2109
رانندگی در بارداری خطرناک است؟

رانندگی در بارداری خطرناک است؟

1398/04/17 بازدید3991

بسیاری از خانمها در دوران بارداری همچنان رانندگی میکنند بدون آنکه خطرات ناشی از آن را بدانند. بد نیست بدانید خطر بروز تصادف در سه ماهه دوم بارداری بیشتر است چون خانم‌ها دوره ویار و مشکلات اوایل حاملگی را گذرانده‌اند و به مرحله سنگین شدن و دردهای شدید ماه‌های آخر هم نرسیده‌اند، به همین دلیل مشکلی با رانندگی ندارند اما اگر در سه ماهه دوم بارداری پشت فرمان می‌نشینید حسابی حواستان را جمع کنید چون شاید شما مراقب باشید اما هیچ تضمینی نیست که راننده‌های دیگر مثل شما دست فرمان خوبی داشته باشند.

استفاده از کمربند ایمنی در رانندگی حین بارداری

برخی از خانم‌ها فکر می‌کنند بستن کمربند ایمنی برای جنین خطر دارد چون فشار ناشی از آن به ویژه هنگام ترمزهای شدید باعث خفگی او می‌شود در صورتی که این باور نادرستی است. یادتان باشد اگر هنگام رانندگی کمربند ایمنی نبندید و در اثر سانحه به جلو پرتاب شوید و شکم‌تان به شدت با اجسام سخت برخورد کند در معرض خطر سقط قرار می‌گیرید. البته حتما کمربند را طوری تنظیم کنید و ببندید که فشاری روی شکم‌تان وارد نشود. برای این کار، قسمت مورب آن باید دورتر از گردن و روی شانه و بین قفسه سینه بیفتد. همچنین قسمت پایین کمربند هم باید طوری تنظیم شود که به جای روی شکم درست زیر شکم قرار بگیرد و فشاری ایجاد نکند.
 

بستن کمر بند ایمنی در حین رانندگی در بارداری

ایربگ سلامت جنین را تضمین می‌کند

یکی از باورهای نادرست بعضی از خانم‌های باردار هنگام رانندگی این است که باید ایربگ ماشین غیرفعال باشد چون در صورت بروز تصادف باعث فشار آنی به محوطه شکمی و آسیب جنین می‌شود در حالی که ایربگ، مادر و جنین را از حوادث ناگوار تصادفات رانندگی حفظ می‌کند.

ممنوعیت‌های رانندگی

به طور کلی خانم‌هایی که بارداری پرخطر دارند، ماه اول و ماه آخر بارداری را می‌گذرانند و کمتر از 50 روز از زایمان آنها گذشته است، نباید پشت فرمان بنشینید. همچنین فشار خون بالا، بیماری‌هایی مثل دیابت، احتمال زایمان زودرس، کم خونی شدید، مشکلات حاد دوران بارداری و ... از جمله عواملی هستند که خانم‌ها را از رانندگی در دوران بارداری منع می‌کنند.
 

نکات مهم هنگام رانندگی در بارداری

علاوه بر رعایت نکات ایمنی هنگام رانندگی بهتر است یک کوسن راحت پشت کمرتان روی صندلی ماشین قرار دهید تا دچار کمردردهای احتمالی نشوید. در عین حال از رانندگی در مسافت‌های طولانی هم بپرهیزید و اگر مجبور به این کار شدید، حتما هر یک ساعت یک بار ماشین را متوقف کنید و کمی قدم بزنید تا از مشکلاتی مثل ورم پا و دردهای شدید و خطر تجمع خون در امان بمانید.
 
دکتر نسرین صادقی‌‌پیروز
متخصص زنان و زایمان

ارسال نظر شما

login captcha

اگه با ی مربی خوب اموزش ببینید مشکلی نداره بنظرم

پربازدیدترین ها

فواید مصرف زینک در بارداری

نوشته

6 روز پیش
|
8255 بازدید

هموروئید در بارداری خطرناکه؟

نوشته

5 روز پیش
|
5942 بازدید

روزه‌داری در زمان شیردهی

نوشته

2 هفته پیش
|
15063 بازدید