2733
2739

از شب قبل یا پیاز و نمک فلفل دلمه و یه کوچولو آب لیمو مزه دار میکنم میذارم بمونه بعد مرغ رو میچینم کف تابه روغن دارمیذارم یه طرف مرغ سرخ شه بعد برمیگردونم طرف دیگش یکم سرخجه پیازهای میریزم رو مرغ با حرارت کم میذارم پخته شه و سرخ شه حین فلفل دلمه و هویج (اگه دوست داشتی) اضافه میکنم . مرغ که پخت از باقی مواد جدا میکنم. تو سس یه قاشق رب میزنم تفت میدم فلفل سیاه میزنم میذارم غلیظ‌تر شه . قبل سرو ۵ دقیقه ای مردها رو تو سس میذارم .

همیشه اینکه ادم به خودش دردسر بده باعث نمیشه نتیجه بهتر بگیره اتفاقا نتیجه کار تنبلا چون همیشه دنبا ...

اره برای من که خدایی خوب میشه دردسرم نداره نهایت ۵ دقیقه وقتم و بگیره

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



آلان روغن بریز مرغ رو بچین فلفل و زردچوبه بزن پیازهای خلالی خرد کن بریز رو مرغ با حرارت خیلی کم بذار بپزه . آخرای پخت فلفل دلمه ای و زعفران بزن . اگه ربی دوست داری آخر پخت یه قاشق رب تفت بده بزن تو سس وگرنه همین زعفرون هم خوش مزه این مدل مرغ ها کم آب هستن اگه پر آب و سس بیشتر دوست داری سس رو کمی رقیق کن 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز