اینم روش کار و تزیین خرما
خوب خمیر رو با رنگ ویلتون رنگ کردم
برش دادم
بعد خرماهایی که هسته گرفته بودم و بینش رو مغز گردو گذاشتم رو گذاشتم لای خمیر و مثل شکلات پیچیدم
بعد روش رو با یه مقدار خمیر دیگه و خلال بادام تزیین کردم و گذاشتم روی توری و داخل ماکروفر با 600 وات 2 دقیقه یختم....
واسه خرماهای گلدار هم
خمیر رو به شکل گل درست کردم و باز داخل ماکروفر 600 وات 2/5 دقیقه...
.....واسه خرماهای سکه ای هم
اول خرما رو هسته گرفتم
بعد با آرد بوداده مخلوط کردم و ورز دادم
پهن کردم و قالب زدم
مواد بینش هم
آرد بو داده...روغن...دارچین..نباید شل باشه..روغن مایع هم نباشه.
مواد رو گذاشتم بین دو تا خرما و با خمیر ستاره در آوردم و با پودر قند و ستاره خمیری تزیین کردم
....
اون مدل جلویی هم
خرما رو هسته گرفتم
ورز دادم ...لوله کردم و داخل پودر گردو غلطوندم ....بعد هم برش زدم....
لون مدل پیچی هم
دو تا لوله خرما رو آماده کردم
بعد یکیش رو داخل آرد بو داده و دارچین غلطوندم
بعد دو تاش رو پیچیدم به هم و برش زدم و با شکلات سفید آب شده تزیین کردم
...دستور خمیر رو هم