2109
ناخن بلند نوزاد خطرناک است، حتما کوتاهش کنید!

ناخن بلند نوزاد خطرناک است، حتما کوتاهش کنید!

1394/05/25 بازدید2612

 نی نی سایت:ناخن گرفتن از آن جهت از اهمیت زیادی برخوردار است چون با سلامت مستقیم انسان در ارتباط است و زمانی که صحبت از نوزاد در میان است، این اهمیت رنگ و بوی جدی تری به خود می گیرد. اما شاید این ذهنیت ایجاد شود که مگر ناخن نوزاد آنقدر بزرگ و با اهمیت است که باید گرفته شود؟در پاسخ به این پرسش باید گفت «بله». اگرچه ناخن نوزاد در مقایسه نوجوانان و افراد بزرگسال نرم تر است اما نباید نسبت به ناخنی که بلند شده و هر لحظه می تواند خراشی بر روی پوست نوزاد ایجاد کند بی تفاوت بود. ناخن حتی اگر نرم و انعطاف پذیرش باشد به هر حال برای پوست و سلامت عمومی نوزاد می تواند خطرناک باشد. نوزاد بی آنکه متوجه باشد انگشتی که ناخن تیز و بلند دارد را بر روی پوست خود کشیده و در نتیجه خراشی که بدین شکل روی پوست ایجاد می شود احتمال سرایت عفونت های پوستی نیز افزایش می یابد و از آنجاکه پوست نوزاد در مقایسه با پوست افراد بزرگسال مقاومت چندان زیادی ندارد، راه ورود عوامل بیماریزا به بدن هموار می شود.

به طور طبیعی ناخن انگشتان کوچک دست سریعتر از سایر ناخنها رشد می کند و به همین دلیل شاید مجبور شوید در هفته تا چند بار ناخن این انگشتها را کوتاه کنید. در مقابل ناخن انگشت شصت رشد کندتری دارد.

 
چگونه ناخن را کوتاه کنیم بدون آنکه آسیبی به انگشت نوزاد وارد شود؟
بسیاری از والدین نسبت به کوتاه کردن ناخن انگشتان نوزاد حساسیت زیادی دارند تا آنجاکه برخی از آنها از ترس وارد آوردن لطمات ناخواسته به انگشت نوزاد از این کار منصرف نمی شود.
بهترین زمان برای انجام این کار زمانی است که نوزاد خواب است. همچنین پس از حمام کردن نوزاد، یعنی زمانی که ناخنهای او نرم تر از سایر اوقات است از دیگر زمانهای مناسب برای کوتاه کردنشان به شمار می آید.
این کار را باید در جایی انجام دهید که نور کافی وجود داشته باشد. در واقع ناخنهای نوزاد به اندازه کافی کوچک است و اگر قرار باشد کوتاه کردنشان را در جایی کم نور انجام دهید همه چیز مهیای آسیب وارد آمدن به پوست نوزاد خواهد بود.
برای کوتاه کردن ناخن نوزاد حتما باید از ناخن گیر مخصوص نوزاد استفاده کنید. این ناخن گیرها لبه های تیز به مراتب کوچکتر و ظریف تری نسبت به ناخن گیرهای معمولی دارند و به همین دلیل کار با آنها برای والدین نیز راحت تر خواهد بود. ناخن گرفتن را با انحنای ملایم و مطابق با قوس محسوس سر انگشتان انجام دهید.
 
و اگر ناخواسته در حین گرفتن ناخن انگشتان نوزاد جراحت کوچکی همراه با چند قطره خون ایجاد کردید؟..
 در این صورت به هیچ وجه نگران نباشید. این اتفاقی است که ممکن است برای هر نوزاد یا فرد بزرگسالی روی دهد. تنها کاری که باید انجام دهید شستشوی ناخن با آب سرد و سپس خشک کردن آن با پارچه ای تمیز است. سعی کنید پارچه را برای لحظاتی بر روی نقطه مورد نظر فشار دهید تا خونریزی آن پس از چند دقیقه کاملا متوقف شود.
هیچ گاه تلاش نکنید از بانداژ یا پوششهایی شبیه آن استفاده کنید چون نوزاد لحظاتی بعد دست خود را به سمت دهان خواهد برد که این کار می تواند مشکلاتی را برای سلامتی اش به همراه داشته باشد.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha

پربازدیدترین ها

فواید مصرف زینک در بارداری

نوشته

1 هفته پیش
|
15996 بازدید

هموروئید در بارداری خطرناکه؟

نوشته

1 هفته پیش
|
11429 بازدید

5 نکته برای درمان افتادگی پوست

نوشته

1 هفته پیش
|
2353 بازدید