2703
2553
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711230 بازدید | 2253 پست


الناز
*کاربر تایید شده*
پست ها: 577 | عضویت: 15/10/1389
1390/6/19 11:17 ق.ظ

سلام...شیوا جون میشه دستور شیرین پلو رو بذاری؟/




شیرین پلو با مرغ



مناسب برای 6 تا 8 نفر

مدت آماده سازی 90 دقیقه

مدت پخت 60 دقیقه



مواد لازم:

سینه مرغ 700 گرم

برنج 650 گرم

هویج خلال شده 350 گرم

شکر 200 گرم

خلال پوست پرتقال شیرین شده 200 گرم

خلال پسته 100 گرم

خلال بادام 100 گرم

کره 100 گرم

عصارة مرغ 1 بسته

زعفران 1 ق چای‌خوری

نمک به مقدار لازم





طرز تهیه:

خلال هویج را در مقداری کره به مدت 5 دقیقه تفت دهید و پس از اضافه کردن زعفران و یک دقیقه تفت دادن در آن آب بریزید و بگذارید بپزد. خلال پوست پرتقال را با مقداری آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید. این کار را 3 الی 4 مرتبه تکرار و هر بار آب آن را عوض کنید و در نوبت آخر با مقداری شکر بپزید. خلال شیرین شده پوست پرتقال را با خلال پسته و بادام به هویج پخته شده اضافه کنید و پس از 2 دقیقه تفت دادن و افزودن زعفران و عصارة مرغ به آن خوب مخلوط کنید.

سینة مرغ استخوان گرفته شده را جداگانه در باقی‌مانده کره با نمک تفت دهید. برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کنید و پس از ریختن در قابلمه و روغن دادن روی آن، با دمی بپوشانید و بگذارید تا پخته شود.

برنج پخته شده و مایة شیرین پلو را لایه به لایه در ظرف اصلی بکشید و در هر لایه شکر بپاشید. تکه‌های مرغ تفت داده شده را بر روی پلو بچینید و روی آن را با مقداری از مایة شیرین پلو تزیین کنید.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷


صنم
*کاربر تایید شده*
پست ها: 2,711 | عضویت: 11/12/1387
1390/6/19 7:14 ق.ظ

snoopy
عزیز
اولا خسته نباشی
دوما میهشش بگی مواد داخل شارلوتت چی ها بودن؟
ممنون



خواهش می کنم عزیزم

شارلوت من داخلشو ژله با بستنی و یه لایه دیگه هم ژله داخلش موز



کسی تیرامیسو درست کرده؟؟؟؟؟
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744


تیارا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 332 | عضویت: 22/2/1389
1390/6/19 2:57 ب.ظ

شیوا جونم خسته نباشییییییییییییی

راستش درمورد حلقه مرغ وریحون چند تا سؤال ازت داشتم

1-زمان پخت چقدر باید باشه تا خمیر سفت نشه.

2- میتونم از صبح حلقه مرغ رو آمادش کنم و قبل از اومدن مهمونام بزارمش تو فر ؟؟ یعنی در کل بچینمش و بعدا

بزارم فر؟

3- میشه توی ماکروفر هم درست کرد؟؟؟؟؟/ یعنی تو فر بهترمیشه یا ماکروفر؟؟؟؟؟؟؟

4- بهترین دستور خمیر روهم میشه بهم بگی . میشه از خمیر نانوایی سنگک استفاده کرد؟؟؟؟

ببخش که سؤالام زیاد شد.میبوسمت هزارتاااااااااااااااااااا

1..زمان پخت بستگی به فر داره
زمانی که پنیر آب شدو خمیر یه پخت...واسه جلوگیری از خشک شدن خمید یک لیوان آب داخل فر بذار(من 20 دقیقه میذارم با 200 درجه که از نیم ساعت قبل روشن بوده فر) گاهی هم بیشتر میذارم
2....آره میتونی...روی حلقه رو سلفون بکش...و بذار داخل یخچال...یک ساعت قبل از اینکه بخوای داخل فر بذاری از یخچال بیرون بیار
3...من توصیه نمیکنم داخل ماکروفر بپزی چون آب میان بافتی مواد زود خشک میشه و خمیر هم میشه مثل سنگگگگگگگگگگگ
من داخل کیک پز درست کردم محشر شد
4...

آرد 2 پیمانه سر خالی.
آب ولرم نصف پیمانه .
کره نرم : 1 قاشق غذاخوری
روغن:2 قاشق غذاخوری
خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
نمک یه کم.
شکر: 1 قاشق چایخوری.

خمیر مایه را با نصف مقدار آب (نصفه نصف پیمانه) و شکر هم میزنیم 15 دقیقه استراحت میدیم تا پف کنه. بعد آرد و کره نرم شده در دمای اتاق و روغن مایع و بقیه آب رو با خمیر مایه ای که پف کرده قاطی میکنیم و ورز میدیم تا خمیر لطیف بدست بیاد .بعد 45 دقیقه باید بمونه تا 2 برابر بشه .و آمادست با وردنه صافش کنیم.

خمیر خوبی میشه من که ازش راضیم!!

باید بشه خمیر نون سنگک ولی من تست نکردم
5...ها؟تموم شد؟!!!!!

آخ جون تموم شد
آخیشششششششششششششش
هههههههههه
فدات
2720

سحرمامان آویسا کوچولو
*کاربر تایید شده*
پست ها: 466 | عضویت: 5/5/1387
1390/6/19 4:32 ب.ظ

snopy جون سلام من درست کردم خیلیییی خوشمزه است شوشو که خیلییی دوست داره واسه مهمونی 5شنبه هم میخوام درست کنم دستورش هم از مامی سایت برداشتم

شیوااااااااااااااااااااااااا جونممممم سلام عزیزم ...گلم مهمونی من این 5شنبه است هنوز نیومده هههههه...............دوباره بازمممم سواللللل من بی هنرو ببخش که خیییلیییی سوال میکنم اخه کم کم یادم میوفته

1.تیرامیسو رو جدا جدا به تعداد مهمونااا درست کنم یا توی 1 ظرف .........با توجه به اینکه من ژله رنگین کمون هم میخوام درست کنم..
2. واسه ژله رنگین کمون چکار کنم که رنگها مات نباشن اخه یک بار درست کردم رنگهاش همه مات و بی روح بودن نمیدونم اشکالم کجا بود
3. واسه فسنجون من گوشت میزنم نه مرغ ....بازم با اینکه گوشت میزنم اگه مثلا از شب قبل درست کنم مزه بد میگیرهههه اخه من فرداش هزارتا کارز دارم سخته وایسم واسه فسنجون ..
4.برای دم کردن باقالی پلو از 1 ساعت قبل اگه برنج رو اماده دم کنم ته دیگ چی ؟ میتونم زیر برنج روغن و کاهو یا نون بگذارم اخه میخوام ته دیگ هم داشته باشم ؟
5 . واینکه برنج رو کجا بگذارم که خنک باشه تو یخچاللللل با دمی یا بدون دمی
6 مواد سالاد ماکارونی رو اگه همه رو با هم تو یک کاسه بریزم و سلفون بکشم بد میشه اخه یخچالم جا نداره هی کاسه کاسه بگذارم البته بون سس
7.سوال اخرم اینکه سوپ رو اگه از روز قبل درست کنم چی خوب میشه یا بد میشه از لحاظ مزه ؟(سوپ شیر)
ترجیحا از شب درست کنم

شیوااا جون من این هفته تا مهمونیم رد شه خیلیی سوال میکنم میدونم خسته میشی ولییی در عوضش کلییی دعاااتتتت میکنم خدا خیرت بده ..منتظر جابت هستم گلم میبوسمت

1...نیاز نیست جدا درست کنی
به نظر من مدل یک کیک درست کن و بعدآ برش بزن
2...باید عکس ژله رو ببینم..متوجه نمیشم
یعنی انتخاب رنگهات بد بود یا ژله هات مشکل داشتن؟
3...والا من با گوشت درست نکردم
یه جوووووووووریم شد خواااااهر ..من یه توصیه دارم
گوشت رو بپز و ریش ریش کن....بعد بذار خنک شه و فریزش کن
بقیه محتویات فسنجونت رو هم آماده کن و مایع فسنجون رو بذار رو شعله تا جا بیفته
بعد بذار سرد شه
سلفون بکش و بذار داخل یخچال
2-3 ساعت قبل از سرو گوشت پخته فریز شده رو یخ زدایی کن و بریز داخل مایع فسنجون و بذار جا بیفته/...خ.به؟
4....وقتی برنج رو آبکش کردی دونه برنج رو زنده تر بردار
ته قابلمه رو هر ته دیگی میخوای بذار و مخلوط برنج و باقالی رو بریز داخل قابلمه....خوب یک ساعت زمان خوبی هست برای ته دیگ بستن
کمه؟
5...دمی بذار روی برنج و بذارش داخل یخچال ...یک ساعت قبل از اینکه بخوای بذاری دم بیفته از یخچال بیرون بیار تا به دمای محیط برسه
بعد مقداری آب بریز روی برنج و اطراف برنج و بذار روی شعله تا بخار بیفته
بعد شعله پخش کن بذار و برنج رو دم بنداز
6....نباید مخلوط کنی
چون مواد بوی همدیگه رو جذب میکننو همشون یه مزه میشن
من یه توصیه دارم
کیسه های زیپ کیپ بگیر . مواد رو بریز داخلش و کیپش کن و بذار یه گوشه یخچال هم کم جا میگیره هم بوی مواد داخل یخچال پخش نمیشه
7....نه...سوپ شیر به علت دارا بودن شیر زود فاسد میشه
انشالله که مهمونی خوبی برگزار میکنی
من یه توصیه دارم
این چند روز باقی مونده یکی دو بار برنج رو امتحانی به روش فوق درست کن تا بیاد دستت


ناردونه
*کاربر تایید شده*
پست ها: 226 | عضویت: 7/12/1389
1390/6/20 1:54 ق.ظ

سلام چند صفحه قبل عکس یک ژله بود به شکل گل رز که رنگش ابی و سبز مات بود.میشه بگید چه جوری رنگارو با هم ترکیب کردید؟یعنی دستور تهیه اش رو بگید لطفا؟


ناردونه جون
به لینک زیر مراجعه کن


http://shiva-food.blogfa.com/post-17.aspx

این ژله همون ژله هست
فقط دوستمون داخل قالب طرح گل رز درستش کرده
بازم مشکلی بود بپرس
2714
اینا رو قبلا درستیده بود
Myup Image Hosting

Myup Image Hosting

Myup Image Hosting
ما به عربی بهش میگیم مقلوبه
ته پیاز میزاریم بعد روشو سیب زمینی سرخ کرده بعد دوباره بالاش کوفته یا مرغ تیکه تیکه بعد بالاش بادمجون سرخ شده و گوجه سرخ شده و در اخر برنج میپزیم و میریزم روش
نکته مهم توی این غذا اینه که یه کاسه ادویه میدرستید بعد هر لایه که گذاشتید ادویه روش میریزید هم غذا خوشمزه میشه و هم داغ مثل هندی
هر آنچه نیاز دارم پیشاپیش در درون من هست.

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز