من میگذارم داخل آب خیلی گرم
خونابه هاش در میاد
میشورمش
بعد از شب قبلش زردچوبه کمی
نمک
پودر سیر
پیاز
کمی آبلیمو
روغن زیتون
آویشن
و دارچین
همه رو میزنم کاملا به همه ی قسمتهای مرغ باشه بعد میگذارم داخل یخچال یک شب بمونه فرداش باز مرغ رو میشورم با آب سرد
کامل سرخ میکنم همه طرف مرغ رو
بعد با پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای سرخ میکنم
ادویه جات میژنم و آبی که جوش آمده میریزم
و میگذارم سر کیفش بپزه تا مغز پخت شه
من بنه چی ( ما میگیم بنه چی ) و آلو ترشم میریزم کمی داخل مرغ و هویج
مرغام به خوشمزگی معروفه
معمولا برای هر کی پختم خیلی دوست داشته