من ی بار درست کردم با کره و رب راستش زیاد خوشمزه نشد دلم درد گرفت اصلا فکرکنم به خاطر کره بود تو گوگ ...
اول اینو که من میگم درست کن دوست نداشتی رب و...اضافه کن عدس خیس شده رو بزار با یدونه پیاز بپزه وقتی پخت آبش باید خیلی کم باشه یدونه پیاز رو با روغن زیاد تفت بده بعد بهش زردچوبه بزن تفت بده بعدم ی قاشق آرد بریز توش آرد تفت خورد بریزشون داخل عدسی و نمک هم بزن عدسی رو با گوشکوب یکم بکوب طوری که عدس ها کامل له نشه بعد چند بار هم بزن ته نگیره و آرد بپزه به غلظت رسید خاموشش کن اول یکم پونه خشک بدون تفت دادن بریز توش هم بزن بعدم موقع سرو رو هر کاسه یکم پونه خشک بریز پونه سبکش میکنه ضدعفونی کننده وانرژی زا هم هست اول اینطور درست کن اگه دوست نداشتی بهش رب و....اضافه کن
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه