2703
2553
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711230 بازدید | 2253 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456
2714
آزی جون از چه دستوری درست میکنی؟خمیرت نباید شل باشه
روغن هم باید داغ باشه
...........................................
سمیه جون ترحلوا منظورته؟چشم
.......................................
الناز جون..سلی تاپیک رو حذف کرده
به همون تاپیک قبلی سر یزن
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=83551&PageNumber=137
......................................
روشنک جون
چی مد نظرت هست؟چی میخوای درست کنی؟
ژله سورپرایز رو حتمآ درست کن
کیک مرغ هم میتونی به
شکل قلب درست کنی
.....................................
الی جون
بالای طالبی رو سوراخ کن و باقاشق دتخمه هاش رو خالی کن و مواد ژله رو بریزداخلش و بذار یخچال
زود نمیبنده
حدود 15 ساعت داخل یخچال باشه
بعد برش بزن
شیوا جون تو مامی سایت بود: هم سفت بود مایه ام هم روغنم داغ داغ
واد لازم:

تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر نصف پاکت ( 5 گرم )
ماست 2 قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
آرد 5 قاشق سرپر
* روغن سرخ کردنی 1 لیوان

مواد لازم برای شربت:
آب 2 لیوان
شکر 2 لیوان
لیموی تازه نصف


طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کرده و کنار بگذارید. ( مانند دستور قبلی ) به مقدار مواد در این رسپی دقت کنید.
تمام مواد لازم برای خمیر را با هم مخلوط کرده و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید. (‌مواد را بلافاصله نیز میتوان سرخ کرد ولی برای نتیجه بهتر دو ساعت استراحت در یخچال مطلوب تر خواهد بود. )
پس از 2 ساعت :

روغن را داخل ماهی تابه بریزید و پس از داغ شدن روغن، خمیر را به وسیله قاشق مرباخوری بردارید و داخل روغن داغ بیاندازید و پس از اینکه کامل سرخ شد از داخل روغن درآورده و بلافاصله داخل شربت خنک بیاندازید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه داخل شربت بماند، سپس درآورده و داخل ظرف سرو بچینید و روی آن را با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید..
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز