2703
2553
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711230 بازدید | 2253 پست


الناز
*کاربر تایید شده*
پست ها: 730 | عضویت: 15/10/1389
1390/9/20 9:17 ق.ظ

سلام شیوا جون.
یه سوال فوری داشتم..میخواستم ببینم شوکلات آب شده که برای تزئین کیک ودسر درست میشه چه طوری باید درست کنم؟هر کار میکنم سفت میشه و نمیشه برای تزئین استفاده کرد؟
خانومی عجله دارم اگه زود جواب بدی ممنون میشم



نسرین جونی ممنون دخملی
الناز جون
یک بسته خامه صبحانه رو بریز داخل یک کاسه و بذار روی بخار آب(من میذارم گوشه بخاری)
اب که شد(نباید به جوش بیفته)
250 گرم شکلات رو که قبلآ رنده کردی بریز داخلش و با یک قاشق پودر شکلات رو بفرست زیر خامه و ولش کن تا شکلات بت حرارت خامه آب بشهبعد یک کوچولو که هم بزنی شکلات مایع آماده هست
این میشه یک شکلات روان که برای تزیین لایه ای خوبه
اگه بخوای سفت تر بشه میتونی 300 گرم شکلات بریزی


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.


مهسا(مامان مهدیار کنجد)
*کاربر تایید شده*
پست ها: 323 | عضویت: 1/4/1389
1390/9/14 12:04 ق.ظ

مرسی شیوا جون..... خیلی با سلیقه ای عزیزم و با حوصله......من عاشق این کارام

ژله ی خورده شیشت رو دیدم که با آلوورا و شیر بود.میخواستم ببینم راهی هست که این مایه ی آخر که میریزیم روی ژله ها سفید تر بشه؟ از این حالت شیشه ای یکم بیرون بیاد؟


آره عزیزم
به جای ژله آلوورا خالی یک قاشق مرباخوری شیر به مایع زله اضافه کن تا کمی کدرتر بشه

ساحل
*کاربر تایید شده*
پست ها: 215 | عضویت: 11/12/1389
1390/9/16 11:52 ق.ظ

سلام شیوا خانم هنرمند و با حوصله
وبلاگ تون رو دیدم آفرین به این همه هنر
یه سوال :
این پلو قالبیها رو (مثلاً اون عدس پلو مجلسی خیلی خوشگل رو) اول تو قابلمه می زارین دم بکشه بعد میریزین تو قالب؟یا تو همون قالب میزارین دم بکشه؟ با توجه به اینکه من فر ندارم و قالب فلزی رو نمی تونم تو مایکروویو بزارم...به نظرتون میشه تو قالب رو گاز بدرستمش؟
ممنون میشم راهنمائی کنید...
عزیزم
من اول برنج رو دم انداختم بعد لایه لایه ریختم داخل قالب و تزیین کردم

http://shiva-food.blogfa.com/post-48.aspx
2456
سحرمامان آویسا کوچولو
*کاربر تایید شده*
پست ها: 481 | عضویت: 5/5/1387
1390/9/14 8:47 ب.ظ

بهار جون شیوا جون راهنماییی میخوام .....بقیه بچه ها شمام نظر بدید

مرغ بریونو اگه ساعت 1 بعداظهر بپزم (همون روز مهمونی) تا 3 دیگه پخته 2 تا میپزم ............... به نظرتون واسه شب اگه بمونه تو فر خشک یا ...... چیزیش نمیشهه..اخه میخوام زودتر بپزم خیالم راحت باشه

سالاد ماکارونمی هم میخوام شبیه صفحه 65 که روش کالباس تزیین شده(قالب) در بیارم خشگل میشه نههه

راستی کسی میدونه شکلات شبیه زنبوری کجا میتونم گیر بیارم

گلدون دسر گلدونی چییی از کجا بخرم ممنونم میبشم راهنماییم کنید که بتونم مهمونی خوبی برگزار کنم

عزیزم
مرغ خشک میشه
نباید داخل فر بمونه
سنگ میشه
دو ساعت قبل از مهمونی گریل رو روشن کن
چه اشکالی داره فر روشن باشه
من یک توصیه برات دارم
مرغ رو با پوست تمیز بشور و پیاز و بقیه مخلفاتی که میخوای واسه طعم دار کردنش رو بریز ته ظرف پیرکس در دار
بعد مرغ رو بخوابون روی مواد و درش رو ببند و بذار داخل فر 180 درجه که از 20 دقیقه قبل اماده کردی تا بپزه(آب نمیخواد با آب خودش میپزه)
20 دقیقه قبل از اومدن مهمونها مرغت رو منتقل کن داخل دیسو با قلمو روش رو زعفران بمال و گریل رو روشن کن تا روی مرغ بریون بشه
http://shiva-food.blogfa.com/post-65.aspx

واسه سالاد هم
آره خوشمله
شکلات کاکائویی زنبوری در بسته های 100 تایی داخل مارکتها و فروشگاههای شکلات موجوده
من واسه دسر گلدونی از لیوانهای یک بار مصرف استفاده کردم

http://shiva-food.blogfa.com/cat-6.aspx



سحرمامان آویسا کوچولو
*کاربر تایید شده*
پست ها: 481 | عضویت: 5/5/1387
1390/9/16 12:37 ق.ظ

شیوااااااااااااااااااا جونم من میخوام از این شیرینیا درست کنم

ایا قالب عدد 1 میتونم پیدا کنم واسه قالب زدن این شیرینیا و اینکه تا چند روز میمونه من علت کمبود وقت میخوام 3 روز جلوتر درست کنم .... واسه نگهداریش تو یخچال بذارم یا بیرونم میشه نگه داشت ...................... و اینکه واسه 25 نفر این مقدار زیاد نیست ........... (دستورش 750 گرم ارد داره به نظرم زیاد میشه )

http://www.pic.iran-forum.ir/images/1hq3ikig8mbjw4t26f0p_thumb.jpg


قالب یک موجود هست
ولی فکر نکنم تکی باشه
از 0 تا 9 داخل یک بسته هست
نه عزیزم زیاد نیست درست کن
بیرون یخچال هم نگه دار داخل ظرف در دار و جای خنک
کف ظرف رو هم دستمال آشپزخونه پهن کن و یک لایه کخ چیدی برای لایه بعد هم باز دستمال اشپزخونه پهن کن (میتونی پارچه نخی بذاری به جای دستمال که بهتره تا رطوبت جذب شیرینیهات نشه


هنگامه(مامان هلنا)
*کاربر تایید شده*
پست ها: 18 | عضویت: 8/2/1390
1390/9/16 12:59 ب.ظ

سلام به شیوا جون و همه دوستای با سلیقه.راستش به کمکتون احتیاج دارم.
می خوام واسه نی نیم جشن سیسمونی بگیرم.از طرفی دکتر بهم استراحت داده و زیاد نمی تونم کار کنم.می خوام واسه ی عصرونه غذاهایی بذارم که بشه از شب قبل درست کرد.در ضمن فر هم ندارم و نمی تونم چیزی تو فر بپذم.
تا الان غذاهایی که انتخاب کردم ...
-کیک مرغ
-سالاد یونانی(و یا سالاد ماکارانی)
غذای سوم رو شما پیشنهاد بدید با توجه به شرایط.راستی واسه دسرم ژله گلدار و خورده شیشه و اینا رو می ذارم.
خواهش می کنم که پیشنهاد بدید دیگه چیا بذارم که شیک و خوشمزه و راحت باشه.مرسی...
در ضمن حدودا 30 نفر مهمون دارم
بوسسسسسسسسسس

هنگامه جون
انشالله که نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد
والا غذار سرد که زیاد نداریم
میتونی سالاد توپی هم درست کنی
من الویه درست کردم برای تولد براردم
و قبل از اومد مهمونهایعنی 3 ساعت قبلش
کمی سس مایونز زدم و داخل هویج و کلم خرد شده غلتوندم و شد این
روی کار رو هم سس مایونزو لبوی پخته گذاشتم

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

هنگامه جون
اگر کسی هست که کمک حالت باشه آش رشته هم بذار که خیلی تو این فصل میچسبه
2714



*پارسا کوچولو*
*کاربر تایید شده*
پست ها: 898 | عضویت: 3/11/1389
1390/9/16 3:51 ب.ظ

fبا سلام
میشه مرغ سوخاری را اموزش بدین
ممنون



اینم دستور مرغ سوخاری از وبلاگ خاله خانم
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

مواد لازم برای چهار نفر

مرغ 6-5 تکه (‌سینه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1- 2 تکه بیشتر‌)
تخم‌مرغ 2 عدد کامل
آرد سفید 2 پیمانه
آرد سوخاری 3 پیمانه
ادویه ‌به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی بسته به سایز ظرف مخصوص سرخ‌کردن
پودر سیر و اورگانو به دلخواه

طرز تهیه‌:

1 - تکه‌های مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک آب‌پز کنید، نه در حدی که مرغ‌ها کاملا نرم شوند، فقط اندازه‌ای که کمی از حالت خام بودن در بیایند. (‌حدود 20 دقیقه کافیست‌)

2 - تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودی شکسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید. آرد سوخاری و ادویه را هم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید.
ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و معمولی تهیه می‌شود.

3 - روش اسپایسی به این صورت است که مقدار زیادی فلفل قرمز (‌برای این مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است‌) و نمک را به آرد سوخاری اضافه می‌کنند. مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد. در روش معمولی هم فقط نمک و کمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه می‌شود.

4 - تکه‌های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود.

5 - در ظرف نسوزی - که کمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. توجه کنید هرچه روغن بیشتر و داغ‌تر باشد مقدار جذب روغن کمتر می‌شود. می‌توانید مرغ‌ها را در دستگاه سرخ‌کن (‌روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ‌) نیز سرخ کنید.

6 - تکه‌های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ‌ها تیره می‌شود. در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ به‌کار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا 10-6 دقیقه زمان لازم است تا مرغ‌ها با شرایط فوق کاملا سرخ (‌سوخاری‌) شوند‌.

7 - بعد از سرخ شدن مرغ‌ها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمی پودر سیر و اورگانو (در صورت تمایل) روی آنها بپاشید.
من همین مرغ سوخاری خاله خانوم رو درست کردم اما اصلا پوست مرغ سوخاری نشده بود و نرم بود......آدم دلش نمیخواست بخوره!!!

یه سوال:

من وقتی از پودر سوخاری استفاده میکنم چه تو شنیسل چه مرغ سوخاری خیلی طعم آرد سوخاری رو زیر زبون حس میکنم و اصلا خوش طعم نیست......چرا؟ شماها هم اینطوری هستین؟از چه آردی استفاده میکنین؟
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
سلام
ی پیشنهاد جالب که خودم امتحان کردم و راضی بودم
برای سوخاری کردن هر چیزی 1-2 عدد پفک نمکی توی آرد سوخاری پودر کنید رنگ سوخاریتون خیلی خوشمل میشه فقط زیاد نریزید که طعم پفک میگیره
سلام
ممنون شیوا جون
اینم یه شیرینی عجله ای که من درست کردم و البته شما می تونید بیشتر با کاکائو کاورش کنید
Myup.ir | My Uploads Center
نون بستنی رو با شکلات تخته ای آب شده پوشوندم و روشم مغز های خرد شده پاشیدم
من زیاد شکلاتیش نکردم که گلسا می خوره ضرر نداشته باشه
در دنیا هیچ بن بستی نیست. یا راهی‌ خواهم یافت، یا راهی‌ خواهم ساخت

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز