2410
2553
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711230 بازدید | 2253 پست

رزگل

پست ها: 268 | عضویت: 12/12/1387
1390/5/18 8:14 ق.ظ

سلام مامان شیوا جان . یک سوال داشتم شرمندم میکنی اگر جواب بدی . من کو کوی ساندویچی هر زمان درست میکنم مواد داخلش خوب نمیپزد ؟ کوکوی گوشت وکوکوی سبزی درست کردم هردو همین مشکل را داشتن . ایراد کارم کجاست ؟


رزگل جان
موادت رو ضخیم میریزی حتما.حلقه های نون رو نازک ببر تا نخای مواد رو کلفت بریزی
بعد هم کهمواد رو ریختی شعله رو کم کن و در تابه رو بذار تا آرووم بپزن
انشالله این بار خوب میشه


رزگل

پست ها: 267 | عضویت: 12/12/1387
1390/5/18 9:23 ق.ظ

مرسی شیوا جان از راهنماییت من هیچ وقت در تابه را نمیگذاشتم . یک سوال دیگه هم دارم شرمنده . ظرف ژله من پلاستیکی که ته آ ن جدا میشود وچندتا ته اضافی هم دارن زله را نمیتونم از داخلش در بیارم باید چربش کنم یا دخل آب گرم بگذارم ؟


رزگل جان
داخل آب گرم بذار
یه کم که موند
در ته قالب رو بردار
بعد با فشار دست ژله رو بنداز داخل ظرف

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

بااجازه شیوا جون وبقیه اساتید ................

من همیشه برای برگردوندن ژله ازظرفهایی که دیواره صاف ویکدست دارن ازاین روش استفاده میکنم که خیلی هم راحته.

برای برگردوندن ژله اول داخل قالبتونو خیس کنید فقط درحدی که آب اضافه ته قالب نمونه .بعد کف قالبو کیسه فریزر

نازک پهن کنید وسعی کنین حباب زیر کیسه فریزرتون نباشه وچروک هم نشه.علت اینکه قالب باید خیس شه برای اینه

که باعث میشه کیسه فریزر به قالب بچسبه وکارراحت ترانجام شه . بعد ژله رو داخل قالب و روی کیسه فریزر بریزید.

بعدازاینکه ژله بست ژله رو به همراه کیسه فریزرازقالب خارج کنید وبه آرومی کیسه رو از ژله جدا کنید.

ممکنه بتونین از سلفون هم استفاده کنین که من تا حالا اینکارو نکردم

__________________________________________________

جدیداً هم به روشی که دوستان گفتن ژلمو برمیگردنم .

داخل قالبو به روغن آغشته میکنم فقط درحدی که کمی چرب شه ومیذارم داخل یخچال خنک شه .ژله که آماده شده رو

میذارم کمی سرد شه وبعد داخل قالبم میریزم وبعد که ژله بست با چاقو فقط 2میلی متر بالای ژله رو جدا میکنم

وداخل آب گرم میذارم وبرش میگردونم .تنها نکته مهم هم اینه که مرحله توی آب گرم گذاشتن باید باحوصله انجام شه .


رزگل

پست ها: 266 | عضویت: 12/12/1387
1390/5/18 11:55 ق.ظ

شیوا جان ببخش امروز خیلی مزاحمت شدم من خیلی ناواردم .دوباره چند سوال درباره ژله سوپرایز دارم اگر زحمتت نیست جواب بده
1-یک بسته ژله انار برای درست کردن قلب با 2لیوان آبجوش کافی یاباید 1لیوان آب جوش یک لیوان آب سرد بریزم
2- یک بسته ژله آلوورا دارم با 1لیوان آب جوش ونصف لیوان شیر کافی است
3- باید ژله انارم کاملا بسته بشه تا بتوانم قالب بزنم ؟ آیا باید قالبم را چرب کنم
4 ژله آلورا چه اندازه بسته شده باشد تا قلبه را داخلش بزارم
5- وقتی قلبها را گذاشتم بقیه ژله را یکدفعه روی آنها بریزم یا در چند مرحله
خیلی خیلی شرمنده بااین همه سوال


رز گل جون
1....یک بسته ژله انار رو فقط با یک لیوان آب جوش مخلوط کن وخوب هم بزن و داخل ظرف مسطتیل شکل رو چرب کن و ژله خنک شده رو بریز داخلش..ارتفاع ژله حدود 3 سانت بشه
2....بله...قبا از اینکه شیر اضافه کنی بذار ژله خنک شه
3....آره باید خوب سفت بشه..من داخل فریزر میذارم..بعد که سفت شد قالب میزنم و اگه ژله پایه آماده بود میذارم داخل ژله
اگه هم آماده نبود ژله قالب خورد رو میذارم داخل یخچال

4....نباید خیلی سفت بشه...چون نه قلب به ژله دیگه میچسبه و نه بقیه موادی که میریزی به لایه زیری میچسبه و ژله دو تکه میشه
در حدی ببنده که سفت سفت نشده باشه
5....قلبها رو که گذاشتی
اروم مایع ژله رو بریز دور قلبها تا جایی که روی قلبها رو بگیره

فدات عزیزم
2720
با اجازه اساد شیوا
رزگل جون ژله انارت رو فقط با 1 لیوان آب جوش قاطی کن بزار خوب ببنده بعد قالبت رو یکم چرب کن و قالب بزن (اگه کف ظرف اصلیت رو هم چرب کرده باشی بهتره)
من ژله آلئوورا رو با بستنی قاطی کردم خیلی خوشمزه شد اول 3/1 ژله رو بریز بزار ببنده بعد یه شکاف کوچیک بده و قلبها رو بدون فاصله پشت سر هم بچین بعد یکم از بقیه ژله رو بریز دور قلبها که ٍابت بشه ،دوباره بزار یخچال بعد که بست مابقی ژله رو بریز .
نازنین، مامان الینا
*کاربر تایید شده*
پست ها: 1,669 | عضویت: 20/6/1388
1390/5/19 12:39 ق.ظ

سلام
شیوا جونم کیک اسفنجی که من درستیدم الان دستورش دستم نیست جون من خونه مامانم هستم
ولی یادمه زرده و سفیده باهم بودن در ضمن شیره زعفرونی هم به مواد اضافه میشد
بازم وقتی رفتم خونه کامل نگاه میکنم

ممنونم از لطفت خانمی
نازنین جون
حتمآ سفیده رو جدا بزن
و آخر کار به کل مواد اضافه کن و به صورت دورانی با قاشق چوبی مخلوط کن تا پف سفیده نخوابه
تا 2/3 از زمان پخت هم نگذشته در فر رو باز نکن
من از دستور کیک 6 تخم مرغی استفاده میکنم
ولی سفیده رو جدا میزنم
اینم دستور کیک اسفنجی 6 تخم مرغی

http://forum.isatice.com/6-t3942.html
سلاااااااااام

بالاخره تولد دخملی با تم توت فرنگی برگزار شد اینم عکسای غذاهام که در مقابل کارای شما هیچه ولی با اعتماد به نفس فراوان میزارم هههههههههههه

توضیح نمیدم چون تکراری میشه ولی اگه خواستین خودتون بگین

ژله سورپرایز

gunc7g3vzmdk0y75abkk.jpg

سالاد الویه

gfjf64ox3asm797b8st.jpg

حلقه مرغ

hi1he6pdjvxj2d40eg5e.jpg

کیک مرغ

vs4cdc8gl4lwnugx37hm.jpg

سوفله گوشت

x6asz78b348nb55nhc.jpg

اینم میخواستم ژله موزاییک بشه ولی موقغ دراوردن انگار که زیاد گذاشتمش تو آب گرم دیدم ژله اش داره آب میشه منم دوباره گذاشتمش تو یخچال فرداش درآوردم که این شکلی شده بود

jitjdkwy9jhnsrw7v7ol.jpg

اینم که میز شام

1j817hx4gi94j7422hxm.jpg
2714
سلام...
شیوا جون این لینکو دیدم ازت سوال کردن خانوم..گفتم اینجا پیدات میکنم!!!
http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=91&t=1979&start=100

مامان طاها کیکت خیلی خوشگلههههههههههه
مامانی خانوم خیلی غذاهات با تم توت فرنگی نازززززززززززززز شده...

اینم عکسه ته دیگم که میخواستم گل بشه مثلا!!!!


4trlyvh90ros2uswrt64.jpg

گفتم پست بدون عکس نذارم دیگهههههههههههههه!!
مررررررررررررررررررررررررررسی کلی شاد شدم هههههههههه

سوفله گوشت:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 1 عدد
گوجه: 1 عدد
فلفل دلمه ای: 1 عدد
قارچ تفت داده شده: 1 پیمانه
لوبیا قرمز پخته: 1 پیمانه
رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری
آرد یک قاشق غذاخوری
شیر: 1 لیوان
سیب زمینی: نیم کیلو
تره فرنگی: 1 عدد
پنیر پیبزا: به مقدار لازم

اول پیاز و فلفل و گوجه رو که خرد کردیم یکم باهم تفت میدیم بعد گوشت و رب گوجه رو اضافه میکنیم وقتی گوشتمون سرخ شد لوبیای پخته و قارچ رو اضافه میکنیم و ادویه میزنیم. آرد رو تو شیر حل میکنیم و به مایه اضافه میکنیم بعد از یکی دو جوش تو ظرفمون میریزیم.
سیب زمینی رو که پختیم به تکه های درشت خرد میکنیم و با تره فرنگی که حلقه حلقه کردیم تفت میدیم و بعد روی گوشتمون میریزیم و در آخر پنیر پیتزا روی همش میریزیم.
من آخرش یه پوره هم درستیدم و با خامه ریز روشو تزئین کردم

این موادو من 2 برابر کردم برای اون ظرفی که میبینید
بهناز(مامان نازنین)
*کاربر تایید شده*
پست ها: 4,545 | عضویت: 16/1/1389
1390/5/19 1:10 ب.ظ

مامان طاها خیلی کیکت ناز شده با رنگ ویلتون نقاشی کشیدی
مامان خانمی دستت درد نکنه بوس


////////////////////////////////////////////

......
سمیا

پست ها: 316 | عضویت: 8/11/1388
1390/5/19 1:32 ب.ظ

سلام دوستان.کسی تا حالا ژله گلدار درست کرده؟میخوام ببینم میشه بجای خامه واسه گلبرگها از بستنی استفاده کرد؟

////////////////////////////////////.............................
مامان آرمان

بابا ایول داری
خیلی خوشکله
ادامه بده
تو میتونیییییییییییییییییییییی
.....................................
مامان طاها
خوش اومدی
بابا کیک زیبا درست وکن
بابا سالگرد بگیر
بابا این کارههههههههههه
................................
مریمی
ممونم گلم
فدای این آرازم بشم که منو کشتهههههههه
گل سیب زمینی شو ببین
ایول اویله ایول
.................................
بهنازی
فکر کنم مامان طاها جون تصویر رو با ژله نوشتاری درستیده
حالا باز خودش میاد برامون میگه
مامان طاها
بیا
.................................
سمیا جون
من اولین ژله گلدار رو با بستنی درست کردم
خوشکل شد
ولی
بستنی داخل ژله مایع میمونه و موقع برش خوردن ژله

بستنی آب شده از ژله جاری میشه و خوشکل نیست




اینم مراحل

خیلی هم راحت هست
اول کدو رو ورقه نازک کنید
بعد سرخ کنید و گل کنید
بعد از درست کردن گل اگه ورقه های کدو نازک باشه نیازی به خلال دندون هم نیست خودش به هم میچسبه
اینم مراحل به روایت تصوری
Myup Image Hosting
Myup Image Hosting

Myup Image Hosting

Myup Image Hosting
Myup Image Hosting

Myup Image Hosting
Myup Image Hosting




2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687