم
ژله که سفت بسته باشه میشه خیلی راحت قالبش زد
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730