2737
2739
خیییییییلى خوشگله
گرسنم شد
ته چین دوطبقه هم خوشگل میشه دورش رو با ماست چکیده شکوفه بزنى (وقت گیر میشه )
براى کشک بادمجون بادمجون نمک زده بشه بمونه بهتر از گذاشتن تو آب نمک, بعد از سرخ کردن (با حرارت کم که نرم بشند ) روى دستمال حوله اى بذار که روغنش کامل گرفته شه
کشک هم شیشه اى (کامبیز گیرت میاد ؟) خوشمزه تره
نمیدونم چه جور درست میکنى من جدیدا کشک و بادمجون رو با هم خیلی نمیپزم بعداز له کردن بادمجون با کشک غلیظ شده و سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ قاطى میکنم بعد از چند دقیقه آمادست
روى کشک تزیین هم با زعفرون طرح بنداز
هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند، جای خوب هایی که دل آدم را قرص می کنند ..را نمیگیرند...
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
مامی ندا همه غذاهات عالین و خودتم که ماهی. خودت باشی حلله دختر. فقط من زیاد نمیام سایت . ما هم ساعتمون با شما یکیه. وقتی من میتونم بیام سایت تقریبن هیچ کس نیست. کاش یه جوری خبرم کنی.
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687