عزیزم خامه قنادی همون شیرین شده است.من خودم با خامه صبحانه که قوطیش صورتیه درست میکنم.یه خامه را با سه تا پر قاشق پودر قند و کمی وانیل قاطی میکنم میزارم فریزر.یه کم که داره برفکی میشه تو یه کاسه یخ میریزم و اب.بعد ظرف رو میزارم تو کاسه یخ و خیلی زیاد با همزن و دور تند میزنم.خامه باید محیطش سرد باشه وگرنه نمیگیره.هر چی میتونی بزن تا جای پره همزن بمونه.خامه را اصلا نباید کم زد.چون فرم نمیگیره.خامه بن سا هم باید بزاری بیرون تا کمی وا بره بهد میزنی با دور تند.خیلی میزنی تا بگیره.ضمنا من لیدی فینگر رو خودم طبق دستور بهار سایت درست میکنم.تو چف ارتیست هم هست.تو نت سرچ کن پیدا میکنی.
فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....