خیییییییلى خوشگله
گرسنم شد
ته چین دوطبقه هم خوشگل میشه دورش رو با ماست چکیده شکوفه بزنى (وقت گیر میشه )
براى کشک بادمجون بادمجون نمک زده بشه بمونه بهتر از گذاشتن تو آب نمک, بعد از سرخ کردن (با حرارت کم که نرم بشند ) روى دستمال حوله اى بذار که روغنش کامل گرفته شه
کشک هم شیشه اى (کامبیز گیرت میاد ؟) خوشمزه تره
نمیدونم چه جور درست میکنى من جدیدا کشک و بادمجون رو با هم خیلی نمیپزم بعداز له کردن بادمجون با کشک غلیظ شده و سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ قاطى میکنم بعد از چند دقیقه آمادست
روى کشک تزیین هم با زعفرون طرح بنداز
هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند، جای خوب هایی که دل آدم را قرص می کنند ..را نمیگیرند...