2726
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست


نفس
*کاربر تایید شده*
پست ها: 877 | عضویت: 22/6/1390
1390/9/17 8:17 ق.ظ

سلام شیوا جون خوبی عزیزم
منم کوکی میکری رو درست کردم همون مشکل خانم ندا63 رو داشتم زیرش سوخت و روش خمیر موند حتی برگردوندم تا دوباره اون طرفش طلایی بشه ولی سوخت چرا؟
امکان داره بهم بگی عزیزم ممنوننم


neda63
*کاربر تایید شده*
پست ها: 78 | عضویت: 8/4/1390
1390/9/17 8:29 ق.ظ

سلام نفس جون شماهم مشکل منوداشتی خداکنه شیواجون زودتربیادوبهمون بگه


felfel dolmeh
*کاربر تایید شده*

پست ها: 13 | عضویت: 25/12/1389
1390/9/21 4:05 ب.ظ

سلام شیوا جون خانم هنرمند خسه نباشی منم مشکل نفس و ندا63 را داشتم کوکی میکزیم بد شد سوخت بنظرت مشکلمون چیه؟؟ خواهش میکنم جواب بده


دوستان خوبم
من احتمال میدم میکر رو زیاد گرم کردید
من اول کف سینی ها رو روغن مالیدم و آرد پاشیدم
بعد زدم به برق و حدود 2 دقیقه یا یه کم کمتر کمی از مایع رو ریختم
جیلیز بلیز نکرد ولی سینی داغ شده بود
بعد مایع رو ریختم و 3-4 دقیقه دی میکر رو بستم
شما چیکار کردید که سوخته؟




پیشی
*کاربر تایید شده*
پست ها: 5 | عضویت: 21/9/1390
1390/9/21 6:01 ب.ظ

سلام ببخشید شیوا جون من اسمتون اشتباه تایپ کردم . میشه جواب منم زودتر بدین؟ سوالم این بود که وقتی پیتزا درست می کنم خمیرش خیلی خشک میشه باید چی کار کنم؟ ممنون میشم


پیشی جون
به جمع ما خوش اومدی
برای اینکه نون پیتزا خشک نشه من از این روش استفاده میکنم
سس گوجه فرنگی رو با اب مخلوط میکنم
یعنی 2 قاشق سس با یک قاشق اب
پشت و روی نون رو از این سس میمالنم تا نون کمی خیس بخوره و مرطوب بشه
بعد 5 دقیقه بعد روی نون رو سس میمالم و مواد رو میریزم و میره داخل فر
نون نرم و خوب باقی میمونه
امتحان کن بیا بگو چطور بود

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
نظر لطف شماست شیوا جان .
اینجا دستور تهیه حلوای شیر و با عکس گذاشتم .

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=64951&PostID=6616703#6616703

ایشالا آموزش گل رز حلوا رو هم میزارم . (:
یک جمله زیبا از طرف خدا:
قبل از خواب دیگران را ببخش ،و من قبل از اینکه بیدار شوید (شما را بخشیده ام)
آموزش گل رز حلوا از کارگاه آشپز سازی.

Myup.ir | My Uploads Center

به مناسبت تاسوعا و عاشورا تصمیم گرفتم چند مدل حلوا با تزئینش رو آموزش بدم. انشالا که موفق شم و فرصت کنم اینکار رو انجام بدم. امروز حلوای آردی سنتی رو آموزش میدم البته همراه با آموزش تزئین گل رز که واسه خیلی ها یاد گرفتن طرز انجامش یک آرزوی دست نیافتنی شده!

Myup.ir | My Uploads Center
برای شروع 2 لیوان شکر با 1 لیوان آب رو میگذاریم به جوش بیاد و � لیوان گلاب اضافه می کنیم. بعد از یکی دو غل که جوش خورد از روی حرارت بر می داریم
Myup.ir | My Uploads Center
لیوان آرد گندم سبوس دار رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره (من از آرد نانوایی استفاده کردم. اینجا به راحتی نمی فروشند واسه همین به سختی تهیش کردم. دوستان من خیلی خریدم هر کی لازم داره بیاد من بهش آرد بدم!)

Myup.ir | My Uploads Center


آرد را الک میکنیم که گلوله های ایجاد شده از بین بره (برای سایر آردها این قسمت رو حذف کنید)

Myup.ir | My Uploads Center

روغن یا کره را اضافه کرده و آنقدر تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود. ( با نصف لیوان شروع کنید و اگه نیاز بود کم کم روغن اضافه کنید ولی بیشتر از 1 لیوان نریزید....به قلبتون رحم کنید! حالا اضافه وزن به جهنم)

Myup.ir | My Uploads Center

از روی حرارت بردارید و شیره را کم کم اضافه کرده خوب هم بزنید و مجدد شعله را روشن کنید ( اینکار را برای جلوگیری از پاشیدن روغن روی دست و صورت انجام می دهیم. اگه مهارت دارید شعله رو خاموش نکنید)

Myup.ir | My Uploads Center

1 ق چ هل اضافه کرده از روی حرارت برداشته و در ظرف میریزیم

Myup.ir | My Uploads Center

تا اینجای کار ، ساختن حلوا تمام شده و می تونید نوش جان کنید.اما برای تزئین ، اگه اهلش هستید ، با من گام به گام جلو بیاید

Myup.ir | My Uploads Center

تمام مراحل را با نصف کردن اندازه ها اینبار با آرد سفید تکرار می کنیم. نکته اینکه من اجازه ندادم رنگ حلوا تیره بشه چون می خواستم رزهای کرم-سفید داشته باشم. انتخاب رنگ با خودتونه

Myup.ir | My Uploads Center

با استفاده از کیسه و ماسوره خامه زنی مطابق تصویر دور ظرف رو تزئین می کنیم

Myup.ir | My Uploads Center

با حرکت دست به جلو و عقب ، موج ایجاد می کنیم

Myup.ir | My Uploads Center

البته می تونیم با استفاده از ماسوره های مختلف دور کار رو شکوفه بزنیم .

Myup.ir | My Uploads Center

حالا ماسوره رو عوض می کنیم و کار رو با ماسوره گلبرگ شروع می کنیم

Myup.ir | My Uploads Center

من یک ماسوره رو روی یک بطری قرار دادم که روی کار تسلط داشته باشم. در ابتدای کار یک دور کامل دور تا درو ماسوره به عنوان غنچه حلوا می پیچیم. (با تشکر از آقای شوهر برای گرفتن عکسها)

Myup.ir | My Uploads Center

حالا توی این ردیف باید 3 گلبرگ ایجاد کنیم. هر گلبرگ باید کمی روی گلبرگ قبل را بپوشاند. پس بعد از اتمام هر گلبرگ , بعدی را از کمی عقبتر شروع می کنیم

Myup.ir | My Uploads Center

در اینجا من گلبرگ دوم را زدم

Myup.ir | My Uploads Center

و گلبرگ سوم

Myup.ir | My Uploads Center

حالا ردیف بعد را شروع می کنیم. باز با 3 گلبرگ اما اینبار بزرگتر و کشیده تر. برای انکار ماسوره را بالاتر (نزدیکتر به نوک غنچه) می گیریم.

Myup.ir | My Uploads Center

و گلبرگ دوم

Myup.ir | My Uploads Center

اگر بخواهیم گل بزرگتری داشته باشیم باید ماسوره را عوض کرده ، با ماسوره گلبرگ بزرگتری کار را به همین ترتیب ادامه دهیم.

Myup.ir | My Uploads Center

به آرامی گل را بلند می کنیم. با یک تکان کوچک ماسوره را از درون رز خارج می کنیم. کمی ته رز را جمع کرده و آن را روی حلوا قرار می دهیم. به همین شکل هر تعداد رز که خواستید می تونید درست کنید

Myup.ir | My Uploads Center

من دور رزها رو پودر پسته پاشیدم

Myup.ir | My Uploads Center

حلوای ما آماده شد

Myup.ir | My Uploads Center

توصیه شف : اگه می بینید که حلوا خیلی سفت شده کمی آب جوش اضافه کرده و مجددا حلوا رو روی حرارت خوب هم بزنید. اگه حلواتون خیلی شل شده و نمی تونید با ماسوره فرمش بدید، دوباره روی حرارت بذارید تا سفت تر بشه. یک حرکت "تنبل وارانه" گذاشتن حلوا توی مایکروفر هستش که خوب جواب میده!

Myup.ir | My Uploads Center

در ضمن من مقدار شکرش رو کم کردم که خیلی شیرین نشه و به نظر خودم کم شیرین شده بود ولی در شگفتی هرچه تمامتر با اقبال عمومی روبرو شد!

پس جواب میده!
یک جمله زیبا از طرف خدا:
قبل از خواب دیگران را ببخش ،و من قبل از اینکه بیدار شوید (شما را بخشیده ام)
wooow چه کار سختی بود .D:

خوب توضیح من در آخر اینه که به جای ماسوره در وسط گل من یه مقدار از حلوا رو به شکل مخروط درست کردم و گلبرگ ها رو دور اون زدم ،آخه حلوای من روی ماسوره نمی موند.
یک جمله زیبا از طرف خدا:
قبل از خواب دیگران را ببخش ،و من قبل از اینکه بیدار شوید (شما را بخشیده ام)
تیرامیسو

خیـــــــــــــــــــــلی خوشمزه است حتماااااااااااا درست کنید خیــــــــــــــلی هم راحته

upsara

نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!
سلام به همه دوستان
شیوا جون ممنون از تاپیک خوبت و راهنمایی های بی دریغت
من تیرامیسو که درست میکنم نمیتونم از تو ظرف برگردونم (ظرفم پیرکسه) از چه ظرفی باید استفاده کنم ؟راه حلی داره؟
زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"
بهار جون من تیرامیسو رو تو قالب آلمینیومی درست میکنم

توی قالب هم اول مشمع فریزر میذارم مثل سالاد قالبی یا باید فویل بذاری یا مشمع شما هم میتونی تو ظرف

پیرکست اول مشمع بذاری بعد تیرامیسو رو توش درست کنی

خیلی راحت برمیگرده عزیزم
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!
میشاد جون

روشهای مختلفی داره

من تیرامیسو رو با این روش درست میکنم خیلی هم خوشمزه میشه

http://ourkitchen.persianblog.ir/post/45
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!
این بیسکوئیت به خاطر شکل هندوانه ای آن می تواند شیرینی خوبی برای شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست می شود و مراحل پخت آن با لذت همراه است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه بیسکوئیت هندوانه ای آشنا می شوید.
upsara
مواد لازم

کره: 4/3 پیمانه

پودر شکر: 4/3 پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

پودر بادام: 2/1 قاشق چایخوری

آرد سفید: 2 و 4/1 پیمانه

نمک: نوک چاقو

بکینگ پودر: 4/1 قاشق چایخوری

رنگ قرمز، سبز: چند قطره از هر کدام

کنجد سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه

مرحله 1 - در یک کاسه بزرگ کره را با پودر شکر زده تا پفکی و سبک شود، سپس تخم مرغ را به آن افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شوند.

upsara

مرحله 2 - مواد خشک را با یکدیگر ترکیب کرده و به مخلوط کره اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

upsara

مرحله 3 - خمیر آماده شده را 3 قسمت کرده و یک قسمت را رنگ قرمز و قسمت دیگر را با رنگ سبز مخلوط کنید تا رنگ دلخواه و شبیه هندوانه را بدهد و قسمت باقیمانده را به رنگ طبیعی نگاه دارید.

upsara

مرحله 4 - خمیر قرمز را به صورت استوانه ای در آورید و آنرا با دو خمیر دیگر در نایلون پیچیده و برای 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید.
upsara

مرحله 5 - خمیر سفید و سبز را به کمک وردنه باز کنید، به ترتیب خمیر ساده و سپس خمیر سبز را به دور خمیر قرمز رنگ بپیچانید و دوباره خمیر هندوانه ای شکل را برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

upsara

مرحله 6 - خمیر را به دایره های نازک برش زده و هر دایره را نصف کنید تا شبیه نیمی از برش هندوانه شود، روی خمیر بیسکوئیت ها را کنجد سیاه بزنید تا تخمه هندوانه ایجاد شود.

upsara

مرحله 7 - بیسکوئیت ها را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 6 الی 8 دقیقه قرار دهید، سپس خارج کرده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد چیده و سرو نمائید.
سلام شیوا جون من دوباره مزاحم شدم ببخشید ......دوباره ازتون سوال داشتم

برای تولد دخترم میخوام فسنجون و مرغ بریون و حلقه مرغ بدرستم حالا سوالم اینه که برای 27 نفر چقدر باید گردو بریزم واسه فسنجونم .....؟؟؟

و اینکه ایا حلقه مرغ رو از ساعت 4 یا 5 درست کنم بگذارم بیرون از فر چیزیش نمیشه خمیرش خشک نمیشه(دیشب حلقه مرغ رو درست کردم با خمیر مهرنوش جون یکی از بچه هایی مامی سایت عالیییییییییییییییی شده بود البته موادشو مواد پیتزا ریختم فقط حیف که یادم رفت عکس بذارم .....مزه پیتزا میداد ....)...

واسه این ساعت 4 میخوام درست کنم که بعدش میخوام مرغ هارو تو فر بذارم چون من اون دارم و جاش کوچیکه نمیتونم همهرو با هم بزارم از طرفی هم استرس دارم میخوام زودتر حلقه رو درست کنم بذارم کنار برم سراغ مرغ ....مرغو ساعت 6 میذارم که موقع اومدن مهموناا حاضر باشه چطورههه؟؟؟

برای خانم هایی که دنبال لیوان دسر گلدونی بودن بگم که من لیوان هارو که خیلی خوشگل و کوچیک بودن رو از بازار گل گرفتم دونه ای 250 تومن ....خیلی خوشگلن و شبیه گلدون اگه خواستین بگین تا ادرسشو بگم بهتون ...

شیوا جون خواهر جان هر توصیه ای برای بهتر برگزار شدن جشن داری و همچنین راجبه پخت غذا داری بهم بگو ممنون میشم عزیزم .......
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز