ترش غذای مازندرانی - آکاایران طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانیابتدا مرغ را میپزیم و سپس کمی تفت میدهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ میکنیم، آنگاه مرغ و سبزی را در کمی آب میریزیم و روی اجاق میگذاریم...مواد لازم برای آشپزی آکابرای ۴ نفر▪ سبزی محلی: (جعفری، گشنیز، خلیواش)▪ مرغ: یک عدد▪ تخممرغ: سه عدد▪ روغن و آبغوره: به مقدار لازمطرز تهیه:ابتدا مرغ را میپزیم و سپس کمی تفت میدهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ میکنیم، آنگاه مرغ و سبزی را در کمی آب میریزیم و روی اجاق میگذاریم... به آن کمی روغن و آبغوره اضافه میکنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخممرغها را به آن اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمیداریم و سرو میکنیم.
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم